Superervaring! Bovengemiddeld grote afbeelding (220x80cm) laten afdrukken op plexiglas. Wilfried zocht pro-actief contact en adviseerde 8mm ipv 10 mm dikte te kiezen in combinatie met het ophangsyst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na wat gedoe heen en weer en levering van een foute sticker, keurig opgelost door hen. Zowel telefonisch als via de email contact gehad en het bedrijf is ons tegemoet gekomen. Top dat dit zo opgelost... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
via Fotogeschenk.de 3 stuks besteld, keurige prijs en een korting omdat ik 3 dezelfde bestelde. Netjes een factuur toegestuurd gekregen ..... en toen opeens een mailtje met een ander bestelnummer, een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
maar dit wil ik toch gezegd hebben ben sinds kort erg enthousiast geraakt over de afdrukken op aluminium sta versteld van de afdrukkwaliteit kleur..scherpte..'t blijft allemaal overeind... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Laat jouw mooiste digitale fotoÂŽs door ons verwerken tot fotoafdrukjes of fotovergroting, posters, foto op canvas, foto op plexiglas, foto op aluminium, tuinposter, een fotoalbum of een van onze prachtige andere fotoproducten. Al sinds 2006! Honderdduizenden tevreden klanten.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fotopuzzel van uitstekende kwaliteit. Super blij mee.
Fotoafdruk was de volgende dag al bezorgd. Supersnelle levering en netjes verpakt!
Zeer slechte service met klacht afhandeling. Product is niet geleverd. Post.nl geeft aan van wel maar na 3 weken nog steeds niets in bezit. Antwoorden via mail met fotogeschenk lijken robot gestuurd en komen niet verder als: heb je al bij de buren geïnformeerd of post.nl punt. Telefonisch onbereikbaar en dus betaald voor een groot product en nog niks in handen en geen goede klacht afhandeling! Heel erg vervelend
Alsnog na het plaatsen van deze review netjes en snel afgehandeld
Ik kreeg fotoâs van een ander geleverd; mijn eigen fotoâs ontbraken. Tot op heden (2 weken later) nog geen reactie ontvangen op het melden hiervan. Wellicht gesloten ivm de feestdagen? Maar dat staat nergens op de website of op de voicemail van de klantenservice.
Mooi product en ondanks Kerstperiode een heel vlotte levering
Super snelle levering (zonder om spoed te hebben gevraagd) en goede kwaliteit fotoâs.
Bedrijf zet mijn mailadres zonder toestemming op een mailinglijst en stuurt dus spam naar mijn mailadres.
Een bestelling gedaan welke niet was aangekomen doordat het pakket vermist was. Ze hebben zonder kosten een nieuwe foto toegestuurd. Het is keurig opgelost.
Doen wat ze beloven. Kwaliteit en snelheid van bezorgen is heel goed. Hier gaan we zeker vaker bestellen.
Je kon helemaal zelf een plaatje aandragen of kiezen uit een erg uitgebreide beeldbank en je hebt keuze in heel veel soorten stickers ed
De foto van 60*40 is makkelijker te plakken dan 50*50.
Andere productielijn?
Afhalen is moeilijk, en niet in zân geheel te bewaren.
Dat was een paar jaar geleden wel het geval.
Je krijgt wat je bestelt. Niets meer en niets minder. De kwaliteit is gewoon goed. Bestellen gaat vrij eenvoudig. Betalen ook. Grote keuze mogelijkheid in afdruk, materiaal en formaten. Niks mis mee.
Besteld en fotoâs snel binnen. Na betaling van mijn bestelling kreeg ik 2 mailtjes met een ander order nummer.
Ik had netjes betaald, krijg nu herinneringen binnen dat ik niet betaald heb.
Overigens vind ik de fotoâs van matige kwaliteit. Ben naar de Kruidvat gegaan om de fotoâs opnieuw af te drukken
denkt mee wat de mooiste vergroting voor een klein fotootje uit 1930 kan zijn, snelle levering.
Na een verkeerde format gestuurd gekregen te hebben gelijk gemaild. Zonder enkel probleem gelijk een nieuwe toegestuurd.
Vlotte levering en goede kwaliteit. Prijs is niet goedkoop, maar hier kun je wel op elk gewenst formaat foto's af laten drukken ð
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã