Fornøyd med produktet! Men levering av varen var en frustrerende opplevelse. Levering med Helt Hjem er ikke ønskelig for min del om mulig heretter. Etter flere telefoner med Rett Hjem endte det op... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Har brukt dere i mange mange år både privat og litt jobbsammenheng. Aldri skuffet over deres jobb, fotografen sin er en annen sak. Leveringstid er også akseptabel. Mye bruk av ki kan nå diskuteres,... もっと見る
Jeg fikk akkurat det jeg ville ha, jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på bildene. Synd at posten skulle ødelegge for forsendelsen, helt hjem leverte hele 2 dager før posten klarte å levere. Kort tid... もっと見る
Veldig god kundeservice, veldig fint resultat og god kvalitet på alle bildene, selv om de så litt kornete ut på forhåndsvisningen. Eneste er at det var vanskelig å endre bilder i etterkant. Men kommer... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er her for historiene. De gode, de fantastiske, de som du vil høre om igjen og igjen. Vi lover å bevare historiene dine like levende som dagen de ble skapt, slik at du kan se tilbake på de gode øyeblikkene og glede deg til de som kommer. Vi åpnet vår første butikk i 1958 og allerede i 2001 ble fotoknudsen.no lansert. Tolv år senere, i 2013, ble fotoknudsen 100% nettbasert og den dag i dag hjelper vi fortsatt folk med å ta vare på og dele gode minner med vår veggdekor, kalendere, fotobok, kort og mer. fotoknudsen er en del av Storio Group. Vi er en av åtte merkevarer, som fordelt på 14 markeder, betjener over 11 millioner kunder – noe som gjør oss ledende når det gjelder personlige fotoprodukter i Europa. Her formes, skapes og deles historier. Og her skaper vi også nye måter å dele minner og historier mellom mennesker og generasjoner.Sammen sørger vi for å ta vare på gode minner. Vi gir liv til historiene dine gjennom vårt store utvalg personlige fotoprodukter av høy kvalitet, som fotobok, veggdekor, fotokalender og fotogaver. Vår innovative teknologi gjør at du enkelt kan lage personlige kreasjoner, enten du vil ha dem selv eller ønsker å gi bort en personlig gave som garantert vil skape glede. Våre fotoprodukter er nøye laget for å gi liv til alle dine historier, store og små, planlagte eller uventede. Dette gjør det mulig for deg å gjenoppleve de gledelige øyeblikkene og ta vare på dem i årene som kommer.
Fornøydgaranti
Vi ønsker at du skal ha en positiv og problemfri opplevelse når du lager fotoprodukter hos oss.

連絡先
Damsgårdsveien 50, 5058 Bergen, Norge. Vårt organisasjonsnummer er, 999 141 641 MVA, Bergen, ノルウェー
- 800 73 661

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Chatboten forstår ikke norsk
Den er relativt enkel å bruke. Men jeg hadde et par spørsmål, og de var det umulig å få svar på av chatboten. Uansett hvordan jeg formulerte spørsmålene fikk jeg det samme svaret; "det skjønte jeg ikke helt, kan du formulere deg annerledes". Jeg tror ikke den skjønner norsk. Ikke ble jeg satt over til et menneske heller.
Jeg har alltid vært fornøyd med det jeg…
Jeg har alltid vært fornøyd med det jeg har bestilt på Fotoknudsen. Produktene har vært bra, og det samme kan jeg si om leveringen.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd
Fine kort, raskt levert, gode design muligheter, mulighet for å velge antall kort, en av de billigste fraktene.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Har fortsatt ikke fått produktet
Har fortsatt ikke fått produktet, 2 uker etter bestilling. Posten har ikke mottatt pakken

fotoknudsen からの回答
Enkel å bruke
Enkel å bruke, greie redigerings funksjon, tok litt tid til å komme inn i systemet, ok etterhvert
Det blir fine fotobøker
Har laget flere fotobøker
Har laget flere fotobøker. Synes det er enkelt når jeg først har kommet i gang. Noen ting kunne vært enklere
Det var enkelt å bestille
Det var enkelt å bestille, produktet kom raskt og kvaliteten var bra. Alt i alt uproblematisk!
Ikke helt fornøyd
Jeg bestilte en fotobok og en bildeplakat. Fotoboken ble fin og som forventet, men ikke fotoplakaten. Jeg hadde justert den slik jeg ville ha den med kontraster etc, men her tok Fotoknudsen seg den frihet å justere ytterligere, samt at det på posteren er en meget tydelig stripe etter printingen. Jeg har vanskelig for å tro at de ikke så den før utsendelse. Fotoplakaten må lages på nytt, men det skal noen andre få gjøre.
Flotte, blanke bilder
Jeg knotet litt da jeg skulle lage fotoboken, men etter hvert fikk jeg den akkurat som jeg ønsket. Det skulle ta ca 10 dager før den ble levert i postkassen min, men den kom etter ca en uke så da ble jeg veldig glad. Bildene var veldig blanke og fine (jeg hadde krysset og betalt for ekstra blanke bilder) så der er jeg kjempegodt fornøyd. Litt knoting også da jeg ønsket å bestille en ekstrabok for jeg ønsket en litt mindre versjon enn den jeg bestilte til meg selv så det ga jeg opp. Hvis de andre ønsker tilsvarende (men i annet format) kan jeg bestille det senere.
Fotoknudsen er bra men bør velge en…
Fotoknudsen er bra men bør velge en annen leveringstjeneste en «Helt hjem». De bruker uhensiktsmessig lang tid på levering, sporinga oppdateres sjelden og har opplevd flere gang at de leverer på feil sted.

fotoknudsen からの回答
Det hele med boka var en opplevelse og…
Det hele med boka var en opplevelse og likte godt bildene som var satt opp .
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。