Na ellende via Groupon maar bij deze site een canvas besteld en ondanks dat het van een bewerkte foto was dus waarschijnlijk teveel pixels een hele mooie canvas mogen ontvangen. Ik raad deze dus echt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The print hoever, (even though it was a sea with a blue sky) the image was somewhat warmer, while the print had more blue, more saturated, resulting in drowning out the feeling of warm air.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestellen was eenvoudig met uitstekende uitleg over de mogelijkheden. Het produkt werd snel geleverd(binnen drie dagen), was keurig verpakt. De afdruk op canvas was geheel naar wens. Er werd zelfs een... ãã£ãšèŠã
Prachtige print, geweldige service! De eerste print die ik ontving was erg mooi behalve dat er een klein plekje zat waar de inkt niet had gepakt, er werd meteen gereageerd en ân paar dagen later kreeg... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
vreselijke service
extra betalen voor snelle verzending en dan nog dagen langer moeten wachten op je bestelling en de klantenservice geeft geen gehoor telefonische niet, via de mail niet en via terugbel verzoek niet

Fotoopcanvas ããã®åç
Snelle levering, netjes verpakt. Goeie kwaliteit.
Schilderij op Canvas.
Goede afbeeldingen op de site.
Na bestelling goed op de hoogte gehouden, zeer snel.
Schilderij is nog mooier dan de afbeelding op de site.
Goede prijs / kwaliteit.
Echt een aanrader om hier te bestellen.
Makkelijk bestellen. Snelle levering. Alles zoals we wilden.
Ik ben blij verrast door de goede kwaliteit van het geleverde canvas.
Het bestelproces is heel eenvoudig en ook een snelle levering.
Snelle levering en correcte communicatie over de levering.
Eenvoudig te maken. Bij meerdere foto's kun je voor elke gewenste achtergrond kiezen; zowel kleur als print.
Prachtige kleuren en zeer scherpe afbeeldingen op stevig raamwerk.
Zeer licht en makkelijk op te hangen!
Niet duur.
Heldere site, mooi product, snel geleverd met benodigde ophangmateriaal.
Goede ervaring met fotoopcanvas.nl
We hebben een canvas van 150x100 cm besteld. De foto is perfect geprint, de kleuren zijn prachtig, de foto is scherp.
Wij zijn er heel blij mee!
Het canvas was goed en stevig verpakt.
De check of de beeldkwalitiet volgens mijn verwachting zou zijn heb ik gewaardeerd.
Vlotte, nette levering ook.
Canvas vinden de ontvangers heel erg mooi , lijst waar ie in zit ook .. snelle levering .
Helemaal netjes, niks op aan te merken. Snel geleverd ook
2 prachtige canvas foto's besteld. En deze werden super snel geleverd!!
Gemakkelijk bestellen, correcte levering, goede kwaliteit, mooie kleuren.....gewoon top, bedankt!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã