レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Vanwege gunstige prijs Nikon Z5ii en lens 24 - 200 online besteld. Na 2 dagen niets te hebben gehoord zelf via mail contact opgenomen. Kreeg snel via de mail reactie dat configuratie niet beschikbaar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We waren op zoek naar een goede , maar niet al te moeilijke camera. Kwamen bij de Sony A6100 uit. Op internet was Foto Semeins wat prijs betreft het goedkoopst. De gratis extra accu set a E 149 was ee... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Nikkor 28-400 lens besteld. Keurig verpakt geleverd. Communicatie was wat summier, maar verder adequaat. Lens doet precies wat het beloofd had te doen. Prachtig scherp, nauwelijks trillingen/onscherpt... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真屋
  2. 双県鏡店
  3. カメラ屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Foto Semeins. Uw online fotowinkel, waar we onze kennis inzetten om u verder te helpen bij uw aankoop. Vraag gerust om advies!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 70ä»¶

レビュヌを曞く

Vriendelijk , beste prijs en behulpzaam

heb er online een Nikon Z FC silver gekocht , deze was Bij foto Semeins 50€ goedkoper dan in Belgie en ik kreeg er een Tripod met gimeball er gratis bij !!! Er waren wat problemen opgedoken bij PostNL voor het opsturen maar dit heeft Foto Semeins vlug geregeld !
Vriendelijk , beste prijs en behulpzaam

2025幎9月3日
5぀星のうち5の評䟡

Netjes compleet en op tijd geleverd

Een Nikon z50ii camera kit met 2 lenzen besteld, en netjes op tijd ontvangen. Er zat een extra pakket naar keuze bijna twv 145 euro. Prijs was de laagste op dat moment.
Ik dacht de batterij uit het extra pakket te missen, maar die bleek netjes al bij de camera te zitten in de doos. De volgende aankoop zal ik hier zeker weer doen

2025幎9月9日

Online bestelling

Ik belde eerste om informatie te vragen over de online aankoop die ik wilde doen. Telefonisch werd ik goed en vriendelijk geholpen.
De website was gemakkelijk en duidelijk om te bestellen en alles werd geleverd zoals beloofd.

2025幎9月8日

Calling them is easier

I ordered the Fujifilm x-e5+ lens kit, but initially I received only the camera body. I tried to contact them via email, but nobody replied. Then I called them and everything was easy solved. They arranged the return and sent me the full order back to me + some extra free useful small things.
So, if you have any issues is better to call them...it's easier!

2025幎8月22日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service en concurende prijs!

Ik heb de Fuji X-E5 als pr-order besteld en dacht dat het nog wel even zou duren. De dag na de bestelling was het er echter al. Ik werd hierover goed geïnformeerd en uiteindelijk goede afspraken kunnen maken over de levering en betaling.
Service en persoonlijk contact is top!
De prijs is zeer concurrerend en de extra's bij de bestelde onderdelen maakt ook een verschil in de uiteindelijke prijs en zijn mooi mee genomen.

2025幎8月19日
5぀星のうち3の評䟡

Leuke acties, maar niet nakomen

Sigma 10-18 lens met een leuke actie (korting+gratis filter) met een levertijd van 3 tot 5 dagen. Na 4 dagen niets gehoord te hebben contact opgenomen waarin mij duidelijk werd gemaakt dat er op de website bijstond dat het 3 tot 5 dagen zou duren (ik had in de eerste mail al aangegeven dat als ik op dag 4 niets hoor deze er op dag 5 nog niet gaat zijn). Ik kon mijn geld terugkrijgen of nog even wachten.

Ik koos voor wachten want de lens zou binnenkort binnenkomen. Echter na 13 dagen nog steeds niets gehoord maar weer een bericht gestuurd met de vraag of er al iets bekend was over de levering.

Hierop was het antwoord dat Sigma nu in ene geen harde leverdatum kon geven (levering onbekend) en mijn geld werd zonder overleg teruggestort met de mededeling dat er wel contact zou worden opgenomen wanneer de lens weer op voorraad was, geen woord over de eventuele korting of gratis filter.

Beetje jammer dit, geen fijne eerste ervaring bij deze zaak.

2025幎8月4日

Deskundig vriendelijk behulpzaam

Op zoek geweest naar een nieuwe camera. Uitgekomen op een systeemcamera. Ik wilde een systeemcamera met een grotere telelens. Op internet gekeken en twijfelde. Ringfoto Semeins telefonisch benaderd omdat het voor mij te ver rijden is. Zeer vriendelijke man aan de lijn gekregen die mij alles duidelijk en deskundig uitlegde wat de opties waren. Ook een ander toestel aanbevolen om naar te kijken. Hij nam gewoon de tijd zonder te haasten. Dat vond ik zeer prettig. Want ik wilde perse goede info hebben en niet zomaar iets via internet bestellen. Mijn keuze gemaakt en besteld. De bestelling werd zeer snel ingepakt. En klaar gemaakt voor verzending. Via email kon ik alles volgen. Snel in huis gekregen. Heel veilig en zorgvuldig ingepakt.

2025幎8月7日
5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling bleef langer weg dan ik

Mijn bestelling bleef langer weg dan ik zelf had gedacht. Als je iets nieuws koopt wil je het zo snel als mogelijk hebben. Ik was waarschijnlijk te ongeduldig. Na een week werd het pakket bezorgd. Was zeer goed ingepakt en alles zat er in wat besteld was. Dit was mijn 3e bestelling bij Foto Semeins en zoals de vorige was deze ook weer met zorg ingepakt. Niets dan lof over Semeins zeker ook voor de prijs.

2025幎8月1日

Geweldig goede ervaring

Geweldig goede ervaring! Zeer vriendelijk te woord gestaan en heel veel informatie gekregen over mijn nieuwe camera. Een fijne zaak waar ik graag nog eens terug kom.

2025幎8月2日
5぀星のうち5の評䟡

Fijn geholpen bij een mooie aanbieding

Op de laatste dag van de, al verlengde, actie kon ik nog een Fuji X-t5 body kopen. De body zelf was in de aanbieding maar tevens liep er een aanbieding om, in mijn geval, een duo-oplader en 2 batterijen gratis bij de camera te ontvangen. Deze aanbieding werd echter niet in mijn winkelmandje verrekend, dus eerst maar eens gebeld of beide aanbiedingen op deze laatste dag nog wel actueel waren en of de X-T5 nog op voorraad was. Ik kreeg Pieter aan de telefoon die me verzekerde dat beide aanbiedingen nog actueel waren en de camera voorradig was. Hij zou hem apart leggen voor me. Eenmaal in de winkel nam Pieter de tijd voor me om uitleg te geven op mijn vragen en dacht mee in wat ik nodig had. Ik moest ruim een uur rijden en was niet bekend in Tiel, maar ik kon op een paar minuten lopen betaalt parkeren (1 euro kwijt). Een prachtige aanbieding en fijn geholpen, bedankt!!

2025幎7月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ