Tevoren informatie vragen, snel beantwoorden, heel goede advies dat ik heb besteld. Vlotte bestelling, volgende dag goed ontvangen. heel tevreden!!!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Omnifoto heeft alle mogelijke moeite gedaan om een probleem dat ik met een product had via de fabrikant opgelost te krijgen. Met succes! Zij gingen hierin verder dan ik had verwacht, topservice.
Bought a Haida M7 professional kit at a great price. I had a little problem tracking the shipment to Italy, promptly resolved by Jans. He called me giving all the explainations, then he monitored t... ãã£ãšèŠã
Super kwaliteit filters, alles super verpakt en goede service. Na navraag wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden, dezelfde dag nog gebeld met duidelijke uitleg. Zou 3-4 weken duren. Uiteinde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Leverancier van LEE Filters en toebehoren, HAIDA Filters en toebehoren voor o.a. Landschapsfotografie.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tevoren informatie vragen
Omnifoto.nl is een echte aanrader voorâŠ
Omnifoto.nl is een echte aanrader voor allen die de fotografie op een serieuze wijze beoefenen.
Vakmatige producten met een door de jaren heen vakkundig gegeven advies.
Omnifoto deed al het mogelijke
Excellent Customer Service
The guys at Omnifoto went above and beyond to resolve an issue for me, fast and efficient service, delighted with the product - cannot recommend Omnifoto enough, such customer service is such a rare thing these days. Very happy customer :))
Bestel al mijn filters bij Omnifoto.
Bestel al mijn filters bij Omnifoto.
Goede spullen, redelijk geprijsd en indien nodig een een pro'actief meedenkende eigenaar.
Geweldige meedenker en oplosser als erâŠ
Geweldige meedenker en oplosser als er met bestellen iets fout is gegaan. Sâavonds nog contact opnemen geen probleem en correcte bestelling de volgende dag verstuurd!
Een goede service en vlotte levering
Een goede service en vlotte levering. Alleen PostNL België levert een slechte afleverservice. Ze komen niet tot aan huis.
Heel snelle service met ook nog navraagâŠ
Heel snelle service met ook nog navraag of het pakketje goed toegekomen was. Top!
Nog even voor de vakantie een filterâŠ
Nog even voor de vakantie een filter ring, cap en nightfilter gekocht. Het werd snel en correct geleverd! Top!
Alle moeite gedaan om mij met de juisteâŠ
Alle moeite gedaan om mij met de juiste filters last-minute op reis te kunnen laten gaan. Fantastisch advies, snelle service. Top!!!
Betrouwbare webshop
Betrouwbare webshop, goede communicatie en dienstverlening.
Zeer tevreden.
Goed advies en snelle levering.
alweer: aanrader
al jaren klant, regelmatig langs voor wat Lee of Haida filters die in andere winkels niet te verkrijgen zijn of waar prijzen soms schandalig zijn. altijd prima contact en directe verzending
zeer goede service
Alles keurig op tijd en netjesâŠ
Alles keurig op tijd en netjes geleverd. Zoals je verwacht.
Besteld product snel verstuurd; onhandige website.
Besteld product snel verstuurd.
Geen 5 sterren omdat het niet lukt om op de website producten te zoeken. Ik kwam het bestelde product bij Omnifoto tegen via een zoekactie met Google.

Omnifoto.nl ããã®åç
Zeer goede service
Deskundigheid
De snelheid van reageren,
De vriendelijkheid en openheid. Meedenken, voors en tegens samen tegen elkaar afwegen.
Goed luisteren naar de klant.
De deskundigheid.
De prijzen zeer toegankelijk