FotoSjov.dk © レビュヌ

1,500
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en ordre pÃ¥ 2 store billeder en sÞndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne fÃ¥ 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg fÞrste ordre, og den blev ogsÃ¥ regis... もっず芋る

Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bÞger om Ã¥ret. Den fÞrste bog jeg lavede var ikke sÃ¥ god, men dette var min egen fejl, skulle lige lÊre systemet at kende, men efter denne ene ha... もっず芋る

Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid vÊret super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobÞger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... もっず芋る

Jeg fik anbefalet fotosjov af mine bÞrn som har lavet en fotobog af hvert af deres bÞrn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgÊngelig mÃ¥de at bruge sine fotos pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真撮圱サヌビス
  2. 写真珟像サヌビス
  3. 印刷所
  4. スクラップブッキング専門店

FotoSjov.dk © に぀いお

圓該䌁業による蚘述

HÞjkvalitets fotobÞger
Den bedste måde at bevare de gode minder

• Ingen download af software
• Kåret til billigste fotobog
• Bedste kvalitet. Punktum
• Lav en fotobog på 5 min.
• Skandinaviens stÞrste digitaltrykkeri

Handling og konsekvens
Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lÊre af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.
Handling og konsekvens
StÞder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LÊs mere om vores garantier

優良

すべおのレビュヌ

(1,500)

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Flotte fotobÞger - lette at lave

Jeg har forelÞbig fÃ¥et lavet 6 fotobÞger fra Fotosjov. De er SÅ flotte med super farver og solid indbinding. Desuden mega lette at lave - selv for mig. Da jeg blev usikker, ringede jeg bare til Mads og fik omgÃ¥ende hjÊlp.
Min svigerinde brugte et andet firma, og hun kÊmpede for at fÃ¥ billederne til at “passe”. Jeg trak dem bare “vupti” ind i de forskellige kasser, (som jeg iÞvrigt ku’ ha’ Êndret, hvis jeg ville).
Fotosjov vil stensikkert altid ha ‘ mig som kunde.

2023幎3月26日

SÃ¥ flot resultat

TÊnk engang - jeg blev simpelthen så positivt overrasket over HVOR flotte mine fotoprints på lÊrred er blevet.

Jeg glÊder mig til at give gaven videre og ved at jeg vil bruge Jer igen ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎3月15日

Super god kundeservice

Jeg har oplevet problemer der har gjort at den deal jeg havde kÞbt var tÊt på at udlÞbe. Derfor har jeg henvendt mig for hjÊlp hos kundeservice. Her har jeg fået rigtig god hjÊlp af Mads, samt lidt ekstra tid, så jeg kan nå at få den gjort fÊrdig.
Nu glÊder jeg mig blot til at se det endelige resultat 😊

2023幎3月1日

Super god kvalitet

Har vÊret så tilfreds med alt hvad jeg har fået lavet.
FotobÞger, krus (billederne står også her super skarpt), madkasser.
Man får nogen fif undervejs, hvis man har lavet noget i opsÊtningen, der ikke er hensigtsmÊssigt.
Der er en fantastisk god kommunikation.
Bare noget der virker.

2022幎12月9日
自発的なレビュヌ

Meget tilfreds og trofast kunde

Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs)
Har altid vÊret super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobÞger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvalitet af alle produkter og tit gode rabatkoder, hvis man fÞlger med på nyhedsbreve eller facebook.
Kan kun anbefale Fotosjov.dk

2022幎11月30日

Super lÊkkert produkt

Nemt og brugervenligt program.
Super kvalitet af både indbinding, papir og billeder.
Hurtig levering.
God og forsvarlig indpakning af både bÞger og billeder.
Har bestilt fra Fotosjov flere gange og vil til hver en tid gÞre det igen

2022幎12月7日
自発的なレビュヌ

Mads reder mit fotobog-fuckup – to gange!

Ekstrem god kundeservice fra Mads fra FotoSjov!
Jeg havde brugt halvanden dag på at lave to konfirmationsbÞger og da jeg skulle lÊgge i kurv, så virkede min rabatkode ikke.
Jeg skrev til FotoSjov og fik med det samme en ny kode fra Mads. Da jeg skulle til at anvende den, skete der en Fejl-40 og den ene fotobog forsvandt for mig! Jeg var grÊdefÊrdig! Jeg magtede ikke at skulle starte forfra!
Så jeg skrev til Mads igen - walk of shame - men ingen problemer, han kunne se at den stadig lå gemt derinde, bare ikke lige der hvor jeg ledte. Han guidede mig via mailen og nu har jeg lige bestilt mine to fotobÞger.
Det har vÊret en god oplevelse med personlig kundeservice. Og jeg kan kun sige, at jeg glÊder mig meget til at se ungernes konfirmationsbÞger IRL.

2023幎1月25日

Fantastisk kundeservice!

Jeg bestilte en fotobog fra Fotosjov til meget billige penge lige omkring Black friday. Jeg havde ikke de store forventninger ud fra prisen, men wow jeg blev positivt overrasket!
Jeg havde nogle fejl på forsiden som jeg ikke kunne se på forhåndsvisningen, men det var inter problem - Oliver fra kundeservice gik da bare lige ind og rettede den til, og så fik jeg tilsendt en ny bog kvit og frit.
Dét er hvad jeg kalder god kundeservice!

2022幎12月6日
自発的なレビュヌ

Har aldrig haft problemer!

Bestiller hvert Ã¥r produkter fra denne side, har fÃ¥et alt fra julekort, kalendere og til fotobÞger - og har aldrig oplevet problemer! SÃ¥ lÊnge man opretter en konto, og husker at gemme det man arbejder pÃ¥, sÃ¥ kÞrer det bare!💪🏌

2022幎12月13日