FotoSjov.dk © レビュヌ

1,498
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej 🙂 fandt dette rigtig godt tilbud via Êldresagen🙂og bestilte 2 bÞger fra forskellige aktiviteter der skulle gives i gave. Da bÞgerne kom, var de af forbavsende ringe kvalitet(billederne) , v... もっず芋る

Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid vÊret super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobÞger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... もっず芋る

Jeg fik anbefalet fotosjov af mine bÞrn som har lavet en fotobog af hvert af deres bÞrn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgÊngelig mÃ¥de at bruge sine fotos pÃ¥... もっず芋る

Jeg bestilte en fotobog med billeder fra en polterabend, men havde ved en fejl brugt min anden mailadresse og troede derfor, at jeg ikke modtog en bekrÊftelse. Jeg kontaktede FotoSjov.dk, og de svared... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真撮圱サヌビス
  2. 写真珟像サヌビス
  3. 印刷所
  4. スクラップブッキング専門店

FotoSjov.dk © に぀いお

圓該䌁業による蚘述

HÞjkvalitets fotobÞger
Den bedste måde at bevare de gode minder

• Ingen download af software
• Kåret til billigste fotobog
• Bedste kvalitet. Punktum
• Lav en fotobog på 5 min.
• Skandinaviens stÞrste digitaltrykkeri

Handling og konsekvens
Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lÊre af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.
Handling og konsekvens
StÞder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LÊs mere om vores garantier

優良

(1,498)

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig service og viden

Da bÞgerne kom, var de af forbavsende ringe kvalitet(billederne) , vi har forsÞgt at “opklare” grunden til dette (mÃ¥ske billederne var i forkert format), papiret eller andet ??
- men efter 16 dages mailkorrespondance - 15 mails et hav af spÞrgsmÃ¥l og den fest gaverne(bÞgerne) skulle gives er overstÃ¥et ( sÃ¥ denne anmeldelse😞) bÞger lavet andetsteds🎁
Det er simpelthen for ringe

Sorry to say uanset om det er vores eller jeres “fejl” -sÃ¥ er servicen simpelthen for dÃ¥rlig - kan ikke anbefales ☝😞

2026幎7月1日
自発的なレビュヌ

Virkelig god kvalitet af fotobogen

Virkelig god kvalitet af fotobogen - langt over forventet! Hurtig levering - og hurtigere end estimeret. Deres skriftlige kommunikation er eminent og fuldstÊndig fantastisk - alene af den grund har jeg allerede anbefalet fotosjov. Og dansk virksomhed🙌🏌 ogsÃ¥ en fin pris (med rabatkode). Eneste lille ting - teknikken drillede en del i udarbejdelseprocessen bogen, og det krÊvede en del tÃ¥lmodighed og tid. Men produktet er perfekt!

2026幎4月27日

Den flottest fotobog hidtil

Jeg har lige modtaget min 10. fotobog fra FOTOSJOV og det er bare den flotteste bog.
Derudover har FOTOSJOV en help desk som er helt i top.
Programmet er nemt at arbejde med. Jeg skriver meget og sÊtter mange billeder ind, og det går super nemt

2026幎3月6日

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Jeg ville forevige min studentertid med en bog, men da jeg modtog den, var der stavefejl i – hvilket var min egen skyld. Men FotoSjov var sÃ¥ sÞde at lave en ny, hvor teksten var rettet :)
Kvaliteten er god, bogen var nem at lave – så det er ikke sidste gang, jeg bestiller derfra <3

2026幎2月26日

Godt resultat.... MEN....

Jeg er desvÊrre nÞd til at bestille rn fotobog fra fotosjov.dk hvert år, da jeg gerne vil have, at rÊkken af fotobÞger har samme omslag.
MEN.... processen til at skabe en fotobog, det burde vÊre simpelt, det burde vÊre let og ligetil, specielt når der nu er mulighed for st bruge SmartDesign
Men Ã¥r efter Ã¥r, album efter album, bander ig svovler jeg fotosjov.dk langt vÊk 🀬😠
Jeg bruger timer... som blir til dage... som blir til en uge i bedste fald, fordi jeg konstant har problemer med hjemmesiden... jeg oplader billeder, beder smart design indsÊtte billederne i bogen, og 2-4-6 timer senere loader den stadig, og da er min tålmodighed opbrugt...

Det skal dog siges, når det endelig lykkedes, og jeg får bestilt min bog, og modtager den, er resultatet glimrende.
Men processen til at nå dertil.... 🙄😒😠😖😫

2026幎2月11日
自発的なレビュヌ

Hold nu fest hvor jeg lo

Hold nu fest hvor jeg lo, da jeg fik deres bekrÊftelse pÃ¥ at de nu var fÊrdige med mit mestervÊrk og at det var pÃ¥ vej😅😂🀣 Og da jeg modtog min billedbog (3 dage efter jeg sendte mit udkast) blev jeg blÊst omkuld: det er faktisk et mestervÊrk! Flotte farver, skÞn kvalitet, smuk bog. Jeg takker 🀩

2026幎2月5日

Engelske frimÊrker henover siderne

Deres "ferie-layout" smÊkker to engelske frimÊrker med den afdÞde dronning op på tilfÊldige sider i albummet. Man tror det bare er en visuel fejl i systemet mens man sÊtter albummet op. Det er det ikke. Det antyder, at det i virkeligheden bare er en engelsk system.

2026幎2月2日
自発的なレビュヌ

Meget flot billede kvalitet på de ting

Meget flot billede kvalitet på de ting jeg bestilte. Vil bestemt bestille derigennem en anden gang. Leveringen kom også helt planmÊssigt selvom det var midt i december og op til jul. Det var et tilbud/deal vi brugte, men der er ingen ting at sÊtte på deres arbejde efter min oplevelse.

2025幎12月15日

Fed kÞbsoplevelse

Det er godt nok lÊnge siden, at jeg har haft en så god og sjov kÞbsoplevelse.
Ringede ind med et spÞrgsmål og fik hurtigt et klart svar.
Efter bestilling fik jeg den sjoveste afsendelses mail, jeg nogen sinde har modtaget.
Humor er noget Fotosjov i den grad har.
Fed kÞbsoplevelse og den flotteste fotobog retur.
Kan stÊrkt anbefales af mig.
Hilsen Rikke

2026幎1月4日

Hurtig svartid.

Jeg har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med besvÊr med at anvende en rabatkode til en fotobog. Jeg havde en mailkorrespondance med firmaet og der var en overraskende kort svartid - jeg er meget tilfreds med serviceniveauet og glÊder mig til at modtage fotobogen, som har kort leveringstid.
Jeg vil ikke tÞve med at anvende firmaet igen.

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ

God service, men dårligt redigeringsprogram

Jeg har kÞbt en fotobog gennem FotoSjov. Kvaliteten er fin, men hjemmesiden er ikke sÊrlig god, hvis man afviger fra de skabeloner for sideopsÊtning, som de tilbyder (ellers tror jeg, at det fungerer fint). Jeg oplevede, at der var forskel på, hvordan det så ud mellem redigerings- og preview-visning, og det var ikke altid muligt at få billederne til at stå pÊnt begge steder. Og så fungerer hjÊlpelinjerne til at placere billederne, så kanterne flugter, ikke ret godt. Jeg blev mÞdt med stor hjÊlpsomhed fra kundeservice, men der er desvÊrre stadig enkelte steder i den fÊrdige bog, hvor billederne er placeret skÊvt ift. hinanden.

2025幎12月5日

Perfekt :)

Jeg har benyttet mig af Fotosjov i snart mange år til at lave de traditionelle kalendere med egne billeder. Hvert år er kvaliteten perfekt og kommer indenfor den lovede tid. Alt i alt et sted, jeg kan give min bedste anbefaling.

2025幎12月10日

Kan anbefales

Kan anbefales - let at lave bÞger, god kvalitet og top service.
Jeg lavede 3 ens bÞger, hvor der gik gået rod i den ene. Fra jeg sendte en besked om, at den ene bog ikke var ok, til jeg stod med en ny gik der en uge. Top service

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun godt at sige om ForoSjov

Jeg har kun godt at sige om ForoSjov. Det er let at bruge deres vÊrktÞjer, de har fantastisk kundeservice og svarer hurtigt ved henvendelse - og hvis man ikke er tilfreds, sÞrger de for at udbedre evt. fejl, sÃ¥ du fÃ¥r et bedre resultat. Jeg er ovenud tilfreds og kan kun anbefale FotoSjov 🀗

2025幎10月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。