Frokost buffeten er det vÊrste mad jeg nogensinde har vÊret ude for. Ikke en af de fÃ¥ retter som stÃ¥r pÃ¥ frokostbuffeten er hjemmelavet. Alt der stÃ¥r er kÞbt fÊrdigt, selv de kogte Êg er kÞbt udefra o... ãã£ãšèŠã
Nu har jeg siddet og lÊst folks ânegativeâ kommentarer. Og er temmelig forundret, min mand og jeg besÞger rimelig tit Restaurant Fregatten, og har ALDRIG oplevet hverken dÃ¥rlig/sur betjening, eller dÃ¥... ãã£ãšèŠã
Hyggelig restaurant. SÞdt, imÞdekommende og serviceminded personale. Fik lÊkkert smÞrrebrÞd. Vi var fire og var alle fuldt ud tilfredse med vores mad. Holdt vores bryllup der, for en uge siden, der... ãã£ãšèŠã
Vi var et selskab pÃ¥ 9 personer som lÞrdag aften var en tur forbi Fregatten, blev mÞdt af en smilene ung medarbejder som vist os vores bord, det var nok aftens hÞjtepunkt udover en perfekt stegt b... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
UdmÊrket mad
UdmÊrket mad, men betjeningen yderstemangelfuld..... De har svÊrt ved at overskue deres kunder, måtte vendte rigtig lÊnge på betjeningen, maden, og så på at betale....
5 stjernet julefrokost
61 forventningsfulde, glade kvinder takker for et dejligt arrangement til vores årlige julefrokost. Såvel den velsmagende buffet som den venlige betjening fortjener alle 5 stjerner. Alt fungerede bare helt perfekt.
Venlig hilsen
Kirsten Blach Kern
Blixenklubben Greve (tirsdag)
Trist oplevelse
Trist oplevelse, dårlig service.
Elendig mad, lang ventetid.
Sur kvindelig tjener der ikke varâŠ
Sur kvindelig tjener der ikke var imÞdekommen overhovedet , glad ung tjener der virkelig prÞvet med godt humÞr, rimelig mad.
Der er andre steder i nÊrheden med god service og bedre mad også til pris.
Vi skulle spise frokost pÃ¥ fregattenâŠ
Vi skulle spise frokost på fregatten havde hÞrt den var god har aldrig vÊret ude for noget ligene bestilte 2 bearnaise steek rÞde/så koen siger muu fik 2 genbem stÊgte siger og viser det til tjeneren som er enige med os i at den er ikke rÞd for de samme bÞffer tilbage med besked fra chefkokken at de er rÞde og at han ikke vil lave nogle nye gik uden at spise eller betale for maden fandt et andet sted og fik rigtig dejlig mad men vil aldrig spise på fregatten mere
Vi kommer aldrig igen
Vi kommer aldrig igen! Vi besÞger Fregatten tirsdag aften den 18/12-18. Restauranten har et andet selskab pÃ¥ 4-5 stk i den anden ende af restauranten, alligevel mÃ¥ vi ikke selv vÊlge hvor eller hvordan vi vil sidde. DÃ¥rlig start (som faktisk var ifm reservationen i tlf hos en sur, lukket tjener) Vi bestiller bÞffer, salatbar og 2 paprika gryder med kartoffelmos. ÃV!
Sur salatbar, kartoffelmos på pulver, fÊrdiglavet bearnaise sauce, krydret med en rå bÞf der må retur.....og som fÞrst kommer tllbsge 17 min senere, da vi andre havde spist fÊrdig.
Restauranten havde intet at byde ind med ift julen, udover er juletrÊ og en julebuffet om sÞndagen.
Jeg håber at nogen kÞber det sted og skifter al personale ud med nogen der kan og vil. Beliggenheden fortjener det!
Fantastisk god tjener
Vi var til julefrokost d. 25/11-2016 hvor vi havde vores egen tjener som hed Steen han gjorde virkelig en forskel. Fantastisk humor og sjov han var tilstede hele tiden vi manglede ikke noget, maden var utrolig lÊkker.
Kan varmt anbefalde fregatten i greve.
Det er ikke sidste gang vi kommer der. :-)
Dejlig mad - god betjening
Vi besÞgte Fregatten en hverdagsaften, hvor der var pÊnt besÞg også udenfor. Maden var rigtig god og betjeningen meget hÞflig. PÊnt udvalg af retter ligesom salatbaren var god og havde tilpas udvalg - ikke for meget - ikke for lidt. Super med et lille legehjÞrne til de mindre bÞrn. Også godt udvalg af mad til bÞrn.
Fantastisk god oplevelse
Vi var 4 personer 12.12 på Fregatten Hundige Havn Vi fik fantastisk god betjening, vi sad kanon godt med udsigt til havnen og maden var simpelthen i topklasse, super super lÊkker tilberedt, og oveni er priserne meget rimelige
Kan absolut kun anbefales