Jeg kom til FrisørPii med et lidt ødelagt og halvgrimt gammel blondering, og noget knækket hår i siderne. Det første de sagde var at de ikke var sikker på at de kunne farve det mørkt,... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kan kun anbefale Kathleen hos Frisør Pii, der i dag reddede mit totalt ødelagte hår. Jeg kom ind med 2 forskellige hjemmefarver i håret, og et hår der så direkte forfærdeligt ud i flere forskellig... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har i dag, for første gang, været hos Frisør Pii på Falkoner Allé. Jeg fik en treatment som gjorde mig aldeles glad i låget ;-). En formidabel og stilsikker rådgivning og et helt igennem beha... もっと見る
企業が回答しました
Frisør Pii ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkomne i vores og deres fælles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af højt professionelle og dedikerede frisører.
Fik farvet øjenvipper, klippet hår og den lækreste hårkur af Sophia på Nørreport. Mit hår er så blødt og lækkert, og føles sundere end nogensinde før! Sophia var som altid mega sød og god til at lytte, så jeg gik fra salonen med præcis det hår, jeg havde ønsket mig 😍
Efter jeg er begyndt og blive klippet hos Frisør Pii i Ballerup centret er jeg blevet så glad for mit hår. Det er bestyren af Pii i Ballerup centret som klipper mig. Ydermere får jeg en blid skulder / nakke massage, god kaffe, vasket hår med meget lækre produkter og en yderst sød frisør. Jeg er meget tilfreds og glæder mig altid til hver 3. Måned når jeg skal derhen og klippes. Marlene.
Klip og bayalage hos Sophia - og jeg er så glad for resultatet. Hun forstod præcis hvad jeg gik efter og gav super god rådgivning. Det blev bedre end jeg havde håbet på og hun er rigtig dytig.
Fuld anbefaling herfra. og så super sød. En dejlig oplevelse
Fantastisk oplevelse hos Sophia i Ballerup!
Jeg havde fået lavet striber ved andet frisørfirma, og mit hår blev for afbleget koldt i farven selvom jeg bad dem lave det mere gyldent.
Jeg tog derfor kontakt til Sophia, som lavede en fantastisk flot glossing i mit hår - og jeg er SUPER tilfreds og glad for farven i mit hår nu. Tusind tak for fantastisk service og flot hår! Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg var inde for to dage siden og fik lavet en ret stor make over af mit hår. Sophia hos Pii i Ballerup gør et rigtig pænt stykke arbejde, men jeg kan mærke senere samme dag, at jeg havde lidt en knude i maven. Jeg tager derfor kontakt til Sophia, som svarer efter meget kort tid og beder mig om at komme forbi salonen igen. Sophia er sød og forstående overfor min situation, og i samarbejde med en dygtig kollage for de lynhurtigt rettet mit hår, så det bliver som jeg ønsker.
Det var en god og tryg oplevelse, og jeg er superglad for mit nye hår.
Fik en fornem klipning i salonen i Ballerup. Sophia var så sød og håndtererede mit ellers ret tykke garn med sikker hånd. Og så for man endda også en nakke og skuldermassage med i prisen
Er godt nok ærgelig over min oplevelse med frisør pii.
2 uger efter mine mørke striber var alt min farve væk. Dette har jeg både kunnet dokumentere på billeder med dato, samt personalet i salonen har anerkendt at de er enige i, at man kunne se en tydelig forskel. Dog kan de ikke hjælpe.
Så nu står jeg en måned efter at være blevet farvet, med samme udgangspunkt som jeg trådte ind med, og 2600kr fattigere.
Jeg er flere gange gået fra tidligere frisører uden farven er falmet, og vi var lidt i en tidspres da vi skulle nå det inden lukketid. Jeg mistænker derfor at farven ikke har siddet nok, men jeg er ikke den profesionelle.
Sidst blev jeg vejledt i at sende det videre på mail, men eftersom det er over en uge side nu, og jeg endnu ikke har fået svar, går jeg stærkt ud fra at de er ligeglade.
Dette indebærer også den mail der bliver refereret til i anmeldelser på trustpilot.
Fremadrettet vil jeg vælge en anden frisør. Samme vil jeg anbefale hele min familie, som også kommer der gennem flere år.
Øv.
Yderst kompetent og behageligt personale, som er meget dygtige, lyttende og læser og imødekommer deres gæster. Er kommet der mange gange, og går derfra oprigtigt glad hver gang.
Jeg fik lavet en permanent behandling og var glad for resultatet umiddelbart efter. Dog blev det så lige en del dyrere end hvad jeg først havde fået fortalt (da jeg ikke lige var blevet oplyst om en kurbehandling og prisen på denne, hvilket virkede lidt lusket når nu jeg havde spurgt). Jeg ventede tre dage med at vaske håret (med den shampoo og balsam jeg også havde købt og fået at vide var det eneste jeg måtte bruge på permanent hår og kun kan købes hos Pii. Ift shampoo og balsam beskrivelsen ser det ud til bare at være shampoo til narmalt hår - igen det lugter meget af bare at skulle skabe mersalg). Jeg redte det ikke, kun blidt med fingrene og fire dage efter var al krøl ude af håret og mit hår ser tørt, kruset og ødelagt ud, lige til at klippe af. Øv. Det føles ret meget som 2495 ud ad vinduet.
Jeg har fået ordnet hår hos Marc i Frisør Pii i Kronen. Fantastisk oplevelse. De er alle utrolig søde, rolige og afslappede. Ikke mindst vanvittig dygtige. Har fået lagt naturlige lyse striber - de flotteste jeg nogensinde har fået lavet. Kan kun anbefale dette dejlige sted ❤️✨

Frisør Pii からの回答
Dejlig oplevelse hos Sophia i Amager centret. Dygtig til at klippe og sætter kunden i fokus. Klart en varm anbefaling herfra!

Frisør Pii からの回答
Kommer ikke igen. Der blev slet ikke lyttet til mine ønsker ej heller spurgt ind til det. Jeg måtte selv starte samtalen op for at frisøren vidste hvad jeg ønskede. Kom ud med en følelse af at det var spild af penge og den klipning jeg fik kunne jeg selv have gjort meget bedre. Derudover synes jeg ikke den frisør jeg fik var specielt imødekommende og så sur ud det meste af tiden. Jeg spurgte efter hendes mening om hvad som kunne være pænt, men fik ingen vejledning eller andet. Totalt ligegyldigt frisørbesøg som absolut ikke var pengene værd hos frisør Pii i Ballerup.

Frisør Pii からの回答
Besøgte i dag frisør PII i Valby, (Spinderiet) Jeg fik den dejligste behandling og mit hår blev SÅ fint. Virkelig en god oplevelse.

Frisør Pii からの回答
Jeg fik lavet en lys blond balayage, trods jeg ikke ville være blond, men kun ønskede spil i mit mørkblonde leverpostejs hår.
Jeg fik derfor en ekstra glossing i, men endte ud med rødblondt skær i hele håret og ikke blot i striberne.
Jeg fik derfor pengene retur, men med den besked at de ikke kunne se fejlen og ikke mente at glossingen havde farvet min naturlige hårfarve, da det kun skulle sætte sig i striberne, og at glossingen ville blive skyllet ud efter to måneder.
Nu, næsten 5 måneder efter er mit hår stadig samme farve + en tydelig udgroning.
Det er ærgerligt at uddannet personale ikke er indforstået med de produkter de anvender samt deres virkning. Man burde ikke bare kaste produkter i håret på kunder uden at vide hvilken effekt de har. Googler man glossing står der også hvilken effekt det har, så det er ærgerligt at frisørerne enten ikke er velinformerede om deres produkter og eller ikke anerkender deres fejl. Enormt uprofessionel og misledende vejledning.
Personalet er venligt, men det er altid en trist oplevelse at få ødelagt sit hår, også selvom pengene går retur.

Frisør Pii からの回答
Jeg ledte længe efter det rigtige match på nettet, indtil jeg stødte på Oline ("oline.pii" er hendes navn på instagram!) Jeg syntes hendes arbejde så fantastisk ud (tjek det selv ud!) og bokkede en tid hos hende. Det var en FANTASTISK oplevelse! Oline er bare SÅ sød, nærværende, serviceminded og VIRKELIG dygtig! Jeg er virkelig lykkelig og glad for resultatet - både farve og klipning (!!!) Jeg kan hun give hende mine varmeste anbefalinger! 5 ud af 5 stjener til Oline i Gentofte!

Frisør Pii からの回答
Jeg har i dag, for første gang, været hos Frisør Pii på Falkoner Allé.
Jeg fik en treatment som gjorde mig aldeles glad i låget ;-).
En formidabel og stilsikker rådgivning og et helt igennem behageligt besøg i salonen hos Louise som jeg følte mig helt tryg ved.
Sikke en positiv oplevelse ;-).
Jeg kommer igen, ingen tvivl om det - og giver mine varmeste anbefalinger til Frisør Pii.
/Susanne

Frisør Pii からの回答
Tak til søde Oline i Gentofte Pii for luksus behandling og det flotteste hår.
Pii er ikke bare en tur til frisøren , det er wellness.
Lækre produkter . Har aldrig prøvet en bedre shampoo og conditioner!

Frisør Pii からの回答
Fantastisk sødt personale og virkelig dygtig elev ved Nørreport. Kommer helt klart igen.

Frisør Pii からの回答
Kan ikke anbefale frisør pii i Gentofte når det kommer til striber. Skulle have repareret en udvoksning som de sagde de kunne få til at ligne det der var. det de lavede var det en meget lysere farve, bredere striber og ikke en eneste stribe ligger ind til hovedet så starter altså allerede med en ny udvoksning.
Jeg havde ikke lige den bedste oplevelse da jeg skulle få ordnet mine bryn her til formiddag. Jeg starter med at spørge direkte om frisørerne har erfaring inden for øjenbryn eller ikke. Jeg får at vide at de har erfaring. Det virkede ikke som om frisøren helt vidste hvad hun lavede og jeg endte med at betale 105 for fjernelse af 5 hår som jeg kunne have gjort der hjemme. Jeg beder flere gange om at få dem renset mere skarpt til og det kan frisøren bare ikke gøre.. Hun var virkelig sød pg prøvede men det var desværre bare ikke nok. Jeg gik også derfra med et lille hul i brynet, da det ikke blev plukket korrekt.
Jeg giver 2 stjerner udelukkende fordi frisøren var sød og oprigtigt forsøgte. Men det ville være rart hvis man var ydmyg omkring sine egne kompetencer og sige fra, inden påbegyndt behandling, når jeg direkte spørger om i besidder erfaring til øjenbryn eller om det kun er noget i gør ind i mellem. Jeg gik derfra ked af det og skuffet over udseendet på mine bryn. Blev nødt til at tage i matas og farve dem ind. Jeg kommer ihvertfald ikke igen…
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。