レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jeg kom til FrisørPii med et lidt ødelagt og halvgrimt gammel blondering, og noget knækket hår i siderne. Det første de sagde var at de ikke var sikker på at de kunne farve det mørkt,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun anbefale Kathleen hos Frisør Pii, der i dag reddede mit totalt ødelagte hår. Jeg kom ind med 2 forskellige hjemmefarver i håret, og et hår der så direkte forfærdeligt ud i flere forskellig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har i dag, for første gang, været hos Frisør Pii på Falkoner Allé. Jeg fik en treatment som gjorde mig aldeles glad i låget ;-). En formidabel og stilsikker rådgivning og et helt igennem beha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ledte længe efter det rigtige match på nettet, indtil jeg stødte på Oline ("oline.pii" er hendes navn på instagram!) Jeg syntes hendes arbejde så fantastisk ud (tjek det selv ud!) og bokkede en ti... もっと見る

企業情報

1. ユニセックス 美容院

さまざまな外部ソースから提供された情報

Frisør Pii ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkomne i vores og deres fælles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af højt professionelle og dedikerede frisører.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Jeg valgte at prøve frisør Pii

Jeg valgte at prøve frisør Pii, da jeg selv bruger naturlige og parfumefrie produkter, herunder grønne hårfarver, og kunne læse mig til på deres side at de skulle være en grøn frisør.
Jeg fortæller frisøren dette og hun forsikrer mig om at deres farver også er grønne og jeg ikke vil få den udvoksning, som jeg tidligere har erfaret med kemi farver.
Vi snakker sammen om hvilken farve det skal være og jeg siger jeg normalt ligger på en tonehøjde 5-6, men ønsker at farven bliver en tan mørkere. Hun anbefaler en tonehøjde 3-4, hvilket jeg fortæller at jeg syntes er meget mørkt. Hun forsikrer mig dog om at deres farver er en tone lysere i virkeligheden, så jeg vil slet ikke blive så mørk.

Behandlingen går igang og de er to frisører om at farve mit hår (frisør og elev). Og der føler jeg mig lidt snydt, for jeg havde valgt en frisør til at udfører behandlingen og IKKE en elev, hvilket jeg også betalte dyre domme for!

Eleven skal udfører hårvasken, hvilket er ikke eksisterende - hun skyller kun mit hår og laver INGEN hovedbundsmassage, hvilket jeg virkelig havde set frem til, da dette for mig er det bedste ved at komme til frisøren.
Jeg havde endda bestilt tid til en hårkur samtidig og den blev bare plottet i mine spidser, uden at håret blev frotteret først, så det var plask vådt. Og her ved jeg jo godt at kuren så ikke har indvirkning på mit hår, da der er alt for meget vand i håret. Og normalt får man en ekstra dybdegående hovedbundsmassage når man bestiller tid til hårkur.

Da mit hår bliver tørret er det helt sort!! Og jeg havde de værste farvekanter og to farvestreger ned i ansigtet!!
Jeg var grædefærdig!

Dette resultat skulle jeg betale 2500,- for?! Jeg fik slet ikke det ønskede resultat og kundeservicen var ikke eksisterende!

Jeg havde efterfølgende en meget kraftig duft af farve i håret og min udvoksning blev MEGET markant, så jeg har undersøgt nærmere omkring deres hårfarver, hvilket de reklamerer som ppd frie. Det har jeg så fundet ud af at de ikke er?!!

Jeg er så målløs, at man kan finde på at brande sig som grøn frisør, når der bruges kemi farver i deres saloner?!

Jeg føler mig så snydt og vil ihvertfald ikke anbefaler dem til nogen!

2022年6月3日

Kære Louise.
Vi er oprigtigt kede af, at du ikke havde en god oplevelse i en af vores saloner. Desværre kan jeg ikke se din booking ud fra denne anmeldelse, men du er meget velkommen til at skrive til info@frisorpii.dk for en løsning,
De bedste hilsner //Pii

5つ星のうち3の評価

For dyr i forhold til resultat og betjening

Jeg ved ikke rigtig, om jeg skal være tilfreds eller utilfreds med mit seneste besøg hos Pii, Frederiksberg. Her fik jeg lavet en touch up af striber. På trods af det var syv uger siden jeg bestilte tiden, var der 3 medarbejdere, som på skift betjente mig, for at kunne lave farvningen. Til selve farvningen var der to medarbejdere indeover. Den første startede med min højre side og var meget omhyggelig. Da vedkommende fik en anden kunde, blev farvningen overtaget af anden medarbejder, som var knap så omhyggelig. Resultatet er, at jeg nu i den venstre side af mit hår har en grå stribe og ikke nogen i den anden siden. Nogen vil nok synes, det er chamerende. Men jeg er gået til frsør for at få lavet det ensartet. Herudover var det en tredje medarbejdere, som vaskede og tørrede mit hår. Hårtørringen var jeg ikke imponeret over, da vedkommende åbenbart ikke er vant til til håndtere lidt naturkrøl. Opsummeret synes jeg, det var en dyr behandling i forhold til betjening og behandling.

2022年5月29日

Kære Jytte.
Vi er rigtig kede af du ikke er tilfreds med din behandling. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@frisorpii.dk for en løsning.

5つ星のうち1の評価

Skræmmende oplevelse - fik giftig væske i øjne og ud over ansigt

Jeg fik permanentet mit hår i Amager Centeret.
Da hun skal hælde neutraliserings væske i mit hår, tager hun handsker på for ikke at få det på hænderne. Da hun begynder at hælde væske på løber det ned i mine øjne og udover mit ansigt og ned på halsen, men hun forsætter bare. Jeg må selv stoppe hende og sige jeg skal have skyllet mine øjne og mit ansigt/hals straks og at hun skal sørge for det ikke løber ned i mit ansigt og øjne. Der kommer så en frisør og vist hende hvordan hun skal gøre.
Jeg var virkelig rystet og frygtede det ville ødelægge mine øjne og give mig skader på huden.
Da jeg betalte, sagde frisøren hun var ked af hvad der var sket. Jeg var stadigvæk rystet og bekymret for mit syn og hud og jeg sagde jeg ikke kunne forstå at de ikke havde sørget for at den giftige væsken ikke kunne løbe ned i ansigtet og øjne. Der var 3 frisører og ingen sagde noget.
Jeg havde ondt i øjnene 2 dage efter men heldigvis er mit syn ikke påvirket.
Mit hår er fuldstændig ødelagt så det kan virkelig ikke anbefales af få behandling her.
Virkelig skræmmende oplevelse.

2022年5月12日

Dårlig oplevelse

Var over med min lille søn for får ham klippet han er 1,5 år og de skriver at de børne venlig og har erfaring blev mødt af en frisør (Jeanne) hvilket havde travlt med går igang og slet ikke pædagogisk over børn , samt fik han den mest elendig klipning selvom jeg har forklaret på forhånd og vist hende et billlede hun kalder sig senior frisør . Mega dårlig oplevelse

2022年5月7日

Kære R. Al.
Vi er rigtig kede af at høre, du og din søn ikke havde en god oplevelse og ej heller er tilfredse med klipningen. Jeg kan desværre ikke finde din booking ud fra dine oplysninger, men du er meget velkommen til at skrive til info@frisorpii.dk for en løsning. Bedste hilsner //Pii

5つ星のうち5の評価

De sødeste og dygtigste frisører

Jeg var i dag i salonen i Ballerup, og jeg fik den bedste behandling. Der var god tid til en, og vigtigst af alt så blev der lyttet (og forstået), hvad jeg ønskede. Resultatet blev fantastisk flot! Så tak til den dygtigste frisør i dag!

2022年4月28日

Frisør Pii からの回答

Kære Celine. Tusind tak for din søde anmeldelse - det betyder meget for os🌸Dejligt at høre du er glad for resultatet. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang💚 Rigtig god weekend. Bedste hilsner //Pii

5つ星のうち2の評価

Cutting hair whilst dry is not a good idea

Gentofte Pii:
Hairdresser insisted on cutting my hair without washing it first. The cut is terrible -

2022年4月18日

Dear Barbara.
We are truly sorry, that you are not pleased with the result. You will be contacted for a solution, as soon as possible 🌸 Kind regards //Pii

5つ星のうち1の評価

Elendig kunde empati og imødekommenhed

Havde bestilt tid til min dreng der skulle klippes for 2. Gang

Han er 16 mdr.

Kom og frisøren var ikke specielt imødekommende. Hun mente det var nemmere at klippe ham med trimmer så han blev helt kort i siderne, og så lidt længere på toppen.

Jeg havde en holdning til at han skulle klippes med saks og det ikke skulle være karset i siderne. Frisørens kommentar var at “det er jo som at klippe en vulkan og ret umuligt”

Hun insisterede men jeg holdt fast. Min dreng sad musestille og det gik så fint, han blev klippet og til sidst i forløbet sagde jeg, der er ikke meget vulkan over det. Og hun svarede “jo der er alligevel noget vulkan”.

Det tog ialt 10 min og han fik en fin frisure men elendig empati og imødekommenhed fra frisørens side, og en pris på 328,- for en børneklipning på under 15 min ialt er ikke ok.

2022年4月9日

Kære Michael.
Vi er oprigtigt kede af at du havde en dårlig oplevelse i en af vores saloner.
Jeg vil meget gerne gå videre med sagen til den respektive frisør, men jeg kan desværre ikke finde din booking. Du må derfor meget gerne skrive til info@frisorpii.dk.
På forhånd tak, og rigtig god påske 🌸Bedste hilsner //Pii

5つ星のうち4の評価

Dejlig oplevelse og fin service

Dejlig oplevelse og fin service, gode priser i forhold til det man får. Gode produkter og man ser godt ud bagefter. Personalet er meget nænsomme og behagelige i deres opførsel. Var meget tilfreds med min oplevelse og de var meget søde at tale med dernede🤩

2022年3月28日

Kære Kamma.
Tusind tak for at du har taget dig tid til at fortælle, om din gode oplevelse 💚 Det betyder meget for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Behagelig oplevelse :)

Jeg havde ikke været hos frisør i mange år. Var usikker på, hvad mit "nye look" skulle være? Der skulle klippes en del af mit lange hår. I en kombination af professionelle gode råd og vejledning fra Camilla i Amager Centret med interesse og lydhørhed for mine forslag og ønsker, blev resultatet yderst tilfredsstillende. Lyse striber blev frarådet, hvilket jeg godt kunne se fornuften i. Så det er heller ikke en "pengemaskine". Jeg er meget tilfreds og kommer klart igen.

2022年3月12日

Kære Nina.
Tusind tak for at du har taget dig tid til at fortælle, om din gode oplevelse hos Camilla i Amager 💚 Det betyder meget for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Frisør Pii

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men jeg var simpelthen så glad efter at have været på besøg i frisør Pii i Vanløse centret. Personalet var super søde og der var rigtigt godt service. De er rigtigt gode til at give rådgivning, og resultatet blev helt som jeg havde forstillet mig. Det kan klart anbefales. Jeg blev klippet af Mathilde og hun er så rar og dejlig at snakke med, og så er hun helt fantastik til hendes arbejde. Jeg var meget importeret og det var klart pengene hver!

2022年3月5日

Kære Helene.
Tusind tak for at tage dig tid til at fortælle om din gode oplevelse 💚 Dejligt at høre du er glad for resultatet! Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang 🌸 Bedste Hilsner // Pii

5つ星のうち5の評価

Super dejlig oplevelse hos Pii I…

Super dejlig oplevelse hos Pii I Gentoftegade.
Fantastisk god kundeservice, meget dygtige frisører, behagelig musik, smukke omgivelser og verdens flotteste hår.
Hvad mere kan man ønske sig, jeg kommer helt sikkert igen.
Kh. Alexandra

2022年1月25日

Kære Alexandra.
Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Dejligt at høre du fik lige det du ønskede dig 💚

Super oplevelse!

Fik det flotteste korthårsklip af Oline! Mega god service, virkelig dygtige frisører og alt i alt en rigtig god oplevelse! Kan helt klart anbefales :-)

2022年1月24日

Kære Mathilde.
Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Dejligt at høre du er glad for Olines arbejde🌸

5つ星のうち4の評価

Meget tilfreds med Mathilde i Kronen

Meget tilfreds med Mathilde i Kronen, men ikke med hårvask udført af en elev,, hun havde kolde hænder og forstod ikke at regulere vandtemperaturen.
Mvh
Qi

Kære Qi.
Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Dejligt at høre du er tilfreds med Mathildes arbejde🌸

Mine varmeste anbefalinger

Jeg blev klippet af Oline i salonen i Gentofte. Oline er utrolig sød, og man føler sig meget velkommen i salonen.

Det er uden tvivl en af de allerbedste klipninger jeg nogen sinde har fået. Jeg fik klippet en knivskarp page, med de fineste curtain bangs. Oline var utrolig omhyggelig, og man kunne mærke, hun gjorde sig umage - hun gav sig endda også god tid til at style det efterfølgende. Jeg fik også et par gode tips med på vejen.

Jeg er simpelthen så glad for min nye frisure - den blev endnu flottere end det, jeg havde tænkt. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Oline - hos hende er man i trygge hænder!

Kære Louise.
Dejligt at høre du havde en god oplevelse hos Oline, og er glad for din nye frisure💚

Meget utilfreds

Jeg skulle af med 799 for en korthårsfrisure, som det tog frisøren en halv time at klippe. Det er lige lovlig i overkanten! Jeg havde bestilt retning og farvning af bryn som en del af deres kampagne i december måned, men det glemte frisøren. Jeg er meget utilfreds.

Kære Anonym.
Vi er oprigtigt kede af, at du ikke er tilfreds med din oplevelse.
Jeg kan desværre ikke se din behandling ud fra denne anmeldelse, men du er meget velkommen til at kontakte os på info@frisorpii.dk for en ny tid til bryn.
Vi håber at høre nærmere fra dig og ønsker dig en god dag //Pii

5つ星のうち5の評価

Havde en rigtig god oplevelse i salonen…

Havde en rigtig god oplevelse i salonen i Gentofte. Emma var både utrolig imødekommende og klippede mit hår så flot. Hun sluttede af med at style det med glattejern og spray. Det er simpelthen blevet så flot. Jeg kommer helt klart igen! :)

2021年12月31日

Kære Cecilie
Dejligt at høre du havde en god oplevelse hos Emma🌸
Du ønskes et rigtig godt nytår🍀 //Pii

Over al forventning

Det var første gang jeg blev klippet hos Pii (Vanløse). Og jeg oplevede en super god behandling. Frisøren var Mathilde og hun forstod præcis, hvad jeg gerne ville have. Derudover brugte hun også tid på at sætte mit hår, så det fik en mere krøllet effekt i stedet for at glatte det, som nok havde været hurtigst. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der.

2021年12月26日

Kære Norah
Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse 💚
Med ønskes om et rigtig godt nytår 🍀 //Pii

De udretter underværker

Tusind tak. Frisør Pii i Spinderiet . De fik vendt et ødelagt og afbleget hår udført af en anden frisør til det fineste hår.
Bedre service og kvalitets arbejder skal man lede længe efter. Det tog os ind lille jule aftendag og brugte flere timer på at rette op på det udpintet og ødelagt hår.
Og vi gik der fra med en stor lyst til at komme igen, hos frisør Pii føler man sig velkommen og imødegået, personalet giver sig tid og rigtig god vejledning.
Tusind tak for den fine service.

2021年12月23日

Kære Natasja
Dejligt at høre du havde en god oplevelse hos de søde Pii'er i Spinderiet 🌸
Du ønskes et rigtig godt nytår🍀 //Pii

PII Valby

PII Valby - spinneriet
Super søde, ærlige og dygtige. Jeg elsker at komme og bliver altid mødt af smil og overskud. De er klart mit sted “to go”

Varmeste anbefalinger herfra

2021年12月22日

Kære Kristina
Tusind tak for dine søde ord om Pii´erne i Valby 💚
Du ønskes en rigtig glædelig jul, og vi glæder os til at byde dig velkommen i 2022 🍀

MEGET TILFREDS!

Jeg havde idag mit første besøg hos frisør Pii på Østerbro, hvilket var en super god oplevelse med god service! Min frisør hed Christopher som var så sød og lavede mit hår præcis som jeg ønskede det.

2021年12月17日

Kære Ida.
Tusind tak for at du tager dig tid til at fortælle om din gode oplevelse hos Christopher 🌸 Det betyder meget for os 💚Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.
Rigtig glædelig jul 🎄 //Pii

Trustpilot エクスペリエンス