レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik farvet hÃ¥r hos dem for ca 5 mÃ¥neder siden. Man kan intet se nu da det bare er tilbage til det normale som det var fÞr jeg fik farvet hÃ¥r, de spÞger om man ville kÞbe en hÃ¥r kur med til 450.-... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun anbefale Kathleen hos FrisÞr Pii, der i dag reddede mit totalt Þdelagte hÃ¥r. Jeg kom ind med 2 forskellige hjemmefarver i hÃ¥ret, og et hÃ¥r der sÃ¥ direkte forfÊrdeligt ud i flere forskellig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har i dag, for fÞrste gang, vÊret hos FrisÞr Pii pÃ¥ Falkoner Allé. Jeg fik en treatment som gjorde mig aldeles glad i lÃ¥get ;-). En formidabel og stilsikker rÃ¥dgivning og et helt igennem beha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg ledte lÊnge efter det rigtige match pÃ¥ nettet, indtil jeg stÞdte pÃ¥ Oline ("oline.pii" er hendes navn pÃ¥ instagram!) Jeg syntes hendes arbejde sÃ¥ fantastisk ud (tjek det selv ud!) og bokkede en ti... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

FrisÞr Pii Þnsker, at det at komme til frisÞr skal vÊre en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gÊster, og vi Þnsker dem velkomne i vores og deres fÊlles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af hÞjt professionelle og dedikerede frisÞrer.

3.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

LÊkkert hÃ¥r 😍

Efter endnu en sÃ¥ fantastisk oplevelse hos jer pÃ¥ Frederiksberg - skal I helt klart have 🀩🀩🀩🀩🀩
Nyder nu mit lÊkre sommerhÃ¥r 😍 med jeres sÃ¥ lÊkre produkter som gÞr mit hÃ¥r blÞdt og ser sundt ud 🥰
Tak til jer - ses helt sikkert igen 🀩

FrisÞr Pii からの回答

Vi håber du får en dejlig sommer med dit nye sommerhår Lilian:-) Vi ses forhåbentligt snart igen<3

Blev klippet på Pii Frederiksberg

Blev klippet på Pii Frederiksberg. Virkelig dygtige og gode til få kundens vision frem! SkÞn stemning, meget afslappende og totalt selvforkÊlelse, med skÞnne produkter, uden for meget syntetisk i.

Hej Vera,

Tak for din anmeldelse og dine pÊne ord<3
Hvor er vi glade for du har haft en dejlig oplevelse og kan lide vores NATULIQUE produkter.

Pii/Josephine

En frisÞr, der også kan klippe besvÊrlige mÊnd.

Som mand har jeg de sidste 10 Ã¥r fÃ¥et klippet mit hÃ¥r hos den frisÞr, der lige var i nÊrheden nÃ¥r det gjaldt. Egentligt er jeg bare gÃ¥et ind af dÞren og fÃ¥et en “hurtig tid”. Jeg har sjÊldent gÃ¥et hos den samme frisÞr 2 gange, da det “bare er hÃ¥r, der skal klippes”. Det var lige indtil jeg satte mine ben hos Pii pÃ¥ Falkoner Allé. Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ god og hÞflig betjening. Stempelkaffe, massage og chokolade. En frisÞr, der var veluddannet, hÞflig og kompetent. En frisÞr, der tÞr klippe en mand, der ikke har nogle Þnsker om en bestemt frisure, men bare vil klippes som frisÞren finder passende. Der blev rent faktisk tÊnkt over tingene, kigget pÃ¥ ansigtsstruktur, skÊglÊngde og hvirvler. Den bedste behandling (og frisure) jeg nogensinde har fÃ¥et hos en frisÞr. Tak for det. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

Hej Jonas,

Tusinde tak for det meget pÊne ord. Hvor er vi glade for du har haft en god oplevelse hos os på Frederiksberg:-)

Vi glÊder os meget til at byde dig velkommen igen.

Pii/Josephine

Virkelig ringe både klipningen og lyse

Virkelig ringe både klipningen og lyse striber - tror faktisk kke at frisÞren har frisÞr-uddannelse de har så styr på det omkring betaling, synes meget dyrt 1900 kr for page-lÊngde hvor striber ikke blev lavet i nakken)

Vedr de Þkologiske produkter, så har jeg aldrig haft så tÞrt hår efter striber.

Jeg sÊtter aldrig mine ben der igen.

2021幎6月2日

KÊre Emma

Vi er meget Êrgerlige over, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos Pii. Vi strÊber altid efter at skabe flotte resultater og dermed sikre, at vores gÊster er glade og tilfredse. Hos Pii har vi derfor også udelukkende erfarne uddannede frisÞrer, som alle har gennemfÞrt den 4-årige MesterlÊreuddannelse.
Farvning af hår er ikke en eksakt videnskab, da hårets struktur og kvalitet varierer fra person til person. At dit hår fÞles meget tÞrt efter behandlingen, burde bestemt ikke vÊre pga. de Þkologiske produkter (tvÊrtimod). Vi vil rigtig gerne have lov at se på dit hårs tilstand, og finde en lÞsning til at forbedre resultatet og indfri dine forventninger. Vi kan dog umiddelbart ikke kan finde din booking under navnet "Emma". Du må derfor meget gerne kontakte os på info@frisorpii.dk.

Bedste hilsner // Pii

Best hairdresser

I have been getting my hair cut by Louise at Pii for many years - by far the best hairdresser in Copenhagen and able to manage my very thick hair! I've been to two of the salons (Norreport and Osterbro) and both are beautiful. They use lovely organic products and take great care of you. Highly recommended.

2021幎5月21日
自発的なレビュヌ

Var igÃ¥r for fÞrste gang hos frisÞr Pii

Var igÃ¥r for fÞrste gang hos frisÞr Pii pÃ¥ Østerbrogade.
Er midt i en flytning og kom i sidste Þjeblik så var rimelig stresset. Blev taget imod af Christoffer og efter nakke/hoved massage kunne jeg mÊrke hvordan jeg faldt ned. Jeg er meget tilfreds med klipning og min nye frisure og glÊder mig til at komme igen.

2021幎5月21日

Hej Hanne,

Dejligt at hÞre du havde en god og afstressende oplevelse hos os:-)
Vi glÊder os meget til at se dig igen.

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg er meget tilfreds med resultatet!

Hej Julie,

Dejligt du er glad for dit nye hår, vi håber at se dig igen en anden gang :-)

Jeg har kommet hos frisÞr Pii de sidste

Jeg er kommet hos frisÞr Pii de sidste mange Ã¥r og har altid fÃ¥et den bedste service. De sidste par gange har jeg vÊret i salonen pÃ¥ Østerbro - meget dejligt sted med skÞnne lokaler. De er altid meget imÞdekommende, serviceminded og sÞde. Jeg vil 100% anbefale frisÞr Pii til alle jeg kender!!

Jeg kan helt klart anbefale FrisÞr Pii

Jeg kan helt klart anbefale FrisÞr Pii. Man får altid den bedste service og et flot og tilfredstillende resultat!
Jeg kommer helt sikkert igen 😍

FrisÞr Pii からの回答

Tusinde tak for de pÊne ord ide !:-)
Vi os til at se dig igen <3

Ovenud tilfreds!

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale FrisÞr Pii. Man fÃ¥r altid den bedste service og et flot resultat👏

2021幎5月19日

FrisÞr Pii からの回答

Tusinde tak Rikke, vi glÊder os til at se dig igen:-)

Pii<3

Tak for mange gode oplevelser hos Pii

Tak for mange gode oplevelser hos Pii. De forstår service og er altid glade og imÞdekommende. De er gode til at komme med nye ideer, men samtidig lytter de til mine Þnsker, så jeg er gået glad afsted hver gang.

Altid en fornÞjelse at have dig forbi Tina<3

Jeg har vÊret hos frisÞr Pii mange

Jeg har vÊret hos frisÞr Pii mange gange gennem de seneste år og det er altid en dejlig oplevelse. Der er god tid og de er supergode til at få det bedste frem i mit hår - både mht. farve, krÞl og klip. Ren luxus og selvforkÊlelse.

Hej Andrea,

Tusinde tak for din anmeldelse :-) Vi vil glÊde os til at forkÊle dig en anden god gang<3

//Pii

AnbefalelsesvÊrdigt

Jeg var for noget tid siden forbi FrisÞr Pii i VanlÞse, og fik aldrig anerkendt den gode oplevelse jeg fik. Men Pii fortjener mine varmeste anbefalinger. Meget professionel og god oplevelse. SÞde frisÞrer, der guider en igennem hele oplevelsen. SÃ¥ mangler de bare at Ã¥bne en salon pÃ¥ NÞrrebro 😊👍

Tusinde tak, hvor er vi glade for du har haft en god oplevelse hos os<3
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Pii

Jeg fik et super fint herreklip hos

Jeg fik et super fint herreklip hos Oline på Østerbro. Rigtig fin vejledning til selve frisuren også tog hun sig rigtig god tid til at klippe en
Alt i alt en rigtig god frisÞr

2021幎5月7日

Hej Anton,

Tusinde tak, vi glÊder os meget til at se dig igen:-)
Bedste hilsner// Pii

Har idag vÊret hos FrisÞr Pii og fik en

Har idag vÊret hos FrisÞr Pii og fik en super god oplevelse! Der er styr på det hele! Flot indretning og lÊkker klip! Blev mÞdt af en sÞd frisÞr og kan varmt anbefale stedet hvis du leder efter en god salon.

Samtidig går de op i bÊredygtighed og organiske produkter som er tilgÊngelige i shoppen! Det er jo fremtiden så stor high five herfra!

2021幎5月5日

Hej Andreas,

Tusinde tak for dit besÞg, vi glÊder os meget til at se dig igen:-)
Bedste hilsner// Pii

Smed 8-Ã¥rig ud pga uvidenhed!

Havde en tid til min 8-Ã¥rlige sÞn i dag. Blev afvist i dÞren fordi jeg ikke havde en negativ test med. Forklarede personalet at jeg i marts havde haft corona og at min positive test fra det tidspunkt gÊlder som et coronapas i 180 dage. De troede ikke pÃ¥ mig. De ringede til chefen. Og ikke engang chefen var bekendt med corona-reglerne. Da jeg spurgte om jeg mÃ¥tte tale med chefen og evt vise og oplyse dem pÃ¥ nettet, fik jeg et METET flabet svar af frisÞren. Hun endte med at smide mig og min sÞn ud pÃ¥ en RIGTIG grov mÃ¥de og pÃ¥ et totalt forkert grundlag. Gad vide hvor meget andet de sÃ¥ heller ikke er bekendt med omkring corona? FrisÞr Pii i spinderiet kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefales i disse tider! DÅRLIG STIL!!

Opdatering efter svar fra Pii: Nej, Pii, man kan ikke have en konstruktiv dialog med dit personale nÃ¥r de ikke er blevet ordentligt sat ind i den gÊldende lovgivning pÃ¥ omrÃ¥det. Af samme Ã¥rsag kan i heller ikke fÃ¥ mig til at fÞle mig tryg ved at smide mig ud af jeres biks! -Skulle jeg efterlade min sÞn hos nogen der ikke vil hÞre pÃ¥ fornuft og fakta? Helt Êrligt, dit personale ringede til dig mens jeg stod der og bad dig om at have styr pÃ¥ corona-reglerne, men det gad du ikke engang at tjekke. Åbenbart heller ikke inden du svarer pÃ¥ min kritik her pÃ¥ trustpilot. Det eneste du skulle have gjort, var at lÊse op pÃ¥ lovgivningen, give mig en undskyldning og sÃ¥ var den sag slut. DesvÊrre sÃ¥ vÊlger Pii igen igen at fortsÊtte med den DÅRLIGE STIL!! Jeg er rasende og fÞler mig diskrimineret, men nÃ¥r man tÊnker pÃ¥ at 25% her pÃ¥ trustpilot kun giver jer én stjerne (garanteret fordi man ikke har mulighed for at give jer nul) sÃ¥ er jeg den dag i dag glad for at vi aldrig nÃ¥ede at blive klippet hos jer!

2021幎4月28日

Hej Danni
Vi er Êrgerlige over, at I har haft en utilfredsstillende oplevelse hos Pii. Vi strÊber altid efter at skabe gode oplevelser og dermed sikre, at alle vores gÊster er glade og tilfredse. Vi er rigtig kede af, at vi trods forsÞg på konstruktiv dialog, og tilbud om at vi gerne ville tage os godt og trygt af Jeres sÞn imens i gik en tur i Spinderiet under behandlingen, ikke var i stand til kunne indfri dette i Jeres tilfÊlde.

klipning.

Blev klippet af Louise, og var meget utilfreds. Fik tilbudt en ny klipning, som var vÊrre end den fÞrste, aldrig har mit hår vÊret så skÊvt klippet. SÊtter aldrig mine ben i den butik mere, så tager hun også ekstra for klipning end resten af personalet. Hvorfor?

2020幎7月4日

Hej Lilian
Vi er Êrgerlige over, du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos Pii. Vi strÊber altid efter at skabe flotte resultater og dermed sikre, at vores gÊster er glade og tilfredse. Vi er som nÊvnt kede af, vi ikke kunne indfri dine Þnsker til frisure.

FrisÞr Pii i Valby

En dejlig lys salon og behageligt indeklima. Maria var sÞd, nÊrvÊrende og professionel i hendes vejledning, og sammen kom vi frem til et resultat hvor pris var for Þje uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Det er ikke sidste gang jeg skal farves derinde, og det er en fantastisk bonus at produkterne er Þkologiske - det gÞr en verden til forskel for oplevelsen, at man ikke sidder i ammoniakdampe.
Som en sidste bonus bÞr det nÊvnes, at den kaffe og trÞffel de serverer er udsÞgt! :D

2020幎6月18日

KÊre Laura Emilie

Tusind tak for de sÞde ord. Det betyder meget for os, du har haft en god oplevelse, og du Þnsker at komme igen :)
Vi giver de rosende ord videre til Maria i Valby, og tak fordi du gav dig tid til at skrive din anmeldelse.

Rigtig god sommer!