GÞr en bedre indsats for jeres kunder
DesvÊrre må jeg komme med en mindre end god anmeldelse. FÞrste gang jeg var hos frisÞr pii, hvor jeg havde vundet en make-over i VanlÞse-afdelingen, var det intet mindre end fantastisk service, sÞdt personale og en vidunderlig fÞlelse af velvÊre. Det var også derfor jeg gerne ville ofre de 700 kr en klip nu engang koster, da jeg skulle have klippet hår denne gang. Jeg valgte Valby-afdelingen, der ligger tÊttest på mig, men har fortrudt det lige siden. Når jeg betaler så mange penge for en klip, er det ikke alene frisÞrens kompetencer, jeg sÞger, men også forkÊlelses-elementet - noget der bestemt ikke blev kredset om i Valby.
Jeg sad og ventede i noget tid, fordi frisÞren var til en frokost der trak ud. Fair nok, tÊnkte jeg, imens jeg fik en âmassageâ, der ikke var sÊrlig behagelig, men nÊrmere fÞltes forhastet og voldsom. Men da frisÞren endelig kom og jeg skulle klippes, havde hun mere travlt med at kigge ind i spejlet for at holde Þje med det, der foregik i (den ellers ret tomme) salonen. Hun smalltalkede ikke, og jeg fÞlte mig mest af alt som en kunde, der hurtigt skulle sendes ud ad dÞren. Bevares, hun gjorde jo sit job og jeg fik en ok frisure (omend lidt for kort), men jeg vil nu engang mene, at frisÞr pii bÞr leve op til mantraet, de brander sig pÃ¥ âforvent mere af din frisÞrâ. IsÊr nÃ¥r prisen er sÃ¥ hÞj og jeg har fÃ¥et langt bedre behandling til halvdelen af prisen.
OPDATERING: Efter denne anmeldelse har Louise Pii personligt ringet mig op og foreslået en lÞsning på problemet. Så fin service! :)
2019幎7æ29æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ