レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik farvet hÃ¥r hos dem for ca 5 mÃ¥neder siden. Man kan intet se nu da det bare er tilbage til det normale som det var fÞr jeg fik farvet hÃ¥r, de spÞger om man ville kÞbe en hÃ¥r kur med til 450.-... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun anbefale Kathleen hos FrisÞr Pii, der i dag reddede mit totalt Þdelagte hÃ¥r. Jeg kom ind med 2 forskellige hjemmefarver i hÃ¥ret, og et hÃ¥r der sÃ¥ direkte forfÊrdeligt ud i flere forskellig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har i dag, for fÞrste gang, vÊret hos FrisÞr Pii pÃ¥ Falkoner Allé. Jeg fik en treatment som gjorde mig aldeles glad i lÃ¥get ;-). En formidabel og stilsikker rÃ¥dgivning og et helt igennem beha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg ledte lÊnge efter det rigtige match pÃ¥ nettet, indtil jeg stÞdte pÃ¥ Oline ("oline.pii" er hendes navn pÃ¥ instagram!) Jeg syntes hendes arbejde sÃ¥ fantastisk ud (tjek det selv ud!) og bokkede en ti... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

FrisÞr Pii Þnsker, at det at komme til frisÞr skal vÊre en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gÊster, og vi Þnsker dem velkomne i vores og deres fÊlles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af hÞjt professionelle og dedikerede frisÞrer.

3.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Opdatering til min tidligere

Opdatering til min tidligere anmeldelse!!!! 😊 jeg blev kontaktede af Louise (ejeren) som har udvist helt enestÃ¥ende, fantastisk og professionel betjening. Med det samme tilbÞd hun at rette fejl og give mig kurbehandling. Fik min fÞrste behandling i dag og det hele var virkelig fantastisk. Ejeren Louise er meget meget kompetent og dygtigt. Og jeg er ovenud lykkelig og glad for at det er taget seriÞst.

2020幎5月5日

super flotte striber

Har fået lavet striber af Maria fra FrisÞr Pii i Valby. Hun fangede prÊcis hvad jeg Þnskede, og kom med rigtige gode input til farvningen.
Jeg er rigtig tilfreds med mit nye hår.
Tak Maria😉

2019幎10月31日

Hej Stinne,

Tusinde tak for de pÊne ord, vi er glade for du kan li dit nye look:-)

// Pii

FÞr dyrt og ikke godt nok.

Skulle have sat bryllups hår i Pii Ballerup. Havde spurgt om pris inden og vidst billeder af hvordan jeg forventede det, inden jeg bestilte tid. Det blev 700 kr dyre end det aftalte.

Kommer derned på dagen, får sat hår som ikke ender med at vÊre som det aftalte, men der var ikke tid til at lave det om, og blomsterne der var sat i håret faldt ud efter 3 timer og slÞret faldt også ud. I forhold til hvad man ville forvente til prisen er det ikke godt nok.

2019幎10月10日
自発的なレビュヌ

Oplyser ikke om ekstra priser

Jeg er meget tilfreds med klipningen jeg fik hos Pii Valby, MEN. Jeg fÞler mig snydt..

Pii ligger i den dyre ende med 699 for en klipning. Når man kommer ind får man en kort massage og udover det sÊdvanlige te eller kaffe kan man også få rosé eller Þl mm. (Nu er jeg dog i tvivl om det ville blive lagt til prisen..), alt i alt er der gjort noget for at retfÊrdiggÞre den hÞje pris, og da jeg blev spurgt om jeg ville have en hårkur mens jeg fik vasket mit hår takkede jeg ja i den tro at det også var en del af det ekstra der fÞlger med i prisen.. Det var det så ikke.
At lave mer' salg uden at oplyse om at det lige koster 305 kr (!!!) for en hårkur synes jeg er enormt dårlig stil og nu da jeg har lÊst et par andre anmeldelser her, kan jeg se at jeg ikke er den eneste der har oplevet dette.

Jeg kom ind og regnede med at skulle af med 699 og gik i stedet med en regning på 1000 kr og en fÞlelse af at vÊre blevet snydt godt og grundigt! Klipningen kan anbefales, men spÞrg om prisen fÞr i siger ja til noget!!

2019幎9月14日

KÊre Line
Tak for din tilbagemelding på din behandling i Pii Valby. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med klipning, men vi er naturligvis kede af, at du går ud af salonen og fÞler dig misledt. Det er bestemt ikke vores hensigt.
Vi tager din feedback til efterretning, og vi vil forsÞge at Êndre procedure for vores tillÊgsbehandlinger.
Vi håber meget at se dig igen. Derfor vil jeg hÞre dig, om du kan sende en privatbesked på PiiŽs facebookside? Så håber jeg, at vi kan finde en lÞsning.
Jeg Þnsker dig en god dag. Bedste hilsner fra Pii // Ann-Sofie

Virkelig god oplevelse

Med kort varsel fik jeg en tid hos Pii i VanlÞse hos Marie - og kommer bestemt igen:-) Rigtig god oplevelse af service og af at blive lyttet til - og klip prÊcis som jeg Þnskede det.

2019幎8月29日

KÊre Pernille
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer og glÊder os utroligt meget!
Bedste hilsner fra Pii // Ann-Sofie

GÞr en bedre indsats for jeres kunder

DesvÊrre må jeg komme med en mindre end god anmeldelse. FÞrste gang jeg var hos frisÞr pii, hvor jeg havde vundet en make-over i VanlÞse-afdelingen, var det intet mindre end fantastisk service, sÞdt personale og en vidunderlig fÞlelse af velvÊre. Det var også derfor jeg gerne ville ofre de 700 kr en klip nu engang koster, da jeg skulle have klippet hår denne gang. Jeg valgte Valby-afdelingen, der ligger tÊttest på mig, men har fortrudt det lige siden. Når jeg betaler så mange penge for en klip, er det ikke alene frisÞrens kompetencer, jeg sÞger, men også forkÊlelses-elementet - noget der bestemt ikke blev kredset om i Valby.
Jeg sad og ventede i noget tid, fordi frisÞren var til en frokost der trak ud. Fair nok, tÊnkte jeg, imens jeg fik en “massage”, der ikke var sÊrlig behagelig, men nÊrmere fÞltes forhastet og voldsom. Men da frisÞren endelig kom og jeg skulle klippes, havde hun mere travlt med at kigge ind i spejlet for at holde Þje med det, der foregik i (den ellers ret tomme) salonen. Hun smalltalkede ikke, og jeg fÞlte mig mest af alt som en kunde, der hurtigt skulle sendes ud ad dÞren. Bevares, hun gjorde jo sit job og jeg fik en ok frisure (omend lidt for kort), men jeg vil nu engang mene, at frisÞr pii bÞr leve op til mantraet, de brander sig pÃ¥ “forvent mere af din frisÞr”. IsÊr nÃ¥r prisen er sÃ¥ hÞj og jeg har fÃ¥et langt bedre behandling til halvdelen af prisen.

OPDATERING: Efter denne anmeldelse har Louise Pii personligt ringet mig op og foreslået en lÞsning på problemet. Så fin service! :)

2019幎7月29日
自発的なレビュヌ

Fik en rigtig fin behandling vask kur

Fik en rigtig fin behandling vask kur massage og klip. FÞlte mig godt tilpas fik serveret kaffe vand og chokolade.helt i top. FrisÞr Pii i VanlÞse rigtig sÞde piger.

2019幎6月14日

Hej ,

Tusinde tak for de pÊne ord, vi håber at se dig igen:-)

Rigtig god oplevelse hos Pii i VanlÞse

Rigtig god oplevelse hos Pii i VanlÞse! God service fra start til slut isÊr lÊkkert med massage og god stempelkande kaffe. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kommer helt sikkert igen. Marie har min varmeste anbefaling!

2019幎6月1日

Hej Anne Sofie,

Tusinde tak for de pÊne ord, vi er glade for du kan li dit nye look:-)
Vi glÊder os til at se dig igen.

Vil aldrig anbefale FrisÞr Pii Valby

Vil aldrig anbefale FrisÞr Pii Valby.
Jeg skulle have klippet mit pandehår, og fik en tid hos en ung pige. Fra jeg satte mig i stolen, til jeg havde betalt, var der gået omtrent 5 minutter. Hun klippede så hurtigt, at jeg i starten tÊnkte at hun måtte have rigtigt godt styr på det, siden hun kunne se så smart ud imens.

Da vi så var fÊrdige (få minutter senere), kigger jeg mig selv i spejlet og ser at det ser lidt skÊvt ud. Hvortil hun siger "Ja, du skal nok lige hjem og sÊtte det". Jeg går hjem, vasker håret og prÞver at sÊtte det, men da jeg fÞntÞrrer det, ser det HELT skÞrt og skÊvt ud. Jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller grÊde. Jeg ender med selv at klippe det en smule til (det var hakket og skÊvt, så jeg tÊnkte at jeg kunne gÞre et bedre job selv), indtil jeg kunne få tid hos min tidligere frisÞr, der sagde at hun aldrig havde set noget så sjusket.

Så selvom det var billigt for mig at få klippet pandehår hos jer (under 100 kr), så var det bestemt ikke pengene vÊrd. Ingen service, ingen pÊn hilsen eller en tår vand fx. De to piger i salonen så ud til at have mere travlt med dem selv og selv sÊtte hår, end at bekymre sig om at bruge tid på mig (en betalende kunde). Jeg kommer aldrig igen.

Hold jer vÊk fra FrisÞr Pii i Valby.

2019幎5月22日

KÊre GÊst hos Pii i Valby

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er vores vigtige opgave, at du fÞler dig i gode hÊnder. Vi håber, du trods din opfattelse af Pii i Valby vil overveje et besÞg hos os igen, da vi for alt i verden altid vil strÊbe efter en god kundeoplevelse.

Ann-Sofie // Pii

Tak for mit nye Look!!!

Jeg fik SUPER god vejledning. Der var tid til at vise billeder og give rÃ¥d. Og sÃ¥ gik Louise igang... meget skrÊmmende, men ogsÃ¥ fantastisk :0) Gik fra en kedelige page til en SUPER smart kort frisure, som jeg er SÅ glad for..!!!
Jeg har fået masser af anerkendelse fra familie og venner.
TAK for hjÊlpen!!

2019幎3月3日

Hej Susanne,

Åh hvor vi glade for de pÊne ord! Vi hÃ¥ber at se dig igen snart:-)

Dygtigste frisÞrer

Dygtigste frisÞrer, god vejledning og hyggelig stemning. FrisÞr Pii i Kronen, VanlÞse, er den bedste frisÞrsalon, jeg nogensinde har vÊret hos. Marie er min favorit.

2018幎12月21日

Tak Malene,

Tak for din anmeldelse:-) Vi håber at se dig igen snart.

Bedste Hilsner//Pii

Masser af forkÊlelse

Masser af forkÊlelse.

Fra man trÊder ind af dÞren, emmer frisÞr Pii af forkÊlelse og ro. Massagen man får fra start, sikrer at man hurtigt får lagt den hektiske hverdag bag sig og bare kan nyde tiden. Personalet er dygtige og giver sig tid til en, og sÞrger altid for det bedste resultat. Der er ingen tvivl om, at man er i centrum.

2018幎11月8日

Hej Rikke,

Tak for de fine ord, vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os:-)
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen<3

Bedste Hilsner
PII

Mette, kunde

Jeg har haft frisÞr Pii som frisÞr i flere år, og jeg er vÊldig tilfreds med deres kunnen og professionalisme. Jeg har meget kraftigt hår og har i mange år haft svÊrt ved at finde en frisÞr, som kunne klippe og tynde i det tilfredsstillende. Det kan frisÞr Pii. Aldrig har jeg vÊret så tilfreds med mit hår og den måde der bliver klippet ind i det. Ingen andre frisÞrer har kunne gÞre det samme. Samtidig har de altid gode ideer til nye frisurer og look.
SÃ¥ herfra giver jeg den varmeste anbefaling.

2018幎11月6日

En frisÞr i sÊrklasse

Jeg har vÊret kunde i deres salon i Valby og VanlÞse et par gange. Man bliver budt varmt velkommen og bliver behandlet af de mest professionelle frisÞrer. Jeg fik en oplevelse ud over det forventelige. De skal have mine varmeste anbefalinger!

2018幎11月6日
自発的なレビュヌ

Vil aldrig nogensinde komme der igen og vil ikke anbefale det til andre!

I dag den 20 september 2018. Var jeg inde hos frisÞr pii ( Ballerup ) for at få klippet hår på min sÞn til hans skole billeder.
Jeg betaler 300 kr. for en bÞrne klip men Da vi kommer ud, kan jeg se at der er linier som går igennem siden af hans hår.
Vi går så ind for at snakke med dem, de siger at det ikke var deres skyld for bÞrn har meget blÞdt hår og alles hår er forskelligt.
1. Min sÞn har aldrig nogen sinde kommet ud med linier i håret, og han er blevet klippet med en trimmer fÞr. + har selv klippet hans hår har det ikke set sådan. Men da han skulle have taget billeder i skolen, ville jeg gerne have det var ekstra pÊnt.
2. De “skulle” vÊre uddannet i hvordan man klipper forskelligt typer hÃ¥r.
3. Vi fÃ¥r ikke nogen penge refunderet, og de “prÞver” at rede hans hÃ¥r hvilket gÞr det vÊr.
Jeg ville aldrig rekommandere det her sted til nogen for deres håndvÊrk er 0 ud af 5. Og det samme går for deres kundeservice.

2018幎9月20日
自発的なレビュヌ

Rigtig god oplevelse jeg havde i Valby

Rigtig god oplevelse jeg havde i Valby igår.
Meget sÞde personaler jeg blev mÞdt af og de havde tid til mig med det samme.
(Husker desvÊrre ikke navnene)
Jeg fik en luksus oplevelse med rosévin (kunne vÊlge eller kaffe og te og alt mulig) vand og chokolade, massage og hårkur, råd og vejledning, en meget flot klipning og en rigtig hyggelig snak.
Alt det for 840 kr.
Jeg blev ikke lokket til noget som helst bare vejledt af en meget dygtig kvinde.
Der var lidt stille i butikken da jeg kom (hverdag kl ca 15) og mellem kunder og kunde opgaver Þvede den ene frisÞr opsÊtning på en dukke hvilket for mig afspejler faglig engagement og nysgerrighed.
Stedet er rent og pÊnt indrettet med behageligt lys og udmÊrket musik i hÞjtalere
God stemning og masser luksus.
Ejeren kan sagtens vÊre stolt.
Jeg kommer igen 💗

2017幎9月8日