Jeg bestilte nogle opbevaringsglas hvor nogle af dem desvÊrre var skader pÃ¥ da jeg modtog dem. Jeg sendt straks en mail retur inkl. billeder for at informere om dette samt for at fÃ¥ tilsendt nogle nye... ãã£ãšèŠã
Har nu handlet der 4-5 gange pÃ¥ to Ã¥r, senste for 14 dage, jeg har dog intet at beklage, synes den fysiske butik har sÃ¥ meget udvalg af ting man sjÊldent set uden for ret meget andet end de helt store... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte nogle varer i slutningen af november, og gik sÃ¥ ud fra at jeg ville fÃ¥ svar inden for 3 dage om at de var sendt, som der stod bÃ¥de pÃ¥ hjemmesiden og ordrebekrÊftelsen at de forventede. Her s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en stÞbejernsgryde. Det hele gik glat: Min ordre blev behandlet inden for 1 dag, fik samtidig en statusopdatering per email, og pakken kunne afhentes i pakkeshop 1 dag senere. HÃ¥ndskrevet... ãã£ãšèŠã
- ãããã³çšååº
- 補èçšååº
- ãã§ã³ã¬ãŒã ã·ã§ãã
- ã³ãŒããŒåº
- è¶å°éåº
- ã¯ã€ã³å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stor butik og webshop med professionelt kÞkkengrej kombineret med vin, chokolade og specialiteter. Et skÞnt univers for kÞkkenentusiaster og mennesker med interesse for spÊndende produkter. Butikken bugner af lÊkre varer - og vi hjÊlper altid med at finde de rigtige produkter. Det er altid en oplevelse at besÞge Fru Skov i BrÊdstrup.
Bredgade 11, 8740, BrÊdstrup, ãã³ããŒã¯
- +4524412717
- post@fruskov.dk
- www.fruskov.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Mangel på levering
Jeg bestilte nogle opbevaringsglas hvor nogle af dem desvÊrre var skader på da jeg modtog dem. Jeg sendt straks en mail retur inkl. billeder for at informere om dette samt for at få tilsendt nogle nye glas. Nu er vi nået til juni måned og jeg har endnu ikke hÞrt fra Fru Skov. Desuden så lagde jeg en ny ordre for nu 10 dage siden, og varer er endnu ikke blevet sendt. Jeg har forsÞgt at ringe til Fru Skov, men det er ikke muligt at komme i kontakt med virksomheden. Jeg håber fortsat meget på, at jeg modtager nogle nye glas som erstatning for de glas som var beskedigt da jeg modtog dem, samt at min nye ordre ligeså bliver leveret!
Har nu handlet der 4-5 gange på to år
Har nu handlet der 4-5 gange på to år, senste for 14 dage, jeg har dog intet at beklage, synes den fysiske butik har så meget udvalg af ting man sjÊldent set uden for ret meget andet end de helt store byer. Kvalitet koster lidt mere, sådan må det vÊre, vil man gerne se & fÞler på produkterne inden kÞb af 'vÊrktÞj' til kÞkkenet er det et super sted at besÞge

Fru Skov ããã®åç
DÃ¥rlig kommunikation og ingen service
Opdatering 22.10. kl. 07:03
Tak for svaret her på Trustpilot. Det eneste sted, man kan komme i kontakt med dig.
Jeg har modtaget kredit nota kl. 22:13 i går. Ikke lige et tidspunkt jeg tror en bogholder er på arbejde. Så det er fÞrst sket i forbindelse med anmeldelsen her.
Det er ikke den manglede kop som var årsagen til min dårlig oplevelse, det var manglende service og ingen kommunikation som du tydeligt kan se på de andre negative anmeldelse her. Service, kommunikation og lagerbehold er et problem i din butik. Jeg ser nu frem til at modtage belÞbet retur hurtig.
Opdatering
Credit nota er ikke modtaget som aftalt i telefonen i dag.
Lad vÊre med at kÞbe der !
Jeg bestilte to kopper og fik et GLS tracking nummer, men pakken blev ikke sendt og der kom ingen mail/info om, at forsendelsen bliver forsinket. FÞrst da jeg ringede fik jeg forklaringen om, at en kop manglende og de forventer levering fra England ugen efter. Efter der var gået endnu flere dage ringede jeg endnu en gang, men den ene manglede kop var stadig ikke ankommet. Det var sidste uge fredag. Jeg Þnskede så annulleringen af ordren og credit nota, hvilket ikke tager mere end 1 minut, men jeg måtte ringe endnu en gang i dag for at hÞre, hvornår jeg modtager denne. Bogholderen var på arbejde i dag. Virkelig ekstrem dårlig kommunikation. Den mail jeg sendte for mange dage tilbage blev i Þvrigt slet ikke besvaret.

Hurtig, men mangelfuld levering
Hurtig, men mangelfuld levering
Det er ikke tilfredsstillende, når man efter afgivet ordre, dagen efter får at vide, at kun 2 ud af 5 varer er på lager. Jeg er klar over, at det er en mindre butik, men i 2025 og med vores forventninger til nethandel, bÞr man have mere styr på lageret ... også selv om man både har fysisk og netbutik.
Problemfri reklamation
KÞbte et skÊrebrÊt, som desvÊrre var blevet skÊvt under leveringen. Skrev til Fru Skov, som bad om fotodokumentation og kort tid efter modtog jeg et nyt skÊrebrÊt.
Havekurv med fejl- dårlig service
Har d. 2. Oktober 2024 bestilt en stor havekurv til en gave.
Var desvÊrre ikke hurtig nok til at besigtige den inden de 14 dages reklamationsret var overskredet. Kurven ser for mig, tvivlsomt til brug. Kurven står meget skÊv, knirker når man lÞfter og sÊtter den ned, samling i hank er ikke lukket tÊt og skruer i kurvens bund er ikke skruet ordentligt fast til kurvens ben. Har d.d. vÊret i dialog med butikken som begrunder kurvens "personlighed" med at den er håndlavet og jeg bare kunne skrue skruerne fast, fugte den og ligge nogen tunge sten i så vil den Êndre form.
Jeg er meget skuffet over mit kÞb, og havde håbet på at kunne få tilsendt en anden eller få et tilgodebevis ( fragten på min regning), men det blev ikke imÞdekommet.
Jeg anser ikke at jeg kan give kurven vÊk i gave som tiltÊnkt grundet dens nuvÊrende skavanker- og jeg vil overveje mit evt. nÊste kÞb hos fru skov meget nÞje grundet varens stand og kundeservice.
Obs kurven med den herlige unikke knirken og diverse skavanker lå på en pris på 440 kr.

PorcelÊns Kopper
Jeg bestilte 2 kopper pÃ¥ hjemmesiden / hurtig ordrebekrÊftelse / smuk gaveindpakning /hurtig leveringer / alt gik gik super godt âŠ.
Flot og skÞn lille butik
Flot og skÞn lille butik - har netop lige vÊret inde i fru skov for at finde gaver, blev fanget i de fine ting de har og kÞbte en masse. Fik alt den hjÊlp man kunne Þnske sig, af sÞde og meget venlige medarbejdere.
Kan helt klart anbefales og vil meget gerne komme igen.
Midt i BrÊdstrup ligger den mestâŠ
Midt i BrÊdstrup ligger den mest fantastiske butik. Fru Skov har udelukkende produkter af god kvalitet. Jeg kÞbte pander og bageforme. Super service og god vejledning til at finde lige det, jeg havde brug for. Og så kan man kÞbe en god kop kaffe, mens man shopper. Jeg har efterfÞlgende bestilt flere gange på butikkens webshop. Altid hurtig levering.
Bestilte en vare pÃ¥ hjemmesiden ogâŠ
Bestilte en vare på hjemmesiden og betalte. 3 dage senere kommer der en mail om, at de ikke har varen og min ordre er slettet. Virkelig dårligt at man kan lÊgge noget i kurven og betale. Og så fÞrst 3 dage senere få en besked om, at de ikke har varen!

super!
Jeg synes Fru Skov får lidt hårde ord med på vejen...
Men jeg bestilte kÞkkengrej - det var nemt og billigt og leveringen gik hurtigt.
En lille bule i en bradepande og Fru Skov sendte straks en ny.
Tak! jeg handler igen hos jer :)
Utrolig behagelig kundeservice
Utrolig behagelig kundeservice
De havde desvÊrre ikke varen pÃ¥ lager men giver besked nÃ¥r den kommer igen ðð»

Fru Skov ããã®åç
DÃ¥rlig service og en butik somâŠ
DÃ¥rlig service og en butik som overhoved ikke har styr pÃ¥ deres hjemmesideð¡bestilte online pÃ¥ hjemmesiden 4/1-23 tre Maileg nisser pÃ¥ deres udsalg og fÃ¥r ogsÃ¥ tilsendt en ordrebekrÊftigelse. Modtager sÃ¥ i dag en mail fra butikken om at nisserne lige pludselige er udsolgteð¡ð¡ð¡

Jeg bestilte decopen 14.12
Jeg bestilte decopen 14.12. Og modtog 16.12. - så den del fungerede til ug ! Jeg skulle bruge den til at dekorere kransekage. Men ak, der skal så mange tommelfingerkrÊfter til, selv om indholdsdelen
var helt fyldt, så jeg måtte opgive. Den fungerer simpelt hen ikke for mig - Þv-Þv.

Varerne leveret til tiden
Varerne leveret til tiden.
Peberrodscremen er 7 dage fra sidste salgsdato.
Bagestål står på hjemmesiden til at vÊre 10mm tyk, pladen er 1mm, men der er en opbÞjet kant, så formen bliver 10mm.
God og hurtig service
Jeg bestilte en stÞbejernsgryde. Det hele gik glat: Min ordre blev behandlet inden for 1 dag, fik samtidig en statusopdatering per email, og pakken kunne afhentes i pakkeshop 1 dag senere. Håndskrevet kort fra Janne med et par råd vedlagt. Tak for god service.

Lokal butik og webshop
Det er altid super inspirerende at komme i butikken Fru Skov. SkÞnne vine, dejligt kÞkkengrej og mange, mange gaveidéer.
For mig er det en lokalbutik, men for fx. min svigerinde, der bor i Italien, er det en webshop, hvor hun kan bestille gaver til venner og familie i Danmark, og vÊre sikker på at kvalitet er i top.
Asger

Virkelig skuffende oplevelse
Bestilte nogle varer i slutningen af november, og gik så ud fra at jeg ville få svar inden for 3 dage om at de var sendt, som der stod både på hjemmesiden og ordrebekrÊftelsen at de forventede. Her snart 3 uger senere er varerne ikke sendt endnu og jeg har selv skulle ringe til dem flere gange for at få information om forsinkelser og pakke nr.
Handler der ikke igen og vil ikke anbefale deres webshop til andre.

Fantastisk butik og service
Fantastisk butik og service! Altid behjÊlpelig! Og vanvittig hurtig levering på webshop, havde varerne indenfor 48 timer

Fru Skov ããã®åç
SkÞn butik med skÞnne special produkterâŠ
SkÞn butik med skÞnne special produkter og dejligt cafe miljÞ i forbindelse med butikken.
Eneste âminusâ er at man godt kan blive total afhÊngig af cremer og produkter, men nÃ¥r man bor langt derfra, er det skÞnt med hendes webshop.