レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte nogle opbevaringsglas hvor nogle af dem desvÊrre var skader pÃ¥ da jeg modtog dem. Jeg sendt straks en mail retur inkl. billeder for at informere om dette samt for at fÃ¥ tilsendt nogle nye... もっず芋る

Har nu handlet der 4-5 gange pÃ¥ to Ã¥r, senste for 14 dage, jeg har dog intet at beklage, synes den fysiske butik har sÃ¥ meget udvalg af ting man sjÊldent set uden for ret meget andet end de helt store... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte nogle varer i slutningen af november, og gik sÃ¥ ud fra at jeg ville fÃ¥ svar inden for 3 dage om at de var sendt, som der stod bÃ¥de pÃ¥ hjemmesiden og ordrebekrÊftelsen at de forventede. Her s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en stÞbejernsgryde. Det hele gik glat: Min ordre blev behandlet inden for 1 dag, fik samtidig en statusopdatering per email, og pakken kunne afhentes i pakkeshop 1 dag senere. HÃ¥ndskrevet... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン甚品店
  2. 補菓甚品店
  3. チョコレヌト ショップ
  4. コヌヒヌ店
  5. 茶専門店
  6. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Stor butik og webshop med professionelt kÞkkengrej kombineret med vin, chokolade og specialiteter. Et skÞnt univers for kÞkkenentusiaster og mennesker med interesse for spÊndende produkter. Butikken bugner af lÊkre varer - og vi hjÊlper altid med at finde de rigtige produkter. Det er altid en oplevelse at besÞge Fru Skov i BrÊdstrup.

3.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Mangel på levering

Jeg bestilte nogle opbevaringsglas hvor nogle af dem desvÊrre var skader på da jeg modtog dem. Jeg sendt straks en mail retur inkl. billeder for at informere om dette samt for at få tilsendt nogle nye glas. Nu er vi nået til juni måned og jeg har endnu ikke hÞrt fra Fru Skov. Desuden så lagde jeg en ny ordre for nu 10 dage siden, og varer er endnu ikke blevet sendt. Jeg har forsÞgt at ringe til Fru Skov, men det er ikke muligt at komme i kontakt med virksomheden. Jeg håber fortsat meget på, at jeg modtager nogle nye glas som erstatning for de glas som var beskedigt da jeg modtog dem, samt at min nye ordre ligeså bliver leveret!

2026幎6月9日

Har nu handlet der 4-5 gange på to år

Har nu handlet der 4-5 gange på to år, senste for 14 dage, jeg har dog intet at beklage, synes den fysiske butik har så meget udvalg af ting man sjÊldent set uden for ret meget andet end de helt store byer. Kvalitet koster lidt mere, sådan må det vÊre, vil man gerne se & fÞler på produkterne inden kÞb af 'vÊrktÞj' til kÞkkenet er det et super sted at besÞge

2026幎2月6日

Fru Skov からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os i butikken, at du har haft nogle gode oplevelser ved at besÞge vores fysiske butik. Og ja - butikken bugner af spÊndende kÞkkengrej m.m., så det er dejligt, at du kommer igen. Vi glÊder os til det nÊste besÞg. DBH Fru Skov / Janne

DÃ¥rlig kommunikation og ingen service

Opdatering 22.10. kl. 07:03

Tak for svaret her på Trustpilot. Det eneste sted, man kan komme i kontakt med dig.
Jeg har modtaget kredit nota kl. 22:13 i går. Ikke lige et tidspunkt jeg tror en bogholder er på arbejde. Så det er fÞrst sket i forbindelse med anmeldelsen her.
Det er ikke den manglede kop som var årsagen til min dårlig oplevelse, det var manglende service og ingen kommunikation som du tydeligt kan se på de andre negative anmeldelse her. Service, kommunikation og lagerbehold er et problem i din butik. Jeg ser nu frem til at modtage belÞbet retur hurtig.

Opdatering
Credit nota er ikke modtaget som aftalt i telefonen i dag.

Lad vÊre med at kÞbe der !

Jeg bestilte to kopper og fik et GLS tracking nummer, men pakken blev ikke sendt og der kom ingen mail/info om, at forsendelsen bliver forsinket. FÞrst da jeg ringede fik jeg forklaringen om, at en kop manglende og de forventer levering fra England ugen efter. Efter der var gået endnu flere dage ringede jeg endnu en gang, men den ene manglede kop var stadig ikke ankommet. Det var sidste uge fredag. Jeg Þnskede så annulleringen af ordren og credit nota, hvilket ikke tager mere end 1 minut, men jeg måtte ringe endnu en gang i dag for at hÞre, hvornår jeg modtager denne. Bogholderen var på arbejde i dag. Virkelig ekstrem dårlig kommunikation. Den mail jeg sendte for mange dage tilbage blev i Þvrigt slet ikke besvaret.

2025幎10月21日

Hej Bianca
Som aftalt er der idag fremsendt kreditnota. At du ikke har fået svar på mail skyldes, at vi har vÊret i lÞbende dialog på telefon. Og ja - nogle gange lykkedes leveringer ikke som forventet. Det er ofte en udfordring med leverancer fra England, som vi oplever at vente på i flere måneder.
Jeg beklager, at en lagerdifference har givet dig en dårlig oplevelse.
Det har ikke vÊret meningen herfra.
Jeg har haft rykket vores leverandÞr flere gange. Jeg håber, at du har held med at finde kopperne et andet sted.
Mvh

Hurtig, men mangelfuld levering

Hurtig, men mangelfuld levering
Det er ikke tilfredsstillende, når man efter afgivet ordre, dagen efter får at vide, at kun 2 ud af 5 varer er på lager. Jeg er klar over, at det er en mindre butik, men i 2025 og med vores forventninger til nethandel, bÞr man have mere styr på lageret ... også selv om man både har fysisk og netbutik.

2025幎6月20日

Problemfri reklamation

KÞbte et skÊrebrÊt, som desvÊrre var blevet skÊvt under leveringen. Skrev til Fru Skov, som bad om fotodokumentation og kort tid efter modtog jeg et nyt skÊrebrÊt.

2025幎3月30日
自発的なレビュヌ

Havekurv med fejl- dårlig service

Har d. 2. Oktober 2024 bestilt en stor havekurv til en gave.
Var desvÊrre ikke hurtig nok til at besigtige den inden de 14 dages reklamationsret var overskredet. Kurven ser for mig, tvivlsomt til brug. Kurven står meget skÊv, knirker når man lÞfter og sÊtter den ned, samling i hank er ikke lukket tÊt og skruer i kurvens bund er ikke skruet ordentligt fast til kurvens ben. Har d.d. vÊret i dialog med butikken som begrunder kurvens "personlighed" med at den er håndlavet og jeg bare kunne skrue skruerne fast, fugte den og ligge nogen tunge sten i så vil den Êndre form.
Jeg er meget skuffet over mit kÞb, og havde håbet på at kunne få tilsendt en anden eller få et tilgodebevis ( fragten på min regning), men det blev ikke imÞdekommet.
Jeg anser ikke at jeg kan give kurven vÊk i gave som tiltÊnkt grundet dens nuvÊrende skavanker- og jeg vil overveje mit evt. nÊste kÞb hos fru skov meget nÞje grundet varens stand og kundeservice.
Obs kurven med den herlige unikke knirken og diverse skavanker lå på en pris på 440 kr.

2024幎10月25日

Fru Skov からの回答

Vi beklager, at du ikke var tilfreds med din vare. At en håndlavet kurv knirker er jo ganske naturligt. DesvÊrre fandt du fÞrst ud af at du ikke var tilfreds med dit kÞb efter de 14 dages returret. Vi har ikke drÞftet mulighed for ombytning eller tilgodebevis i vores dialog.

Flot og skÞn lille butik

Flot og skÞn lille butik - har netop lige vÊret inde i fru skov for at finde gaver, blev fanget i de fine ting de har og kÞbte en masse. Fik alt den hjÊlp man kunne Þnske sig, af sÞde og meget venlige medarbejdere.

Kan helt klart anbefales og vil meget gerne komme igen.

2023幎7月2日
自発的なレビュヌ

Midt i BrÊdstrup ligger den mest

Midt i BrÊdstrup ligger den mest fantastiske butik. Fru Skov har udelukkende produkter af god kvalitet. Jeg kÞbte pander og bageforme. Super service og god vejledning til at finde lige det, jeg havde brug for. Og så kan man kÞbe en god kop kaffe, mens man shopper. Jeg har efterfÞlgende bestilt flere gange på butikkens webshop. Altid hurtig levering.

2023幎9月29日
自発的なレビュヌ

Bestilte en vare på hjemmesiden og

Bestilte en vare på hjemmesiden og betalte. 3 dage senere kommer der en mail om, at de ikke har varen og min ordre er slettet. Virkelig dårligt at man kan lÊgge noget i kurven og betale. Og så fÞrst 3 dage senere få en besked om, at de ikke har varen!

2023幎10月3日

Hej Tanja
Hos Fru Skov har vi både fysisk butik og onlinesalg.
Du har bestilt i weekenden, hvor der var lukket. Vi sender besked til dig på fÞrste åbningsdag herefter, da vi kan se, at sidste produkt blev solgt om lÞrdagen nogle timer fÞr din bestilling.
Du har ikke betalt ved din bestilling, da vi ikke trÊkker betaling, fÞr en ordre ekspederes.
Jeg beklager endnu engang din ulejlighed - det er Êrgerligt, når en vare er udsolgt.
Fru Skov

super!

Jeg synes Fru Skov får lidt hårde ord med på vejen...
Men jeg bestilte kÞkkengrej - det var nemt og billigt og leveringen gik hurtigt.
En lille bule i en bradepande og Fru Skov sendte straks en ny.
Tak! jeg handler igen hos jer :)

2023幎8月24日

Utrolig behagelig kundeservice

Utrolig behagelig kundeservice
De havde desvÊrre ikke varen pÃ¥ lager men giver besked nÃ¥r den kommer igen 👍🏻

2023幎3月1日

Fru Skov からの回答

Hej Thomas - Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. DBH Louise og Janne

DÃ¥rlig service og en butik som

DÃ¥rlig service og en butik som overhoved ikke har styr pÃ¥ deres hjemmeside😡bestilte online pÃ¥ hjemmesiden 4/1-23 tre Maileg nisser pÃ¥ deres udsalg og fÃ¥r ogsÃ¥ tilsendt en ordrebekrÊftigelse. Modtager sÃ¥ i dag en mail fra butikken om at nisserne lige pludselige er udsolgte😡😡😡

2023幎1月3日

Fru Skov からの回答

Hej Helle - Vi beklager meget, at vi ikke kunne levere din ordre. Vi blev lagt ned i vores fysiske butik og webshop på en gang. Dette betÞd, at vi ikke kunne nå at plukke din ordre, idet Þjeblik du sendte den. Vi beklager meget, at vi har måttet skuffe dig. Med venlig hilsen Janne Skov.

Jeg bestilte decopen 14.12

Jeg bestilte decopen 14.12. Og modtog 16.12. - så den del fungerede til ug ! Jeg skulle bruge den til at dekorere kransekage. Men ak, der skal så mange tommelfingerkrÊfter til, selv om indholdsdelen
var helt fyldt, så jeg måtte opgive. Den fungerer simpelt hen ikke for mig - Þv-Þv.

2022幎12月30日

Fru Skov からの回答

Hej Jytte - Vi er kede af din oplevelse med brug af dekopen. Ærgeligt at du ikke kontaktede os for at finde en lÞsning. Med venlig hilsen Janne Skov

God og hurtig service

Jeg bestilte en stÞbejernsgryde. Det hele gik glat: Min ordre blev behandlet inden for 1 dag, fik samtidig en statusopdatering per email, og pakken kunne afhentes i pakkeshop 1 dag senere. Håndskrevet kort fra Janne med et par råd vedlagt. Tak for god service.

2021幎3月30日

Fru Skov からの回答

Hej Michael - Tak for din flotte anmeldelse. Godt valg af super lÊkker stÞbejernsgryde med bred anvendelighed. På gensyn / Janne Skov

Lokal butik og webshop

Det er altid super inspirerende at komme i butikken Fru Skov. SkÞnne vine, dejligt kÞkkengrej og mange, mange gaveidéer.
For mig er det en lokalbutik, men for fx. min svigerinde, der bor i Italien, er det en webshop, hvor hun kan bestille gaver til venner og familie i Danmark, og vÊre sikker på at kvalitet er i top.
Asger

2021幎1月18日

Fru Skov からの回答

Hej Asger - Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er altid hyggeligt med dine besÞg i butikken. Masser af hilsner

Virkelig skuffende oplevelse

Bestilte nogle varer i slutningen af november, og gik så ud fra at jeg ville få svar inden for 3 dage om at de var sendt, som der stod både på hjemmesiden og ordrebekrÊftelsen at de forventede. Her snart 3 uger senere er varerne ikke sendt endnu og jeg har selv skulle ringe til dem flere gange for at få information om forsinkelser og pakke nr.
Handler der ikke igen og vil ikke anbefale deres webshop til andre.

2020幎12月16日

KÊre Emilie
Ja - det har vÊret svÊrt at få varer leveret under corona-krisen. Jeg er virkelig ked af, at vi ikke var i stand til at levere en tortillapresse hurtigt til dig. Faktisk var vores leverance undervejs i 4 mdr. - Og lå i omkring 4 uger i et pakhus i Amsterdam, inden det endelig blev lastet videre. - Juletravlheden oveni betÞd - at vi ikke fik fulgt op i forhold til dig. Jeg beklager meget - Heldigvis nåede vi det inden julen 2020.
Med venlige hilsner
Owner
Fru Skov

Fantastisk butik og service

Fantastisk butik og service! Altid behjÊlpelig! Og vanvittig hurtig levering på webshop, havde varerne indenfor 48 timer

2020幎11月19日

Fru Skov からの回答

Hej Frederikke - tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med at handle hos os. - Både i butikken og på webshoppen.
GlÊder mig til at se dig i BrÊdstrup.
Mvh
Janne

SkÞn butik med skÞnne special produkter

SkÞn butik med skÞnne special produkter og dejligt cafe miljÞ i forbindelse med butikken.

Eneste “minus” er at man godt kan blive total afhÊngig af cremer og produkter, men nÃ¥r man bor langt derfra, er det skÞnt med hendes webshop.

2020幎10月13日

Hej Mette
Tak for din flotte anmeldelse.
Du siger bare til, når du får brug for flere Munkholm produkter - ja, de skaber afhÊngighed.
Super dejlige.
Masser af hilsner