Tusind tak for jeres flexibilitet, professionalitet samt venlighed. I har leveret et rigtig godt stykke arbejde hos os. Tusind tak.
Tak for det fine arbejde med fugning af vinduer og brusekabinen. SÞde og rare folk, der var her og de har ryddet pÊnt op efter sig. Jeg har allerede anbefalet Fugegruppen til 2 bekendte. Dejligt a... ãã£ãšèŠã
MÞdte en klam gammel fed mand i rema 1000 fra fugegeuppen, han skubbede til mig ved kassen og var generelt ubehÞvlet. Hvis det er sÃ¥dan nogle det her skod firma ansÊtter, gyser jeg angÃ¥ende kvalit... ãã£ãšèŠã
Fik Fugegruppen anbefalet af en hÃ¥ndvÊrker, det blev helt igennem en god oplevelse. Simon var behjÊlpelig med valg af rigtig farve til fugerne omkring vinduerne. Arbejdet blev udfÞrt profession... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Tusind tak for jeres flexibilitet
MÞdte en klam gammel fed mand i remaâŠ
Hvis det er sådan nogle det her skod firma ansÊtter, gyser jeg angående kvaliteten af arbejdet.
Overholder aftaler
Tak for det fine arbejde med fugning af vinduer og brusekabinen.
SÞde og rare folk, der var her og de har ryddet pÊnt op efter sig.
Jeg har allerede anbefalet Fugegruppen til 2 bekendte. Dejligt at alle aftale blev overholdt.
Prisen var dobbelt sÃ¥ stor som prisenâŠ
Prisen var dobbelt sÃ¥ stor som prisen de gav, da de kiggede pÃ¥ huset. De glemte sÃ¥ ogsÃ¥ at fuge 2 dÞre da de udfÞrte opgaven. Det kunne de sÃ¥ fÞrst gÞre 2mÃ¥neder senere og jeg fik regning pÃ¥ ny for kÞrsel og fakturering! Jeg fik tilbud pÃ¥ 2200-2500 kr. men endte med regning pÃ¥ 4.900 krð³ð³ð³
Heino er super serviceminded
Heino som kom og udbedrede vores fuge opgaver er meget serviceminded og grundig.
Flot arbejde
Blev afbefalet at bruge Fugegruppen af en kammerat der går op i perfekt arbejde. Det var smukt arbejde udfÞrt og prisen var helt i orden og der var pÊnt ryddet op efter dem. Vil helt klar bruge dem igen.
Rigtig god oplevelse og flot arbejde
Helt igennem god oplevelse - Kenneth er virkelig professionel og der er leveret et rigtig flot stykke arbejde. Bedste anbefalinger herfra.
Arbejdet var fint udfÞrt men den enligeâŠ
Arbejdet var fint udfÞrt men den enlige stjerne skyldes den skyhÞje regning som efterfÞlgende dukkede op, hvor arbejdstid og kÞrsel var helt uden for proportioner i forhold til hvor kort tid montÞren havde vÊret på adressen. Det blev så ikke bedre af, at han valgte at bruge to dage på at skifte de få fuger og derfor tog dobbelt op på vanvittig arbejdstid og kÞrsel.
Det er optrÊkkeri!
KÞrsel
Hvis de fuger som de kÞrer bil. Så hold jer langt vÊk
Godt udfÞrt arbejde
Godt udfÞrt arbejde. Flinke medarbejdere. Ejeren er altid i godt humÞr, nÃ¥r man snakker med ham i telefonen. Vil altid anbefale Fugegruppen. ð¹ð¥
Flot arbejde
Jeg fik udfÞrt et mega flot stykke arbejde af fugegruppens mand fra trekantsområdet.
Meget dygtig fugemand som lÞste en ikke helt nem opgave til perfektion.
Klar anbefaling!
Super service, og super udfÞrt arbejde. Fik udskiftet fuger på to badevÊrelser af kompentente og venlige specialister. Klar anbefaling herfra!
Simon R
Fugegruppen var forbi hos os efter 1 års gennemgang, og meget tilfredsstille fremmÞde deres projektleder Simon R, og efterfÞlgende nogle flinke håndvÊrkere til at udfÞre arbejdet. Vi afventer nÊste uge de udfÞrer de sidste del af arbejdet.
Indtilvidere er jeg meget tilfreds og vil Anbefale Fugegruppen til andre.
Rigtig god oplevelse ðð
Fik Fugegruppen anbefalet af enâŠ
Fik Fugegruppen anbefalet af en håndvÊrker, det blev helt igennem en god oplevelse.
Simon var behjÊlpelig med valg af rigtig farve til fugerne omkring vinduerne.
Arbejdet blev udfÞrt professionelt og med et flot resultat.
Aftaler om tid og pris overholdt.
Fugegruppen og Simon kan anbefales, jeg bruger dem gerne igen.
John.
Fra start til slut er Simon topâŠ
Fra start til slut er Simon top professionelð pris og udfÞrsel kan klart anbefales. Vi er meget tilfredseð€
Super service ð
Har nu brugt Fugegruppen i 2 omgange ved nybyggeri i 2021 og senere tilbygning til samme hus i 2024. God indledende dialog. EfterfÞlgende super service og resultat. De varmeste anbefalinger herfra.
Flot og hurtigt arbejde.
Flot og hurtigt arbejde.
Vi fik fuget bundstykker i alle dÞre og vinduer samt bruseniche. Forventet tidsforbrug 5-6 timer. Det tog kun 3,5 timer incl kÞrsel - og arbejdet er flot udfÞrt.
Kan anbefales.
Mit samarbejde med Kenneth fraâŠ
Mit samarbejde med Kenneth fra Fugegruppen har vÊret eksemplarisk. Efter at have udfyldt formularen på deres hjemmeside, blev jeg kontaktet og havde en konstruktiv og behagelig dialog. Jeg vil uden tvivl anbefale dem, da jeg sÊtter stor pris på håndvÊrkere, der er kommunikative og forstående.
Fugegruppen nemt og hurtigt flot arbejde
Snakkede med Simon og fik en aftale, fugegruppen kom hurtigt og lavede noget meget flot arbejde
Fuger i BadevÊrelsetâŠ
Kan på det kraftigste anbefale Fugegruppen, .
Havde nogle specielle fuger jeg skulle have lavet i mit badevÊrelse som reparation, der var ingen overgang fra nye og gamle fuger ..
Er imponeret over det , tak til Fugegruppen.