Tusind tak for jeres flexibilitet, professionalitet samt venlighed. I har leveret et rigtig godt stykke arbejde hos os. Tusind tak.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tak for det fine arbejde med fugning af vinduer og brusekabinen. SÞde og rare folk, der var her og de har ryddet pÊnt op efter sig. Jeg har allerede anbefalet Fugegruppen til 2 bekendte. Dejligt a... ãã£ãšèŠã
MÞdte en klam gammel fed mand i rema 1000 fra fugegeuppen, han skubbede til mig ved kassen og var generelt ubehÞvlet. Hvis det er sÃ¥dan nogle det her skod firma ansÊtter, gyser jeg angÃ¥ende kvalit... ãã£ãšèŠã
Fik Fugegruppen anbefalet af en hÃ¥ndvÊrker, det blev helt igennem en god oplevelse. Simon var behjÊlpelig med valg af rigtig farve til fugerne omkring vinduerne. Arbejdet blev udfÞrt profession... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har haft en virkelige god oplevelseâŠ
Jeg har haft en virkelige god oplevelse med Fugegruppen ved Kim Hansen, hvor jeg fik telefonisk rådgivning. Han er meget dygtige og omhyggelig. Kan på det varmeste anbefale ham.
VeludfÞrt, uden sans for detaljer og precision
Overordnet set et veludfÞrt arbejde, men uden sans for detaljer og precision.
Opgaven: Fuge 11 vinduer og 3 dÞre, udfÞrt i mahogni. Fugerne udvendigt skulle vÊre "sandfuger". Mens fugerne indvendigt, skulle vÊre almindelige glatte.
Fugegruppens kundeservice har igennem hele forlÞbet vÊret behjÊlpelige og imÞdekommende. De har gjort deres bedste for at yde en god service.
I fÞrste omgang ville Fugegruppen sende en polak, der kunne tale engelsk ud til os. Men da vi havde specielle Þnsker og forskellige krav, anmodeode vi om en, der kunne tale dansk. Dette blev imÞdekommet.
Fugeteknikkeren var venlig og forstod at vejlede os omkring farve og lavede endda eksempler på forskellige fuger, så vi kunne danne os et indtryk og tage det rigtige valg.
Indvendigt er arbejdet udfÞrt tilfredsstillende, med få detaljer der kunne have vÊret mere prÊcise.
Udvendigt tilgengÊld, er vi ikke tilfredse. Fugeteknikkeren, gik rundt med en lille spand med motiver fra en Disney-film, og kastede sand på fugerne let rundhåndet. Dette anser jeg for dybt useriÞst!
Resultatet er fuger, der ikke er jÊvnt udfÞrt med sand. Det betyder at den grå glatte fuge, mange steder skinner igennem det tynde lag sand.
Det betyder også at vi fik sand ind i alle sprÊkker på vinduerne, inklusiv glideskinner, som vinduerne kÞrer i for at åbne og lukke. Jeg har derfor måtte bruge timer, på at rense alle vinduer for lÞs sand.
Jeg har kontaktet Fugegruppen, som har sendt en medarbejder for at rette op på "fejlen", men ud over at der igen ligger en helveds masse sand omkring og i vinduerne, så skinner den grå fuge stadig igennem mange steder :(
Derfor ender vi på 3 ud af 5 stjerner. Jeg håbede at ved at vÊlge en professionel fugerteknikker, var arbejdet også derefter.
Prisen har vÊret acceptabel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã