レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har fÃ¥et omfuget hele vores hus for ca 1/2 Ã¥r siden af JÞrn og medarbejder og vi er meget tilfredse med resultatet. Det er tydeligt at JÞrn ved hvad han snakker om og laver, sÃ¥ det f.eks. er... もっず芋る

Fremragende arbejde. God kvalitet. Meget samvittighedsfuld - virker som om JÞrn og medhjÊlper arbejdede pÃ¥ deres eget hus. Ikke bare noget der skal overstÃ¥s, arbejdet bliver lavet fÊrdig. Mit 45 Ã¥r... もっず芋る

Har netop fÃ¥et frÊset og omfuget en Êldre villa af JÞrn Juhl. Man fornemmer hurtigt, at han brÊnder for sit job og sÊtter en Êre i at lave et rigtig flot stykke arbejde - og det blev det! Man er i... もっず芋る

䌁業情報

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Flot og professionelt håndvÊrk - til aftalt tid og pris

Vi har fået omfuget hele vores hus for ca 1/2 år siden af JÞrn og medarbejder og vi er meget tilfredse med resultatet. Det er tydeligt at JÞrn ved hvad han snakker om og laver, så det f.eks. er de rigtige materialer der bliver brugt (og så man ikke står med et hus der skal omfuges senere fordi fugerne falder ud som det har vÊret tilfÊldet med nogle nybyggede huse de seneste par år).

En fornÞjelse at mÞde en håndvÊrker der udover at arbejde professionelt også mÞder ind den dag man har aftalt og fortsÊtter indtil opgaven er lÞst.

Og endeligt til en meget fair pris.

Kan kun give de bedste anbefalinger til at hyre JÞrn, hvis I overvejer at skulle have lavet fuger på jeres hus.

2025幎8月4日

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde. God kvalitet. Meget samvittighedsfuld - virker som om JÞrn og medhjÊlper arbejdede på deres eget hus.
Ikke bare noget der skal overstås, arbejdet bliver lavet fÊrdig.
Mit 45 år gamle hus, ser ud som nyt.
Jeg fik Fugemanden JÞrn Juhl anbefalet af et familiemedlem, der fik lavet et stort hus. De var meget tilfreds med arbejdet.

2025幎10月29日
自発的なレビュヌ

Flot arbejde til aftalt tid og pris

Flot arbejde til aftalt tid og pris. Vi havde forberedt os på en del svineri, men der blev ryddet op hver dag inden fyraften, og da de var fÊrdige, så huset ud som nyt, men ellers kunne man ikke se de havde vÊret her. Kan kun anbefale JÞrn til andre der påtÊnker om fugning.

2025幎2月26日

Godt håndvÊrk

Vi har haft JÞrn og han team forbi flere gange og der bliver altid lavet et godt stykke arbejde og aftaler bliver overholdt til en fair pris.
Kan kun give JÞrn den bedste anbefaling!

2024幎3月14日

TrovÊrdig, grundig og professionel

Vi har anvendt fugemanden JÞrn Juhl til udfrÊsning og omfugning af vores typehus fra 1970
JÞrn er grundig og kvalitetsbevidst i sit arbejde. Hele processen omkring arbejdet og slutresultatet er vi meget tilfreds med.
JÞrn er trovÊrdig og tog hensyn til vores behov for ekstra afdÊkning af varmepumpe hvilket gav ro i maven. JÞrn foretager også dagligt oprydning og rengÞring udenfor. Vi kan varmt anbefale JÞrn og hans medarbejder.

2022幎12月18日

Professionel, kvalitetsbevidst og trovÊrdig

Vi har anvendt fugemanden JÞrn Juhl til udfrÊsning og fugning af vore Friis & Moltke murstenshus.
Vi har vÊret ovenud tilfreds med JÞrn og hans medarbejder.
JÞrn er sÊrdeles omhyggelig, grundig og kvalitetsbevidst i sit arbejde. Alle nye fuger og gamle mursten har vÊret underlagt en grundig kvallitetskontrol, således at det endelig resultatet er af meget hÞj kvalitet.
JÞrn forlader ligeledes arbejdspladsen sÊrdeles professionelt, dvs. når arbejdspladsen forlades foretages der dagligt oprydning og rengÞring udenfor. En fantastiks oplevelse som kunde.
Vi kan varmt anbefale JÞrn og hans medarbejder – du fÃ¥r kvalitet for pengene!

2022幎11月25日
自発的なレビュヌ

Professionel, grunding og godt humÞr.

Professionel, grunding og godt humÞr.

Vi har ikke andet end godt at sige om JÞrn og hans holds arbejde hos os. Alle aftaler blev overholdt, der var ryddeligt efter arbejdstid, de var dygtige og nÞrdede (på den gode måde) omkring deres arbejde, og hyggelige at snakke med.

Varme anbefalinger fra os.

2022幎8月31日
自発的なレビュヌ

Helt igennem professionel og fantastisk

Helt igennem professionel og fantastisk oplevelse. JÞrn og co har leveret arbejde i hÞjeste klasse og hele vejen igennem en rigtig god og tryg kommunikation. Efter virkelig flot endt arbejde, var vi efterladt med nÊrmest ingen oprydning -kan kun anbefale fugemanden til alle der Þnsker et flot stykke arbejde og ikke mindst en tryg,og virkelig god oplevelse -bÃ¥de professionelt og menneskeligt 😊

2022幎3月14日

Kompetent og perfektionistisk.

Kompetent og perfektionistisk er vel to ord man kan bruge om denne håndvÊrker.
JJP har leveret et fantastisk stykke arbejde, da jeg skulle have udskiftet fugerne, han er passioneret for sit håndvÊrk og informerer dig som kunde under hele processen.

Jeg havde en fremragende oplevelse og han kan klart anbefales 👍

2022幎3月11日
自発的なレビュヌ

Kvalitetsarbejde, Êrlighed og godt humÞr.

Kvalitetsarbejde, Êrlighed og godt humÞr har vÊret i hÞjsÊde ifm., at JÞrn og hans makker Jan i lÞbet af de sidste 5 uger har udfÞrt omfugning af hele vor murermestervilla fra 1927.
At få omfugning udfÞrt fagligt korrekt er bestemt en tillidssag. JÞrn besidder den nÞdvendige faglige viden og lever op hertil. DernÊst bliver der ryddet pÊnt op, og affald fjernet som lovet.
Vi kan varmt anbefale at fugemanden JÞrn til andre - og vor genbo har da også allerede bedt om at få et tilbud om omfugning af deres hus ved JÞrn og Jan.
Mvh Eigil Kruse

2021幎12月13日

Flot stykke arbejde

Vi kan herfra vestbyen i Horsens tilslutte os den ros der er givet i nedenstående anmeldelser.
Vi havde fornÞjelsen i oktober måned at få vores byhus fuget om på to af husets sider og vi er fuldt ud tilfreds med arbejdet.

2020幎11月22日
自発的なレビュヌ

Mit gamle byhus har fået nyt liv

Mit gamle byhus har fået nyt liv! Fantastisk flot resultat og en fornÞjelse at have JÞrn til at opgradere min facade med nye fuger.
JÞrn sÊtter en stor Êre i, at resultatet bliver godt. Han arbejder hurtigt, mÞder som aftalt og er en fornÞjelse at have på besÞg.
Selv prisen er perfekt.

Tusind tak for hjÊlpen!

Der er en del ventetid, da JÞrn har ordrebogen fuld, men han er helt klar vÊre at vente på.
Han får mine varmeste anbefalinger.

Fra Byhuset i Horsens

2020幎10月13日

Flot udfÞrt arbejde

JÞrn og hans makker Jan har vÊret på besÞg i fire uger og omfuget hele vores hus - en gulstensvilla fra 1968. Arbejdet er flot udfÞrt, og vi er glade og tilfredse. Vi synes, at vi nÊsten har fået et nyt hus.
Aftaler og tidsplan blev overholdt, selvom der undervejs dukkede lidt ekstra arbejde op med udskiftning af sten, reparation af soklen og lignende småting.
Det er tydeligt, at JÞrn sÊtter en Êre i, at arbejdet bliver udfÞrt godt og til kundens tilfredshed.
Vi kan tilslutte os, hvad andre har skrevet om JÞrn: TrovÊrdig, Êrlig, grundig, fleksibel og godt humÞr.
Arbejdet stÞver og griser selvfÞlgelig en del undervejs i processen, men der er blevet ryddet pÊnt op efter afslutningen.
Vi kan varmt anbefale JÞrn Fugemand.

2020幎9月20日
自発的なレビュヌ

Dette er min fÞrste anmeldelse

Dette er min fÞrste anmeldelse på Trustpilot, men jeg synes ikke at jeg kunne lade vÊre efter at have haft JÞrn til at udfÞre arbejde hos os. Vi havde fornÞjelsen af JÞrn til at omfuge en gavl på vores rÞdstenshus. Han udviste stor fleksibilitet, god service og godt humÞr. Jeg kan anbefale JÞrn til andre.

2020幎8月11日

Vi har nu haft glÊde af JÞrn og Jans

Vi har nu haft glÊde af JÞrn og Jans besÞg de sidst 6 uger. De har omfuget hele vores rÞdstensvilla fra 1920. Jeg har kun positive ting at sige om Fugemanden JÞrn Juhl og hans makker Jan.
Arbejdet er professionelt udfÞrt og alle aftaler blev overholdt. JÞrn er meget fleksibel og stillede sit stillads til rådighed, så vi samtidig kunne reparere vores tag og male udhÊng. Han hjalp os med småreparationer, som egentligt ikke var en del af tilbuddet, og så var der godt humÞr. Vi har spist rigtigt meget kage og drukket formiddagskaffe, når det kunne lade sig gÞr, og også det var en stor fornÞjelse. Der er pÊnt ryddet op og alt affald er fjernet. Vi kan herfra 100% anbefale JÞrn Juhl - TrovÊrdig, Êrlig, grundig, fleksibel og godt humÞr. What not to like!

2020幎6月2日
自発的なレビュヌ

Det har vÊret en super fin oplevelse.

Det har vÊret en super fin oplevelse.
JÞrn og Jan har arbejdet omhyggeligt, grundigt og har leveret ud over forventning.
Vores hus står nu ultraskarpt med flotte fuger. JÞrn har givet os god og Êstetisk vejledning ifm farvevalg så vi er endt med et resultat der passer til husets stil og alder.

2019幎10月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ