Rigtig hyggelig sted og maden var i top Venlige og sÞde unge mennesker til at servere Den Êldre dame nede i gÃ¥rdbutikken findes ikke bedre ðutrolig sÞd og venlig
Vandvittig gode Þl! Havde en uheldig episode med nogle Þl der var sure, fik en god dialog med brygmester Bo, som uden tÞven sendte mig en erstatning. Fantastisk service og ikke sÃ¥ meget pjat, kan... ãã£ãšèŠã
FÞrste, eneste og sidste gang vi har brug penge her. Maden var uspiselig - ekstremt oversaltet, de hÃ¥ndpillede rejer var godt nok hÃ¥ndpillede, men friske var de ikke - til gengÊld var de iskolde og ov... ãã£ãšèŠã
Vi havde bestilt bord pÃ¥ Fur Bryghus, men mÃ¥tte alligevel vente 10 min. pÃ¥ at fÃ¥ plads, selvom der var tomme borde. Maden smagte godt, men var kold, og muslingerne seje som gummi. Der var alt for lidt... ãã£ãšèŠã
- éžé æ
- ãã¢ã¬ãŒãã³
- ããŒã«å°éåº
- ã€ãã³ãäŒå Ž
- çæŒå¥äŒå Ž
- ã©ã³ã ã¬ã¹ãã©ã³
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fur Bryghus er en unik kombination af mikrobryggeri, restaurant, gårdbutik og event venue på Þen Fur, midt i Limfjorden. Bryggeri og restaurant er indrettet i en gammel molerfabrik - en smuk trÊbygning, arkitekttegnet og bygget i 1926. Bryggeriet udmÊrker sig ved at fremstille et bredt udvalg af specialÞl, brygget med erfaring og passion for den gode Þloplevelse. Restauranten er kendt for at sammensÊtte store smagsoplevelser, fortrinsvis af lokale råvarer og kÞd fra egne frilandsgrise - og maden nydes med udsigt til det arbejdende bryggeri gennem store panoramavinduer. Bryghuset tilbyder smukke selskabslokaler til din fest og gårdbutikken er fyldt med specialiteter, så dagens favoritter kan komme med hjem. Endelig er Fur Bryghus kendt for festlige live events, sammensat til at give gÊsterne en uforglemmelig oplevelse, hver gang.
Knudevej 3, 7884, Fur, ãã³ããŒã¯
- info@furbryghus.dk
- www.furbryghus.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Armutszeugnis
Ich muss meinem SchreibvorgÀnger recht geben. Zum einem war im Furshop kein Schwanz zu sehen. HÀtten gern ein paar Biersouvenirs mitgenommen, aber ein gesagt....!
Hinzu kommen noch die völlig Ìberhöhten Preise.....!
Ich weiss nicht, ob es nur eine Touristenabzocke ist, jedoch mÌssen ja auch die armen DÀnen diesen Spaà bezahlen!
Leute, lasst Euch gesagt sein, es lohnt sich nicht!
Vi fik hurtig og venlig betjening
Vi fik hurtig og venlig betjening, Þllen var god og maden lige så, vi fik muslinger, tatar og en brygger skud og det var alt sammen dejligt, så vi var mÊttte og glade da vi forlod Fur bryghus
Pris og kvalitet hÊnger ikke sammen.
Vi gav Fur bryghus endnu en chance efter en ikke helt optimal oplevelse sidste år.
Må dog, med beklagelse, sige, at det var en Êrgerlig oplevelse.
Betjeningen fejlede dog absolut intet, og dem havde vi gerne givet fem stjerner!
Men maden!!!
Ikke vÊrd at sÊtte tÊnderne i.
Vi bestilte en pariserbÞf.
Den var skam-stegt og tÞr som bare pokker. Tjeneren beklagede og tilbÞd os en ny.
Den var desvÊrre ikke bedre.
Det virker som om, at de ikke er frisklavede, men prÊfabrikerede.
Vi opgav at spise vores menu.
Tjeneren var utrolig sÞd og meget forstående og tilbÞd os en kop kaffe på husets regning.
Vi betalte uden yderligere beklagelse for menuen, da tjeneren ikke vidste, hvordan han skulle håndterer situationen ift. afregningen, og det var bestemt ikke ham der skulle have problemer efterfÞlgende.
Ãllen var heldigvis god!ð, men maden pÃ¥ Fur bryghus kan ikke anbefales! Det kan man fÃ¥ bedre i et cafeteria(Tvivler pÃ¥ at det er en kok der stÃ¥r i kÞkkenet)
Vegetarret under normâŠ
Efter en god rundvisning spiste vi pÃ¥ restauranten. Vi er vegetarer og kunne vÊlge en ret. Efter 45 min spurgte vi om bestillingen var gÃ¥et tabt. Vi fik mafen efter ca en time, stegt blomkÃ¥l m tilbehÞr. Det var pÃ¥ ingen mÃ¥de de 179 kr vÊrd ð ikke et sted vi kan anbefale. Ãllet er ok ð
Vi fik virkelig dÃ¥rlig vegetarmad og deâŠ
Vi fik virkelig dårlig vegetarmad og de glemte os i 1 time.
Men prisen var helt i top.
Vi blev taget imod
Vi blev taget imod , hvis man overhovedet kan kalde det det, af en arrogant ung mand, der startede med at fortÊlle os at kÞkkenet snart lukkede. SÃ¥ vidt jeg ved kan man stadig kÞbe noget nÃ¥r kÞkkenet ikke er lukketð€ nÃ¥ men vi gik allernÃ¥digst lov at bestille 2 kaffe, vi kunne ikke kÞbe kage til trods for at det stod pÃ¥ menu kortet. Vi spurgte en anden venligere servitrice hvorfor vi ikke kunne kÞbe noget, hvilket hun heller ikke kunne forstÃ¥. Vi kommer aldrig til at besÞge fur bryghus igen. De har tydeligvis et problem med almindelig pli overfor deres kunder.

Fantastisk servering
Fantastisk servering. Rigtig god service fra start til slut. Rigtig god frokost (fisk og burger). Ville gerne have vÊret lidt mere at vÊlge mellem. Kan bestemt anbefales.

Fur Bryghus ããã®åç
Der er alt for maget skum ð€¬
Der er alt for maget skum ð€¬den explodered
Fur Bryghus âŠturistfÊlde!
jae, let intetsmagende frikadeller og koldrÞget laks til 185,- pr stk. Dertil 2 x Frokost-fadÞl, á 0,4 ltr til 80,- stykket. Det eneste af kvalitet var brÞdet. Alt, alt for dyrt ift. kvalitet, nÊrmer sig âturistfÊldeâ.
Efter Bryghusets kommentar herunder, skrev jeg til dem som foreslået - men der skete ikke en skid overhovedet.

Fur Bryghus ããã®åç
Vi havde glÊdet os til at besÞgeâŠ
Vi havde glÊdet os til at besÞge bryghuset, og da vi boede på campingpladsen ikke langt der fra, så gik vi over for at smage deres Þl.
Men vi fÞlte os på ingen måde velkommen.
Ham der stod og tog imod vores bestilling var ikke sÊrlig behagelig.
Jeg spurgte om han hellere ville have vi gik, og det måtte vi da helt selv om..
Vi drak vores Þl og skyndte os op på campingpladsen , hvor vi fÞlte vi var velkommen..
DÃ¥rlig reklame vi kommer ikke igen..

Nul mad.
Vi kom efter en tur Fur rundt på cykel som afslutning forbi Fur bryghus. Sidste år var vi 6 personer ved bryghuset uden at ha bestilt bord og få mad uden nogen problemer. Men denne gang kom vi kun 2 uden bestilling af bord. Der var masser af ledige borde, vi fik også et bord, men de ville ikke servere mad til os uden bordbestilling. Det er godt nok fÞrste gang vi har oplevet sådan noget. Vi kommer der ikke mere. Kunne jeg give 0 stjerner fik de det. Og vi anbefaler det til ingen.

Fur Bryghus ããã®åç
Ribey med mange seje sener.
Bestilte to ribey på Fur Bryghus.
Der var rigtig mange seje sener i bÞffen, så den er ikke skåret af det Þverste på oksefileten som den skal vÊre, for at hedde ribey. kan derfor ikke anbefale at bestille det.

Vi holdt vores bryllup pÃ¥ Fur Bryghus iâŠ
Vi holdt vores bryllup på Fur Bryghus i pinsen og sikke en fantastisk oplevelse!
Det sÞde personale sÞrgede for at der ikke manglede noget og vi er super begejstrede for den utrolige gode betjening og service der blev ydet både op til og på vores bryllupsdag. Maden var super lÊkker og det samme gÊlder vinene! Vi siger derfor tak til Bryghuset for at give os den bedste bryllupsfest!
Vi vil helt klart anbefale Fur Bryghus om det er til bryllupsfest, konfirmation eller en middag!

Fur Bryghus ããã®åç
Bryllupsfest var en magisk oplevelse!
Min sÞn og svigerdatter holdt bryllup på Fur bryghus 27/5 2023.
Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Alt spillede... ligefra receptionen til festmenuen og natmaden. Fantastisk god mad og gode vine. Personalet var smilende sÞde dygtige og utrolig opmÊrksomme på, at alt var perfekt. Havde der vÊret flere stjerner at gi' havde jeg gjort det. 1000 tak for et setup til en fantastisk fest skal lyde herfra.

Ãv vi havde glÊdet os.
Ãv vi havde glÊdet os.
Forretten og betjening var fin, men hovedretten som var bryghusets burger menu til 325 kr. den stak helt af.
Vi fik serveret 2 oversteget bÞffer i brÊndt boller.de håndskåret pommes frites var brÊndt totalt af i frituren. Vi påtalte det og fik en ny burger, jeg fik at vide, at det jo var en smagssag om det skulle vÊre brÊndt af ???
Pil nedad for denne aften herfra.
Kan anbefales ð
Fantastisk lÊkker mad og super sÞd og opmÊrksom personale. Kan varmt anbefales
SkÞnt "vandingssted"
SkÞnt "vandingssted", med fantastiske Þl.
EfterfÞlgende ville vi gerne spise på bryghusets restaurant. Ved indgangen til restaurantens terrasse hang der 1 menukort, som vi interesseret studerede, og fandt rimeligt i forhold til priser.
Det viste sig at vÊre aftenmenu-kortet, der var vÊsentlig billigere end det frokostmenu-kort der blev prÊsenteret da vi efter lidt ventetid, blev anvist et bord.
Frokostmenuen var ikke det samme som aftenmenuen, og dyrere.... men. LÊkkert alligevel.
Hvorfor så skrive ovenstående?.... fordi at et frokostmenukort mangler til prÊsentation for interesserede gÊster, der ikke har vÊret 'på nettet' og tjekke bryghusets restaurant ud, eller har reserveret bord på forhånd.
Bedste hilsner
Morten
TuristfÊlde!
TuristfÊlde!! Og hold jer vÊk fra deres âpaniniâerâ til 75kr!!!! De er fÊrdig kÞbte og en alm fÊrdig kÞbt frossen parisertoast er flere klasser bedreâŠ
BesÞgte Fur Bryghus lÞrdag d. 9. juli 22
BesÞgte Fur Bryghus lÞrdag d. 9. juli.
Beliggenheden, omgivelserne inde som ude oser bare af kvalitet og god atmosfÊre.
Maden (Sommermenuen, 3 retter) var i absolut sÊrklasse. Vin- og Þlkort er velassorteret, og både hvid- og rÞdvinen som vi fik var virkeligt skÞnne.
Går turen til Fur, så gÞr dig selv en tjeneste og få bestilt bord. Det må og vil du ikke gå glip af!!
God Þl men alt alt for dyr mad ikke atâŠ
God Þl men alt alt for dyr mad ikke at det er dårligt men total overpriced