レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Årsagen til en stjerne er den sÞde, Þstige servitrice. 2 retters menu med laks, som nÊrmeste ikke var det. En tynd skive brÞd hertil. BÞffen stÃ¥r pÃ¥ menukort at vÊre mÞr. Det var den pÃ¥ ingen mÃ¥d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

PÃ¥skebuffet til 265 kr var den stÞrste skuffelse i nyere tid. Maden var af virkelig ringe kvalitet. Fiskefileterne smagte af meget gammel friture. Der manglende konstant mad i buffeten. Der var l... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

SeriÞst dÃ¥rligt mad, 275 kr. for en gang stegt pattegris...FlÞdestuvede kartofler var kolde, de bagte kartofler kogt OG kolde (kunne ikke engang smelte en klat smÞr), kold og intetsigende sauce. Sal... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Pivringe rÞdspÊtte på Futten!

Vi var et selskab på 6 personer til aften spisning på Futten. Jeg valgte til hovedret en rÞdspÊtte. Forretten springer jeg lige over, den var i smag alligevel ligegyldig. Selve rÞdspÊtten var totalt tÞrstegt og det var helt sikkert et par dage siden, den havde set Vesterhavet! Kartoflerne var om muligt endnu ringere - hvor svÊrt kan det vÊre at koge kartofler, hvis man er uddannet kok??. De var så udkogte, at der lÞb vand ud af dem, skam jer! Dette gjaldt i Þvrigt to andre hovedretter.
Prikken over I'et var så at kokken åbenbart var lÞbet tÞr for persille til sovsen - så det blev til purlÞg istedet??? Hvad i alverden sker der lige for det!! Så dessert skulle ingen af os have, den oplevelse var Þdelagt. Tak for mad siger jeg bare.

2018幎3月4日
5぀星のうち3の評䟡

Min kÊreste og jeg spiste aftensmad pÃ¥

Min kÊreste og jeg spiste aftensmad på Futten i pinsen 2017, hvor der var godt gang i Blokhus.
Vi bestilte et stykke oksekÞd som efter vores smag var gennemstegt (ifÞlge menukortet blev mediumstegt), det smagte ganske fint og var ok mÞrt. TilbehÞret var tilgÊnglig super lÊkkert. Gode fritter og grÞnsager samt lÊkker og rigelig bearnaisesauce.
Restauranten har hyggelige omgivelser og super venlig personale.

2017幎6月8日
5぀星のうち2の評䟡

Der var engang - det er der ikke mere

Futten var engang vores foretrukne "GÃ¥ ud at spise sted" sommer og vinter.
Nu er vi dog 2 gange i streg blevet skuffede og vÊlger at tage andre steder hen.
1 gang var der tilbehÞret til bÞffen en meget lille bagt kartoffel og lidt grÞnt lagt over kors. Man kunne ikke få mere end den ene lille kartoffel. Så mÊtte - det blev vi ikke.
Vi har så lige prÞvet en gang mere - en menu med wienersnitzel. Forretten måtte vi vente så lÊnge på at den fÞrste sodavand var drukket inden vi kunne starte med at spise. Forretten var dog god - da den kom.
Wienersnitzlen fyldte det meste af tallerkenen - det kunne den sagtens for den var så tynd at det nÊrmest var lige dele rasp og lige dele kÞd. Min kÊrestes snitzel var lidt tykkere, men ikke meget. Vi klagede over min og jeg fik så ret hurtigt en magen til den jeg lige havde sendt i kÞkkenet igen :-(
Vi havde mistet "Gå ud at spise" humÞret og valgte ikke at tage desserten, den insisterede tjeneren dog på at vi så tog med.
Okay - de bonede os kun for den ene menu. SÃ¥ vi betalte for en menu og 4 sodavand.

2016幎10月19日

Blandet oplevelse

Vi var af sted 2 bÞrn, 3 voksne, 2 hunde.

Stedet : Godt sted at sidde ude med den store markise foran cafeen. Vi sad godt, selvom det regnede.

Service:Tjenerne kom straks med vand til hundende uden opfordring. Det synes jeg var en fin service. Venlig betjening.

maden: Vi bestilte 2 stjerneskud, 1 burger, 1 frikadelle med pommes, 1 fiskefilet med pommes. 3 store sodavand og 1 lille
Savner lidt flere alternativer til bÞrmemenuerne hvor der ikke er pommes med.( Der var 1 ret med spaghetti og kÞdboller resten var med pommes). Der var intet grÞnt på tallerknerne ( evt grÞntsagsstave, det ville vÊre lÊkkert). Eller mulighed for at tilvÊlge feks pasta til de andre retter.
Det Êldste barn ville nok have valgt pommes alligevel, men ved den yngste ville vi have valgt et alternativ til pommes sammen med frikadellerne( såfremt muligheden havde vÊret der.). Skal siges, at vi ikke spurgte tjenerne om et alternativ.
Pommes var gode,tykke og sprÞde. De kan varmt anbefales.
Luksusburgeren var god og kartoflerne var rigtig gode.

Stjerneskuddene var lidt kedelige. Til 150kr Per styk forventede jeg minium 1 stk frisk fisk. Det står det tydelig på menukortet hvad den indeholder, så jeg skulle have set ordentlig efter inden bestilling. Dog er det Êrgerligt at man i en fiskerby som Blokhus ikke vÊlger at bruge frisk fisk i stjerneskuddet( feks dampet). Det ville hÞjne oplevelsen. En lille irritation er, at på deres hjemmeside står der 119kr for et stjerneskud, men på dagen betalte vi 149 Per styk. Der var ikke Êndret noget på det som hjemmesiden beskriver: (Stjerneskud . . . 119,-
med 2 stegte rÞdspÊttefileter, laks, rejer, asparges, kaviar, citron, mayonnaise og rÞd dressing
Sternschnuppe, 2 Panierte Schollenfilet, Lachs, Krabben, Spargel, Kaviar, Zitrone, Mayonnaise und rotem Dressing)
Vi er fÞrst blevet opmÊrksom på pris forskellen, da jeg skriver anmeldelsen dag dato. Så har ikke kunne spÞrgehvorfor, der er så stor forskel. Jeg tog desvÊrre ikke regningen med hjem. Men husker vi snakkede om at stjerneskuddet kostede 149kr.
Sodavand gav vi 40kr for, og ikke 38 som de annoncerer med på hjemmesiden.

Kom af med 707kr i alt. Der må vÊre andre ting der er steget i forhold til hjemmesiden, da jeg ikke kan få det bestilte til at passe med det de har trukket på dankortet.

2016幎8月8日
5぀星のうち3の評䟡

God mad, men ringe service

I en del år har besÞg på Futten vÊret en integreret del af vores årlige ferieophold i skÞnne Blokhus, men sikke nogle slÞve piger der serverede i år!! Det tog 10 minutter fÞr vi kunne fange en tjener som ikke kiggede ned i gulvet, eller alle mulige andre steder hen, - så vi kunne bestille vores mad. Til gengÊld smagte maden - som vanligt - super godt, men det tÊller ned, når betjeningen består i urutinerede unge damer, der ikke fokuserer på de gÊster, som jo i sidste ende betaler deres lÞn.

2016幎7月16日

SÃ¥ lidt der manglede :-(

Jeg vil egentlig gerne give 5 stjerner for mad og drikke. Men nu mÃ¥ I fÃ¥ jeres frokostbuffet op pÃ¥ et ordentligt helhedsindtryk ved hjÊlp af to bittesmÃ¥ ting: der mangler bestik og servietter til at supplere op med! Der er udelukkende rene tallerkner, men nÃ¥r man tilbyder pilselvrejer...sÃ¥ siger det sig selv,at man fÃ¥r brug for en ekstra serviet. Hvad koster den? Efter de fremragende fiskeforretter,vil vi gerne have nyt bestik til kÞdretterne... Er det sÃ¥ uvant? Vi henvender os da ogsÃ¥ til servetricen, der som det fÞrste siger.."Åh, I sku have beholdt bestikket, men det vidste I nok ikke... " Og sÃ¥ mumlede hun noget med,at aftenholdet ikke havde vasket op???? Jeg var hos jer sidste Ã¥r til samme buffet,og ved I hvad? Det var samme problem! Jeg mÃ¥tte bruge egne medbragte kleenex og lÞbe i pendulfart pÃ¥ toilettet for at vaske fingre! I har tallerkner i hobevis stillet frem... Suppler dog med bestik og servietter,vi skal nok forsyne os selv!!!!!

2016幎7月1日

SÃ¥ hyggeligt....

Jeg har gennem mange Ã¥r vÊret gÊst hos Futten, og jeg elsker den afslappede og hyggelige atmosfÊre der er. Det er nogle super hyggelige maritime lokaler og jeg elsker at der altid smukke friske blomster bÃ¥de ude og inde. Personalet er venlige og imÞdekommende og fÃ¥r altid én til at fÞle sig velkommen og bevÊrtet pÃ¥ usÊdvanlig behagelig vis. Jeg kan kun give Futten mine varmeste anbefalinger 👍🏻

2015幎6月27日
5぀星のうち5の評䟡

Det er deilig og vÊre norsk på Futten

Futten er et sted med sjel og harmoni. Koselig atmosfÊre, nydelig dansk frokost m/Jazz musik til 😄. Alti Velsmakend mat og mye mat. FÞrste klasse servitÞrer, skal lete lenge etter sÃ¥ god service. Lett og bli kjent med andre nÃ¥r du nyter en jazzfrokost. Er der flere gange i Ã¥ret og nyter god mat, god drikke og musikk. Vil du oppleve Danmark pÃ¥ sitt beste mÃ¥ du besÞke Futten. Gleder oss til at besÞke Futten her i sommer. Vi ses i Blokhus pÃ¥ Futten. Klem John og Marianne ❀

2015幎6月26日

Total hygge

Futten i Blokhus er råhygge på 1.klasse. Man fÞler sig godt tilpas så snart man trÊder ind af dÞren.
Maden er ikke gourmet mad men mad man kan forholde sig til. Velsmagende og rigeligt på tallerkenen.
Vi har vÊret på Futten flere gange og selv vor to små bÞrn elsker at spise der.
Personalet er meget kunde minded. Smilende og venlige.
Et sted i sÊrklasse

2015幎6月26日

virkelig anbefalelses vÊrdig

en lille og meget hyggelig bevÊrtning , hvor maden er meget lÊkker .
Både anrettet men også hvad angår råvarer og tilberedning .

Fik en lÊkker bÞf , der var rÞd som jeg godt kan lide den , og den var seriÞs mÞr .Den var anrettet på lidt bagte grÞntsager .Dertil fik jeg hjemmelavede pomfritter , hvilket var rigtige kartofler som er skåret i grove stave og stegt .Og så var der en lille skål med rigtig bearnaise sauce til .Den var meget let ( modsat knorr som er fed og vammel i mine Þjne) , og smagte let syrligt lige når den ramte tungen , og derefter kom så smagen af estragon , som på ingen måde var for kraftig .
Denne anretning var ikke på kortet , men blev anbefalet af vÊrten , hvilket jeg synes er en god ting , da jeg så fÞler at det ikke er noget ligegyldigt fÞde der bliver lavet .

Er sikker på at man også vil nyde de andre retter på menuen .

Betjeningen var ligeledes behagelig og tilfredsstillende .

2011幎11月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ