Gaiasport.com レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jag beställde varor till bra pris, tyvärr visade det sig att en av dem inte fanns i lager, den hade väl haft stor åtgång. Så de frågade om jag kunde ta en annan vara i stället, så det löste sig bra.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en Megamo Pulse 04 Alpha Navy Medium Racercykel 2026 hos Gaiasport, og hele oplevelsen har været virkelig god fra start til slut. Det var nemt at finde den rette cykel på hjemmesiden, og je... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Købte GU Energy Electrolyte Tabs hos Gaiasport i april 2026. Ved modtagelsen viste det sig, at produkterne havde bedst før-dato december 2025 (ca. 4 måneder over dato). Kundeservice oplyste, at prod... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Da jeg skulle prøve et par forskellige gels til løb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... もっと見る

企業情報

1. スポーツ栄養食品店
  2. スポーツ用品店

当該企業による記述

Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 29

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Fejllevering

Har købt fra Gaiasport 2 gange og begge gange med fejl i leveringerne. Første gang var det en bagatel, anden gang en større fejl. Kontaktet dem 2 gange for at få ombyttet den forkerte vare, men intet er sket.
Ellers hurtig levering, måske lidt for hurtig siden det forkerte ryger i pakkerne.

2023年5月19日

Hej Lisbeth.
Tak for din anmeldelse. Desværre er der pakket forkert på lageret, men vi fik rettet op på det. Det kan desværre ikke helt undgås, at der begås fejl, men vi tager alle henvendelser seriøst, og prøver at forbedre. Tak for din handel på Gaiasport! :-)

5 stjerner!

Lynhurtig levering! Top service!
Ikke sidste gange jeg shopper her. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dbh.

2023年5月2日

Hej Thomas.
Tak for de rosende ord!

Gode produkter

Jeg vild med deres Bonk Breaker energibarer med Peanut Butter og Chokolade. Det er den perfekte snack efter svømning.

2023年2月21日

Gaiasport.com からの回答

Tak for din gode anmeldelse!

5つ星のうち5の評価

Lynhurtig levering af nye forsyninger til hoveddøren…

Jeg var pga. uopmærksomhed desværre løbet tør for mine uundværlige Saltsticks piller, som jeg bruger hver uge til min MTB og squash træning. Dagen efter at jeg bestilte nye Saltsticks ved Gaiasport, stod pakken klar ved fordøren:-)

2023年3月16日

Gaiasport.com からの回答

Tak for din gode anmeldelse! :-)

5つ星のうち3の評価

Fejl i ordre

Havde bestilt 3 af den samme varer. Modtog ved levering kun en enkelt uden besked om at det var udsolgt eller andet. Dyrt at betale fragt når man ikke får det man har bestilt. Det havde nok været en god ide at kontakte kunden for at høre om man stadig var interesseret nu hvor de ikke kunne opfylde ordren. Efter min mail vendte de tilbage dagen efter og tilbød en løsning der var acceptabel - derfor de 3 stjerner.

2023年3月1日

Hej Gitte.
Mange tak for din anmeldelse, som vi finder helt rimelig og velbegrundet. Tak fordi du handlede på Gaiasport, og vi håber at vi trods alt ser dig derinde igen. :-)

God service

Väldigt god service

2023年2月23日

Hej Rasmus.
Tak for din fine anmeldelse!
Håber vi ser dig igen på Gaiasport.

5つ星のうち5の評価

God hurtig service og levering

Kan kun anbefale Gaiasport. Lavede en bestilling tirsdag aften (sent) og fik mine vare leveret fredag. God kommunikation fra Gaias side, med ordrebekræftelse, afsendelse, samt track & trace.
Havde læst nogle af de negative anmeldelser og havde lidt mine betænkeligheder, men de blev heldigvis gjort til skamme.

2023年2月25日

Hej Jørgen.
Mange tak for din gode anmeldelse!
Vi prøver også at stramme op, når vi modtager kritik eller forslag til forbedring. Håber du bliver glad for dine produkter, og vi ser dig igen på Gaiasport!

Tak.

Gaiasport

Er der et firma ?

Er der et firma ?
Jeg bestilte high 5 produkter omkring den 22 januar, den 25 januar modtager jeg en bekræftelse på at de nu har modtaget ordren. I dag er det den 6 februar, der er stadig ikke sket en dyt. Når man ringer til firmaet er der ingen forbindelse til telefonen.... Underligt, er firmaet lukket ??????

2023年2月5日

Hej Peer.
Vi er virkelig kede af at du har haft en dårlig oplevelse med handlen på Gaiasport. Vi gør ellers hvad vi kan for at give alle kunder en god oplevelse, så du må meget gerne kontakte os på support@gaiasport.com så vi kan løse problemet.
Firmaet er bestemt ikke lukket, så ved ikke hvorfor du ikke har kunnet komme igennem til os. Håber at høre fra dig!
Med venlig hilsen
Gaiasport Support

Besvarer ikke mails, eller overholder levering 1-3 dage

Jeg bestilte d.22/1-23 High5 energi med citrus 2,2 kg! Har intet modtaget andet end en ordrebekræftelse. De skilter med 1-3 dages levering. Og der er nu gået 7 dage, har skrevet mail om hvor det bliver af, denne mail er heller ikke besvaret:/
Kan nu se at produktet ikke er på lager længere.
Virkelig dårlig kundeservice!

2023年1月28日

Hej Nadia
Vi er oprigtige kede af at du har haft en dårlige oplevelse med os, som du kan se ligger vi forholdsvis højt hos Trustpilot, da vi virkelig gør alt vi kan for at vores kunder er glade og kommer igen. Vi svarede dig cirka timer to timer (12.52) før du skrev denne anmeldelse og tilbød kompensation og fyldestgørende svar mandag. Det er helt okay stadig at ville anmelde os dårligt, men 1 stjerne, vi har ikke hævet penge eller på anden måde gjort noget dårligt ud over et sent svar. Og det sene svar beklager vi igen. Håber at se dig igen hos Gaiasport, forsat god dag.

Hurtig og effektiv levering

Super fin købsoplevelse med køb af protein restitueringspulver og levering 1½ dag efter bestilling.

2022年12月27日

Hej Søren.
Tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for!
Håber du vil benytte Gaiasport igen en anden gang. :-)

5つ星のうち5の評価

Saved Christmas with a very quick…

Saved Christmas with a very quick delivery from Denmark to Sweden.

2022年12月22日

Hey Jonas.
Good to hear. Always a bit nerve wrecking to order close to holidays, but we're glad it came through quickly!
Hope to see you back on Gaiasport another time again.
Thanks for the stars!
Gaiasports Support

Super super god service

Super super god service. De kontakter mig, for at høre om jeg har bemærket at den vare jeg har bestilt først kommer på lager til januar, så jeg ikke ville kunne nå at have den hjemme til en julegave hvis det var planen, og de anbefaler en anden vare der er næsten magen til. Det er virkelig god service.

2022年12月19日

Hej Janne.
Tak for din meget flotte anmeldelse.
Godt det hele lykkedes inden jul. Håber gaven faldt i god jord.

5つ星のうち5の評価

Mega god service og hurtig levering

Mega god service og hurtig levering. Meget venlige på telefonen, da jeg ringede med et spørgsmål. Det er bare klasse! Og deres saltsticks fastchews elektrolytter er mega gode i mod tømmermænd

2022年11月29日

Godt du har fundet et godt anvendelsesområde til Fastchews! :-D
Og tak for de fine ord. Det er vi mega glade for.

Super god service

Super god service. Hurtig betjening.
Jeg elsker deres fastchews- de er MONSTER gode mod tømmermænd👍👍

2022年11月25日

Hej Gita.
Tusind tak for din anmeldelse. Og godt at høre at du er glad for SaltStick Fastchews. Vi synes også de er fremragende. :-)
Mvh. Ulrich - Gaiasport

5つ星のうち1の評価

Fup og fidus kombineret med virkelig…

Fup og fidus kombineret med virkelig dårlig kommunikation og service. Bestilte hos dem men fik fejl i betalingen. Da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse bestilte jeg igen. Derefter fik jeg en ordrebekræftelse. Bliver så trukket for to ordre og får dermed leveret dobbelt.

Jeg kontakter firmaet med henblik på at gå rettet missæren men her hår det HELT galt!

Alle kan begå fejl og i stedet for en undskyldning modtager jeg den ene flabede besked efter den anden. Virkelig useriøst! Så hold jer langt væk fra dette fup firma.

2022年9月30日

Hej Søren.
Først og fremmest tak, fordi du valgte at handle på Gaiasport.dk.
Jeg er ked af at du føler dig fuppet. For lige at ridse det op, så har du lagt to separate ordrer indenfor 2 dage på vores webshop. De er lagt ind på to forskellige navne (en med dit efternavn og en med dit mellem- og efternavn). Da du opdager at du har fået trukket to beløb på din konto, kontakter du os, for at høre hvad der er sket, og vi vender hurtigt tilbage (indenfor 1 1/2 time) for at hjælpe dig.

Det viser sig at du har godkendt to ordrer på shoppen, og de begge selvfølgelig er ekspederet hurtigst muligt af vores lager. Den ene er leveret til pakkeshop den følgende hverdag, og den anden med hjemmelevering som bestilt.
Vi har skrevet sammen flere gange, og jeg har fremsendt dokumentation og fragtbreve og alt muligt + tilbudt dig at returnere de varer du ikke ønsker at beholde. At du ikke har modtaget en ordrebekræftelse på den første ordre, skyldes med stor sandsynlighed en kortvarigt dårlig internet forbindelse. Ordrebekræftelser udsendes automatisk af vores system, så der er ikke nogen her, der har forsøgt at skjule noget for dig.

Jeg skal blankt erkende at det selvfølgelig er en virkelig irriterende situation, men at give os 1 stjerne og kalde det fup og fidus synes jeg ikke er rimeligt. Du har lagt to ordrer, som begge er leveret indenfor 1 hverdag!
Vi har forsøgt at løse og forklare situationen, og står stadig klar til at hjælpe dig. Afventer faktisk blot et svar fra dig, om hvad du ønsker herfra. Så jeg håber du vil gen-overveje den ene stjerne? Den rammer virkelig hårdt både personligt og professionelt, og der er ikke nogen hos Gaiasport, der har forsøgt hverken at fuppe dig eller gøre livet surt.

Du er meget velkommen til at vende tilbage til os igen. Jeg sidder klar på support-mailen til at hjælpe med returfragt eller hvad der er brug for.

Desuden synes jeg ikke at mine svar på mailen har været flabede. Jeg har blot forsøgt at forklare hvordan det hænger sammen rent teknisk. Fremsendt dokumentation på ALT og været særdeles hurtig og hjælpsom. Beklageligt hvis du har opfattet det på dén måde. Det er ikke min tilgang til at hjælpe kunderne.

Håber at du vil vende retur, så vi kan få løst det her på fornuftig vis.

Med venlig hilsen

Ulrich - Gaiasport Support