Jag beställde varor till bra pris, tyvärr visade det sig att en av dem inte fanns i lager, den hade väl haft stor åtgång. Så de frågade om jag kunde ta en annan vara i stället, så det löste sig bra.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg købte en Megamo Pulse 04 Alpha Navy Medium Racercykel 2026 hos Gaiasport, og hele oplevelsen har været virkelig god fra start til slut. Det var nemt at finde den rette cykel på hjemmesiden, og je... もっと見る
企業が回答しました
Købte GU Energy Electrolyte Tabs hos Gaiasport i april 2026. Ved modtagelsen viste det sig, at produkterne havde bedst før-dato december 2025 (ca. 4 måneder over dato). Kundeservice oplyste, at prod... もっと見る
企業が回答しました
Da jeg skulle prøve et par forskellige gels til løb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske.
Ladegårdsvej 4, 7100, Vejle, デンマーク
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fejllevering
Har købt fra Gaiasport 2 gange og begge gange med fejl i leveringerne. Første gang var det en bagatel, anden gang en større fejl. Kontaktet dem 2 gange for at få ombyttet den forkerte vare, men intet er sket.
Ellers hurtig levering, måske lidt for hurtig siden det forkerte ryger i pakkerne.

5 stjerner!
Lynhurtig levering! Top service!
Ikke sidste gange jeg shopper her. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dbh.

Rigtige gode produkter
Rigtige gode produkter, og altid hurtig levering. Kan varmt anbefalede Gaiasport🌞
Super hurtige og god service
De bedste anbefalinger herfra😃
Gode produkter
Jeg vild med deres Bonk Breaker energibarer med Peanut Butter og Chokolade. Det er den perfekte snack efter svømning.

Gaiasport.com からの回答
Lynhurtig levering af nye forsyninger til hoveddøren…
Jeg var pga. uopmærksomhed desværre løbet tør for mine uundværlige Saltsticks piller, som jeg bruger hver uge til min MTB og squash træning. Dagen efter at jeg bestilte nye Saltsticks ved Gaiasport, stod pakken klar ved fordøren:-)

Gaiasport.com からの回答
Super hurtig og god levering ..
Super hurtig og god levering ... bestilte søndag aften og levering tirsdag - tak for god service og nogle gode produkter
Fejl i ordre
Havde bestilt 3 af den samme varer. Modtog ved levering kun en enkelt uden besked om at det var udsolgt eller andet. Dyrt at betale fragt når man ikke får det man har bestilt. Det havde nok været en god ide at kontakte kunden for at høre om man stadig var interesseret nu hvor de ikke kunne opfylde ordren. Efter min mail vendte de tilbage dagen efter og tilbød en løsning der var acceptabel - derfor de 3 stjerner.

Gaiasport.com からの回答
God hurtig service og levering
Kan kun anbefale Gaiasport. Lavede en bestilling tirsdag aften (sent) og fik mine vare leveret fredag. God kommunikation fra Gaias side, med ordrebekræftelse, afsendelse, samt track & trace.
Havde læst nogle af de negative anmeldelser og havde lidt mine betænkeligheder, men de blev heldigvis gjort til skamme.

Er der et firma ?
Er der et firma ?
Jeg bestilte high 5 produkter omkring den 22 januar, den 25 januar modtager jeg en bekræftelse på at de nu har modtaget ordren. I dag er det den 6 februar, der er stadig ikke sket en dyt. Når man ringer til firmaet er der ingen forbindelse til telefonen.... Underligt, er firmaet lukket ??????

Besvarer ikke mails, eller overholder levering 1-3 dage
Jeg bestilte d.22/1-23 High5 energi med citrus 2,2 kg! Har intet modtaget andet end en ordrebekræftelse. De skilter med 1-3 dages levering. Og der er nu gået 7 dage, har skrevet mail om hvor det bliver af, denne mail er heller ikke besvaret:/
Kan nu se at produktet ikke er på lager længere.
Virkelig dårlig kundeservice!

Hurtig og effektiv levering
Super fin købsoplevelse med køb af protein restitueringspulver og levering 1½ dag efter bestilling.

Gaiasport.com からの回答
Saved Christmas with a very quick…
Saved Christmas with a very quick delivery from Denmark to Sweden.

Super super god service
Super super god service. De kontakter mig, for at høre om jeg har bemærket at den vare jeg har bestilt først kommer på lager til januar, så jeg ikke ville kunne nå at have den hjemme til en julegave hvis det var planen, og de anbefaler en anden vare der er næsten magen til. Det er virkelig god service.

Gaiasport.com からの回答
Mega god service og hurtig levering
Mega god service og hurtig levering. Meget venlige på telefonen, da jeg ringede med et spørgsmål. Det er bare klasse! Og deres saltsticks fastchews elektrolytter er mega gode i mod tømmermænd

Super god service
Super god service. Hurtig betjening.
Jeg elsker deres fastchews- de er MONSTER gode mod tømmermænd👍👍

Gaiasport.com からの回答
Fup og fidus kombineret med virkelig…
Fup og fidus kombineret med virkelig dårlig kommunikation og service. Bestilte hos dem men fik fejl i betalingen. Da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse bestilte jeg igen. Derefter fik jeg en ordrebekræftelse. Bliver så trukket for to ordre og får dermed leveret dobbelt.
Jeg kontakter firmaet med henblik på at gå rettet missæren men her hår det HELT galt!
Alle kan begå fejl og i stedet for en undskyldning modtager jeg den ene flabede besked efter den anden. Virkelig useriøst! Så hold jer langt væk fra dette fup firma.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。