Gaiasport.com レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jag beställde varor till bra pris, tyvärr visade det sig att en av dem inte fanns i lager, den hade väl haft stor åtgång. Så de frågade om jag kunde ta en annan vara i stället, så det löste sig bra.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en Megamo Pulse 04 Alpha Navy Medium Racercykel 2026 hos Gaiasport, og hele oplevelsen har været virkelig god fra start til slut. Det var nemt at finde den rette cykel på hjemmesiden, og je... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Købte GU Energy Electrolyte Tabs hos Gaiasport i april 2026. Ved modtagelsen viste det sig, at produkterne havde bedst før-dato december 2025 (ca. 4 måneder over dato). Kundeservice oplyste, at prod... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Da jeg skulle prøve et par forskellige gels til løb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... もっと見る

企業情報

1. スポーツ栄養食品店
  2. スポーツ用品店

当該企業による記述

Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 29

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg kan give den varmeste anbefaling…

Jeg kan give den varmeste anbefaling til Gaiasport. Lækre produkter og dygtige medarbejdere. Jeg modtog min vare dagen efter. Jeg vil helt sikkert handle hos Gaiasport igen.

2024年4月2日

Gaiasport.com からの回答

Tak for de flotte ord. Det sætter vi pris på. :-)

Gode produkter

Rigtige gode produkter som er uundværlig på mine lange løbeture i skoven og ved stranden. Hurtig levering fungerer 🩷

2024年3月21日

Gaiasport.com からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! :-)

5つ星のうち5の評価

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. De var meget hjælpsomme og hurtige ift. besvarelse af spørgsmål om varer inden køb. Handler med glæde der igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2024年3月18日

Hej Jesper.
Tak for din flotte anmeldelse og de fine ord.

Anbefales

Problemfrit, hurtig levering og gode priser

2024年3月13日

Gaiasport.com からの回答

Tusind tak for den gode anmeldelse!
Det sætter vi stor pris på.

alt gik hurtigt og fint

alt gik hurtigt og fint. handler der gerne igen

2024年3月14日

Hej Frits.
Fedt. Vi ser dig gerne igen! Tak for anmeldelsen.

5つ星のうち4の評価

Billigt og fik varen hurtigt

Billigt og fik varen hurtigt

2024年3月6日

Hej Hans Erik.

Mange tak for din anmeldelse! Det sætter vi pris på at du har taget dig tid til. Håber du bliver glad for dine varer. Hvis du har idéer til hvordan vi kan blive bedre, er du velkommen til at skrive direkte til os.

Ulrich, Gaiasport

Varer endelig modtaget d.22.12

Varer endelig modtaget idag

2023年11月21日

Hej Pia.
Beklager dit indtryk af os, som værende et svindelfirma. Det kan jeg så her proklamere, at vi ikke er.
Først og fremmest vil jeg selvfølgelig gerne understrege, hvor kede vi er at du har fået sådan en dårlig oplevelse. Det er selvklart ikke godt nok, og vi taler meget om hvordan vi bedre undgår det fremadrettet.
Men vi har ved flere lejligheden kommunikeret både på mail og telefon. Jeg har sendt dig 2 eller 3 mails, som du siger du ikke modtager. Dette på trods af at jeg besvarer de mails, du har sendt til os. Vi har så talt telefonisk om dette.
Problemet opstår, da vi får stolene hjem, og de angiveligt bliver pakket på det lagerhotel vi brugte (det er lige blevet flyttet til et andet og mere moderne lagerhotel).
Ifølge vores webshop og pakke/label-system, er din ordre pakket og sat label på den 13. december, hvilket er meget tæt på de 14 dage vi havde lovet dig, og i god tid inden jul.
Du kontakter os så noget tid derefter, for at høre hvor din pakke bliver af. Her starter problemerne så, for den er sat ud til afhentning af GLS, sammen med alle vore andre pakker, men den dukker aldrig op i GLS' system.
Det er desværre uvist, hvad der er sket, men jeg har både bedt dig om at efterlyse den ved GLS, og selv prøvet at finde den pakke. Uden held.
I går (sidste øjeblik), fik vi så flere stole hjem, og jeg har personligt været på vores nye lagerhotel, og set at de blev pakket korrekt, sat label på og afhentet af GLS. Så de er faktisk ude til levering lige nu, mens jeg skriver dette svar.
Jeg er fuldstændig klar over, at det er under al kritik, men vi har prøvet at løse problemet og være meget kommunikerende undervejs, og beskyldninger om svindel og humbug hører ikke rigtig hjemme her.
Vi håber inderligt at de to stole dukker op i dag, og julefreden kan sænke sig. Skulle der være det mindste, er du velkommen til at skrive til mig igen på supporten.

(Dette svar er sendt direkte til dig også, men ved jo ikke om det dukker op, eller ligger i dit spam-filter).

De bedste hilsner, og med ønsket om en glædelig jul.

Ulrich, Gaiasport

Manglende refundering

Jeg bestilte et par høretelefoner, de var ikke min smag, så jeg sendte dem tilbage og har ikke efter 1,5 måned modtaget min refundering, selvom jeg har haft kontakt med dem. Så 0 stjerner herfra, virkelig dårlig kundeservice.

2023年11月24日

Hej Astrid.
Det er da virkelig beklageligt!
Vi har ikke modtaget besked om at de skulle være kommet retur til lageret, men jeg kan godt huske at vi har skrevet om dem. Vi følger selvfølgelig straks op på dette! Du hører nærmere mandag.
Mvh. Ulrich, Gaiasport Support

5つ星のうち1の評価

Jeg modtog en ordre uden problemer men…

Jeg modtog en ordre uden problemer men manglede en vare i den ordre. Har sidenhen skrevet 2 mails og forsøgt at ringe uden at høre noget tilbage. Dette er første gang jeg har problemer med Gaiasport men også sidste gang jeg handler der hvis ikke dette hurtigt bliver løst. Super dårlig kundeservice…

2023年8月4日

Hej David.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse efter din handel.
Vi fik løst problemet, og det lyder som om du er glad og tilfreds trods alt. Håber vi ser dig igen på Gaiasport. Den manglende gel er selvfølgelig krediteret, og der er tale om en træls plukkefejl.
Mvh. Supporten

5つ星のうち3の評価

Reagerer ikke på bestilling og henvendelser

Bestilte 2 strandstole 9.7.23 og har her en mdr. senere intet hørt fra dem.
Modtaget ordrebekræftelse men intet andet. De svarer ikke på 2x mails og har tlf. svarer på når man ringer.
9.8.23: Har nu dagen efter jeg skrev ovenstående, modtaget de 2 stole der blev afsendt efter denne anmeldelse. Ærgerligt der ikke bliver besvaret mails og først reageret når man skriver herinde. (De skriver på deres hjemmeside: Lynhurtig levering, de kan tilføje: Efter du har brokket dig på trustpilot) Fra 1 til 3 stjerner fordi varen nu er modtaget.

2023年7月9日

Hej Karen.
Tak for din anmeldelse. Vi kan sagtens forstå din frustration over denne ordres gang. Det har ikke været godt nok fra vores side.
Tak for de 3 stjerner trods alt.

Ulrich
Gaiasport Support

God service ifm. fejllevering

Jeg har modtaget den forkerte vare af Gaia Sport, og den jeg søgte var udsolgt i Danmark (megaplugs til Dynaplug). De gjorde sig umage for at skaffe den rigtige vare fra udlandet og beklagede for ulejligheden ved at lade mig beholde den forkerte vare (alm. plugs til Dynaplug). Selvom jeg blev lidt nervøs for ventetiden og da jeg så at de ikke scorede 5/5 på trustpilot, må jeg indse, at det var et rigtigt fint gestus af dem, og de løste problemet i sidste ende, så jeg ville handle hos dem igen. Tak.

2023年7月13日

Tusind tak Giuseppe!

5つ星のうち1の評価

Ni kunde inte leverera varor ni hade i…

Ni kunde inte leverera varor ni hade i lager till mig

2023年6月12日

Hej Per
Det beklager vi. Det är aldrig okej att en vara visas i lager när den inte finns tillgänglig — det skapar en förväntning vi inte kan leva upp till, och det är inte bra nog.Vi arbetar löpande med att hålla vår lagerstatus uppdaterad så att det inte händer igen.Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse.De bedste hilsner,

Cecilie fra Gaiasport

5つ星のうち2の評価

Havde købt en pandelampe

Havde købt en pandelampe, hvor batteriet desværre kun var på 50% af dens kapacitet, men da jeg skrev til dem på mail, svarede de hurtigt med at de ville sende et nyt batteri. Batteriet nåede desværre aldrig frem til mig...

2023年6月13日

Gaiasport.com からの回答

Hej! Tak for din fine anmeldelse. Batteriet er på vej til dig.

Tager ikke telefonen

Tager ikke telefonen, svare ikke på mails via deres kontakt besked.
Har kæmpet med reklamation længe!

2023年5月19日

Gaiasport.com からの回答

Tak for din anmeldelse, selvom den ikke er positiv. Sagen blev løst trods alt.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。