Jeg har isÊr kÞbt produkter til skÊgpleje, og barbering bla. DE Safety Razor, barberkost fra MÃŒhle mm. Altsammen super lÊkre produkter til mÊnd, der gerne vil forkÊle sig selv lidt. Gode rÃ¥d og vejle... ãã£ãšèŠã
Efter at have fundet mine vare pÃ¥ hjemmesiden, som iÞvrigt er super overskuelig, sÃ¥ var det blot at checke ud. Det gik ligeledes smertefrit. NÃ¥h jamen sÃ¥ var det jo bare at vente. Det var li... ãã£ãšèŠã
Den bestilte vare var ikke pÃ¥ lager, og jeg fik en mail, der informerede om dette, og hvornÃ¥r varen igen ville vÊre pÃ¥ lager. Yderligere fik jeg at vide, at der ville blive lagt lidt ekstra i kass... ãã£ãšèŠã
Det tog mig 1 Ã¥r, fra jeg begyndte og lÊse og interessere mig for Gentlemens barbering, til jeg endelig fik taget mig sammen. Jeg bestilte pÃ¥ nettet men sende min bestiling til kundeservice, og Janne... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vores speciale er BARBERING, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til Den Perfekte Barbering. Ved kÞb af barbergrej, anbefaler vi altid, at du kontakter os, sÃ¥ du fÃ¥r netop det barbergrej, der matcher dit behov. Vi arbejder tÊt sammen med Verdens Ãldste Barbershop, Truefitt & Hill i London, som vi ogsÃ¥ er AGENT for i Danmark.
Bovang 5, 2660, BrÞndbystrand, ãã³ããŒã¯
- barberandcare@outlook.com
- www.gentlemens-bazaar.dk
Skuffet over at jeg ikke fik lov til atâŠ
Skuffet over at jeg ikke fik lov til at bruge min kode til black friday! ForsÞgt at ringe flere gange til firmaet som aldrig tog telefonen. Har sendt en mail samme dag, stadig uden svar.
Hilsen
Joëlle Terp

Barber&Care ããã®åç
God og hurtig levering
Som altid ð hurtig og effektivâŠ
Som altid ð hurtig og effektiv ekspedition med varer der passer fuld ud til beskrivelsen
Super kvalitet og butik.
God service og super hurtig levering
God service og super hurtig levering
En fornÞjelse at handle med dette firma
Fem stjerner. âïž
God service og gode varer. VH Niels Hald
God service og gode varer.
Super kÞbsoplevelse
I forvejen var der gode priser på Gentlemens-Bazaar, men da pakken ankom fik jeg også adskillige gratis prÞver på alt fra lotion til barbercreme og aftershave. God service!
fine produkter og hurtig levering :-)
Jeg fandt et godt tilbud hos GentlemensâŠ
Jeg fandt et godt tilbud hos Gentlemens Bazaar, og det blev opfindsomt gaveindpakket uden beregning og blev hurtigt ekspederet.
Perfekt
Perfekt. Hurtig levering. Rigtig god kundeservice. Kan kun anbefale at handle hos Gentlemens Bazaar.
Favoritbutik når det gÊlder barbergrej!
Har handlet der fÞr, og vender helt sikkert tilbage:)
Rigtig hurtig behandling
Rigtig hurtig behandling, men prÞvede at ringe 2 gange til dem, men ingen tager deres telefon. det var lidt trÊls.
Langsom og ikke opdateret lageroversigt
Igen var der varer der ikke var på lager trods de stod som sådan.
Og så er levering/ ekspeditionstid langsom.
Fuldt tilfreds med varer og betjeningtilfreds
Fuldt tilfreds med varer og betjening. Hurtig levering.
Hurtig levering uden problemer.
Det hele fungerer
Det hele fungerer. har handlet de sidste 4 år hos Gentlemens Bazaar.
Hurtig levering, flot indpakning.