En uforglemmelig oplevelse ved vores arrangement med overnatning hos jer pÃ¥ Gerlev Kro. En helt igennem god og venlig betjening fra jeres personale. VÊrelser var fine og behagelige, og specielt maden... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi holdt vores sÞlvbryllup pÃ¥ Gerlev Kro, og det blev prÊcis den fest, vi havde drÞmt om. Kroens beliggenhed er helt fantastisk og skaber de perfekte rammer for en festlig dag. Vi start... ãã£ãšèŠã
2 x 70 Ã¥rs fÞdselsdag pÃ¥ FemhÞj. Dejligt sted, virkeligt pÊnt og vedligeholdt ude som inde. Set udefra byder stedet velkommen og siger her vil du gerne holde fest og du bliver ikke skuffet. Fanta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Al'la carte SmÞrrebrÞd Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund NordsjÊlland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig HÞjreb
é£çµ¡å
Bygaden 4, 3630, JÊgerspris
- www.gerlev-kro.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hyggeligt og godt
LÊkkert smÞrrebrÞd, venlig og opmÊrksom betjening. Hyggeligt sted.
En uforglemmelig oplevelse
En uforglemmelig oplevelse ved vores arrangement med overnatning hos jer på Gerlev Kro. En helt igennem god og venlig betjening fra jeres personale. VÊrelser var fine og behagelige, og specielt maden var super god. SpÊndende forret med flere variationer, fantastisk mÞr kalvemÞrbrad med sprÞde grÞnsager, kunne ikke vÊre bedre. Vejret var perfekt, så alle havde en god oplevelse.
Birgitte
Vi holdt vores sÞlvbryllup pÃ¥ GerlevâŠ
Vi holdt vores sÞlvbryllup på Gerlev Kro, og det blev prÊcis den fest, vi havde drÞmt om.
Kroens beliggenhed er helt fantastisk og skaber de perfekte rammer for en festlig dag. Vi startede aftenen med velkomst på terrassen i den smukke aftensol, hvor de flotte rododendron blomstrede så smukt i bedene og gav en helt sÊrlig stemning.
Lokalet var pyntet utrolig flot, og bordene var dÊkket prÊcis efter vores Þnsker â elegant, stemningsfuldt og med stor sans for detaljerne. En sÊrlig stor ros til âKro-Morâ, som gjorde et fantastisk arbejde og var med til at gÞre dagen helt speciel for os.
Menuen var tilpasset vores Þnsker og smagte helt fantastisk. Flere af vores gÊster, som selv er kokke, roste maden meget, hvilket siger det hele.
Personalet var super gode, utroligt servicemindede og altid smilende. Vi fÞlte os virkelig godt taget imod og forkÊlet hele dagen og aftenen.
Vores sÞlvbryllupsfest blev fyldt med fest, farver og super glade gÊster, og vi ser tilbage på dagen med stor glÊde.
Gerlev Kro får vores varmeste anbefalinger.
Super god service og rigtig god madâŠ
Super god service og rigtig god mad dejligt ophold
Smuk konfirmation
Vi har lige holdt min datters konfirmation i den smukke pergola. Vi havde nogle specielle Þnsker om pynt og mad. Her var de meget imÞdekomne og det hele kunne lade sig gÞre. Vi havde en fantastisk fest og tjenerne så sÞde og opmÊrksomme på hver en gÊst. Vi havde en gÊst med speciel allergi som de var meget opmÊrksomme på. Tusinde tak Gerlev kro
Venligt personale. God mad og hyggelig sted.
Venligt personale. God vejledning af drikkevarer til maden. God stemning og mange andre gÊster.
Stedet oser af stemning.
Vi kommer igen nÊste gang vi er i Kulhuse.
Verdens bedste sted
Verdens bedste sted har vÊret her mange gange og det er altid super godt. Serviceniveau kunne alle andre steder lÊre nået af. Maden er fantastisk, personalet er fantastisk og stedet er fantastisk. Fem stjerner hele vejen igennem
Dejlig oplevelse.
Dejlig oplevelse.
God service og dejlig mad på en skÞn lokation.
Kommer gerne igen.
Vi har holdt 70 Ã¥rs fÞdselsdag pÃ¥âŠ
Vi har holdt 70 års fÞdselsdag på Gerlev Kro. Alle vore Þnsker til festen blev opfyldt. Personalet var venlige og nÊrvÊrende, stor ros til dem
Maden var fantastisk og blev rost af alle.
Gerlev Kro kan varmt anbefales.
Gerlev Kro leverer!
Gerlev Kro leverede hertil aften en virkelig skÞn spiseoplevelse i hyggelige og autentiske omgivelser. Kulmulen var tilberedt helt perfekt, så den var saftig, delikat og fuld af smag med tilbehÞr, der komplimenterede retten utrolig flot. KÞdet var imponerende mÞrt og tilberedt med stor prÊcision, så det nÊrmest smeltede på tungen.
Servicen var venlig og opmÊrksom hele vejen igennem, og man mÊrker tydeligt, at der bliver lagt kÊrlighed i både mad og atmosfÊre. En kro med charme, kvalitet og madoplevelser, man gerne vender tilbage til. Kan varmt anbefales!
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, super skÞnt mad og store retterð€ð virkelig et besÞg vÊreð
Vi skal helt sikkert forbi igen.
Guds gave til kvinden!
Guds gave til kvinden!
Tyve stykker smÞrrebrÞd. BÞrnebÞrnene hentede.
Tolv voksne blev meget mÊtte og fire stykker tilbage.
Alle gÊster storroste de dejlige, velsmagende, indbydende stykker.
Nu tÞr jeg invitere en anden gang.
Sissan von Lindholm 77 år.
Vi holdte vores bryllup 9 maj
Vi holdte vores bryllup 9. Maj 2026 på Gerlev kro.
Igennem både planlÊgning, fest og ophold har vi fÞlt os trygge i, at der har vÊret styr på tingene.
Maden og vin var lÊkker, og blev rost af vores gÊster også. De gik lige et ekstra skridt for at ramme en menu som bruden også kunne vÊre med på og de fandt endda en vin hun, og flere andre "ikke vin drikkende" nÞd hele aftenen.
2 oplevelser jul og mors dag
ALT fot meget stÞj til julebuffet. Vi kunne stort set ikke tale sammen....ikke engang med den, der sad lige overfor.
Der skulle virkelig sÊttes stÞjvÊgge op!
Ny:
Så har vi vÊret der igen, på Mors dag....og igen en skuffelse.
Bestilte Wienerschnitzel, men den var stort set uspiselig, og kom kun 1/3 igennem den.
Den var ALT ALT for salt, brasekartoflerne var der kun meget lidt af, og 1/4 af tallerkenen var Êrter.
Alligevel betalte vi fuld pris.
Betjeningen var omkring bordet konstant, lige så snart vi havde betalt, så vi fik fÞlelsen af, at vi ikke måtte drikke ud, og bare skulle se at skrubbe af.
Kommer ikke her igen.
Fantastisk hyggeligt sted
Fantastisk hyggeligt sted. Personalet var utrolig venlige og imÞdekommende.
Maden var helt perfekt.
Alt er til 5 stjerner.
Dejlig snitzel
Dejlig snitzel. Perfekt. Selv om der var en del gÊster var betjening hurtig og effektiv. SkÞnt personale.
Guldbryllup
Vi har holdt guldbryllup på Gerlev Kro. Alle vore Þnsker til festen blev opfyldt på bedste vis af et personale,der var nÊrvÊrende,dygtige og smilende.
Maden blev rost af alle, og omgivelserne var hyggelige til selve festen og ligeledes til de overnattende gÊster.
Kan varmt anbefales.
Bedre Rib-eye på Vivaldi
Rib-eye var stegt medium rare, men var stadig tÞrt og skulle tygge hvert stykke utallige gange, og en del senet.
Har fået bedre Rib-eye på vivaldi!
Det grÞnne til, var uinteressant og smaglÞst.
Kartofler til fisk blev beskrevet som glas kartofler.
Pomfritter var gode.
Man skal nok kun komme her for deres stegt flÊsk.
Ãrgerlig oplevelse
Vi var til et selskab, hvor vÊrtsparret havde gjort opmÊrksom på, at mine to bÞrn har cÞliaki (må ikke få gluten). Det sagde de, at de sagtens kunne overkomme - da vi ankom, var sagen dog en helt anden. Flere af de ting, de havde lovet at have klar, sagde de, de ikke havde kunnet skaffe (det er ret nemt, så indsatsen har nok vÊre minimal). Den burger, som bÞrnene skulle have, blev derudover, for mine bÞrns vedkommende, erstattet af to skiver brÞd med en bÞf imellem (glutenfri burgerboller kan nÊsten fås i alle butikker).
Det var tydeligt en opgave, der ikke var blevet taget sÊrligt alvorligt, og hvor man ikke havde blik for, hvor meget udenfor bÞrn kan fÞle sig (og i forvejen fÞler sig, når der er noget, de ikke kan tåle).
Ãv..
Tak til Gerlev Kro
Tak til Gerlev Kro for dejlige rammer om vores guldbryllup.
Alt var perfekt og ogsa tak til et dejligt imÞdekommende og smilende personale.
Den gode mad satte lige kronen på vÊrket.
Knus fra guldbrudeparret
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹