Gilpa - Hundefoder & Kattemad レビュー

1,016
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altid pålidelig levering og lever altid op til vores hundes forventninger, smagen er god og der spises med velbehag. Det er nemt at ændre leveringstiden.

5つ星のうち5の評価

Vores hund trives fint på foderet fra Gilpa. Han er 6 1/2 år nu og gennem alle årene har vi fået leveret hans foder fra Gilpa, fra hvalpefoder til voksenfoder og nu lidt mindre kalorierrigt, da han er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

TOP KVALITET. Jeg har både handlet hos og været forhandler ('95 til 2000) af GILPA' s produkter og mine forældre længe før det. Mange ting har forandret sig i de mange år men kvaliteten af både f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft et fast abonnement hos Gilpa siden jeg fik min hund for 1½ år siden, da de førte det samme foder som han havde fået hos opdrætteren. Erik hjalp mig med at vælge et passende voksenfo... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

Gilpa - Hundefoder & Kattemad について

当該企業による記述

Gilpa.dk importerer og forhandler hundefoder og kattemad fra First Buddy, Sportsman's Pride, Fromm Family, Gilbertson & Page samt Heritage.
Gilpa.dk er en e-mærket netbutik som sikre at kunden altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.
Gilpa er specialister inden for hunde- og kattemad – og det har vi været siden slutningen af 90erne. Vi importerer og forhandler hunde- og kattemad af høj kvalitet til en fornuftig pris - fra flere af markedets erfarne producenter. Vi har et bredt og nøje udvalgt sortiment til alle typer af hunde og katte – og til alle typer af ejere.
Vi sælger både til private og engros – og tager vores forretning og det at kunne tilbyde vores kunder det bedste til netop deres hund meget seriøst. Af samme grund har vi – for at gøre vores sortiment komplet – udviklet vores eget allergivenlige, kornfrie kvalitetshundefoder, First Buddy, baseret på and og kanin.
Vi har mange års erfaring med foder.
Vi har selv hunde og har haft det altid.
Vi ved, at dyr er forskellige og har forskellige behov. Det er vores kunders garanti for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi rigtigt gerne deler ud af vores viden.
Vi rådgiver meget gerne om det rigtige foder til netop din hund, og du er altid velkomne til at ringe, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om dit kæledyr får det rigtige foder

Vi har hos Gilpa.dk har handlet med hundefoder og kattemad siden slutningen af 90'erne og ejes og drives i dag af Lena og Erik Aalund, som bor på en landejendom nær Varde hvor de er omgivet af deres hunde. Hundene bruges aktivt til markprøver og jagt.

優良

(1,016)

過去12か月のレビュー数: 78件

レビューを書く

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, gode produkter og velfungerende abonnementsordning.

2026年6月8日

Hej Tanja.

Tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at vi lever op til god kundeservice med nogle gode produkter - og så ikke mindst, at du nyder godt af vores abonnementsordning på fast levering.

5つ星のうち5の評価

Alt er bare perfekt hos Gilpa 🌟 …

Alt er bare perfekt hos Gilpa 🌟 Servicen er i top og produkterne fantastiske! Kan absolut kun anbefale 🌟😉

2026年6月9日

Hej Julie,

Tak for din besked og din anmeldelse.

Det glæder mig, at du finder, at vores service er i top, og vores produkter er fantastiske. Det er i hvert fald også det, vi arbejder på hver eneste dag.

Stor anbefaling

Gilpa leverer altid effektivt og til gode priser. Derudover fungerer deres kundeklub super godt. Kundeservicen er i top, også med detaljerede spørgsmål om fx næringsstofferne i deres produkter. Stor anbefaling her fra!

2026年5月31日

Hej Sarah.

Tak for din anmeldelse og anbefaling.

Det glæder mig at du nyder godt af vores kundeklub, hvor du optjener ti procent, hver gang du handler hos os - og selvfølgelig at du oplever en god kundeservice og hurtig levering.

Fin og hurtig handel 👍🏻

2026年5月10日

Hej Ole.

Dejligt at tingene kan gøres hurtigt, både når det kommer til bestilling og levering.

5つ星のうち5の評価

Fuldstændig god service og hurtig…

Fuldstændig god service og hurtig levering , kan godt lide at de følger op på det produkt man har købt , man modtager en sød mail, så ikke sidste gang jeg handler der

2026年5月3日

Hej Camilla.

Det glæder mig at du oplever en god service og hurtig levering.

5つ星のうち5の評価

Godt foder og hurtigt service.

2026年5月13日

Kære Maja.

For din anmeldelse.

Dejligt, at vi leverer hurtigt, og samtidig et foderprodukt, der er godkendt.

mvh Erik /Gilpa Erik Aalund /Gilpa - Hundefoder & Kattemad

5つ星のうち5の評価

Det er en fornøjelse hvergang.

Det er en fornøjelse hvergang.
Samt jeg skulle skiftet hundefoder,
Boom og klaret .
Fint service

2026年5月18日

Hej John.

Tak for din anmeldelse. Det er en glæde, at tingene fungerer - og en fornøjelse, at du nyder godt af vores abonnementsløsning.

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale at handle hos…

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Gilpa.
Hurtig levering,fantastisk foder, min hund er meget glad for.
Tusind tak.

2026年5月12日

Gilpa - Hundefoder & Kattemad からの回答

Hejsa. Tak for din anmeldelse og dine varme anbefalinger.

Det betyder meget for os, at vi kan leve op til hurtig levering og samtidig et godt foderprodukt, som hunde er glade for.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Gode produkter.

2026年5月12日

Hej Sophia
Tak for din anmeldelse. Dejligt at du nyder godt af hurtig levering og produkter som er godkendt 👍

5つ星のうち5の評価

Super tilfreds Erik er altid klar til…

Super tilfreds Erik er altid klar til at hjælpe og maden kommer altid til ønsket dag og syntes det er fedt med gratis mad inden mellen

2026年5月1日

Hej Jane.

Jeg er rigtig glad for, at vi kan hjælpe.

- og selvfølgelig levere foder på de dage, man gerne vil have det leveret via et abonnement på fast levering.

Det gør mig også ekstra glad at se, at du gør brug af vores kundeklub, hvor du optjener point svarende til 10 % af hver ordrer.

5つ星のうち5の評価

Anbefaler gerne Gilba vores hund får…

Anbefaler gerne Gilba vores hund får deres hundemad og pelsen er blevet så flot blank hun spiser det med velbehag.
Er glad for jeg fandt frem til Gilba

2026年4月17日

Hejsa.

Tak for din anmeldelse og dine anbefalinger. Jeg er glad for at høre, at både foderets smag er godkendt af den firbenede, samt at dens hud og pels er blevet flot og blank efter du skiftede til et af vores foderprodukter.

5つ星のうち5の評価

Hurtig at bestille og det bestilte…

Hurtig at bestille og det bestilte kommer hurtigt

2026年4月27日

Hej Ula.

Tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at det er nemt at bestille på vores hjemmeside, og selvfølgelig også, at vi kan levere inden for en til to hverdage.

5つ星のうち5の評価

Jeg giver 5 stjerner for en super god…

Jeg giver 5 stjerner for en super god service 😊og gode produkter 😊

2026年4月29日

Hej Jane.

Tak for stjernerne 😄

Det glæder mig, at du oplever en god service hos os, og samtidig får leveret nogle gode produkter.

5つ星のうち5の評価

ALTID god kundeservice og hurtig…

ALTID god kundeservice og hurtig levering og selvfølgelig gode produkter🤩

Hej Anne.

Tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at du altid oplever en god kundeservice hos os - og selvfølgelig med en hurtig levering af varer, som tilmed er godkendt af den firbenede.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering , alt som aftailt.

Hej Kurt.

Dejligt at vi kan levere hurtigt inden for få hverdage, og selvfølgelig altid i forhold til det, vi har aftalt.

Fantastisk service

Abonnementsordning med foder fungerer upåklageligt.
Erik er altid hurtig til at hjælpe og guide i forhold til foder og hvad du eller måtte være i tvivl om. Meget hurtig levering.

Hej Signe.

Tak for din anmeldelse. Det glæder mig meget, at du nyder godt af vores abonnementsordning på fast levering, og at det fungerer - inklusiv hurtig levering.

Jeg er også glad for, at vi kan hjælpe og guide dig i forhold til, de spørgsmål du må have.

Vores hund elsker maden

Vores hund elsker maden, og pelsen er flot og skinnende. Hurtig levering, alt i alt en super oplevelse.

2026年3月12日

Hejsa

Jeg er glad for at se og høre, at du har en god oplevelse, når du handler hos os, og også at hun elsker dens mad og trives godt med foderet.

God vejledning og gode produkter

God vejledning og gode produkter

2026年3月13日

Hej Erik.

Det glæder mig, at du føler dig godt vejledt, og at vores produkter er godkendt af såvel dig som din firbenede ven.

5つ星のうち5の評価

Problemfrit og enkelt abonnement - god kundeservice

Vi har været kunde i mange år og oplever hurtig og serviceminded respons, hvis der har været spørgsmål eller andet. Hurtig og problemfri bestilling/levering. Abonnementsordning fungerer super fint og giver gode bonuspoint, der nemt kan omsættes til varer. Nemt at udskyde levering fra gang til gang. Varmeste anbefalinger herfra.

2026年3月3日

Hej Gitte.

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig, at vores service er godkendt, og at du ligeledes er en af de, som nyder godt af vores abonnementsordning med fast levering.

Vh Erik /Gilpa

5つ星のうち5の評価

Helt fint hurtigt og nemt kan anbefales…

Helt fint hurtigt og nemt kan anbefales herfra 👍

2026年2月27日

Hej Merete.

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at vores kunder har en positiv oplevelse, når de handler hos os, herunder, at det er nemt at bestille varer i vores webshop.

Vh Erik /Gilpa

Trustpilot エクスペリエンス