Gilpa - Hundefoder & Kattemad レビュー

1,018
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Som altid hurtig levering og fin og ubeskadiget emballage. Min gamle kat ( 10 år og meget kræsen) er virkelig glad for sit foder. Jeg har to nabokatte, der også kommer på besøg, de er også ret gla... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig fin service fra ejer af Gilpa, da jeg var i tvivl om fodermængde til hvalp. Svarede straks på mail. Levering var hurtig og foderet er fremragende.

5つ星のうち5の評価

Altid pålidelig levering og lever altid op til vores hundes forventninger, smagen er god og der spises med velbehag. Det er nemt at ændre leveringstiden.

5つ星のうち5の評価

Vores hund trives fint på foderet fra Gilpa. Han er 6 1/2 år nu og gennem alle årene har vi fået leveret hans foder fra Gilpa, fra hvalpefoder til voksenfoder og nu lidt mindre kalorierrigt, da han er... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ペットショップ

Gilpa - Hundefoder & Kattemad について

当該企業による記述

Gilpa.dk importerer og forhandler hundefoder og kattemad fra First Buddy, Sportsman's Pride, Fromm Family, Gilbertson & Page samt Heritage.
Gilpa.dk er en e-mærket netbutik som sikre at kunden altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.
Gilpa er specialister inden for hunde- og kattemad – og det har vi været siden slutningen af 90erne. Vi importerer og forhandler hunde- og kattemad af høj kvalitet til en fornuftig pris - fra flere af markedets erfarne producenter. Vi har et bredt og nøje udvalgt sortiment til alle typer af hunde og katte – og til alle typer af ejere.
Vi sælger både til private og engros – og tager vores forretning og det at kunne tilbyde vores kunder det bedste til netop deres hund meget seriøst. Af samme grund har vi – for at gøre vores sortiment komplet – udviklet vores eget allergivenlige, kornfrie kvalitetshundefoder, First Buddy, baseret på and og kanin.
Vi har mange års erfaring med foder.
Vi har selv hunde og har haft det altid.
Vi ved, at dyr er forskellige og har forskellige behov. Det er vores kunders garanti for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi rigtigt gerne deler ud af vores viden.
Vi rådgiver meget gerne om det rigtige foder til netop din hund, og du er altid velkomne til at ringe, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om dit kæledyr får det rigtige foder

Vi har hos Gilpa.dk har handlet med hundefoder og kattemad siden slutningen af 90'erne og ejes og drives i dag af Lena og Erik Aalund, som bor på en landejendom nær Varde hvor de er omgivet af deres hunde. Hundene bruges aktivt til markprøver og jagt.

優良

(1,018)

過去12か月のレビュー数: 80件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Har altid haft en god oplevelse med…

Har altid haft en god oplevelse med Gilpa 🙂 hurtig levering når man har bestilt 👍
Kan anbefales 🙂

2022年7月14日

Hej Michael,
Det er jeg glad for at høre og tak for anmeldelsen.

Nemt og lækkert!

2022年7月14日

Hej Carsten

Mange tak for anmelden.

5つ星のうち5の評価

Kun de bedste anbefalinger herfra

Kun de bedste anbefalinger herfra. Fint sortiment, hurtig levering og konkurrence dygtige priser.
Her handler vi igen og igen og igen og ……

2022年6月21日

Hej Louise
Mange tak for din anmeldelse og stjerner. Dejligt at vi kan leve op til forventningerne.

Service i top!

Har nu brugt Gilpa i noget tid og er virkelig tilfreds.
Bruger deres abonnements ordning til hundefoder.
Min kræsne hund spiser maden og deres service er i top.
F.eks. da jeg her til morgen opdagede at jeg var ved at løbe tør (Troede jeg havde lide ekstra) skrev jeg til Erik/Gilpa og ganske få minutter efter mailen var afsendt havde jeg fået svar og kunne se pakken var registreret hos pakkeposten.
Bedre service får man ikke.
Så varme anbefalinger herfra.
Dog kunne jeg godt tænke mig at man kunne bestille godbidder hos dem også. :-)

2022年5月23日

Hej Søren

1000tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at vi kan hjælpe i situationer hvor tingene haster lidt engang imellem :-)

Vi har faktisk både godbidder https://www.gilpa.dk/godbidder og tyggeben https://www.gilpa.dk/tyggeben.

Og ønsker du at bestillet det sammen med dit abonnement, kan du spare fragten https://www.gilpa.dk/selvbetjening#bestil-ekstra-varer

5つ星のうち5の評価

Jeg er godt tilfreds med hundeposerne

Jeg er godt tilfreds med hundeposerne, dejligt at de er extra lange

2022年2月25日

Hej Grethe

Mange tak for din anmeldese. Dejligt at du er tilfreds med vores foder.

Mvh
Erik Aalund /Gilpa - Hundefoder & Kattemad

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og flot arbejde

Jeg købte et hundetegn, det blev leveret efter få dage og det var et flot arbejde, der var lavet

2022年2月25日

Hej Jean
Tak for din anmeldelse af vores hundetegn. Vi er også selv rigtig glade for hundetegnene til vores egne hunde. De holder i mange år, uden at de kommer til at se slidte ud.

Alt fungerer

Brugt det flere gang.
Produkter, bestilling og levering er super

2022年2月10日

Hej Morten

Mange tak for anmeldelsen.
Dejligt at vores produkter og service er godkendt :-)

Endelig!

Der er ikke meget andet at sige...end endelig! Endelig er stedet fundet, hvor kvalitet, pris samt god service går op i en højere enhed. Absolut de bedste anbefalinger herfra...⭐⭐⭐⭐⭐

2022年2月2日

Hej Henrik
Mange tak for din anmeldelse :-)
Jeg er glad for at vi kan kan hjælpe dig og lever op til dine forventninger :-)

Kvalitet og prisbevist

Altid gode priser, god kvalitet som mine hunde elsker

Kan klart anbefales

2022年2月1日

Hej Jesper,

1000tak for din anmeldelse. Det betyder meget at vi leve op til god kvalitet til en fornuftig pris.

5つ星のうち5の評価

Altid gode priser på gode produkter

Altid gode priser på gode produkter , super service samt hurtig lev

2022年1月29日

Hej
Mange 1000tak for din anmeldelse. Dejligt at vores produkter og service er godkendt :-)

5つ星のうち5の評価

Fremragende. Meget god service, fornuftig priser og hurtig billig levering.
Ud over det så er min gammel kræsen hund med alvorlig gigt meget tilfreds med den mad jeg har købt. (15 kg. Dr John titanium).

2022年1月15日

Hej André,
Mange tak for dine pæne ordre - dejligt at vi lever op til dine forventninger. Det betyder meget for mig, at vores kunder og deres hunde og katte, oplever et kvalitetsprodukt og god kundeservice.

5つ星のうち5の評価

Super kvalitet og hurtig service og levering

Jeg kan på det varmeste anbefale Gilpa.dk. De leverer super hurtigt og det hundemad vi har prøvet er fantastisk kvalitet. Vi har virkelig døjet i 15 måneder med at få vores schæfer til at spise tørkost. Første portion han fik, gik han til med stor appetit, uden at måtte tilsætte ekstra dertil. Tilmed et produkt med meget god sammensætning i næring og sprødt og lækkert for vores firbenede børn. Lige nu sover vores dreng mæt og tilfreds i baggrunden … helt ny fornemmelse. Tak Gilpa.dk

2022年1月4日

Hej Merete
1000tak for din anmeldelse af os og vorers produkter.
Det betyder rigtig meget for mig, at vi har vi kan levere det helt rigtige foder til din Schæfer - dejligt at han trives godt med det.

Som forventet….🤓

2021年10月18日

Hej Peter

Tak for anmeldelsen. Dejligt at vi lever op til forventningerne :-)

Meget professionel service

Jeg har købt YAK tyggeben fra GILPA to gange på 2 uger, for de blev guffet så stærkt, at jeg hurtigt måtte bestille igen, så barnet ikke mangler YAK tyggeben.
Super fin service, hurtig forsendelse og god opdatering hele vejen.

2021年10月4日

Hej Tina

Mange tusinde tak for dine pæne og anmeldelsen.
Husk at hvis der en lille stump YAK tilbage, kan du smide den i Microovnen og så får du en større sprødt ben, som hundene vil elske :-)

5つ星のうち5の評価

FANTASTISK, fantastisk og fantastisk!

Det er utroligt X to. Vores hund har prøvet 13 forskellige mærker foder, men ville stadig ikke spise sit mad. Så prøvede vi LIVE fra Gilpa og bingo, der spises med stort velbehag.

Vores gamle sære hankat har altid fået Royal canin som vi aldrig har været tilfreds med. Overvægt, opkast af hårbolde i sindssyg vis fældning. Men har aldrig kunne overbevise ham om andet.. Vi prøvede en foderprøve fra LIVE og nu vil han ikke spuse andet. Halleluja for, at efter 14år, så lykkes det endeligt.

Og så lige afslutningsvis stor ros for service, kvalitet og hurtig forsendelse. Der er aldrig nogle problemer. Så de største anbefalinger herfra. Kunne man give flere stjerner, havde i fået det, for det et velfortjent 🙏👌❤️

2021年10月3日

Hej Heidi

1000tak for din anmeldelse og stjernerne ⭐️
Det glæder mig meget at du har fået det rigtige foder til din hund. At finde det rigtige foder kan hos nogle hunde være svært, og dit valg med ProBiotic LIVE foder, er bestemt et godt valg.

5つ星のうち5の評価

Endelig et foder som min hund elsker og…

Endelig et foder som min hund elsker og for første gang spiste han helt op. Jeg håber så bare at han trives på det 🤞
Derud over var det lyn levering. Bestilte om formiddagen og kunne allerede hente pakken næste dag

2021年9月17日

Hej Anja

Tak for din anmeldelse og stjerner.
Jeg er rigtig glad for at vi kunne levere det helt rigtige foder til din hund, og at vi lever op til god kundeservice og hurtig levering.

5つ星のうち5の評価

Bedste produkter og til den bedste…

Bedste produkter og til den bedste pris. Derudover er deres abonnementsservice bare toppen! Lækkert, nemt og bekvemt!

2021年9月15日

Hej Adisa

1000tak for anmeldelse :-)
Dejligt at både produkter og kundeservice er godkendt - og at du er en af de, som nyder godt af vores abonnementsservice.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。