Vi var 4 der fik stjerneskud og halvdelen af os ku ik spise op det var så lÊkkert. Ik meget ventetid god service og kvalitet og kvantitet var ikke til at brokke sig overhovedet.
Vi var 5 personer, som kom kl 18.45 og fik at vide at der var ca 30 minutters ventetid pÃ¥ mad, da der kun er 1 kok i kÞkkenet. Vi bestilte 3 gange herregÃ¥rdsbÞf og 2 gange wienerschnitzel plus drikke... ãã£ãšèŠã
Der har vÊret massive problemer helt fra start. DÃ¥rlig hygiejne, meget ringe mad til meget hÞje priser, uprofessionel betjening, lang ventetid osv. Det er tydeligt for enhver at forpagteren ikke... ãã£ãšèŠã
LÊkker mad og venlig betjening. Vi var 6 personer til stegt flÊsk. Maden og betjeningen var helt i top. Der var rigtig god stemning i restauranten og vi kan klart anbefale GjÞl kro
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
En dejlig sommeraften
En dejlig sommeraften, skÞn udsigt, god betjening, lÊkkert stjerneskud, herlig dessert. En rigtig god oplevelse!
Hidtils bedste Ã¥lâ€ïž
Dejlig velkomst, utrolig lÊkkert mad, vi kunne bestille ål, selvom vi ikke forudbestilte. à llene var vanvittige, varme, smagfulde, saftige og nemme at spise. Kartoflerne var Goe og surt var også i hÞj klasse
Vild god service og lÊkkert mad
Vild god service og lÊkkert mad.
Helt sikkert et besÞg vÊrd
Fik de bedste stegte Ã¥lâºïžsom min bedstemor lavede
Fik de bedste stegte Ã¥lâºïžrigtig god service af sÞde piger,man fÞler sig velkommen,sÃ¥ hvis man er i Jammerbugt sÃ¥ besÞg gjÞl kro,rigtig god mad og nogle fornuftige priser.
Fantastisk sted
Virkelig lÊkker mad i meget hyggelige omgivelser. Betjeningen var god og prisen rimelig, måske endda til den billede side.
Stegte ål med kartofler.
Stegte ål med kartofler.
Kroen har i årtier vÊret kendt for denne ret. Den nye forpagter lever 100 procent op til denne tradition, og jeg kan varmt anbefale at besÞge kroen.
SÞd og venlig betjening af personalet.
Vi bestilte fint og dyrt smÞrrebrÞd ogâŠ
Vi bestilte fint og dyrt smÞrrebrÞd og fik håndmadder, det er squ ikke tilfredsstillende.
Glad og venlig betjening
Glad og venlig betjening, lÊkkert mad og omgivelserðð»
De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger. LÊkker og velsmagende frokost, og så i skÞnne og hyggelige omgivelser. Venlig betjening.
Svineri af vÊrste skuffe at snyde ansatte
GjÞl Kro er en svindelvirksomhed der misbruger sine ansatte og lader dem arbejde uden lÞn. Magen til sindssyg forpagter skal man lede lÊnge efter.
Aldrig oplevet noget lignende
Aldrig oplevet noget lignende. Ingen menukort. Ikke styr på noget, rigtig dårlig info fra tjener (elev). Fik musling istedet for helleflynder (som var hovedret iflg tjener) uden besked om noget, kom bare og satte det foran os. Nej tak. Kunne så få en bÞf, som var rå. Blev sendt ud igen, stadig meget rÞd og ekstrem sej. Så gik vi, havde ikk lyst til at vente 12 min mere på noget der ekstra tilberet i microovn. (fik kun forret). Kommer der aldrig mere.
Har aldrig oplevet noget så ringe
Har aldrig oplevet noget så ringe, elendig mad, dårlig service, virkelig beskidt tjener, ulÊkre toiletter, ingen afrydning af forladte borde, over en times ventetid på frokost retter. Kommer der aldrig igen!!
Ikke sÊrlig gode oplevelser
Vi sad og ventede en time på vores mad.
Dårlig services & dårlig mad.
Det hele starter med jeg ringer og bestiller bord dagen fÞr vi skal prÞve deres monster burger, da vi kommer på dagen efter var der intet der tydet på der var noteret at der var bestilt bord til os, så ejeren kommer ud og undskylder med de mangler 3 personaler nede pga tÞmmermÊnd så vi venter knap 40 min på der er et bord klar til os. Der går yderligere 1 time fÞr vi for vores mad, pludselig kommer der en dame med barn på maven og spÞrger efter hvad vi vil have og drikke og det ender med der er 2 der ikke for deres drikkevare til maden. Monster burgeren er ikke med den ostesovs som på Facebook billeder og bÞfferne der var i var så rå de var kun lige brunet af kortvarig. Da vi er 2 der skal betale kontant ender den ene af os med 1 kr og 2 kr og sidste mand med 30 50 Þre og det skal siges vi skulle have sÞlle 15 kr tilbage begge 2, da de ingen penge har og give tilbage med. FÞrste og sidste gang vi kommer der.
Dyrt og uprofessionelt
Dyrt, dyrt, dyrt. Alt på det lille menukort er ekstrem dyrt.
Der bliver ikke spurgt hvordan ens bÞf skal steges, meget lidt bliver serveret, var ikke mÊt da vi forlod kroen. Ekstrem dårlig servering. Ekstrem dårlig oprydning. Der var flere borde som stod med brugte tallerkner, tomme flasker mm. Det er som at få serveret mad i en privat bolig hvor familie, venner hygger sig hÞjlydt i nÊrheden. HÞjlydt snak fra kÞkken fandt også sted. Meget uprofessionelt hele vejen igennem. Jeg anbefaler helt klart man tager en hot dog i steden for den oplevelse man får på GjÞl Kro. Kommer ikke der mere, sÞrgeligt
Mad der gÞr glad
Super super lÊkker mad. Kokken giver den virkelig gas. En kÊmpe oplevelse for smagslÞgene og det går lige i hjertet.
GjÞl kro er virkelig et besÞg vÊr â¥ïž
Fed oplevelse med mad lavet fra bundenâŠ
Fed oplevelse med mad lavet fra bunden 4 retter med vin menu . Super aften med smage af hÞj kvalitet og god service Vi kommer igen â¥ïž
fantastisk test menu
Vi var taget ud pÃ¥ kroen for at fejreâŠ
Vi var taget ud på kroen for at fejre min fÞdselsdag, vi bliver vist hen til vores bord af en elev på stedet, hvorefter vi får vores menukort. Vi finder så ud af hvad vi skal have, vi er 4 personer og 2 skal starte med en let forret. Ventetiden er 1 time og 15 min på denne forret, og da de så er fÊrdige venter vi yderligere 45 min på den hovedret vi bestilte fra starten. Hvilket vi var super trÊtte af. Ikke nok med det på menukortet stod der forskellige ting som var med retterne, da retterne så kom spurgte vi så hvorfor der ikke var det på retten som der fremgik på menuen, så fik vi afvide at de er ved at lave nyt menukort så det er ikke alle ting de har. Det er sku dårlig stil, man kan ikke åbne en kro med et menukort hvor man ikke har alle retter eller de er justeret ned feks der stod muslinger på kortet på en forret men der den kom var der ingen muslinger.
Vi spurgte til sidst hvorfor det tog sÃ¥ lang tid, sÃ¥ sagde tjener eleven at de var ved at lave det nye menukort, ( det vil sige de bruger tid pÃ¥ at lave ny menukort mens de tilbereder vores mad) det sku for mÊrkeligt. Ikke nok med det sÃ¥ kom kokken og beklagede at vi havde ventet sÃ¥ lÊnge, men sÃ¥ kom han med en ny forklaring hvir han sagde de havde haft supertravlt hele dagen, hvilket jeg ikke forstÃ¥r da eleven startede med at sige at der ikke havde vÊret noget at lave rigtigt og der vi var der var der os 4 og 3 unge mÊnd der skulle have en klmpe burger pÃ¥ tidâŠ
Det er sidste gang jeg sÊtter mine ben på det sted
Luxus stjerneskud.
Sidder her pÃ¥ GjÞl kro og fÃ¥r superlÊkkert stjerneskud. Meget anderledes end andre stjerneskud vi har prÞvet. Det er en oplevelse. Rigtig god . Store flotte rejer med en dejlig frisk smag ligesom den friske stegte rÞdspÊtte. Fik en fantastisk modtagelse af chefen Peter. Absolut et besÞg vÊrd. Vi kommer igen senere og vil smage de varme retter om aftenen. Tak. Venlig hilsen Kaj petersen. ð€ð€ðð€