Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... もっと見る
企業が回答しました
Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... もっと見る
企業が回答しました
I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... もっと見る
企業が回答しました
Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... もっと見る
GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.
Industrivej 4, 6870, Ølgod, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super service. Jeg skrev en besked i min ordre om at det hastede og fik kort tid efter en mail om at de ville sørge for afsendelse samme dag. Et par timer senere fik jeg en mail om at min ordre var afsendt! Det er stjerne-service 😍

GlasogFlasker.dk からの回答
Rigtig god oplevelse og kundeservice!
Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste medarbejder, og sendte herefter en mail med billeder og en beskrivelse af pakken. Jeg blev mødt med stor imødekommenhed, og nye glas blev fluks sendt afsted.
Kan varmt anbefale GlasogFlasker, - jeg vil i hvert fald selv bruge dem igen en anden gang. :)

GlasogFlasker.dk からの回答
lavede en fejl ved bestilling, de var vågne på lageret de skrev til mig om det var ok de rettede fejle.
ellers altid super hurtig service, kan man forlange mere nej vel så 5 stjerner herfra, samt en varm anbefaling.

GlasogFlasker.dk からの回答
Altid en fornøjelse at handle med dem, og man for en rigtig god hjælp til de rigtige produkter.

GlasogFlasker.dk からの回答
Har nu to gange bestilt glas hos glasogflasker. Det virker super godt, pakket forsvarligt og med information om hvad der er hvor. Hurtig leveringstid. Kommer igen

GlasogFlasker.dk からの回答
Hurtigt sendning af varen og hurtig leveret. Det er ikke sidste gang jeg handler med denne virksomhed.

GlasogFlasker.dk からの回答
Nu har vi handlet der nogle gange og hver gang er varerne leveret til den lovede tid.👍
Er varen ikke på hylden, bliver vi ringet op med det samme og får besked. Enten om vi vil have en lign vare eller om vi vil vente/afbestille.
Det er service! Derfor 5 stjerner.
Venligst René

GlasogFlasker.dk からの回答
De havde ikke de flasker jeg havde bestilt, så blev jeg ringet op og fik tilbudt en dyrere model til samme pris 🙂

GlasogFlasker.dk からの回答
Virkelig hjælpsom kundeservice og hurtig ekspedition. Tak for handlen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。