GlasogFlasker.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desvÊrre var gÃ¥et i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat pÃ¥ den sÞdeste med... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr pÃ¥ dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og gÃ¥r forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I fÃ¥r 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgÃ¥r under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tÊt. SÃ¥ det burde i nok fÃ¥ Êndret. OgsÃ¥ fÃ¥r i 5 stjerner for at refun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgÃ¥ende pÃ¥ min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at vÊre udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... もっず芋る

䌁業情報

1. 包装甚品店
  2. ガラス専門店
  3. ガラス補品卞売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

GlasogFlasker.dk vil vÊre din foretrukne leverandÞr og tilbyder et af Danmarks stÞrste udvalg indenfor glasemballage og flasker til fÞdevareproducenter.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

mega flot

mega flot og virker som de skal

2020幎12月10日

Hej. Tusind tak for anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Super service

Hurtig svar på mail, god service og hurtig levering

2020幎12月2日

Hej Linda. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Super service

Super service. Jeg skulle kun have cirka 10 glas og jeg fik lov til at bestille direkte. Tak for det :-)

2020幎12月1日

Hej Iben. Tak for din anmeldelse. Ha' en god dag. vh GlasogFlasker.dk

Nemt og hurtigt!

Nemt og hurtigt!

Let at bestille online, hurtig levering og god service ved telefonisk kontakt :-)

2020幎11月11日

Hej Ane. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Hurtig levering

Hurtig levering, og Fantastisk service.
Ingen problemer da 2 kasser fragtcentraler have smadret blev erstattet med det samme.

2020幎10月12日

Hej Peder. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Hurtig og fejlfri ekspedition

Hurtig og fejlfri ekspedition, det er ikke sidste gang jeg handler her :-)

2020幎10月5日

Hej Dorthe. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Max effektivt

Max effektivt. Hurtig levering!

2020幎10月1日

Hej. Tak for anmeldlelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

5぀星のうち5の評䟡

God betjening og super service

God betjening og råd over telefonen. Hurtig levering. God service, 2 flasker var gået itu under levering og jeg fik hurtigt leveret 2 nye.

2020幎9月12日

Hej Jan. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk