Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... もっと見る
企業が回答しました
Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... もっと見る
企業が回答しました
I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... もっと見る
企業が回答しました
Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... もっと見る
GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.
Industrivej 4, 6870, Ølgod, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering Og varen lever op til min forventning

GlasogFlasker.dk からの回答
God betjening, rimelige priser og vejledning og hurtig levering.
Mogens
Orangemyrevodka.dk

GlasogFlasker.dk からの回答
En rigtig god oplevelse at handle, GlasogFlasker.dk. Fik lige det jeg havde bestilt og leveret forsvarligt pakket, inden for 1 1/2 døgn. Super service. 👍

GlasogFlasker.dk からの回答
siden det er altids rom for forbetring i alle selskap, så er det nesten umulig å oppnå 5 stjerner . men ein sterk firer har de altids fortjent .
rask og tilfredstillande service (nettkjøp)

GlasogFlasker.dk からの回答
Hurtig levering. Varene pakket forsvarligt. Pakken blev bare ikke leveret lige udenfor døren, men jeg fandt den.

GlasogFlasker.dk からの回答
Indpakningen var en smule for dårlig hvilket medførte et par knuste glas. Hurtig levering og hurtig kreditering af de knuste glas. Kommer til at benytte mig af GlasogFlasker næste gang jeg skal have opfyldt mit lager.

GlasogFlasker.dk からの回答
Så det burde i nok få ændret.
Også får i 5 stjerner for at refundere alle mine penge for min ordre jeg forgæves købte med emballage der ikke var 100 procent tæt 🙏

GlasogFlasker.dk からの回答
Super hurtig levering. Fine glas og saftflasker til en fornuftig pris. Handler helt sikkert ved jer igen næste gang jeg mangler glas 🙂

GlasogFlasker.dk からの回答
Jeg bestilte kvadratiske glas til mine krydderier på glasogflasker.dk. Fragten var lidt dyr, men til gengæld var leveringen hurtig og jeg er meget tilfreds med mit køb. Glassene er super fine og passer perfekt i min krydderiskuffe.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。