GLOBUS BILER AS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! 😊 Jeg fik en rigtig fin pris for min bil, og hele processen har vÊret utrolig nem og behagelig. Der blev svaret lynhurtigt pÃ¥ mine mails, og m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin service, pÊn velkomst og flink folk hos Globus biler. Jeg skulle hente min nye bil og kom ikke der fra fÞr Anders havde gÃ¥et bilen igennem med mig og fÃ¥et sat ens telefon op med bilen og fÃ¥et hent... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en bil for halvandet Ã¥r siden hos Globus biler. Salget forlÞb smertefrit, bilen blev leveret som aftalt. Det eneste der efterfÞlgende siden har vÊret af kontakt, var en dialog om en manglende se... もっず芋る

FÞrst blev vi godt mÞdt af Henrik - som ved ankomsten fik forklaret godt om bilen inden vi skulle pÃ¥ prÞve tur (fÞrste gangs elbils ejere) I mens vi var pÃ¥ prÞvetur fandt han en bytte pris - som... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 車䜓専門店
  3. 自動車ガラス専門店
  4. 自動車修理店
  5. オヌト ファむナンス・ロヌン䌚瀟
  6. タむダ専門店

圓該䌁業による蚘述

Globus Biler er en moderne og professionel bilforhandler i Silkeborg med fokus pÃ¥ kvalitet, gennemsigtighed og hÞj kundetilfredshed. Virksomheden er etableret i 1972 og er Silkeborgs Êldste bilhus, hvilket vidner om solid erfaring og en stÊrk position i autobranchen. Hos Globus Biler hÃ¥ndplukker vi de mest efterspurgte nyere brugte biler og elbiler og tilbyder et nÞje udvalgt sortiment til konkurrencedygtige priser. Alle biler gennemgÃ¥s grundigt med fokus pÃ¥ kvalitet, sikkerhed og driftssikkerhed. Vi hjÊlper bÃ¥de private og erhverv med kÞb, salg og finansiering af biler og sikrer professionel rÃ¥dgivning med udgangspunkt i kundens behov. Vores vÊrksted i Silkeborg, CarPeople Silkeborg, er et professionelt autovÊrksted og skadescenter med moderne udstyr og hÞj faglighed. Vi udfÞrer service, reparationer, fejlfinding og forsikringsskader pÃ¥ alle bilmÊrker. Vi er specialister i elbiler og certificeret til service og reparation af elbiler pÃ¥ tvÊrs af alle mÊrker. Som Tesla-specialist har vi opbygget en stor kundeportefÞlje og arbejder dagligt med avanceret fejlfinding og vedligeholdelse af Tesla og andre elbiler. Hos Globus Biler kombinerer vi erfaring, teknologi og personlig service – bÃ¥de ved kÞb, salg og service af din bil. Vi er med dig hele vejen, ogsÃ¥ efter handlen, og skulle der mod forventning opstÃ¥ noget, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe. Vi sender aldrig en kunde afsted uden, at trygheden er helt pÃ¥ plad

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

461件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg kan kun give mine allerbedste

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! 😊

Jeg fik en rigtig fin pris for min bil, og hele processen har vÊret utrolig nem og behagelig. Der blev svaret lynhurtigt på mine mails, og man bliver mÞdt med et smil, god humor og en service, der virkelig er i top.

Det er tydeligt, at de går op i deres kunder og gÞr en ekstra indsats for, at man fÞler sig tryg gennem hele handlen.

Bilen, jeg har kÞbt, lever fuldt ud op til alle mine forventninger – og mÃ¥ske endda lidt mere. 🚗✚

Det er ikke hver dag, man oplever sÃ¥ god og Êrlig service, og derfor kan jeg varmt anbefale Globus biler til alle, der stÃ¥r overfor at kÞbe eller sÊlge bil. Tusind tak for en rigtig god oplevelse! 😊

2026幎6月10日

KÊre Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de meget pÊne ord. 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med salget af din bil og kÞbet af din nye. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ Êrlig rÃ¥dgivning, god kommunikation og en tryg handel, sÃ¥ det betyder meget for os, at du har oplevet netop det.

Vi håber, du bliver rigtig glad for bilen i mange år frem, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjÊlpe med noget.

Endnu en gang tusind tak for anbefalingen og den tillid, du har vist os. Det sÊtter vi stor pris på.

Team Globus 🚗

Super god service med kunden i centrum

Super god service med kunden i centrum. Trods udfordringer var der dagligt kontakt og forståelse for frustrationer.
Tak for handlen og vi undskylder for måden frustrationen kom til udtryk på. Vi er helt klar over at det var ude af jeres hÊnder.

Vi handler gerne bil hos jer igen.

2026幎5月8日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tusind tak for de flotte ord Anita

Det betyder rigtig meget for os, at I har fÞlt jer godt behandlet hele vejen igennem – ogsÃ¥ selvom der opstod udfordringer undervejs. Vi har fuld forstÃ¥else for situationen, og vi ved, hvor meget man glÊder sig til at fÃ¥ sin nye bil

Vi er bare glade for, at vi fandt en god lÞsning sammen, og at I stadig har lyst til at handle bil hos os igen. Det sÊtter vi virkelig stor pris på.

Rigtig god tur i jeres nye bil 🚗✚

Henrik & teamet hos Globus Biler

Fuld tilfredshed

FÞrst blev vi godt mÞdt af Henrik - som ved ankomsten fik forklaret godt om bilen inden vi skulle på prÞve tur (fÞrste gangs elbils ejere)
I mens vi var på prÞvetur fandt han en bytte pris - som vi synes var en fair pris.
Efter at handlen var gjort opstod der problemer med leveringen pga. Ford i Tyskland.
Selvom jeg var helt oppe i det rÞde felt og var meget sur, var Henrik rolig og forstående for min frustration.

Selv om leveringen blev rykket - havde jeg fuld tillid til at Henrik og co. gjorde alt hvad de kunne for at fremskynde processen.

2026幎5月22日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse Mads

Det betyder virkelig meget for os, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Jeg forstår fuldt ud jeres frustration omkring den forsinkede levering, og jeg er glad for, at I alligevel havde tillid til, at vi gjorde alt hvad vi kunne for at få bilen hjem hurtigst muligt.

Det har vÊret en fornÞjelse at handle med jer, og vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye elbil i mange år frem

Henrik & team Globus Biler 🚗

Det har vÊret en god oplevelse og de er

Det har vÊret en god oplevelse og de er meget ordentlige.

2026幎5月12日

Tusind tak for de pÊne ord Karina 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at I har haft en god oplevelse hos os, og at I har fÞlt jer ordentligt behandlet hele vejen igennem. Det betyder meget for os.

Vi hÃ¥ber, I bliver rigtig glade for jeres nye Capri, og I er altid velkomne hos os igen 🚗✚

Team Globus

Har kÞbte en brugt bil af dem

Har kÞbte en brugt bil af dem, den kÞrer godt og håber den bliver ved med den

2026幎5月7日

Tusind tak for din anmeldelse Alice 😊

Det glÊder os meget at hÞre, at du er glad for bilen, og at den kÞrer godt. Vi hÃ¥ber selvfÞlgelig ogsÃ¥, at den fortsÊtter med at gÞre det i mange gode Ã¥r frem 🚗✚

Tak fordi du valgte at handle hos os, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle vÊre det mindste.

Mvh

Tak til Henrik for at vÊre tålmodig

Tak til Henrik for at vÊre tålmodig
Jeg stod og skulle skifte min taxa ud med en ny og jeg sÞgte på Bilbasen lÊnge, pludselig dukkede der en Ford Capri op som jeg bare skulle have vi blev enige om at handle men at skifte en Taxa er ikke bare sådan.
Men Henrik sendte bilen til SjÊlland hvor den skulle klargÞres til TaxakÞrsel der endte med at gå 14 dage fÞr den var klar jeg fortsatte med at kÞre i min gamle bil i de 14 dage det er tillidsfuldt af Henrik da det i princippet var hans bil.
Så kan kun anbefale anbefale at besÞge Henrik i Silkeborg
Tak for god service
Mvh Ulrik Marker

2026幎4月30日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Ulrik – og tak for tilliden hele vejen igennem processen.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at en taxa holder hjulene kÞrende hver eneste dag, og derfor betyder det også meget for os, at vi kunne finde en lÞsning, så du kunne fortsÊtte driften, mens din nye Ford Capri blev klargjort til taxakÞrsel på SjÊlland.

Tak for den gode dialog og for besÞget i lÞrdags– og ikke mindst tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi Þnsker dig rigtig mange gode kilometer i din nye Capri 🚖⚡

Henrik & teamet hos Globus Biler

Jeg har oplevet et hÞjt serviceniveau

Jeg har oplevet et hÞjt serviceniveau omkring såvel handlen som overdragelsen af bilen.

2026幎5月5日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Johan.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet et hÞjt serviceniveau – bÃ¥de under handlen og ved overdragelsen af bilen.

Vi sÊtter stor pris på tilliden og den gode dialog gennem hele forlÞbet, og vi håber, du bliver rigtig glad for bilen i mange år frem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Mvh

Fin service

Fin service, pÊn velkomst og flink folk hos Globus biler. Jeg skulle hente min nye bil og kom ikke der fra fÞr Anders havde gået bilen igennem med mig og fået sat ens telefon op med bilen og fået hentet de apps som skulle bruges, så en fin betjening man får og professionel hjÊlp og rådgivning.

2026幎4月21日

KÊre Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.

Det glÊder os meget at hÞre, at du fik en god oplevelse hos os, og at Anders tog sig tid til at gennemgå bilen grundigt med dig og hjÊlpe med opsÊtning. Det er vigtigt for os, at du fÞler dig helt tryg og godt klÊdt på, når du kÞrer herfra.

Vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for din nye bil – og du er selvfÞlgelig altid velkommen, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp eller har spÞrgsmÃ¥l.

Endnu en gang tak for de pÊne ord.

Meget behagelige folk

Meget behagelige folk. Fin service.

2026幎4月18日

KÊre Gert,

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.
Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både service og dialog har levet op til dine forventninger.
Vi er sikker pÃ¥ at 2 helt ens Ford Capri EV pynter flot i jeres indkÞrsler 😉

Du er altid meget velkommen igen.

Team Globus Biler 🚗

God oplevelse og flink og venlig sÊlger

God oplevelse og flink og venlig sÊlger
Fik et godt indtryk tak for handlen

2026幎4月16日

KÊre Kjeld

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse og fÞlt dig godt behandlet.

Roserne er naturligvis sendt videre til rette vedkommende – men de betyder meget for os alle.

Tak for handlen, og du er altid meget velkommen igen.

HjÊlpsom og loyal.

At handle bil med Henrik Thomsen har vÊret en god oplevelse. Henrik har holdt alt hvad han har lovet under processen og har optrådt hjÊlpsom og loyal under hele forlÞbet.
Jeg vil gerne handle med dig en anden gang Henrik.
Bh. Niels Bentin

2026幎4月10日

KÊre Niels

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de meget pÊne ord – det betyder virkelig meget for mig.

Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig gennem hele forlÞbet, og jeg sÊtter stor pris pÃ¥ den tillid, du har vist mig undervejs. For mig er det vigtigt, at en bilhandel ikke bare er en handel, men en god og tryg oplevelse hele vejen igennem – sÃ¥ det glÊder mig oprigtigt, at du har haft det sÃ¥dan.

Det glÊder mig ogsÃ¥, at du er glad for din flotte Mercedes EQE – det er virkelig en fantastisk bil, og jeg er sikker pÃ¥, at du fÃ¥r mange gode oplevelser med den.

Du skal altid vÊre meget velkommen til at tage fat i mig, hvis der er det mindste – bÃ¥de nu og fremadrettet. Jeg stÃ¥r klar, og det vil glÊde mig at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Jeg vil ogsÃ¥ glÊde mig til at handle bil med dig nÊste gang. 🚗

Endnu en gang tak for din tillid og for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen.

Henrik Thomsen

vi fik en god rådgivning og virkelig

vi fik en god rådgivning og virkelig god service.
rare og grundige medarbejdere.
det er ikke sidste bil vi kÞber hos Globus biler i Silkeborg.

2026幎4月14日

KÊre Mette og Anders,
Tak for Jeres flotte anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at I oplevede god rådgivning og service hos os. Vi lÊgger stor vÊgt på at vÊre grundige og imÞdekommende, så det betyder meget, at I har haft en god oplevelse.

Det er en stor tillidserklÊring, at I allerede nu siger, det ikke bliver jeres sidste bil hos os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Mvh Team Globus 🚗

Bilhandel

Klare aftaler vedr priser etc..
Venlig og imÞdekommendr personale der trods travlhed gav sig tid til at svare på alle spÞrgsmål.
God oplevelse.

2026幎4月14日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Pia.

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede klare aftaler og en god dialog omkring priserne. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at vÊre venlige og imÞdekommende – ogsÃ¥ nÃ¥r der er travlt – sÃ¥ det er rigtig rart at hÞre, at du fÞlte dig godt taget imod og fik svar pÃ¥ dine spÞrgsmÃ¥l.

Tak fordi du valgte os – og vi håber at se dig igen.

Mvh Team Globus 🚗

Super service og god kunde kontakt

Super service og god kunde kontakt, og fantastisk kÞb 😊😊

2026幎4月11日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse, Laila!
Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de hÞj service, god kundekontakt og et fantastisk kÞb – det er prÊcis den oplevelse, vi hver dag arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at levere.
Vi sÊtter stor pris på tilliden, og det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig hele vejen igennem forlÞbet. Du er naturligvis altid hjertelig velkommen hos os igen.
Rigtig god kÞretur! 🚗

Rigtigt fin hjÊlp!

Rigtigt fin kommunikation, fleksibilitet og hjÊlp hele vejen igennem kÞbet (og salget af min egen bil).

2026幎4月6日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Ronny!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de god kommunikation, fleksibilitet og hjÊlp hele vejen igennem – bÃ¥de i forbindelse med kÞb og salg. Det er prÊcis den oplevelse, vi bestrÊber os pÃ¥ at levere hver gang.

Du er altid meget velkommen igen! 🚗
De bedste hilsner. Team Globus

God og behagelig dialog på mail inden

God og behagelig dialog på mail inden prÞvekÞrsel, og god service i forbindelse med handel og afhentning af min nye bil. Kan klart anbefale globus biler.

2026幎4月3日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Vicki!
Det er en stor fornÞjelse at lÊse, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra den indledende dialog til selve handlen og afhentningen. Vi lÊgger stor vÊgt på, at processen er både tryg, smidig og professionel fra start til slut.
Tak for din anbefaling – den betyder meget for os. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang! 🚗

Top service

Top service, hurtig og professionel behandling. Klart anbefalelsesvÊrdigt!

2026幎3月26日

GLOBUS BILER AS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Laura!

Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de top service samt en hurtig og professionel behandling – det er prÊcis det, vi strÊber efter hver dag.

Mange tak for din anbefaling, det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Du er altid meget velkommen hos os igen! 🚙💙

Globus biler skal minimum have 10

Globus biler skal minimum have 10 stjerner - super god oplevelse - fantastisk kundeservice- flinke og friske sÊlgere.
Kan kun anbefale globus til kÞb af bil
Tak for god information.

2026幎3月17日

KÊre Elisabeth og Tonny,

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os 🙏
Det glÊder os, at I har haft en så god oplevelse hos os, og at både rådgivning og service levede op til jeres forventninger.

Det har vÊret en fornÞjelse at handle med jer, og vi vil ogsÃ¥ gerne sige tak for tilliden i forbindelse med handlen – isÊr nÃ¥r bilen blev kÞbt uden at vÊre set fysisk pÃ¥ forhÃ¥nd.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres anbefaling og hÃ¥ber, I fÃ¥r rigtig mange gode kilometer i bilen 🚗

I er altid meget velkomne hos os igen.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, med nogle rigtig sÞde mennesker. Kan kun anbefale dem.

2026幎3月16日

KÊre Karin & Co.,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 🙏
Det glÊder os, at I har haft en god oplevelse og fÞlt jer godt taget imod 😊
Husk, vi servicerer også meget gerne jer og jeres bil fremadrettet 🚗🔧

Ok han er godt

Ok vi meget glad

2026幎3月15日

KÊre Van de Tran,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os 🙏
Vi er glade for at hÞre, at I er tilfredse med oplevelsen hos os 😊
I er altid meget velkomne igen, og vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe fremadrettet 🚗

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。