GLOBUS BILER AS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! 😊 Jeg fik en rigtig fin pris for min bil, og hele processen har vÊret utrolig nem og behagelig. Der blev svaret lynhurtigt pÃ¥ mine mails, og m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin service, pÊn velkomst og flink folk hos Globus biler. Jeg skulle hente min nye bil og kom ikke der fra fÞr Anders havde gÃ¥et bilen igennem med mig og fÃ¥et sat ens telefon op med bilen og fÃ¥et hent... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en bil for halvandet Ã¥r siden hos Globus biler. Salget forlÞb smertefrit, bilen blev leveret som aftalt. Det eneste der efterfÞlgende siden har vÊret af kontakt, var en dialog om en manglende se... もっず芋る

FÞrst blev vi godt mÞdt af Henrik - som ved ankomsten fik forklaret godt om bilen inden vi skulle pÃ¥ prÞve tur (fÞrste gangs elbils ejere) I mens vi var pÃ¥ prÞvetur fandt han en bytte pris - som... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 車䜓専門店
  3. 自動車ガラス専門店
  4. 自動車修理店
  5. オヌト ファむナンス・ロヌン䌚瀟
  6. タむダ専門店

圓該䌁業による蚘述

Globus Biler er en moderne og professionel bilforhandler i Silkeborg med fokus pÃ¥ kvalitet, gennemsigtighed og hÞj kundetilfredshed. Virksomheden er etableret i 1972 og er Silkeborgs Êldste bilhus, hvilket vidner om solid erfaring og en stÊrk position i autobranchen. Hos Globus Biler hÃ¥ndplukker vi de mest efterspurgte nyere brugte biler og elbiler og tilbyder et nÞje udvalgt sortiment til konkurrencedygtige priser. Alle biler gennemgÃ¥s grundigt med fokus pÃ¥ kvalitet, sikkerhed og driftssikkerhed. Vi hjÊlper bÃ¥de private og erhverv med kÞb, salg og finansiering af biler og sikrer professionel rÃ¥dgivning med udgangspunkt i kundens behov. Vores vÊrksted i Silkeborg, CarPeople Silkeborg, er et professionelt autovÊrksted og skadescenter med moderne udstyr og hÞj faglighed. Vi udfÞrer service, reparationer, fejlfinding og forsikringsskader pÃ¥ alle bilmÊrker. Vi er specialister i elbiler og certificeret til service og reparation af elbiler pÃ¥ tvÊrs af alle mÊrker. Som Tesla-specialist har vi opbygget en stor kundeportefÞlje og arbejder dagligt med avanceret fejlfinding og vedligeholdelse af Tesla og andre elbiler. Hos Globus Biler kombinerer vi erfaring, teknologi og personlig service – bÃ¥de ved kÞb, salg og service af din bil. Vi er med dig hele vejen, ogsÃ¥ efter handlen, og skulle der mod forventning opstÃ¥ noget, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe. Vi sender aldrig en kunde afsted uden, at trygheden er helt pÃ¥ plad

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig oplevelse

Har kÞbt bil ved globus biler, men bestemt ikke en god oplevelse. Der stod på nettet at bilen havde Apple CarPlay, hvilket bilen overhovedet ikke havde. SÊlger Anders var ikke villig til at slå lidt af selvom det var skrevet i annoncen.
Da vi henter bilen, går chefen direkte forbi, men kan ikke engang Þnske os tillykke med den.
Vi kommer hjem med bilen og der er flere fejl på bilen. Anders er svÊr at komme i kontakt med, og vil ikke betale for at vi får lavet bilen til den pris det koster. Efter mange mails frem og tilbage så giver han sig endelig.
Efter et par måneder begynder bilen at miste noget af malingen på forkofangeren, vi skriver til Anders om problemet og siger at det er et problem der har vÊret der fra kÞbstidspunktet, da bilen jo må vÊre omlakeret.
Det eneste Anders siger, er at det må handle om hvordan vi har vasket den, men en bil skal kunne holde til at komme i vaskehal uden den skaller af
Så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, nu står vi også skal betale mange penge for at få den omlakeret..
KÞber ALDRIG bil igen ved Globus biler

2024幎7月17日

GLOBUS BILER AS からの回答

KÊre Mathilde Hedelund og Alexander Havbo Steen.

Vi sÊtter pris på Êrlige anmeldelser, men din beskrivelse af forlÞbet er ikke retvisende.

Syv måneder efter i fik bilen leveret, kontakter du og din kÊreste Alexander Havbo Steen, som forÞvrigt er ansat som sÊlger hos en kollega, Lindholm biler Viborg os angående lak-afskalning på bilens forkofanger. I fortÊller at bilen "tabte" malingen i en vaskehal? Ved nÊrmere dialog indrÞmmer i at i selv har udsat bilens kofanger for kraftig hÞjtryksspuling i Lindholm Bilers vaskehal, hvilket har forårsaget skaden. Det er altså ikke en fejl fra vores side, men en fÞlge af forkert behandling af bilen.

Det er skuffende, at I derefter forsÞgte at presse os til at betale 3.000 kr. mod at slette jeres anmeldelse. Vi tager vores kunders oplevelser alvorligt, men vi lader os ikke afpresse af naive unge mennesker, som udviser en moral der kun kan beskrives med to ord, mindre begavet.

Vi finder det også bemÊrkelsesvÊrdigt, at du og din kÊreste, som er ansat hos en konkurrent, vÊlger at skrive en sådan anmeldelse. Vi forventer et vist niveau af professionalisme, også i bilbranchen. Vi kunne få Trustpilot til at slette denne anmeldelse da den er skrevet at en ansat hos en kollega og strider imod Trustspilots retningslinier, , men vi har faktisk valgt at lade den stå så jeres intelligens er til offentligt skue.

Vi Þnsker jer held og lykke i livet fremover, det får i brug for, specielt set i lyset af jeres indrÞmmelser af usandheder, herunder hvad der har forårsaget lak skaden , og ikke mindst jeres indrÞmmelse af at i aldrig mÞdte den arroganteindehaver ved udlevering af bilen, han var på ferie.
Held og lykke også til jeres arbejdsgivere, VELO og Lindholm biler, fantastiske mennesker at have ansat.

Med venlig hilsen,
Globus Biler.

Man fÞler sig virkelig i centrum

Her får man en rigtig god behandling når man skal have en ny bil i familien. Man bliver hÞrt og får en top håndtering fra start til slut. Der er styr på alt papir arbejdet og tingene kÞre smidigt
Så vi kÞre gerne igen fra DragÞr nÊste gang når tiden er inde til ny bil.
Bh
Dorte og Teis

2024幎12月7日

KÊre Dorthe og Teis. Mange tak for de venlige ord. Mvh Team Globus

Service ud over det sÊdvanlige

FÞrst mÞdet med den unge mand, der solgte os bilen, og siden Henrik gav et meget godt indtryk. På dagen for afhentning, virkede straksoverfÞrsel fra banken ikke , og desuden heller ikke MitID. Henrik udviste stor tillid til os, og vi fik bilen med uden at kunne betale. Det er en service ud over det sÊdvanlige.

2024幎11月21日

GLOBUS BILER AS からの回答

KÊre Torben, Tak for de venlige ord. Mvh Teal Globus.

Oktober 2024

Oktober 2024
Vi mÞdte en ung og mere end kompetent og sympatisk sÊlger, som med humor og stor menneskelig indsigt fulgte os hele vejen og vÊsentlig lÊngere i kÞbet af Mercedes EQA. Hans viden og hans tilstedevÊrelse i salget var nÊrvÊrende og distanceret på samme tid. Vi har den aller stÞrste respekt for en ung sÊlger, som tilgår sit arbejde og sin funktion som sÊlger med den fineste intuition og et balanceret mindset.
Pga. denne sÊlger kan vi kun give Globus Biler den allerbedste anmeldelse.

2024幎10月20日

GLOBUS BILER AS からの回答

KÊre Bente. Tak for de venlige ord, de er sendt videre til Anders. Mvh Team Globus.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Hurtig betjening på vÊrkstedet. Kan varmt anbefale Globus Biler.

2024幎10月10日

KÊre Anne. Mange tak for roserne. Mvh Team Globus.,

Fantastisk bilhus :)

Super kompetent sÊlger og super service igennem hele processen med kÞb af bil hos globus biler

2024幎9月22日

KÊre Steffen. Tak for roserne. Mvh Team Globus

Importbil kÞbt ubeset

Jeg snakkede flere gange med Henrik, og besluttede at kÞbe en bil der endnu ikke var ankommet til Danmark.
Jeg var meget nervÞs over dette scenarie, men blev godt behandlet i forlÞbet.
Bilen ankom, og jeg var meget tilfreds med standen, og handelen blev gennemfÞrt uden nogen komplikationer.

2024幎9月22日

Tak for roserne. Mvh Team Globus

Kompetent betjening

Vi fÞlte, at vi fik en kompetent betjening af en yderst engageret medarbejder. Han vidste virkelig noget om bilen og dens muligheder.
Per Andersen, ØrbÊk

2024幎9月6日

KÊre Per. Tak for roserne, de er sendt videre. Mvh Team Globus

Fin behandling.

Handlede med dir. Henrik Thomsen, som er en meget behagelig og trovÊrdig person. Vi fik en meget god behandling og tilfredse med bytteprisen med vores egen bil. Kan kun anbefale Globus Biler v/ Henrik Thomsen.

Hilsen Mette og Hans Kolstrup

2024幎8月9日

GLOBUS BILER AS からの回答

KÊre Mette. Tusind tak for de venlige ord, dem blev jeg meget glad for.
Mvh Henrik Thomsen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。