De Oney jasverwarming afgelopen weekend gebruikt met de vorst en ijskoude oostenwind op Ameland. Werkt uitstekend, heerlijk warm en ik had hem nog niet eens op de hoogste stand staan. Een aanrader! 2... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb zowel voor mij als voor mijn man de høgge bodywarmer aangeschaft. Dit is de beste koop geweest om onszelf lekker warm te houden. Tijdens het wandelen het werken in de tuin of gewoon omdat je he... もっと見る
企業が回答しました
sehr schnelle und pünktliche Versendung, Weste in sehr guter Qualität, super verpackt und sicher geliefert. Bezahlung über Paypal. Leider Rückabwicklung wegen zu kleiner Größe. Rückabwicklung über DP... もっと見る
De verwarmde handschoenen zijn echt een uitkomst! Nooit meer koude handen, ik verheug me al op de winter. Ik beveel de handschoenen zeer zeker aan.
Gløde is taking care of your hot and cold moments. Gløde is a producer of apparel with special heating and cooling technology, so you can always enjoy the outdoors.
Toepadweg 4A, 5301KA, Zaltbommel, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I really like the Glode vest. It's functional and looks stylish at the same time.
die versprochene Lieferzeit nicht eingehalten - 20+ für Powerbank bezahlt nicht erhalten - Rücksendung !!!

Glode からの回答
Die Wärmeweste ist prima, gute Qualität und wärmt gut. Die Empfehlung, die Weste eine Nummer größer zu kaufen, hat super gepaßt. Auch die Powerbank macht einen guten Eindruck und hält wie beschrieben. Herzlichen Dank !!

Glode からの回答
Ik dacht dus dat warmte vesten veel duurder waren , maar gelukkig dankzij jullie is dat niet zo. Hij zit lekker comfortabel en lekker snel op temperatuur. Ik raad dit produkt aan , voor mensen die de hele dag buiten in de koude zijn. Ik had het dertig jaar eerder moeten kopen.

Glode からの回答
Hele fijne warme handschoenen na het aanzetten laat de warmte niet vlug op zich wachten echt genieten in de kou

Glode からの回答
Ik had problemen met de bezorging dus contact opgenomen. Er werd meteen een nieuw product opgestuurd en die is inmiddels binnen. Hij wordt snel warm en de extra patches zijn ideaal! Zo kom ik de winter wel door!

Glode からの回答
Handschoenen besteld en amper 2 dagen moeten op wachten.
Super kwaliteit en ze passen perfect

Glode からの回答
Goede verwarming voor in je jas te kleven met velcro in de set zit er velcro bij voor 2 jassen het is goedkoper dan een voorgemaakte jas met verwarming in.
Zo kan je je mooie winterjas ombouwen tot een verwarmde.
Topkwaliteit.

Glode からの回答
2 nadelen. De aansluiting van de kabel op de powerbank had andersom gemoeten, nu staat de kabel de verkeerde kant op gedraaid. Daarnaast is het vakje voor de powerbank wel heel klein. Een groter vakje of een langere kabel zouden dit oplossen, zodat je de powerbank ook in een binnenzak van je jas kan doen.

Glode からの回答
Meestal pak ik de fiets naar mijn werk. Tien kilometer heen en tien kilometer terug. Bij temperaturen even onder nul en een zwakke oostenwind, waar ik in de ochtend soms recht tegenin moet, krijg ik altijd koude vingertoppen. Ook met duurdere handschoenen zonder high techie-techie.
Met deze handschoenen is dat over.
Ik doe ongeveer 2 dagen met een volle acculading. Dat komt neer op ruim twee uur met één volle lading. Op de middelste warmtestand. Voor mij prima. Om de dag opladen. Het opladen duurt ongeveer drie uur. Dat gaat eenvoudig met de USB-A connector die aan het meegeleverde laadsnoertje zit. Een oplader zit er niet bij. Maar je laadt de accu's van je handschoenen eenvoudig op met elke USB lader van je mobiel of tablet. Of je hangt ze aan je laptop.
De handschoenen zien er wat lomp uit maar zijn soepel en zitten erg comfortabel. De e-bike laat zich met deze handschoenen aan nog prima bedienen! Bij temperaturen net boven nul zou ik de verwarming niet eens nodig hebben. De handschoenen zijn van zichzelf al goed geïsoleerd en warm, ook zonder de elektrische verwarming.
De accu's zitten aan de onderzijde van de handschoen. Dat maakt de handschoenen wat zwaarder. Je merkt bij het gebruik echter niet dat de accu's onder je polsen zitten. Erg comfortabel! De bediening is eenvoudig, en ook met handschoenen aan te bedienen. Wel effe afstappen, om geen valpartij uit te lokken. Verder zijn de handschoenen erg netjes afgewerkt! Geen losse draadjes of scheve stiksels. De gebruikte materialen voelen soepel maar stevig aan. De kwaliteit lijkt me prima.
Het enige wat (niet echt) mist is een plekje op de wijsvinger om de smartphone te bedienen. Fietsend is dat sowieso verboden. En ook tijdens wandelingen o.i.d. zal ik dit niet missen. Had ik al gezegd dat de handschoenen makkelijk en snel aan en uit te trekken zijn? Dat kan natuurlijk ook nog als de telefoon persé moet worden bediend.
Het opbergzakje is wat overbodig, maar je kan je handschoenen er netjes in opbergen tijdens de warmere maanden. En de wat hogere prijs? Ik zal die al lang vergeten zijn als ik op een koude winterdag met warme vingertoppen mijn bestemmingen bereik!

Glode からの回答
Bodywarmer binnen ziet er mooi uit en lekker warm.
Helaas is deze te krap maar 1 mailtje gestuurd en wordt omgeruild voor een maatje groter.
Top service.
Zo lekker warm de winter door.

Glode からの回答
Warme handschoenen spijtig dat ze niet waterdicht zijn

Fijn product.
Ideaal omdat het in 2 jassen te gebruiken is. Of meer, bij aanschaf van een extra set klittenband pads. Zo kun je wisselen van jas en handig met wassen. Land getwijfeld over een verwarmde jas. Maar het lastige wassen hield me tegen. Tot ik de Oney zag.
Niet getwijfeld en meteen besteld.
Geen spijt! Minder koud als ik buiten bezig ben met de paarden.
Ook een vriendelijke klantenservice, had vooraf nog een vraag. Netjes geholpen in korte tijd!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。