De Oney jasverwarming afgelopen weekend gebruikt met de vorst en ijskoude oostenwind op Ameland. Werkt uitstekend, heerlijk warm en ik had hem nog niet eens op de hoogste stand staan. Een aanrader! 2... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
sehr schnelle und pÃŒnktliche Versendung, Weste in sehr guter QualitÀt, super verpackt und sicher geliefert. Bezahlung ÃŒber Paypal. Leider RÃŒckabwicklung wegen zu kleiner GröÃe. RÃŒckabwicklung ÃŒber DP... ãã£ãšèŠã
De verwarmde handschoenen zijn echt een uitkomst! Nooit meer koude handen, ik verheug me al op de winter. Ik beveel de handschoenen zeer zeker aan.
GlÞde is taking care of your hot and cold moments. GlÞde is a producer of apparel with special heating and cooling technology, so you can always enjoy the outdoors.
Toepadweg 4A, 5301KA, Zaltbommel, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Prima verwarmde handschoenen gekocht. Ik had ook een extra paar accu's besteld maar de vervoerder leverde een beschadigd en met tape dichtgeplakt doosje. Bleek leeg te zijn na opening. Contact opgenomen met Glode die onmiddellijk een nieuwe set opstuurde. Dat is pas service. Compliment.

Glode ããã®åç
Prima handschoenen. Verder had ik een extra set batterijen besteld. De vervoerder kwam aan met een leeg doosje bleek na opening. Contact opgenomen met leverancier die onmiddellijk een nieuw setje toegestuurd heeft. Prima en snelle service. Compliment

Glode ããã®åç
Ik heb zowel voor mij als voor mijn man de hÞgge bodywarmer aangeschaft. Dit is de beste koop geweest om onszelf lekker warm te houden. Tijdens het wandelen het werken in de tuin of gewoon omdat je het koud blijft houden, allemaal opgelost door deze geweldige bodywarmer. Een echte aanrader en effectiever dan de verwarming een graadje hoger te zetten.

Glode ããã®åç
Na de Ãney van GlÞde die superfijn is tijdens buiten paardrijles geven heb ik nu ook de bodywarmer van ze uitgeprobeerd voor indoor rijden en ook deze is fantastisch!
Door de elastische zijkant is de pasvorm perfect en heb je veel bewegingsvrijheid.
De bedieningspanelen zitten aan de buitenkant wat het heel makkelijk maakt om de temperatuur on the go te regelen.
Tijdens het warm en los rijden is het heel aangenaam om de verwarming aan te hebben. Tijdens het echte rijden kan de verwarming uit want dan ben je zelf al warm aan maar bij de cooling down/ uitstappen is het weer heel fijn om snel de verwarming aan te zetten.
Ook erg fijn om in koudere ruimtes te gebruiken zoals stal of schuur v
Het materiaal is erg fijn en zacht en er blijft geen hooi aan hangen!
Superblij ook met deze bodywarmer dus nog een ode aan GlÞde!

Glode ããã®åç
sehr schnelle und pÌnktliche Versendung, Weste in sehr guter QualitÀt, super verpackt und sicher geliefert. Bezahlung Ìber Paypal.
Leider RÃŒckabwicklung wegen zu kleiner GröÃe. RÃŒckabwicklung ÃŒber DPD Paketshop problemlos, Geld zu 100% innerhalb einer Woche zurÃŒck erhalten. Gerne wieder.
I bought a heated body warmer as a Christmas gift for my husband. It's a great gift. It warms up quickly, the light doesn't stay on, the battery pack shows the percentage, it fits easily under a jacket, and it's breathtaking because of the sides. The hat isn't something I wanted, but luckily it can be removed.
You do need to read the instructions carefully to learn how to turn the body warmer on and off. But once you figure that out, it's really easy to use.
The downside is the hood, but luckily it can be removed.
The upside: heats up quickly, has a heating element in the neck, fits under a jacket, and has a nice fit. In short, a great body warmer that's worth every penny!

Glode ããã®åç
Snelle service, goed product. Ik ga het lekker warm hebben met deze powerbank!!!

Glode ããã®åç
Heel blij met de bodywarmer, kan makkelijk en sjiek over mijn trui maar kan ook nog onder een jas. Heel blij mee.

Glode ããã®åç
Great gloves! Also the proces from buying to delivering went quick and smooth. Would certainly recommend!
Heb handschoenen ontvangen maar zijn te klein. Kan ze niet terugsturen. Geen reacties meer ontvangen niet netjes

Glode ããã®åç
Hele fijne bodywarmer! Verwarmt goed, is comfortabel en praktisch in gebruik. De levering was snel en hij is voor mij ideaal voor op stal en tijdens het paardrijden. Zeer tevreden!
Goede hulplijn middels een chat op de site. Ze zijn vriendelijk. Klein bedrijf met een uitmuntende service
Als die Lieferung nicht pÃŒnklich kam, bekam ich auf meine Mail gleich eine nette Antwort.

Glode ããã®åç
Wordt in de nek warmer dan in de onderrug, verder prima bodywarmer,die ook zonder verwarming al lekker warm is.

Glode ããã®åç
De levering van de verwarmde bodywarmer ging vlot. Net even binnen uitgetest en het werkt benieuwd of het echt warm genoeg word voor buiten. Helaas geen handleiding bij en de kap kan niet dicht. Klittenband langs weerszijden hetzelfde waardoor het niet sluit.

Glode ããã®åç
Ich habe Handschuhe fÌr meine Frau gekauft. Nach einer Handverletzung ist ein Finger sehr empfindlich fÌr KÀlte geworden. Die beheizten Handschuhe sind eine perfekte Lösung. Das Material ist sehr wertig und in der mitgelieferten Box gut aufzubewahren. Der Service so wie man es sich vorstellt. Wenn ich etwas in die Richtung brauche dann wieder bei GlÞde.

Glode ããã®åç
Snelle levering van lekkere warmte! Heel blij met de bodywarmer!

Glode ããã®åç
Het pakketje was snel binnen en goed verpakt. Ben erg blij met de verwarmde bodywarmer!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã