レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

De Oney jasverwarming afgelopen weekend gebruikt met de vorst en ijskoude oostenwind op Ameland. Werkt uitstekend, heerlijk warm en ik had hem nog niet eens op de hoogste stand staan. Een aanrader! 2... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

sehr schnelle und pÃŒnktliche Versendung, Weste in sehr guter QualitÀt, super verpackt und sicher geliefert. Bezahlung ÃŒber Paypal. Leider RÃŒckabwicklung wegen zu kleiner Größe. RÃŒckabwicklung ÃŒber DP... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De verwarmde handschoenen zijn echt een uitkomst! Nooit meer koude handen, ik verheug me al op de winter. Ik beveel de handschoenen zeer zeker aan.

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

GlÞde is taking care of your hot and cold moments. GlÞde is a producer of apparel with special heating and cooling technology, so you can always enjoy the outdoors.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Prima verwarmde handschoenen

Prima verwarmde handschoenen gekocht. Ik had ook een extra paar accu's besteld maar de vervoerder leverde een beschadigd en met tape dichtgeplakt doosje. Bleek leeg te zijn na opening. Contact opgenomen met Glode die onmiddellijk een nieuwe set opstuurde. Dat is pas service. Compliment.

Glode からの回答

Bedankt voor je mooie feedback, Hans! Fijn dat het snel opgelost kon worden. Als we nog iets kunnen doen, laat het ons gerust weten. Warm regards, Team GlÞde

5぀星のうち5の評䟡

Prima handschoenen en uistekende service

Prima handschoenen. Verder had ik een extra set batterijen besteld. De vervoerder kwam aan met een leeg doosje bleek na opening. Contact opgenomen met leverancier die onmiddellijk een nieuw setje toegestuurd heeft. Prima en snelle service. Compliment

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je mooie review en het compliment. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de handschoenen.

Jammer dat het doosje bij levering leeg bleek te zijn, maar goed dat je direct contact met ons hebt opgenomen. We vinden het belangrijk om dit soort situaties meteen op te lossen, dus prettig om te lezen dat dit ook zo is ervaren.

Dank voor het vertrouwen en veel warmte gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Effectiever dan de verwarming een graadje hoger

Ik heb zowel voor mij als voor mijn man de hÞgge bodywarmer aangeschaft. Dit is de beste koop geweest om onszelf lekker warm te houden. Tijdens het wandelen het werken in de tuin of gewoon omdat je het koud blijft houden, allemaal opgelost door deze geweldige bodywarmer. Een echte aanrader en effectiever dan de verwarming een graadje hoger te zetten.

Beste Mariol,
Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat jullie beiden zo tevreden zijn met de HÞgge bodywarmer en dat hij in zoveel momenten comfort biedt – van wandelen tot werken in de tuin.

Mooi ook om te lezen dat jullie ervaren dat gerichte warmte effectiever is dan de verwarming een graad hoger zetten. Precies waar we het voor doen.

Dank voor het vertrouwen en veel warme momenten samen gewenst.

Een Ode aan GlÞde !

Na de Øney van GlÞde die superfijn is tijdens buiten paardrijles geven heb ik nu ook de bodywarmer van ze uitgeprobeerd voor indoor rijden en ook deze is fantastisch!
Door de elastische zijkant is de pasvorm perfect en heb je veel bewegingsvrijheid.

De bedieningspanelen zitten aan de buitenkant wat het heel makkelijk maakt om de temperatuur on the go te regelen.
Tijdens het warm en los rijden is het heel aangenaam om de verwarming aan te hebben. Tijdens het echte rijden kan de verwarming uit want dan ben je zelf al warm aan maar bij de cooling down/ uitstappen is het weer heel fijn om snel de verwarming aan te zetten.

Ook erg fijn om in koudere ruimtes te gebruiken zoals stal of schuur v

Het materiaal is erg fijn en zacht en er blijft geen hooi aan hangen!

Superblij ook met deze bodywarmer dus nog een ode aan GlÞde!

2026幎1月12日

Beste HR,

Wat een fantastische review, dank je wel! Geweldig om te lezen dat zowel de Øney als de bodywarmer zo goed bevallen, en dat je ze precies kunt inzetten op de momenten waarop je extra warmte nodig hebt — van buiten lesgeven tot indoor rijden, en van warming-up tot cooling-down.

Mooi ook dat je de pasvorm, bewegingsvrijheid en het gemak van de bedieningspanelen zo prettig ervaart. En die kleine details, zoals dat er geen hooi aan blijft hangen, maken voor ons echt het verschil.

Dank voor je vertrouwen en voor deze mooie ode aan GlÞde — daar worden wij heel warm van.

Top Marke

sehr schnelle und pÌnktliche Versendung, Weste in sehr guter QualitÀt, super verpackt und sicher geliefert. Bezahlung Ìber Paypal.
Leider RÃŒckabwicklung wegen zu kleiner Größe. RÃŒckabwicklung ÃŒber DPD Paketshop problemlos, Geld zu 100% innerhalb einer Woche zurÃŒck erhalten. Gerne wieder.

2026幎1月2日

Worth every penny!!

I bought a heated body warmer as a Christmas gift for my husband. It's a great gift. It warms up quickly, the light doesn't stay on, the battery pack shows the percentage, it fits easily under a jacket, and it's breathtaking because of the sides. The hat isn't something I wanted, but luckily it can be removed.
You do need to read the instructions carefully to learn how to turn the body warmer on and off. But once you figure that out, it's really easy to use.
The downside is the hood, but luckily it can be removed.
The upside: heats up quickly, has a heating element in the neck, fits under a jacket, and has a nice fit. In short, a great body warmer that's worth every penny!

2026幎1月5日

Beste Anne-Marie,

Thank you so much for taking the time to share such a detailed review. We’re delighted to hear that the heated body warmer was a successful Christmas gift and that your husband enjoys the quick heating, comfortable fit, and practical features like the battery percentage display.

We appreciate your honest feedback regarding the hood and the initial learning curve with the controls. We try to design our products to be versatile, which is why the hood is removable, and your feedback helps us continue improving clarity and usability.

Thank you for your trust and recommendation. We wish you many warm moments ahead.

Snelle service

Snelle service, goed product. Ik ga het lekker warm hebben met deze powerbank!!!

2025幎12月28日

Beste Tlukt Leen,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service en de powerbank. We wensen je veel warme momenten toe!

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met de bodywarmer

Heel blij met de bodywarmer, kan makkelijk en sjiek over mijn trui maar kan ook nog onder een jas. Heel blij mee.

2025幎12月23日

Beste Marlies,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de bodywarmer en dat hij zowel over een trui als onder een jas prettig te dragen is. Precies zoals bedoeld.

Veel warme momenten gewenst!

5぀星のうち1の評䟡

Heb handschoenen ontvangen maar zijn te

Heb handschoenen ontvangen maar zijn te klein. Kan ze niet terugsturen. Geen reacties meer ontvangen niet netjes

2025幎12月5日

Beste Goossens,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat de handschoenen niet passen en dat je geen reactie meer hebt ontvangen — dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten.

We lossen dit graag alsnog netjes met je op. Wil je contact met ons opnemen via info@glode.nl
onder vermelding van je ordernummer? Dan kijken we direct mee naar een passende oplossing. Daarbij is het mogelijk om binnen 30 dagen een retour aan te melden via ons portaal: https://glode.nl/pages/verzenden-retourneren

Onze excuses voor het ongemak en dank voor je geduld.

5぀星のうち5の評䟡

Als die Lieferung nicht pÃŒnklich kam

Als die Lieferung nicht pÃŒnklich kam, bekam ich auf meine Mail gleich eine nette Antwort.

2025幎12月5日

Glode からの回答

Danke, Susi, fÌr dein VerstÀndnis und dein Feedback! Schön zu hören, dass unser Team dir schnell weiterhelfen konnte. Sollte nochmal etwas sein, einfach Bescheid geben.

5぀星のうち4の評䟡

Wordt in de nek warmer dan in de

Wordt in de nek warmer dan in de onderrug, verder prima bodywarmer,die ook zonder verwarming al lekker warm is.

2025幎12月7日

Glode からの回答

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de warmte en het comfort. We blijven werken aan verbeteringen voor een optimale ervaring.

5぀星のうち3の評䟡

Goede levering en mooi materiaal De levering van de verwarmde bodywarmer

De levering van de verwarmde bodywarmer ging vlot. Net even binnen uitgetest en het werkt benieuwd of het echt warm genoeg word voor buiten. Helaas geen handleiding bij en de kap kan niet dicht. Klittenband langs weerszijden hetzelfde waardoor het niet sluit.

2025幎12月7日

Beste Conny,

Bedankt voor de review. Op alle onze producten staat een QR code die verwijst naar een online handleiding, deze zijn ook op de productpagina en op website te vinden (https://glode.nl/pages/instructies). Wat betreft het klittenband, hierover hebben we je geprobeerd te contacten met ons mailadres support@glode.nl. Als je die niet ontvangen hebt, zou je ons van willen mailen of willen contacten via de chat op de website? Dan kunnen we dit voor je oplossen.

Met warme groeten,

Mooi product

2025幎12月6日

Glode からの回答

Bedankt voor je reactie, Loes! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product.

Gute QualitÀt

Gute QualitÀt, sehr schnelle Lieferung

2025幎11月28日

Glode からの回答

Vielen Dank, Bettina! Es freut uns, dass du mit der QualitÀt und der schnellen Lieferung zufrieden bist. Wir geben weiterhin unser Bestes, um dich zu begeistern.

Produkt und Firma ausgezeichnet

Ich habe Handschuhe fÌr meine Frau gekauft. Nach einer Handverletzung ist ein Finger sehr empfindlich fÌr KÀlte geworden. Die beheizten Handschuhe sind eine perfekte Lösung. Das Material ist sehr wertig und in der mitgelieferten Box gut aufzubewahren. Der Service so wie man es sich vorstellt. Wenn ich etwas in die Richtung brauche dann wieder bei GlÞde.

2025幎12月2日

Lieber Dietmar,

vielen Dank fÃŒr dein Lob! Es freut uns, dass die Handschuhe deiner Frau helfen und du mit unserem Service zufrieden bist. Dein Feedback motiviert uns sehr.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van lekkere warmte

Snelle levering van lekkere warmte! Heel blij met de bodywarmer!

2025幎11月30日

Hoi Dingena,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je bodywarmer én de snelle levering! Bedankt voor je geweldige reactie.

Snel, goed verpakt, tevreden

Het pakketje was snel binnen en goed verpakt. Ben erg blij met de verwarmde bodywarmer!

2025幎11月26日

Glode からの回答

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de bodywarmer, Jeroen! Dankjewel voor het delen van je ervaring. Veel plezier ermee!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。