䌁業情報

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

11件のレビュヌ

UndervÊgt i glas med sild

Jeg er meget glad for gammeldags modnede sild fra Tenax. DesvÊrre har jeg opdaget at der, på intet tidspunkt, var de 160 gram nettovÊgt som fremgår af beskrivelsen, i glassene. Jeg kÞber gerne 5 glas marinerede og 5 glas krydrede af gangen. tidligere var der ofte 2,5 filetter for at opnå de 160 g. nu er der altid kun 2 stk. NettovÊgt varierer fra 123 til 152 g. aldrig over 160 g. Er det snyd eller dårlig kontrol?
Venligst Ole Thomsen.

2026幎3月13日
自発的なレビュヌ

GlyngÞre fiskeUspiseligtfars med hvid fisk

GlyngÞre fiskefars med hvid fisk, Ganske enkelt uspiselig, kunne ikke hÊnge sammen og ingen smag.
Vi laver ofte selv fiske fars eller kÞber fra Pernille fiskefars, det var udsolgt i dag så vi prÞvede GlyngÞre, sker aldrig mere og alle produkter fra dem er udelukket. Det dårligste produkt vi har oplevet.

2025幎12月15日
自発的なレビュヌ

Uspiselige sild fra GlyngÞre.

GlÊdede os til at fÃ¥ en go sild fra GlyngÞre! De sÃ¥ umiddelbare flotte ud de marinerede sild , men glÊden var meget kort!!! Aldrig fÃ¥et sÃ¥ klam en sild. Den var ikke sÞd i smagen. BlÞd som jeg ved ikke hvad. FÞj. Meget syrlige. KÞber aldrig mere sild af dette mÊrke. K.P. 👎👎👎

2023幎11月10日

Karrysild i bidder

Wow. Det er sgu ingen joke at GlyngÞre's karrysild er uspiselige. De er ekstremt klamme. FÞj for den, så syrlige de smager. Altså man kan nÊsten ikke smage andet en en sur smag. Blev nÞdt til at smide krukken ud efter en bid.

2023幎8月28日

fish'n'ready

Nahhh ... "fish'n'ready " ... at pakke noget fisk (66% fiskekÞd stÃ¥r der pÃ¥ pakning) ind i en masse klister og sÊlge det som MC-donnalds nuggets er nok en rigtig dÃ¥rlig ide ... det smager da rimeligt ... men det er sgu' ikke mad, det er junkfood 😥

2021幎12月27日

En syrlig omgang

Jeg holder sÊdvanligvis meget af marinerede sild! Jeg kÞbte med store forventninger GlyngÞre marinerede sild i bidder. De var ekstremt sure og syrlige, så det var desvÊrre en skuffelse.

2021幎5月12日

Sindssygt ringe karrysild

Sindssygt ringe karrysild! Jeg har igen ved en fejl kÞbt et glas GlyngÞre karrysild i bidder. DesvÊrre den med koriander, spidskommen og bukkehornsfrÞ! Det har jo INTET med karrysild at gÞre. Det smager frygteligt, og er bogstaveligt talt helt uspiseligt. Grunden til at GlyngÞre putter den slags i glasset, er helt sikkert for at camouflere en dårlig kvalitet sild og dermed en dårlig smag. Det er virkelig skidt, at der ikke er en advarsel på glasset om, at der er puttet loort i glasset. Det burde stå med store bogstaver a la advarslerne på cigaretpakkerne. Hvorfor er det vigtigt at lokke folk til at kÞbe noget, der er uspiseligt?!? Jeg er helt overbevist om, at langt stÞrstedelen af deres sild med loort i, folk uforvarende kÞber, også bliver smidt ud. Folk kan sgu da ikke dÞje den slags crab. Men det er nok salg i at tage rÞÞven på folk.
Ingen andre producenter putter bÊ i deres karrysild. Koriander og spidskommen er bÊ og helt usÊdvanligt og ikke noget man forventer i et glas sild. Nu er de smidt ud igen. Jeg fraråder hermed på det kraftigste at kÞbe Karrysild i bidder fra GlyngÞre. Der burde vÊre en advarsel på glasset, men GlyngÞre har åbenbart en fordel i at spekulere i at undlade det. Sindssyg dårlig oplevelse - igen!, og grunden til jeg oftest fravÊlger GlyngÞre produkter. Bare min hukommelse var bedre.

2020幎8月17日

Elendig Nemfisk.

Nemfisk: Det er da vist kun for 6-årige. Hold da op, hvor jeg skammede mig, da jeg serverede torsk med Nemfisk-sovs. Om det smagte dårligt? Egentlig ikke. Det smagte slet ikke, men var kun i stand til at forringe torsken. At I som velrenommeret firma vil vÊre dette produkt bekendt,----------???

2014幎4月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ