レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god og hurtig service ifm booking, og meget hjÊlpsomme. KÊmpe high-five til de to kaptajner vi havde pÃ¥ vores tur rundt i de KÞbenhavnske kanaler! Begge havde en stor viden, og en god formi... もっず芋る

Marcus, our captain, was amazing - very personable and informative. We loved our boat ride and will recommend it to everyone. He had an in depth knowledge of all the history of Copenhagen and Denmark.... もっず芋る

great experience this morning and best way to start of our trip here in copenhagen getting an introduction to the city while having a present connection with our captain rather than a superficial scri... もっず芋る

Har flere gange lejet Goboats i Kbh. succesfuldt. Dagens to timers tur kl. 14:30 med bÃ¥d nr 2 var bÃ¥de langsommere end Þvrige Goboats og teknisk fejl medfÞrte, at motoren adskille gange slog fra ved f... もっず芋る

䌁業情報

1. ボヌト クラブ
  2. 遊園地の乗り物の提䟛業者
  3. ボヌト甚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi Þnsker at åbne vandet op og gÞre det tilgÊngeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glÊde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brÊnder for at levere trygge, komfortable og Êstetiske rammer og et hÞjt serviceniveau baseret på empati, der gÞr, at du altid vil fÞle dig velkommen og godt behandlet.

4.2

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Ekstremt god customer service efter turen.

Vi var ude og sejle og havde en smule komplikationer gennem turen, en motor der drillede lidt i noget tid og en meget spÞjs interaktion med den såkaldte "driftsleder" den dag.
Da vi så kommer tilbage, kommer vi i kontakt med ejeren af goboat og der vendte alt for det bedre. Ejeren havde stor forståelse for situationen og var MEGET god til at kommunikere med os. Efter at have snakket med ejeren har jeg intet andet og sige end at dette er den perfekte måde at hygge sig, se KÞbenhavn og have sjov på her til sommer. 100% en varm anbefaling herfra.

2024幎5月1日

KÊre Mikkel

Tusind tak for din flotte anmeldelse, de 5 stjerner og ikke mindst din feedback!

FÞrst og fremmest beklager vi de udfordringer, du oplevede under din sejltur med os. Det er aldrig vores intention, at vores gÊster skal stå over for tekniske problemer. Vi vil gerne takke dig for at give os mulighed for at rette op på dette.

Det glÊder os at hÞre, at du efterfÞlgende havde en positiv oplevelse i vores efterfÞlgende kontakt. Hos GoBoat strÊber vi efter at levere enestående kundeservice, og det glÊder os, at vores ejer kunne gÞre en forskel og sikre, at du fÞlte dig hÞrt og forstået.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til en mere problemfri og mindevÊrdig oplevelse på vandet i KÞbenhavn. Tak for din anbefaling og tillid.

Du Þnskes en skÞn weekend!

Team GoBoat

Mega fed tur og godt koncept

Mega fed tur og godt koncept. Utrolig hyggelig måde at se byen på fra vandet.

2023幎9月3日

GoBoat からの回答

Mange tak for dine 5 stjerner, Emilie! Og fedt du sejlede med os. Vi er helt enige: Byen skal også ses fra vandet - en helt anden og super hyggelig oplevelse!

Tak
Team GoBoat

Super god oplevelse lige fra den

Super god oplevelse lige fra den beskedne kÞ. Vi kom til lyn hurtigt trods at man kunne se der var run pÃ¥. Super sÞdt personale der fik sat os fint ind i tingene hvorefter vi fik vores bÃ¥d. Vi havde en sjov og god tur rundt i de kÞbenhavnske kanaler hvor man virkelig fik hele indtrykket af hvad det kan at se KÞbenhavn fra vandet
 kÊmpe anbefaling herfra!

2023幎7月26日

GoBoat からの回答

Tak for de 5 stjerner, Jonathan! Vi giver rosen videre til vores crew med en high five!
Team GoBoat

Jeg har netop haft den mest utrolige

Jeg har netop haft den mest utrolige oplevelse med Goboat i KÞbenhavn, og jeg er simpelthen nÞdt til at dele min begejstring her! Det er uden tvivl en af de bedste måder at opleve denne smukke by på, og jeg vil uden tÞven anbefale det til alle, der besÞger KÞbenhavn.

At se byen fra vandet har altid vÊret en drÞm for mig, og Goboat gjorde denne drÞm til virkelighed på den mest fantastiske måde. Bookingprocessen var nem og hurtig, og de havde masser af tidspunkter til rådighed, så vi kunne finde den perfekte tid for vores tur. Personalet var super venlige og professionelle, de gav os en grundig instruktion om sikkerhed og betjening af båden, så vi fÞlte os helt trygge og sikre.

2023幎7月26日

Hej Morten
Tak for din entusiastiske anbefaling. Det er vi meget glade for. Vi giver rosen videre til vores crew, vores IT-afdeling mv.

Dejligt at I fÞlte jer trygge på vandet. Når det fÞrst er på plads, går resten af sig selv!
Vi ses nÊste gang i KBH (eller Odense, Aarhus, Berlin, London, Washington, Sydney mv).

Perfekt opstart til forretningsmiddag

Virkelig god oplevelse. Rene velfungerende både og sÊrdeles serviceminded og venligt personale. Vi brugte til en opstart til forretningsmiddag og alle var superglade!

2023幎6月29日

GoBoat からの回答

Hej Michael - tak for rosen. Vi sender den videre til vores crew! Og så håber vi at se jer igen hos GoBoat (uanset om det er i KBH, Odense, Aarhus, Berlin, London, Washington, Sydney eller andre steder).
Team GoBoat

En rigtigt fin måde at opleve

En rigtigt fin måde at opleve KÞbenhavns havn på.
super hyggeligt, og let nok til at alle kan finde ud af.

Man kunne godt Þnske sig at motoren var lidt kraftigere, da vi har prÞvet at båden står stille i vandet når der er lidt modvind.
Men udover det, en rigtigt fin oplevelse.

2022幎6月24日

GoBoat からの回答

Tak for dit review, Peter! Dejligt at I nÞd turen i havnen og at det var nemt.

Hastigheden er med vilje lav (3-4 knob) og det er med vinden som når man cykler, det går lidt langsommere. Hvis båden står decideret stille, kan der have vÊret sÞgrÊs i propelleren. Til en evt. anden gang er I velkomne til at ringe til servicebåden, som vil kunne hjÊlpe med det samme!

Vi ses nÊste gang
Team GoBoat

Super service, virkelig serviceminde unge medarbejder

Jeg havde givet min mand en gavekort til GoBoat i julegave, da vejret var godt tÊnkte vi det skal da bruges i dag. Vi tager ind og bliver sendt godt afsted, da vi kommer et godt stykke vÊk, sÃ¥ begyndte motoren at fÃ¥ ud, vi forsÞgte at fÃ¥ sen i gang, men endte med at ringe efter hjÊlp. Meget hurtigt kom en ung fyr fra GoBoat og vi fandt ud af det var fordi den var lÞbet tÞr fra strÞm, sÃ¥ den flinke unge medarbejder fik sejlet os tilbage igen. Her fik uden noget, valget med at fÃ¥ en ny bÃ¥d og sejle ud igen eller er tilgodehavende, sÃ¥ vi kunne tage turen en anden dag. Da klokken var ved at vÊre mange sagde vi at vi blot Þnskede en gavekort, sÃ¥ vi fuld refundering af vores tur samt en falske Rose vin 🙌🀗 super super service, utrolig behagelige Inge medarbejder, der yde sublim service, vi var alle dybt imponeret og fÞler vi fik en super god behandling og service. SÃ¥ vi kan virkelig kun anbefale at tage en tur i en GoBoat, for den super service og hyggelig tur, en god mÃ¥de at komme rundt og se KÞbenhavn fra vandet.

2023幎5月14日

Hej Betina

Mange tak for din historie og de 5 stjerner. Vi gÞr alt for at tingene fungerer. Men fejl opstår desvÊrre.

Vi er glade for, at lÞsningen var tilfredsstillende for jer og vi ser frem til at få jer på vandet igen med en båd der er fyldt med strÞm! Vi sender rosen videre til vores crew!

Tak igen

Fin oplevelse

Fin oplevelse.
Venlig og hjÊlpsom service på stedet og telefonisk.

Tak

2023幎4月29日

GoBoat からの回答

Mange tak for de 5 stjerner, Qasam. Det sÊtter vi pris på. Vi sender rosen videre til kundeservice og vores crew på stedet!
God dag,
Team GoBoat

Vi brugte GoBoats i forbindelse med

Vi brugte GoBoats i forbindelse med vores årlige sommerfest. Det var en kanon fed oplevelse og det hele spillet bare. Jeg kan varmt anbefale stedet!

2022幎8月30日

GoBoat からの回答

Tak Kashif for dine 5 stjerner til jeres virksomhedssejltur.

Fedt at I sejlede rundt i KÞbenhavn og nÞd oplevelsen, byen og hinanden.

Team GoBoat

Fin båd og en god oplevelse

Fin båd og en god oplevelse.
På hjemmesiden fremgår det at der er få både med overdÊkningen, det er der så ikke på Islands Brygge....

2022幎8月28日

Hej Jonas

Tak for de 4 stjerner. Vi er glade for, at I havde en god oplevelse.

I forhold til overdÊkning (bimini) tilbyder vi det fÞrst-til-mÞlle i vinterhalvåret. LÊs her:https://goboat.dk/goboat-plus/lej-baad-med-bimini/

Hvis du har fundet andre steder på hjemmesiden, hvor der står, at man kan leje dem på andre tidspunkter, må du meget gerne fortÊlle os det, så vi kan få det rettet (info@goboat.dk).

Uanset er vi glade for, at I nÞd vandet!

Rigtig fed oplevelse i KÞbenhavns Havn

Rigtig fed oplevelse i KÞbenhavns Havn, dog havde en lille pude til måsen ikke gjort noget :)

2022幎8月21日

GoBoat からの回答

Mange tak for dine 5 stjerner Mads. Det sÊtter vi stor pris på.

Vi taler om puder og hvordan vi kan gÞre det på bedst mulig vis. Så jeg håber vi snart kan komme i gang med at teste det!

Team GoBoat

Fin service og instruktion fÞr sejlads.

Fin service og instruktion fÞr sejlads.
BÃ¥den er nem at sejle og rummelig med stort bord til medbragt mad eller picnickurv.
Eneste jeg manglede var puder eller underlag til at sidde på.

2022幎8月14日

GoBoat からの回答

Mange tak, Michael for din anmeldelse. Vi er glade for din ros til båden og vores crew-kolleger. Puder og/eller underlag vil vi kigge nÊrmere på. Tak for input!

Team GoBoat

Virkelig skÞn tur vi var på i Odense .

Virkelig skÞn tur vi var på i Odense .
Det hele fungerede fint.
Rigtig god betjening og instruktion , da vi kom .
Vi kommer igen☀☀

2022幎8月13日

GoBoat からの回答

Hej Janni. Tak de 5 stjerner fra Odense. Turen er nemlig super skÞn i Odense Havn. Vi giver jeres ros om vores crew-kolleger videre til crew.

Vi glÊder os til at se jer igen!

Bra service!

Den beste måten å oppleve fantastiske KÞbenhavn! Anbefales både for store og små. Man trenger ikke båtfÞrerbevis og det er veldig enkelt å styre båten.

2022幎8月8日

GoBoat からの回答

Mange tak, Ivar! Vi er meget glade for, I sejlede med os og kunne lede services.

Vi havde en dejlig tur

Vi havde en dejlig tur. Det er spÊndende og hyggeligt at se KBH fra vandsiden, men man nyder et glas vin og lidt mad.
Fin service og info ved både afhentning og tillÊgning

2022幎8月7日

Hej Pia

Mange tak for dit review. Det sÊtter vi stor pris på. En picnic på vandet er det bedste vi ved!

Vi håber at jer igen!
Team GoBoat

Quality time with the family

Wonderful way to celebrate a birthday with my family. It will be an anual tradition now.

2022幎8月5日

GoBoat からの回答

We already look forward to seeing you next year, Michala!

Thanks for the kind review!
Best

Dejlig tur

Dejlig tur, godt tilrettelagt, herligt at se KÞbenhavn fra vandsiden, kvikt og opmÊrksomt personale, som instruerede os fint.

2022幎8月4日

GoBoat からの回答

Tak for de pÊne ord, Ulla. Vi sender rosen videre til vores crew-kolleger på Bryggen!