レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god og hurtig service ifm booking, og meget hjÊlpsomme. KÊmpe high-five til de to kaptajner vi havde pÃ¥ vores tur rundt i de KÞbenhavnske kanaler! Begge havde en stor viden, og en god formi... もっず芋る

Marcus, our captain, was amazing - very personable and informative. We loved our boat ride and will recommend it to everyone. He had an in depth knowledge of all the history of Copenhagen and Denmark.... もっず芋る

great experience this morning and best way to start of our trip here in copenhagen getting an introduction to the city while having a present connection with our captain rather than a superficial scri... もっず芋る

Har flere gange lejet Goboats i Kbh. succesfuldt. Dagens to timers tur kl. 14:30 med bÃ¥d nr 2 var bÃ¥de langsommere end Þvrige Goboats og teknisk fejl medfÞrte, at motoren adskille gange slog fra ved f... もっず芋る

䌁業情報

1. ボヌト クラブ
  2. 遊園地の乗り物の提䟛業者
  3. ボヌト甚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi Þnsker at åbne vandet op og gÞre det tilgÊngeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glÊde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brÊnder for at levere trygge, komfortable og Êstetiske rammer og et hÞjt serviceniveau baseret på empati, der gÞr, at du altid vil fÞle dig velkommen og godt behandlet.

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Firmaevent med Go-boat Odense

I maj arrangerede vi et firmaarrangement (75 personer) med GoBoat i Odense. Fra fÞrste bookingforespÞrgsel til selve sejladsen oplevede vi en imÞdekommende service og stor fleksibilitet. Vi arrangerede en skattejagt og GoBoat personalet kom med gode ideer til, hvad der kunne lade sig gÞre. En stor anbefaling herfra.

2022幎6月2日
自発的なレビュヌ

Bedste måde at opdage byen på!

Vi havde fået arrangeret et par fÊlles bådture på goboat med vores team for at socialisere udenfor arbejdet. Vi blev taget rigtig fint imod af personalet, som ydet en super venlig og professionel betjening. De sÞrger for at nÞje gennemgå ruten og bådens styresystem, så man fÞler sig sikker på vandet. Der var god plads på båden. Alle var begejstrede og turen er helt klart en af de bedste måder at opdage og beundre KÞbenhavn på. Det kan varmt anbefales.
Bedste hilsner,
Chili

2022幎4月20日

GoBoat からの回答

Hej Chili. Mange tak for anbefalingen - det var en fornÞjelse at have jer forbi til en hyggelig tur for at se KÞbenhavn. Tak for rosen, som jeg sender videre til vores crew.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen!

Vores varmeste anbefaling!

Vi havde fået sponseret en tur med goboat til vores handicappede barn gennem en bÞrneklub. Vi blev taget så flot imod af yderst venligt personale. Vi fik af af jer udleveret fiskenet, tÊpper og slik med om bord. Båden virkede perfekt og var let at betjene og turen let at fÞlge. Tak for at give os og vores sÞn en fantastisk dag og det var helt perfekt for en dreng med dumme ben at se og opleve KÞbenhavn siddende stille i en båd. Vi giver jer vores varmeste anbefalinger.

2022幎3月27日

OhÞj Alice!

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at I havde en god tur på vandet.

Vi håber, at vi ser Jer snart igen :)

Emilie

Perfekt tur🀗

Jeg har med min familie haft en super oplevelse med GoBoat.
Ros til medarbejderne som gav en god og venlig instruktion inden tuer. God stabilitet i bÃ¥d og meget nem at styre, ogsÃ¥ for bÞrn. Skal helt sikkert prÞves igen🀗

2021幎7月15日

Tak, Christian.

Dejligt at du og familien nÞd turen. Vi håber at se jer igen.

FLABET OG DÅRLIG KUNDESERVICE

Vi ville overraske vores veninde med en tur på vandet, og vi valgte at gå med goboat, hvilket viser sig at have vÊret en stor fejl.
Vi har booket en båd, men dagen fÞr vi har vores båd, ser vi, at der er lovet skybrud og torden, og vi bliver derfor bekymret for vores sikkerhed - og desuden hvem gider sejle i torden og regn?
Vi skriver en mail, hvori vi spÞrger, om vi kan få vores penge tilbage eller i det mindste få en voucher, så vi kan gÞre det en anden dag, men nej det kunne vi ikke.
Vi ringer derfor derind uforstÃ¥ende overfor, hvorfor de ikke kan hjÊlpe os. Vi bliver mÞdt af en dame/pige med en yderst flabet indstilling. Hun svarer os igen og siger blandt andet “Hvis vi mener det er ansvarligt at sende jer ud i torden, sÃ¥ er det ansvarligt”. Alt i alt mistede vi 900kr og vi kommer aldrig til at booke hos goboat igen. Pas pÃ¥.

2021幎6月30日

Hej Mathilde,
Jeg er ked af, at I har haft så dårlig en oplevelse. Det er meget langt fra, hvad der er vores holdning til kundeservice i GoBoat. Vores kunders sikkerhed er altid hÞjeste prioritet, og hvis der reelt har vÊret tordenvejr, så kan jeg selvfÞlgelig godt forstå, at I har fÞlt jer utrygge. Jeg vil rigtig gerne hÞre mere om dette, så hvis du vil kontakte mig på annesofie@goboat.dk, så finder vi en god lÞsning på det. Venlig hilsen Anne Sofie

Fantastisk måde at opleve KÞbenhavn på

Fantastisk måde at opleve KÞbenhavn på. Nem og hurtig indtjekning. Hyggelig båd med god plads, nem at sejle, meget venligt personale. Jeg er klar til nÊste tur.

2021幎5月31日

GoBoat からの回答

Vi er helt enige - KÞbenhavn fra vandet er fantastisk.

Tak for de pÊne ord om vores personale og oplevelsen.
Vi håber at se jer igen.

Outstanding customer service!

Due to unforseen circumstances, we had to cancel our booking last minute, but GoBoat went extra mile and provided us voacher (they weren't obligated to) which we are so looking forward to use it as soon as we can. Thank you GoBoat

2021幎5月13日

GoBoat からの回答

Thank you, Jozef. We look forward to seeing you when it's possible.

Best,
Team GoBoat

They might cut your trip short if they're having a bad day.

Some goboat service guy sailed by and informed us that we broke the alcohol policy because we were mixing alcohol, which was fair, as we had overlooked it. We were told that the trip was interrupted and we had to go straight back. We complied, but we'd been going at a slow speed since the very beginning since we'd prefer to be slow but safe. He then sailed by again on the way back to tell us that we should sail to the side and that he'd toe it back. We complied, but as we'd gotten everything out, he suddenly changed his mind and then said one had to stay. Don't know why a single person had to stay. Probably just to harass and inconvenience us as much as possible, so we said we'd all go back faster or all leave the boat as originally instructed. I had one beer as the captain and was informed there was a zero tolerance policy. Upon looking into it, it turns out that they can only interrupt the trip if you're visibly drunk. Extremely unprofessional having personel making up rules on the fly. Paid for 3 hours and we barely got two.

Edit 31/08/2020: Was contacted by the owner of GoBoat as he wanted gain clarity of the situation. He was polite and easy to communicate with. We got a voucher for the full time along with an apology, which was way better than I expected as we had technically broken the alcohol policy and were merely unsatisfied with how it was handled. Can't say they don't own up to mistakes and care about correcting wrongs which is the reason for the better rating. We'll be back - this time without hard alcohol ;-)

2020幎8月29日

Hyggelig bådtur i KÞbenhavn

Var ude at sejle i går med afgang fra Islands Brygge. Havde prÞvet det en gang fÞr med firmaet så nu skulle familien på tur. Det er rigtig hyggeligt at sejle rundt og se Kbh fra vandsiden. Gode både og venlige GoBoat ansatte som betjente os. Vi havde lejet båden for 3 timer og med 4 voksne og 4 bÞrn så er prisen helt ok. Mad og drikke ombord og så ellers bare nyde turen.
Dejlig dag på vandet 😉.

2020幎7月29日

OhÞj Thomas!

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse på din bådtur.

5 stjernet betjening hos GO Boat Aalborg

Hej. Har den 25/7 2020
Haft en fantastisk tur på limfjorden med min familie. Vil lige rose Go Boats medarbejder som gav en god og meget venlig instruktion, det var også meget hyggeligt at der kunne lånes fiskestÊnger. Meget god båd med god stabilitet og meget nem at styre. Skal helt sikkert prÞve det igen.

2020幎7月25日

OhÞj Tom!

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse på din bådtur.

Super hyggeligt

Super hyggeligt, tempo lavt men så nyder man sevÊrdighederne bedre.

2020幎7月24日

OhÞj Jakob!

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi håber, at vi ser dig ombord igen snart :)

Nanna

Tur fra Islands Brygge, kbh.

Tur fra Islands Brygge, to timer, god instruktion, og tidsmÊssig perfekt, god modtagelse med retur, intet negativ at sige. Ikke sidste gang, vi tager denne tur.

2020幎7月19日

OhÞj Uffe!

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse på din bådtur.

Fun, fun, fun

The experience needed to be re-booked twice due to bad weather and the service was great. Re-booked twice with no fuss.
On July 12, 4 adults and 2 children had great fun! The boat was easy, it was thoroughly clear and the staff was helpful and friendly.
Definitely recommend it. I will do it again in the future.

2020幎7月16日

Ahoy Ana!

Thank you for the warm and kind words. We are very pleased to read that you had a great experience with us.

We hope to see you again soon!

Kind regards,

Super personale

Har vÊret ude i Aalborg 4 gange og hver gang mÞdt af frisk personale med en lille joke, glimt i Þret, gode råd og fokus på sikkerhed.
Dog synes priserne er for hÞje, og har kun lejet båd når der har vÊret rabatten.

2020幎7月10日

Hej Tanja,

Tak for din fine anmeldelse. Prisen er sat, så alle kan vÊre med. Bådene kan have op til 8 personer pr. båd, og timeprisen pr. person er derfor ca. 56 kr. Derudover bliver timeprisen billigere, desto lÊngere tid man sejler.

HÃ¥ber I vil have lyst til at sejle med os en anden dag igen :)

Med venlig hilsen,
Nanna

Manglende kundeservice og langsomme både!

Jeg var en tur med GoBoat til en fÞdselsdag, hvor vi havde kÞbt en båd i to timer. Vi spÞrger, om vi kan nå fra Islands Brygge til Aalborg Universitet på vores tur, og de siger ja, men ring lige hvis i bliver et par minutter forsinket. Så fint og god service. Det var så åbenbart den eneste gode service, vi fik den dag...

Vores båd sejler SINDSSYGT langsomt, altså det er til grin. Jeg forstår godt, at de her både ikke skal rÊse afsted, men det her er til grin. Vi kan så se, at der sidder en masse tang fast i propellen, og vi får nÊrmest hoppet halvt ned i vandet og får det ud. Det hjÊlper så stadig ikke, båden er bare langsom.
Vi når ikke vores destination og bliver overhalet af samtlige GoBoat i mellemtiden.
Da vi kommer tilbage, fortÊller vi en fra personalet om vores oplevelse og forventer at få en eller anden form for kompensation. Han trÊkker propellen op og hiver tang ud, og siger, at det er derfor, at båden er så langsom. Hvordan han forventer, at vi ved hvordan man tager propellen op, det ved jeg ikke...
Vi bliver mÞdt med: “Jamen I har jo haft to timer pÃ¥ havet og I har jo nydt det”
Ja, det er rigtigt, at vi har haft to timer, men vi har på ingen måde fået det ud af det, som vi havde forventet og som GoBoat egentlig lover. Vi får igen at vide, at vi jo har vÊret på vandet og vi kan få en pose chips fra dem... vi spÞrger om de kan give en flaske vin, men de påstår, at det har de ikke. Det er jo så lÞgn.

GoBoats personale mangler virkelig et kursus i kundeservice. Helt ekstremt. De forstÃ¥r ikke, at lytte til kunderne og sende dem hjem med en god oplevelse. Nu har jeg sÃ¥ mÞdt samtlige mennesker, der har haft samme oplevelse som jeg - bÃ¥de ift bÃ¥den og personalet. Øv!!!

2020幎6月29日

Hej Sally

Vi er kede af, at du har oplevet din tur med os på den måde. Fremstillingen af forlÞbet er desvÊrre fordrejet set fra vores side.

Da I spurgte, om I kunne nå at sejle til universitetet, fortalte vi, at det kunne I godt nå, og at I kunne ringe på vores servicenummer (som også står på kortet i båden), hvis I var forsinkede eller oplevede problemer. I sejlede af sted i en båd uden tang i propellen.

Da I kom tilbage, fik vi en stor omgang skÊldt ud af dig om tangen. Samtidig fortalte en af dine medsejlende til en af vores kolleger, at I var sejlet ud på et af lavområderne i havnen (som også står beskrevet på kortet), hvor I fik tang i propellen. Derefter sejler båden desvÊrre langsommere. Sådan er det at sejle - tang hÞrer nu en gang til i vandet.

Hvis I havde ringet efter os på det omtalte servicenummer, var vores servicebåd kommet forbi og fikset problemet, mens I var ude. Og så havde vi forlÊnget jeres tur. Derfor er vi kede af, at vores kolleger skulle have skÊld ud, og at du nu - ufortjent - giver os mere skÊld ud digitalt.

I dialogen efter I var kommet tilbage, tilbÞd vi forskellige former for kompensation. Vi må ikke give/sÊlge alkohol ud til at tage med hjem, så den lÞsning er desvÊrre ikke mulig. Vi kunne sagtens have givet jer en ny tur med en flaske vin, men i heden af skÊld ud var det ikke muligt for os at tilbyde det. Til sidst gik du.

For os er kundernes oplevelse det vigtigste. Derfor bliver vi ikke kun kede af en anmeldelse som din, der fremstiller os som det modsatte. Det gÞr os også sure for det stemmer simpelthen ikke. Vi vil gerne vide det, når vi kan forbedre os. Men når man bruger havnen, er tang svÊrt at undgå, når man sejler ud i visse områder. Det står beskrevet på kortet. Det er bare at ringe til os, så fikser vi problemet. Det har vi gjort for andre.

Kommentaren om at "samtlige mennesker har haft samme oplevelse som dig" må stå for din regning.

Vi ville gerne efterfÞlgende have taget kontakt til dig, men siden du ikke bookede båden, har vi ikke dine kontaktinformationer. Du er velkommen til at kontakte os (eric@goboat.dk). Vi er stadig åbne for en konstruktiv dialog om en ny tur på vores regning med en flaske vin.

Vi håber på en bedre afslutning end denne her på en anmeldelsesplatform og ser frem til at nå frem til en god lÞsning for os begge.

Eric fra GoBoat

Perfekt tur

Perfekt tur - super service - godt til prisen

2019幎8月7日

GoBoat からの回答

Lidt sent svar. Men uanset tak for de pÊne ord, Daniel!

Risikabel tur med Goboat

Har flere gange lejet Goboats i Kbh. succesfuldt. Dagens to timers tur kl. 14:30 med båd nr 2 var både langsommere end Þvrige Goboats og teknisk fejl medfÞrte, at motoren adskille gange slog fra ved fuld kraft. Foruden irritationen var det sikkerhedsmÊssigt yderst risikabelt, når havnen skal krydses mellem blandt andet kanalrundfarts bådene og havnebusserne og man ikke ved hvornår den ellers svage motor slår fra. Er blevet kompenseret med en ekstra times tur på et andet tidspunkt, men er skuffet over dagens oplevelse.

2019幎7月27日

Well ..

Well ... der er ikke meget kraft i bådene - og de tidsangivelser der er markeret på kortet holder ikke ... - så det er nemt at komme for sent, når båden(e) skal afleveres tilbage.... Når det så er sagt så fik vi en meget god service fra personalet. Jeg vil gerne anbefale en tur med GoBoat - men tal lige med personalet omkring det der med tiden. Hvis båden sejler i modvind er der ikke meget kraft til hverken at komme frem eller styre ... Jeg - tager gerne en tur til såfremt vejret er godt!

2019幎7月15日

GoBoat からの回答

Lidt sent svar. Men tak for din feedback Morten. Siden din sejltur har vi gennemgået alle vores kort og tidsangivelser. Det er lidt som når man cykler at det tager lidt lÊngere tid i modvind.

Vi er glade for at du fik god service uanset.

Vi håber at se dig igen eller at du allerede har sejlet med os igen!
Team GoBoat

GoBoat = kvalitet og god oplevelse !

Har netop prÞvet en GoBoat fra den nye lokation pÃ¥ Sluseholmen, og det fungerede bare super fint 👍

Venlig betjening, god og fyldig instruktion inden afgang samt sÞdygtige og velsejlende både.

Det er bestemt ikke sidste gang vi lejer her !

2019幎6月17日

GoBoat からの回答

Lidt sent svar. Men tak Ole for de pÊne ord. I dag er vores fokus på Islands Brygge efter vores test i Sluseholmen.

Vi håber du har eller vil sejle med os igen!