Goforsikring レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig grundig gennemgang af hele oplevelsen, Rasmus kom hjem til os og det hele var meget personligt fra start til slut. Samtidig var det meget billigere, imens vi blev bedre forsikret. SÃ¥ 5/5 her... もっず芋る

Adam er en exceptionel sÊlger. Han gÞr det super godt. Hvor han kunne vÊre som alle andre, der har mere travlt med at sÊlge en forsikring, der ser han mere efter behovet. Rigtig behagelig at snakke me... もっず芋る

Virkelig go forsikring de lerver både billig og go forsikring i ska få fat i Adam han er seriÞst en go sÊlger der ka gi dig en go pris på dine forsikringer

Kan kun sige positive ting indtil videre! Forsikrings manden "Lennart" kom til os i vores private hjem med et kÊmpe smil og meget positiv, vi fik snakkede om vores forsikring og han viste os hvad de... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 保険代理店
  2. 保険ブロヌカヌ
  3. 保険䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Hos Go Forsikring tror vi pÃ¥, at god forsikring starter med tillid. Derfor har vi skabt et samarbejde med Vejle Brand Forsikring g/s – et kundeejet selskab med mere end 175 Ã¥rs erfaring. Det betyder, at vi ikke arbejder for aktionÊrer, men for dig som kunde. Din tryghed er vores mÃ¥l – ikke profit. Vi kombinerer stÊrke, danske forsikringstraditioner med en moderne tilgang, der gÞr det enkelt og trygt at vÊre kunde hos os. Derfor vÊlger kunder os: - Vi samarbejder med et kundeejet forsikringsselskab - Vores lÞsninger er gennemskuelige og tilpasset dit liv - Vi sÊtter personlig service og ordentlighed hÞjt - Ingen skjulte gebyrer – kun Êrlig rÃ¥dgivning - Vi tror pÃ¥ fÊllesskab frem for profit Hos Go Forsikring er du ikke bare et kundenummer. Du er en del af noget stÞrre.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 55ä»¶

レビュヌを曞く

KÊmpe stor anbefaling herfra

KÊmpe stor anbefaling herfra, vi har sparet 10000kr på vores forsikring om året.
Smilende, sÞd, og god til at forklare

2025幎6月9日

KÊre Tanja

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og kÊmpe anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
At I har sparet 10.000 kr. om Ã¥ret pÃ¥ jeres forsikringer – og samtidig oplevet smilende, sÞd og forstÃ¥elig rÃ¥dgivning – det gÞr os bÃ¥de glade og stolte 😊

Netop kombinationen af vÊrdi og personlig service er lige prÊcis det, vi brÊnder for.

Tak for jeres tillid – vi er glade for at have jer med hos Go' forsikring!

KundeambassadÞrteamet

Ærlig og professionel service fra Rasmus

Rasmus var forbi hos os, og det var en rigtig god oplevelse. Han var bÃ¥de Êrlig og meget professionel i sin tilgang – ingen salgstrick eller unÞdvendige lÞsninger, bare reel rÃ¥dgivning og god service hele vejen igennem. Det giver tryghed at mÞde en fagperson, der tydeligvis ved, hvad han laver, og samtidig tager sig tid til at forklare tingene ordentligt. Kan kun anbefale Rasmus og firmaet bag ham!

2025幎6月6日

Hej Kasper

Tusind tak for din flotte og gennemarbejdede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at mÞdet med Rasmus har givet jer bÃ¥de tryghed og tillid. Hans Êrlige og professionelle tilgang er netop det, vi Þnsker, at alle vores kunder skal opleve – ingen salgstricks, bare reel og kompetent rÃ¥dgivning.

Vi sender naturligvis din ros videre til Rasmus – det fortjener han!

Tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse – vi er glade for at have dig som kunde hos Go' forsikring.

Super behagelig samtale

Har i dag haft besÞg en tryg og behagelig samtale.vi fik en bedre dÊkning og til en god pris.kan kun anbefale at få besÞg af en fra Goforsikring.

Hej Brian

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du havde en tryg og behagelig samtale – og at du samtidig fik en bedre dÊkning til en god pris. Netop den kombination er kernen i det, vi Þnsker at tilbyde alle vores kunder.

Tak fordi du valgte Go' forsikring – og for at anbefale os videre!

Miki Vidovic 👌🏻

Verdens bedste sÊlger Miki har vÊret ude og give sindssyge gode tilbud pÃ¥ forsikringer 😀👌🏻 god service og kommunikation 👌🏻❀

Klart det bedste skift med forsikring 😃👌🏻❀

KÊre Annemette

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord om Miki! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi elsker at hÞre, at du har haft en super oplevelse – med bÃ¥de skarpe tilbud, god kommunikation og topklasse service. Miki gÞr virkelig sit bedste for at gÞre en forskel, og vi sender selvfÞlgelig din ros direkte videre til ham ❀👌🏻

Tak fordi du valgte Go' forsikring – vi er glade for at have dig med!

KundeambassadÞrteamet

Miki er en flink og imÞdekommende og

Miki er en flink og imÞdekommende og forstående mand
Kan varmt anbefales til mÞde og hvis I gerne vil spare penge og vÊre bedre forsikret
Stort plus her fra 👌👌👍

Hej Nicki

Tusind tak for din varme anmeldelse og flotte anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er skÞnt at hÞre, at du oplevede Miki som bÃ¥de flink, imÞdekommende og forstÃ¥ende – prÊcis sÃ¥dan en rÃ¥dgivning Þnsker vi at tilbyde alle vores kunder. Og nÃ¥r det samtidig fÞrer til bedre dÊkning og en besparelse, sÃ¥ er det et klart plus i vores bog ogsÃ¥! 👌👍

Vi sender selvfÞlgelig din ros videre til Miki – han vil blive rigtig glad!

Professionel og kvalificeret vejledning

Det har vÊret en ovenud fantastisk oplevelse. AssurandÞr en har vÊret reel, ordentlig og ikke oversÊlgende.
Vi har fået en fantastisk service og er blevet tage ordentligt igennem de enkelte dÊkninger, fået gode forklaringer og generelt blevet vejledt i en grad der gÞr, at vi fÞler os trygge og tilfredse.
DÊkningen er bedre end der hvor vi var fÞr mens prisen er blevet matchet så vi er endt med at vÊre bedre dÊkket til samme pris. Vi e ther garanteret at få personlige betjening hvilket betyder meget hvis uheldet er ude.

2025幎6月3日

KÊre Nikoline

Tusind tak for din flotte og velformulerede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en fantastisk oplevelse med bÃ¥de rÃ¥dgivning og service – og at vores assurandÞr har mÞdt dig med Êrlighed, grundighed og respekt hele vejen igennem.

Vi sÊtter en stor Êre i at give personlig og tryg vejledning, sÃ¥ du bÃ¥de forstÃ¥r dine dÊkninger og fÞler dig ordentligt klÊdt pÃ¥, hvis uheldet skulle vÊre ude. At du nu er bedre dÊkket – uden at betale mere – er prÊcis det, vi Þnsker at opnÃ¥ for vores kunder.

Tak for din tillid og for at vÊlge Go' forsikring – vi ser frem til at vÊre der for dig fremover.

KundeambassadÞrteamet

Vi har lige haft et behageligt mÞde

Vi har lige haft et behageligt mÞde med Rasmus, indtil videre er vi positive, han kunne spare os for en penge, og så dÊkker de bedre. Så indtil videre har vi ikke noget negativt at sige.

2025幎6月3日

Hej Padborg

Tusind tak for jeres anmeldelse og de positive ord om mÞdet med Rasmus! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at hÞre, at I havde en behagelig oplevelse og allerede nu kan se både en besparelse og forbedret dÊkning. Netop Êrlig, personlig rådgivning og vÊrdi for pengene er noget, vi lÊgger stor vÊgt på.

Vi hÃ¥ber selvfÞlgelig, at det positive indtryk fortsÊtter – og vi glÊder os til at vise jer, hvad det vil sige at vÊre kunde hos Go' forsikring.

En go forsikring

God og effektiv gennemgang af forsikringer og god besparelse

2025幎6月2日

Hej Frank

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en god og effektiv gennemgang – og at det samtidig fÞrte til en besparelse. Netop det at skabe overblik og vÊrdi er kernen i vores rÃ¥dgivning.

Tak fordi du valgte Go' forsikring – vi ser frem til at have dig som kunde!

Rigtig god vejledning

Vi har lige haft besÞg af Miki fra Go forsikring og kan varmt anbefale ham. Vi fik en rigtig god gennemgang og lavet bedre forsikringer på bl.a vores bÞrn, som vi ikke havde tÊnkt på.

2025幎5月22日

KÊre Pernille
Tusind tak for jeres fine anmeldelse og den varme anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er skÞnt at hÞre, at I havde et godt mÞde med Miki – og at han gav jer en grundig og vÊrdifuld gennemgang af jeres forsikringer. Vi er isÊr glade for, at han fik jer til at tÊnke i dÊkning af jeres bÞrn – det er netop den slags tryghed og overblik, vi Þnsker at give alle vores kunder.

Vi sender selvfÞlgelig rosen videre til Miki – den fortjener han!

Tak fordi I valgte Go' forsikring – vi ser frem til at have jer som kunder.

KundeambassadÞrteamet

Rasmus var super sÞd til at guide

Rasmus var super sÞd til at guide, og svarede på alle mine spÞrgsmål. Og vi fandt en go lÞsning på min forsikring

2025幎5月19日

KÊre Rikka
Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord om Rasmus! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at Rasmus var super sÞd til at guide dig og svare pÃ¥ alle dine spÞrgsmÃ¥l – prÊcis sÃ¥dan skal det vÊre. Vi er ogsÃ¥ glade for, at I sammen fandt en god lÞsning pÃ¥ din forsikring.

Vi sender selvfÞlgelig din ros videre til Rasmus – han vil blive rigtig glad 😊

Tak for din tillid – vi ser frem til at have dig som kunde!

Anbefaler GoForsikring

Skiftet over til GoForsikring, efter fÞrste snak med Lennart. Han tilbÞd nogle meget lavere priser, end jeg nogensinde har fået tilbudt fÞr. Kommer til at spare 5000,- om året, ift. både bil- og ulykkesforsikring. Jeg har en del mere med i forsikringerne nu, og har nu en selvrisiko på 0,- i stedet for 10.000,-. Selvom jeg også har tegnet en sundhedsforsikring (som jeg ikke har haft fÞrhen) har jeg i alt stadig sparet. Lennart var en super god hjÊlp, og vil anbefale denne forsikring til alle, der ikke lÊngere vil betale overpris.

KÊre Linett

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har fÃ¥et en markant bedre dÊkning til en lavere pris – og endda med en sundhedsforsikring oveni. At spare 5.000 kr. om Ã¥ret og fÃ¥ selvrisikoen ned fra 10.000 kr. til 0,- er jo en kÊmpe gevinst!

Vi sender selvfÞlgelig rosen videre til Lennart – han vil blive rigtig glad for at hÞre, at hans rÃ¥dgivning gjorde en forskel for dig 😊

Tak for din anbefaling og for din tillid – vi ser frem til at have dig som kunde!

KundeambassadÞrteamet

Kan kun sige positive ting!

Kan kun sige positive ting indtil videre!
Forsikrings manden "Lennart" kom til os i vores private hjem med et kÊmpe smil og meget positiv, vi fik snakkede om vores forsikring og han viste os hvad de kunne tilbyde sort på hvidt. Vi kunne så sparer +4.000,- årligt samt med nogle ekstra ting end nogen andre forsikringer kunne. Vi er godt tilfredse og glÊder os til at kunne starte samt prÞve deres rabatter som de sammenarbejde med de forskellige steder som indebÊrer zoo, tandlÊge, mad og mange andre ting! Mega fedt koncept!

Hej MC Lunde

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord om Lennart! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I har haft en positiv oplevelse – bÃ¥de med Lennarts smittende energi og den grundige gennemgang af jeres forsikringer. NÃ¥r I samtidig har opnÃ¥et en besparelse pÃ¥ over 4.000 kr. Ã¥rligt og fÃ¥et ekstra dÊkninger, er det jo bare prikken over i’et!

Og vi er glade for, at I ogsÃ¥ ser frem til at fÃ¥ glÊde af vores samarbejdsaftaler – for hvem elsker ikke at fÃ¥ lidt ekstra vÊrdi? 😃

Tak for jeres tillid og for at vÊlge Go' forsikring – vi glÊder os til at have jer som kunder!

det skal i gå ind og se

super behagelig og trovÊrdig godt tilbud og taget imod så nu kunde hos Goforsikring

Hej John

Mange tak for din anmeldelse og for at vÊlge Go' forsikring! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du oplevede bÃ¥de en behagelig samtale og et trovÊrdigt tilbud – prÊcis sÃ¥dan Þnsker vi, at det skal vÊre.

Velkommen som kunde – vi glÊder os til at have dig med ombord!

Ærlighed og gennemsigtighed

Efter at have opstartet et samarbejde med GOforsikring og vores lokale IdrÊtsforening, ville vi selv have kigget på vores forsikringer og da Kasper lÞb det hele igennem og vi til stor overraskelse blev bedre stillet og til en billigere pris hos GOforsikring var der ikke så meget at tale om, vi skulle selvfÞlgelig takke ja til tilbuddet.

Igennem hele processen har Kasper vÊret Êrlig og det hele har vÊret meget gennemsigtigt, noget vi sÊtter meget pris på.!

2025幎4月30日

KÊre Mikkel

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pÊne ord om Kasper! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du oplevede bÃ¥de Êrlighed og gennemsigtighed i rÃ¥dgivningen – det er netop grundvÊrdier, vi altid strÊber efter at leve op til.

At I samtidig endte med bedre dÊkning og en skarpere pris, gÞr det selvfÞlgelig kun endnu bedre. Vi sender selvfÞlgelig rosen videre til Kasper – han vil blive rigtig glad for at hÞre det 😊

Tak fordi du deler din oplevelse – og fordi du valgte Go' forsikring.

KundeambassadÞrteamet

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med GO Forsikring. De var behagelige at tale med, meget gennemsigtige i deres kommunikation og håndterede alt på en professionel måde. Kan klart anbefales!

2025幎5月7日

KÊre Mikkel

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Go' forsikring – og at du oplevede bÃ¥de behagelig kommunikation, gennemsigtighed og professionel hÃ¥ndtering. Netop de vÊrdier er helt centrale for os.

Tak for din anbefaling og din tillid – vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde.

GO forsikring

Vi har vÊret til mÞde ved GO forsikring som virkelig sÊtter en ind i tingene og hjÊlper pÃ¥ alle mulige mÃ¥der og lavede en super forsikring til en virkelig god pris. KÊmpe anbefaling herfra 💪🏜

Hej Mads

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og din store anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplevede mÞdet med Go' forsikring som bÃ¥de grundigt og hjÊlpsomt – prÊcis sÃ¥dan Þnsker vi, at det skal vÊre. Og nÃ¥r vi samtidig kunne tilbyde en super forsikring til en god pris, sÃ¥ bliver vi ekstra glade!

Tak for din tillid – vi ser frem til at have dig som kunde!

KundeambassadÞrteamet

Lige haft besÞg fra GO forsikring af

Lige haft besÞg fra GO forsikring af den rar Lennart som var rigtig god til gennem det hele og forklarer en måde så man forstår det også alle de mange mÊrkelige spÞrgsmål man nu havde..

2025幎5月9日

Hej Christoffer

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte ord om Lennart! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du havde en god oplevelse med hans besÞg – og at han tog sig tid til at forklare alt pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de, selv nÃ¥r spÞrgsmÃ¥lene var mange. Netop tryghed og gennemsigtighed er noget, vi prioriterer hÞjt.

Vi sender selvfÞlgelig din ros videre til Lennart – det vil helt sikkert gÞre hans dag 😊

Tak for din tillid – vi ser frem til det videre samarbejde!

KundeambassadÞrteamet

Jeg havde besÞg af den bedste Lennart

Jeg havde besÞg af den bedste Lennart Nielsen som gik alle vores forsikringer igennem, forklarede godt og satte os ind i tingene. Vi fik det endnu billigere og bedre end fÞr. SÃ¥ ta altid en snak med Go forsikring, 100 pÃ¥ de kan hjÊlpe jer😁😁
Mange tak

KÊre SÞren

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord om Lennart Nielsen! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en så positiv oplevelse, hvor Lennart gennemgik jeres forsikringer, forklarede alt grundigt og sÞrgede for både bedre dÊkning og en lavere pris. Netop personlig rådgivning og gennemsigtighed er noget, vi vÊgter hÞjt.

Vi sender selvfÞlgelig rosen videre til Lennart – han vil blive rigtig glad for at hÞre det 😊

Tak fordi du deler din oplevelse – og fordi du anbefaler os videre!

KundeambassadÞrteamet

God oplevelse med kompetent rådgivning

God oplevelse med kompetent rådgivning. Samtidig gode priser.

KÊre Gerda

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med kompetent rådgivning og samtidig fået glÊde af vores konkurrencedygtige priser. Netop den kombination strÊber vi efter at levere hver gang.

Tak for din tillid – vi ser frem til samarbejdet!

god samtale

det var en god opleveles og god snak

2025幎5月5日

KÊre Jens

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse og en behagelig samtale – det betyder meget for os. Hos Go' forsikring handler det om at mÞde folk i ÞjenhÞjde og skabe tryghed hele vejen.

Tak for tilliden!