Virkelig grundig gennemgang af hele oplevelsen, Rasmus kom hjem til os og det hele var meget personligt fra start til slut. Samtidig var det meget billigere, imens vi blev bedre forsikret. SÃ¥ 5/5 her... ãã£ãšèŠã
Adam er en exceptionel sÊlger. Han gÞr det super godt. Hvor han kunne vÊre som alle andre, der har mere travlt med at sÊlge en forsikring, der ser han mere efter behovet. Rigtig behagelig at snakke me... ãã£ãšèŠã
Virkelig go forsikring de lerver både billig og go forsikring i ska få fat i Adam han er seriÞst en go sÊlger der ka gi dig en go pris på dine forsikringer
Kan kun sige positive ting indtil videre! Forsikrings manden "Lennart" kom til os i vores private hjem med et kÊmpe smil og meget positiv, vi fik snakkede om vores forsikring og han viste os hvad de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Go Forsikring tror vi pÃ¥, at god forsikring starter med tillid. Derfor har vi skabt et samarbejde med Vejle Brand Forsikring g/s â et kundeejet selskab med mere end 175 Ã¥rs erfaring. Det betyder, at vi ikke arbejder for aktionÊrer, men for dig som kunde. Din tryghed er vores mÃ¥l â ikke profit. Vi kombinerer stÊrke, danske forsikringstraditioner med en moderne tilgang, der gÞr det enkelt og trygt at vÊre kunde hos os. Derfor vÊlger kunder os: - Vi samarbejder med et kundeejet forsikringsselskab - Vores lÞsninger er gennemskuelige og tilpasset dit liv - Vi sÊtter personlig service og ordentlighed hÞjt - Ingen skjulte gebyrer â kun Êrlig rÃ¥dgivning - Vi tror pÃ¥ fÊllesskab frem for profit Hos Go Forsikring er du ikke bare et kundenummer. Du er en del af noget stÞrre.
Toldbodgade 10, 3, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- info@goforsikring.dk
- www.goforsikring.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
KÊmpe stor anbefaling herfra
KÊmpe stor anbefaling herfra, vi har sparet 10000kr på vores forsikring om året.
Smilende, sÞd, og god til at forklare

Goforsikring ããã®åç
Ãrlig og professionel service fra Rasmus
Rasmus var forbi hos os, og det var en rigtig god oplevelse. Han var bÃ¥de Êrlig og meget professionel i sin tilgang â ingen salgstrick eller unÞdvendige lÞsninger, bare reel rÃ¥dgivning og god service hele vejen igennem. Det giver tryghed at mÞde en fagperson, der tydeligvis ved, hvad han laver, og samtidig tager sig tid til at forklare tingene ordentligt. Kan kun anbefale Rasmus og firmaet bag ham!

Super behagelig samtale
Har i dag haft besÞg en tryg og behagelig samtale.vi fik en bedre dÊkning og til en god pris.kan kun anbefale at få besÞg af en fra Goforsikring.

Miki Vidovic ðð»
Verdens bedste sÊlger Miki har vÊret ude og give sindssyge gode tilbud pÃ¥ forsikringer ððð» god service og kommunikation ðð»â€ïž
Klart det bedste skift med forsikring ððð»â€ïž

Goforsikring ããã®åç
Miki er en flink og imÞdekommende ogâŠ
Miki er en flink og imÞdekommende og forstående mand
Kan varmt anbefales til mÞde og hvis I gerne vil spare penge og vÊre bedre forsikret
Stort plus her fra ððð

Professionel og kvalificeret vejledning
Det har vÊret en ovenud fantastisk oplevelse. AssurandÞr en har vÊret reel, ordentlig og ikke oversÊlgende.
Vi har fået en fantastisk service og er blevet tage ordentligt igennem de enkelte dÊkninger, fået gode forklaringer og generelt blevet vejledt i en grad der gÞr, at vi fÞler os trygge og tilfredse.
DÊkningen er bedre end der hvor vi var fÞr mens prisen er blevet matchet så vi er endt med at vÊre bedre dÊkket til samme pris. Vi e ther garanteret at få personlige betjening hvilket betyder meget hvis uheldet er ude.

Goforsikring ããã®åç
Vi har lige haft et behageligt mÞde âŠ
Vi har lige haft et behageligt mÞde med Rasmus, indtil videre er vi positive, han kunne spare os for en penge, og så dÊkker de bedre. Så indtil videre har vi ikke noget negativt at sige.

En go forsikring
God og effektiv gennemgang af forsikringer og god besparelse

Rigtig god vejledning
Vi har lige haft besÞg af Miki fra Go forsikring og kan varmt anbefale ham. Vi fik en rigtig god gennemgang og lavet bedre forsikringer på bl.a vores bÞrn, som vi ikke havde tÊnkt på.

Goforsikring ããã®åç
Rasmus var super sÞd til at guide
Rasmus var super sÞd til at guide, og svarede på alle mine spÞrgsmål. Og vi fandt en go lÞsning på min forsikring

Anbefaler GoForsikring
Skiftet over til GoForsikring, efter fÞrste snak med Lennart. Han tilbÞd nogle meget lavere priser, end jeg nogensinde har fået tilbudt fÞr. Kommer til at spare 5000,- om året, ift. både bil- og ulykkesforsikring. Jeg har en del mere med i forsikringerne nu, og har nu en selvrisiko på 0,- i stedet for 10.000,-. Selvom jeg også har tegnet en sundhedsforsikring (som jeg ikke har haft fÞrhen) har jeg i alt stadig sparet. Lennart var en super god hjÊlp, og vil anbefale denne forsikring til alle, der ikke lÊngere vil betale overpris.

Goforsikring ããã®åç
Kan kun sige positive ting!
Kan kun sige positive ting indtil videre!
Forsikrings manden "Lennart" kom til os i vores private hjem med et kÊmpe smil og meget positiv, vi fik snakkede om vores forsikring og han viste os hvad de kunne tilbyde sort på hvidt. Vi kunne så sparer +4.000,- årligt samt med nogle ekstra ting end nogen andre forsikringer kunne. Vi er godt tilfredse og glÊder os til at kunne starte samt prÞve deres rabatter som de sammenarbejde med de forskellige steder som indebÊrer zoo, tandlÊge, mad og mange andre ting! Mega fedt koncept!

det skal i gå ind og se
super behagelig og trovÊrdig godt tilbud og taget imod så nu kunde hos Goforsikring

Ãrlighed og gennemsigtighedâŠ
Efter at have opstartet et samarbejde med GOforsikring og vores lokale IdrÊtsforening, ville vi selv have kigget på vores forsikringer og da Kasper lÞb det hele igennem og vi til stor overraskelse blev bedre stillet og til en billigere pris hos GOforsikring var der ikke så meget at tale om, vi skulle selvfÞlgelig takke ja til tilbuddet.
Igennem hele processen har Kasper vÊret Êrlig og det hele har vÊret meget gennemsigtigt, noget vi sÊtter meget pris på.!

Fremragende
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med GO Forsikring. De var behagelige at tale med, meget gennemsigtige i deres kommunikation og håndterede alt på en professionel måde. Kan klart anbefales!

GO forsikringâŠ
Vi har vÊret til mÞde ved GO forsikring som virkelig sÊtter en ind i tingene og hjÊlper pÃ¥ alle mulige mÃ¥der og lavede en super forsikring til en virkelig god pris. KÊmpe anbefaling herfra ðªðœ

Goforsikring ããã®åç
Lige haft besÞg fra GO forsikring afâŠ
Lige haft besÞg fra GO forsikring af den rar Lennart som var rigtig god til gennem det hele og forklarer en måde så man forstår det også alle de mange mÊrkelige spÞrgsmål man nu havde..

Goforsikring ããã®åç
Jeg havde besÞg af den bedste LennartâŠ
Jeg havde besÞg af den bedste Lennart Nielsen som gik alle vores forsikringer igennem, forklarede godt og satte os ind i tingene. Vi fik det endnu billigere og bedre end fÞr. SÃ¥ ta altid en snak med Go forsikring, 100 pÃ¥ de kan hjÊlpe jerðð
Mange tak

Goforsikring ããã®åç
God oplevelse med kompetent rådgivning
God oplevelse med kompetent rådgivning. Samtidig gode priser.