Virkelig grundig gennemgang af hele oplevelsen, Rasmus kom hjem til os og det hele var meget personligt fra start til slut. Samtidig var det meget billigere, imens vi blev bedre forsikret. SÃ¥ 5/5 her... ãã£ãšèŠã
Adam er en exceptionel sÊlger. Han gÞr det super godt. Hvor han kunne vÊre som alle andre, der har mere travlt med at sÊlge en forsikring, der ser han mere efter behovet. Rigtig behagelig at snakke me... ãã£ãšèŠã
Virkelig go forsikring de lerver både billig og go forsikring i ska få fat i Adam han er seriÞst en go sÊlger der ka gi dig en go pris på dine forsikringer
Kan kun sige positive ting indtil videre! Forsikrings manden "Lennart" kom til os i vores private hjem med et kÊmpe smil og meget positiv, vi fik snakkede om vores forsikring og han viste os hvad de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Go Forsikring tror vi pÃ¥, at god forsikring starter med tillid. Derfor har vi skabt et samarbejde med Vejle Brand Forsikring g/s â et kundeejet selskab med mere end 175 Ã¥rs erfaring. Det betyder, at vi ikke arbejder for aktionÊrer, men for dig som kunde. Din tryghed er vores mÃ¥l â ikke profit. Vi kombinerer stÊrke, danske forsikringstraditioner med en moderne tilgang, der gÞr det enkelt og trygt at vÊre kunde hos os. Derfor vÊlger kunder os: - Vi samarbejder med et kundeejet forsikringsselskab - Vores lÞsninger er gennemskuelige og tilpasset dit liv - Vi sÊtter personlig service og ordentlighed hÞjt - Ingen skjulte gebyrer â kun Êrlig rÃ¥dgivning - Vi tror pÃ¥ fÊllesskab frem for profit Hos Go Forsikring er du ikke bare et kundenummer. Du er en del af noget stÞrre.
Toldbodgade 10, 3, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- info@goforsikring.dk
- www.goforsikring.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Go' forsikring
Go' forsikring, alt peger i retning af, at det er et virkelig seriÞst forsikringsselskab.
Vi har fået en rigtig god og velkvalificeret gennemgang af vore forsikringer, så vi nu er forsikret på en måde der passer til os.
Til forskel fra andre selskaber, så er der tale om en meget behagelig assurandÞr (Adam W Hejjo), der gav sig til at gennemgå husstandens forsikringer og IKKE havde travlt med at få et tilsagn om hvor vidt vi Þnskede at vÊre fremtidige kunder, så derfor stor ros herfra.

Goforsikring ããã®åç