Ze hebben alles en snelle levering ben blij met mijn deksels voor mijn kleinste pannetjes ben benieuwd wat ik nog meer bij hun kan vinden
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snelle service. Ik heb jaren ervaring met Goos. Goede producten, en als er toch eens iets mis gaat wordt dat heel snel en persoonlijk opgelost. Prima en leuk bedrijf!
Het is een heel mooi serveerwagentje. Helaas is het vastmaken van de bladen in de hoeken een gedoe, omdat je de bijgeleverde inbussleutel niet kan ronddraaien.
Na het plaatsen van n bestelling van 5 koksjassen was ik niet tevreden over de kwaliteit van de jassen. Een jas uit de plasticzak had gehaald om te kijken en daar achterkwam dat dit een verkeerde k... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot 5 jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Oven besteld
Oven besteld, na 1 maand al kapot. Geen garantie omdat de oven in de buurt staat van fornuis/frituur, gek he in een keuken. Absolute afrader mocht je apparatuur willen bestellen.
Wat een frustrerende ervaring met Goos…
Wat een frustrerende ervaring met Goos Horeca. Ik heb hier een vrij simpel product besteld, maar het heeft uiteindelijk ruim vier weken geduurd voordat het eindelijk werd geleverd.
De communicatie vanuit het bedrijf is ronduit slecht. Er is sprake van nul proactieve communicatie; je hoort helemaal niets over een latere levering tenzij je er zelf achteraan gaat. Hoewel er wel werd gereageerd op mijn verschillende e-mails, bleef het bij loze woorden. Er werd geen enkele concrete oplossing geboden en van een stukje compensatie voor het lange wachten hebben ze hier blijkbaar nog nooit gehoord.
Als klant moet je overal zelf achteraan jagen en word je aan het lijntje gehouden. Voor mij de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Geen aanrader.
Bestelprocedure duidelijk en eenvoudig
Bestelprocedure duidelijk en eenvoudig.
Product voldoet aan verwachting.
Info over levering helder.
Vlotte service met goede afspraak bij…
Vlotte service met goede afspraak bij levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Afwasbaar en onzichtbaar bevestigd
Pakketje was er snel, ideaal product voor in de keuken en via mooi systeem onzichtbaar bevestigd en afwasbaar.
Wil niet meer zonder.
Gr..Vincent
Meer als een maand geleden een…
Meer als een maand geleden een bestelling gedaan. Tot op heden nog niets ontvangen. Klantenservice reageert ook niet op de vraag wanneer er geleverd word.
Op 28 maart 2026 een diepvries doosje…
Op 28 maart 2026 een diepvries doosje van 50 x 60 cm gekocht via website. Vandaag, 27 mei, nadat ik weer mailde hetzelfde antwoord terug gekregen dat er een vertraging is bij de leverancier.
Dit is Goos Horeca! Ook op hun eigen site staan 2 zeer negatieve recensies. Dat siert hun dan wel weer!
Rob Straus
Een bestelling gedaan en niet op…
Een bestelling gedaan en niet op voorraad maar na binnen komst meteen geregeld top
goede service en betrouwbaar
Aanbod goed, uitvoering wat minder
Prima website, veel aanbod en prijzen zijn goed. Levering duurt een paar dagen. Minder tevreden over de geleverde items. 2 van de 4 producten welke ik besteld had zijn verkeerd geleverd. Bv ipv staalborstel voor schoonmaken bbq kreeg ik een borstel voor het schoonmaken van glazen. Gezien het bedrag niet de moeite genomen om te reclameren. Ik zal echter niet snel weer online bestellen.
Goede quality!
Ik heb 8 sets van 2 securit waterproof…
Ik heb 8 sets van 2 securit waterproof markers besteld en maar 8 stiften ipv 16 geleverd gekregen. Bij navraag werd er verteld dat het een drukfout was maar op de website en in de beschrijving stond duidelijk (2x)vermeld dat dit een set van 2 was, lijkt mij dus geen drukfout. De dame van de klantenservice bood me alternatieven aan die jullie vervolgens niet hadden (ik wilde gewoon wat ik besteld had) en kans op nalevering van de overige 8 bestelde zat er ook niet in. Ik vind dit nogal misleidend en onklantvriendelijk aangezien het jullie fout is er dus geen oplossing wordt geboden, ik heb hiervan melding gemaakt bij de consumentenbond, jammer dat jullie niet gewoon je verlies pakken en de 8 stiften alsnog nastuurden.
altijd behulpzaam
altijd behulpzaam. leuke gasten die in Amsterdam werken en denken altijd mee in oplossingen. Je kunt er bijna alles kopen wat je nodig hebt en als ze het niet hebben, bestellen ze het. Top!
Lange levertijd,onduidelijke betaling
Alleen maar positief.
Alleen maar positief.
Overzichtelijke web-site, eenvoudig bestellen en snelle levering.
In ons geval, kwalitatief goede en mooie tafelkleden voor de eettafel.
Producten goed geleverd
Producten goed geleverd; ik miste wat communicatie over de levertijd en de vertraging
Kapotte oven geleverd
Kapotte oven geleverd. Niet snel opgelost, nee. Ik mag m eerst terugsturen voor reparatie. Zeer slechte service als je als ondernemer werkt. Kun je niet op bouwen.
Snelle service.
Heel behulpzaam, 1 product was beschadigt maar dezelfde week nog omgewisseld zonder problemen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。