Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events pÃ¥ banen. Ikke tilfreds med, at hÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt klappede pÃ¥ vores tur til Le Mansâ 100 Ã¥rs jubilÊum: - Info forud for lÞbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne vÊre lidt bedre kvalitet - havde svÊrt ved at holde vand ude - Bus til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rejsebureau med godt koncept uanset om man kun vil have F1 billetter eller hele pakken med hotel/bil eller fly. Hotellet i Haag lÃ¥ perfekt ift. spisesteder og midtby. BuskÞrsel til og fra banen i Zand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Herlig tur til Ãstrigs GP 2024 Endnu engang har jeg sammen med min sÞn vÊret til race sammen med GPT - og denne gang i Ãstrig. Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Danmarks stÞrste udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 lÞb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populÊre Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgÊst i vores ekspertpanel, som i Þvrigt også består af racerkÞrer Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skrÊddersyer vi spÊndende programmer. Vi har et kÊmpe netvÊrk og kender branchens mange kroge. Vi hjÊlper gerne med ekstra tilkÞb som eksklusive middage, helikopterture, prÞvekÞrsel i en Ferrari etc.
SÞnderalle 1, 6630, RÞdding, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
super service. fantastisk betjening skal vi afsted igen er jeg ikke i tvivl.

Grand Prix Tours ããã®åç
Fin tur, godt hotel med trÊnings faciliteter, dårligt busselskab(chauffÞrer)

Grand Prix Tours ããã®åç
Jeg deltog i en rejse til formel 1 i Belgien og kan anbefale at rejse med GP Tours.

Grand Prix Tours ããã®åç
Det bedste valg til formel 1 og Le Mans rejser.

Grand Prix Tours ããã®åç
Vi havde en god tur med glade mennesker! Og ingen problemer

Alt spillede
Billetter, merchendise i god tid sammen med programmet
Fint hotel og godt arrangement dagen fÞr

Super service - Formel 1 i Singapore
Alt fungerede som det skulle, og det var rigtig fint med racing event med Peter Nygaard. Vi havde nogle specielle Þnsker, da vi i forbindelse med turen skulle skulle besÞge nogle venner, dette blev tilpasset sÃ¥ alt var perfekt. Da det er et by lÞb, kan man ikke se sÃ¥ meget af banen, som f.eks. i Ãstrig, men der er en fantastisk stemning da det er et aftenlÞb.

Grand Prix Tours ããã®åç
Den fedeste oplevelse masser steder hvor man kunne se lÞbet kan kun anbefale en walkabout billet til andre der skulle have lyst til at se formel1 i Singapore

Formel 1 i Ãstrig
Taget godt imod og der var styr på det,godt arrangeret med forplejning og racenight

Grand Prix Tours ããã®åç
vi fik en oplevelse og en dejlig tur....
godt hotel til prisen....
4 stjerner pga.lidt turbulent busrejse.

Grand Prix Tours ããã®åç
Der er bare styr pÃ¥ tingene. ð

Grand Prix Tours ããã®åç
Vi havde kÞbt bronze billetter, kÞr selv med camping plads. Alt fungerede ligefra anvisning af plads til telt og bil - de sanitÊre faciliteter, som blev ren-gjort flere gange dagligt, til opgradering fra Bronze til SÞlv ,selvom det kom til at koste os nÊsten dobbelt billetpris.Selve oplevelsen på banen var også fin og vi fik nogle gode siddepladser.

Grand Prix Tours ããã®åç
Alt for mange bookinger på samme hoteller, så man nået ikke at få morgenmad. Og for mange stop i Jylland og omveje. Ellers en god tur

Grand Prix Tours ããã®åç
Super samtale i telefonen. Og det samme via Mail.
Alt perfect! ðð»

Grand Prix Tours ããã®åç
Vel tilrettelagt tur. Alt fungerede til OK og prisen er rimelig.

Grand Prix Tours ããã®åç
Det hele var fint tilpasset, gode guider, fine hoteller.
Vil bestemt gerne rejse med jer igen.

Grand Prix Tours ããã®åç
Allt fungerade smidigt. Bra ordning, bra hotell.

Grand Prix Tours ããã®åç
Vi havde en fremragende tur til Spa. Foerste gang vi var til Formel 1, men helt sikkert ikke sidste gang, og vi tager ogsaa GP Tours naestegang.