Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events på banen. Ikke tilfreds med, at hø... もっと見る
企業が回答しました
Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum: - Info forud for løbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude - Bus til... もっと見る
企業が回答しました
Rejsebureau med godt koncept uanset om man kun vil have F1 billetter eller hele pakken med hotel/bil eller fly. Hotellet i Haag lå perfekt ift. spisesteder og midtby. Buskørsel til og fra banen i Zand... もっと見る
企業が回答しました
Herlig tur til Østrigs GP 2024 Endnu engang har jeg sammen med min søn været til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig. Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i... もっと見る
企業が回答しました
Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, デンマーク
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har lige været til F1 i Spa/ Belgien med min søn. Forventningerne var store - ikke mindst til GPTOURS. De har jo stor erfaring med disse rejser. Jeg mener dog der kan forbedres på nogle punkter. Vi skulle afhentes med bus i Aarhus kl. 18.. Busen var en time forsinket- ingen fra GPTOURS gav besked om forsinkelsen. En halv dårlig undskyldning fik vi senere.. Da vi ankom til rasteplads i Tyskland om morgenen - styrtede gæster fra 3 buser ind efter morgenmad - forgæves..Man burde fra GOTOURS side have indkøbt rundstykker man kunne have købt i bussen- i stedet for at gå forgæves på tysk rasteplads. Kommunikation med hotellet i Belgien kunne også være bedre, da vi ankom sent til hotel både fredag og lørdag. Igen svært at få aftensmad kl. 22. Ellers fine chauffør i busen. F1 oplevelsen var i top. Der er plads til forbedringer hos GPTOURS.. Det er jo ikke første gang tænker jeg.

Grand Prix Tours からの回答
Har lige været til mit første Formel 1 løb i Spa med min søn. Og det bliver ikke det sidste. Glæder mig til programmet for næste år kommer fra Grand Prix tours kommer, så vi kan finde ud af, hvor vi skal hen.

F1 på Spielberg.
Var på kør selv tur til Østrigs grandprix og var i GP tours campen fra torsdag til mandag morgen og sikke et arrangement.
Der var styr på alt og alt fungerede perfekt og maden var fantastisk, morgen mad som aftensmad.
Bedst af alt var dog personalet i campen, der alle var glade og smilende, uanset hvad tid på døgnet man mødte dem.
Om vi vil bruge GP tours igen eller anbefale det til andre, det bliver et rungende JA herfra.
Mange tak for en super fed oplevelse.
Vh. Familien Hansen

Grand Prix Tours からの回答
Alt klappede, helt igennem en fed tur.
Eneste lille minus, var prisen på drikkevand, som var lidt dyrt.

Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum:
- Info forud for løbet
- Lejren og mad/drikkevarer
- Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude
- Bus til/fra kørerparade og Mulsanne Corner
- Overnatning i bungalow natten til mandag
- Lejren var næsten ryddet søndag aften
- Alle GPT medarbejdere i lejren var smilende og hjælpsomme

Grand Prix Tours からの回答
Min kammerart og jeg var med GP Tours til Le Mans 2023, hvor vi havde meget blandende oplevelser med GP Tours. Vi havde valgt at kører der ned i bus, hvilket ikke kan anbefales. Især turen hjem var et shitshow uden lige, da der manglede koordinering fra både bus chaufførerne og GP. Vores afrejse fra campen var 17:30, hvor vi så fik aftensmad på en resteplads 23:00 hvilket var okay. Der hvor den manglende koordinering så er helt tydelig, var da vi holder ind kl 6:30 om morgenen og vi så får mulighed for at købe morgenmad. Det vi som passagere ikke bliver oplyst om var, at det er sidste pause hvor der er mulighed for at købe nogen former for mad og drikke, inden vi rammer Danmark små 12 timer senere. Ikke nok med det, så endte bussen med at være over 4 timer forsinket, det skyldes blandt andet, at alle busserne holdte ind i Koldning hvor de 3 busser skulle tømmes fuldstændig, og så skulle pakkes om, så vi kunne forsætte hhv. til Sjælland og Jylland. Det er et meget godt eksempel på GP manglende evne til at koordinere, og det endte med at blive et kæmpe cluster f... fordi, der ikke var nogen guide med til at tage styrringen, og buschaufførerne stod bare og røg.
Selve campen fungerede fint, fine toilet og badeforhold og maden var ganske fin. Det såkaldte 'Super' racetelt har nok fået navnet 'super' fordi det var super lidt vandtæt og super dårligt sat op, det dryppede derfor ind igennem teltduen når det regnede. Yderemere løb der meget vand ind af indgangen hvilket resulterede i at, vi kom tilbage til en stor vandpyt og våd sovepose.
Som førstegangs besøgende på Le Mans er det svært at anbefale GP, da der virkelig ikke var meget information om "do's and don'ts" generelt og med et ringe informationshæfte med fejl.

Grand Prix Tours からの回答
Lige kommer retur fra Le-Mans.
Sikke en fantastisk oplevelse. Alt var bare super godt. God logistik. Og maden var fantastisk.Super service og kanon personale. Tak Gp Tours
Mvh
Mikkel

Grand Prix Tours からの回答
Var med Grand prix tours i Barcelona og det var helt igennem en super tur hvor ALT spillede max og super gode guider .

Grand Prix Tours からの回答
Super service og oplevelse til Barcelona Grand Prix. 5 stjerner herfra :)

Grand Prix Tours からの回答
Har lige været med jer til Le Mans og med Air Alsie Express fra Roskilde.
Må nok sig at det var den fedeste tur jeg har været på længe.
Hele flyet var feststemt fra start til slut.
Konge mad og forplejning på flyveturen.
Både flyet og flycrew`et blev på Le Mans.
Alt klappede fra start til slut
Lejeren stod skarp og ren fra start til slut.
Mad & drikkevarer til ok priser
Super flinkt personale.
Eneste bøvs (og ikke GP Tours problem) var at arrangørerne nok havde lukket for mange personer ind
Svært at få udsyn til banen mange steder !
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Grand Prix Tours からの回答
Det var min, og min søns første tur med GP-Tours, og til 'Le Mans' i det hele taget.
Jeg er imponeret over hvor godt styr der var på alt, og ingen undtagelser.
Jeg havde et par fantastiske dage i selvskab med min søn og ikke mindst med de øvrige af jeres gæster. Vi havde fornøjelsen at en super gæstfri herre der "kun" havde været afsted 23 gange før.
Det er altid dejlig, at de blive tage godt hånd om gæsterne, det var vores oplevelse også hvad jeg hørte andre oplevede.
Tak for en rigtig god oplevelse, og på gensyn i 2024
// Jakob

Grand Prix Tours からの回答
Meget glad for min rejse/ oplevelse til Nice/ monaco grand prix.
Vores guide mikkel, havde 100 % styr på alt, og jeg havde en dejlig tur.
Har dog fortrudt jeg ikke købte tribune billet, da slottet (rocher) er for langt væk.
Flyet hjem fra Nice, var over 1 time forsinket, men intet og kommentere om SAS/ Jettime hverken derned og hjem.
Vil helt sikkert vælge, GP tours igen.

Grand Prix Tours からの回答
Vi var med i Spanien til formel 1 løb :-) Det var bare en super god tur ,alt spillet bare :-) Især Eva havde total styr på alt som i alt :-)

Grand Prix Tours からの回答
Dårlige overnatningsforhold. Vi fik et glamping telt, men det åbenbart ikke med seng/sofa og al den luksus som normalt hører inde under begrebet. Grillen som er lovet på programmet, er også ikke-eksisterende. Der kom aldrig nogen grill. Turlederne er noget så sløve ift info i lufthavnen. Man skulle gætte sig til at finde vej til terminalerne. Ingen intro, intet info eller præsentation fra sælgeren som solgte os billettern/hilsen. Vi mødtes kun allesammen fordi min kammerat og jeg havde forslået at mødes et sted så vi ku checke ind sammen. 10591 kr for at sove i et telt med en madras. Det sidste gang jeg rejser med jer og kunne egentlig godt tænke mig at få nogle penge tilbage for den mangelfulde oplevelse. Iøvrigt er der heller ingen wifi på campen. Det virker ikke. Og mange har stillet sig undrende over alle de manglende ting som der skulle være stillet til rådighed. Intet mad ved lejren som er spiseligt.
Det eneste fede ved turen er al den race, thats it ! Og det kunne vi ha gjort billigere mex hotel og transport på egen hånd.

Grand Prix Tours からの回答
Først vil jeg lige sige vi overordnet havde en rigtig god tur til F1 på Monza i italien med GPtours, men vores dagstur vi havde tilkøbt til ferrari musseet var håbløst organiseret.
Et var at vores bus gik i stykker så vi kom en lille smule senere afsted, det sker og det ude af GP's hænder. Men vi fik så afvide at mens de andre der havde tilkøbt tur i Ferrari biler skulle det, skulle vi andre på Balsamico/eddike fabrik. Alt den venten på dem der skulle kører biler og fabriksbesøg betød at da vi endelig kom ind på ferrari museet var det meste af dagen gået og vi blev hastet igennem en guidet tur hvor vi ikke fik tid til at gå rundt og se bilerne, men måtte haste ud til en bustur på fabrikken. Derefter var der først ikke tid til at komme ind i shoppen da vi var håbløst bag tidsplanen (Vi skulle være tilbage på hotellet kl 18), men vi og nogle andre insisterede på at få min. 20 min til at komme ind i shoppen og på toilettet. Vi var tilbage et godt stykke over kl 20 på hotellet. Vi var ærgerlige over at havet hevet en dag ud når turen mest var ventetid på andre, og jeg føler helt ærligt ikke vi har fået hvad vi betalte for.
Derudover syntes jeg det for dårligt at når man skriver jer en mail med overstående, at i ikke engang gider vender tilbage med et svar. Så må jeg jo desværre skrive her (Mailen blev sendt 16. september).

Grand Prix Tours からの回答
F1 tur til Holland med både gode og dårlige oplevelser. Generel go oplevelse med at se F1, opleve stemningen, racet.
GP tours generelle planlægning er helt skæv og ukoordineret. Turen ende med ingen aftensmad 2 dage ud af 3 pga dårlig planlægning. Måtte tage tog til Kolding fremfor opsamling i KBH af bus, som ellers betalt for. Buschaufføre der kører forkert i Holland, urealistisk tidsplaner. Kunne fortælle flere episoder. Alt i alt bliver det ikke GP tours vi skal med igen og kan ikke anbefale dem til andre!

Grand Prix Tours からの回答
Min søn og jeg skulle for første gang til F1. Det var lidt uoverskueligt at undersøge og booke alt selv til sådan et arrangement, så vi valgte en samlet pakke hos Grand Prix Tours. Det har vi ikke fortrudt; vi har følt os helt trygge hele vejen igennem processen og på selve turen. Vi havde nogle fantastiske dage i Italien ... og med super gode tribune-pladser! Italienernes manglende logistik og spøjse system med at omveksle til 'festival-mønter' (token) tog vi bare med som en sjov oplevelse :-D

Grand Prix Tours からの回答
Har lige været i Italien (Monza) og se Formel 1 med 4 kamerater. Vi havde bestilt general admission billetter (ståpladser) igennem GP Tours. Vi fortrød dog lidt at vi ikke havde købt siddepladser, da der var sort af mennesker og vores håb for selv at finde nogen gode ståpladser var ikke stort.
Fredag aften kunne vi se på hjemmesiden at der stadigvæk var nogle billetter med faste pladser ledige.
Derfor ringede vi lørdag morgen ind til deres "Nød nummer" og fik fat i Ole Lilholt for, at forhøre os om muligheden for at købe siddepladser.
Det var intet problem. Ole tilbød at mødes med os inde på selve pladsen og overdrage billetterne til os.
Fantastisk service der gjorde vores tur endnu bedre!
Bestiller aldrig andre steder end GP-Tours

Meget dårligt arrangement.
Jeg kunne skirve stolpe op og stolpe ned om hvor dårligt vi syntes turen til Holland var arrangeret, og ikke mindst om hvor uprofessionel Ole var, han burde sendes på pension.
Jeg stiller det i stedet op i punktform.
1. Vi missede 3 løb, men som Ole sagde, så er ham (Frederik Vesti) vi har kørende i F2 alligevel ikke værd at se på?
2. Vi fik ikke den (gave) vi jo via vores betaling har betalt for, på trods af at det står i programmet at den vil blive udleveret på hotellet ved ankomst, det blev den ikke, og det kunne ikke rigtigt hidse Ole op, vi skulle bare tage det med ro? Vi mangler fortsat gaven.
3. De chauffører man havde hyret, viste ikke hvordan man kom ind til banen.? Med Stor forsinkelse til følge.
4. Racenight, vi valgte det simpelthen fra, på grund af jeres mand, Oles, MEGET dårlige opførelse.
Vi er 2 par som havde glædet os virkeligt meget til denne tur, (det ene pars bryllupsrejse) men det var desværre alt i alt, et super dårlig oplevelse.
Vi havde ellers hørt at i skulle ellers være de bedste til disse ture, men det er bestemt sidste gang vi køber noget gennem jer. ØV!
Hilsen Henrik, Sanne, Anne og Danny.

Grand Prix Tours からの回答
Vi var for første gang til et live F1 løb i Holland, og jeg må sige, at Grand Prix Tours leverede et meget gennemført forløb, lige fra hotellet, busserne der kørte os til banen og den meget gennemførte Race night på bilmuseet, hvor mad og drikke bare var iorden og ikke mindst Nygaard's fantastiske lille foredrag om F1 verden og weekenden's løb 🏎️🏎️🏎️
Så vi er bestemt klar til flere F1 oplevelser med Grand Prix Tours 🙂

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。