Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events på banen. Ikke tilfreds med, at hø... もっと見る
企業が回答しました
Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum: - Info forud for løbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude - Bus til... もっと見る
企業が回答しました
Rejsebureau med godt koncept uanset om man kun vil have F1 billetter eller hele pakken med hotel/bil eller fly. Hotellet i Haag lå perfekt ift. spisesteder og midtby. Buskørsel til og fra banen i Zand... もっと見る
企業が回答しました
Herlig tur til Østrigs GP 2024 Endnu engang har jeg sammen med min søn været til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig. Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i... もっと見る
企業が回答しました
Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, デンマーク
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig fint arrangement med god restaurant, god mad, gode priser og god stemning.
Vi kom til pladsen fredag, og alle pladser var taget så det var svært at få os placeret, selvom vi havde bestilt og betalt for en stor plads. Lidt for afvisende bemærkninger - ikke god stemning - men det gik da alligevel, nok mest pga vores egne positive ideer til hvordan vi kunne løse opgaven. Der var dog ingen mulighed tilbage for at få strøm.
Badeforhold var lidt for primitive, specielt var brusevandet ekstremt svingende i temperatur, og ingen mulighed for at lægge eller hænge tøj/toiletgrej nogen steder.

Grand Prix Tours からの回答
Ikke noget højtragende, men super godt og nede på jorden 👌
Kan anbefales...

Grand Prix Tours からの回答
Fedt arrangement, fine forhold på campen og masser af søde mennesker.
Mvh Frank

Grand Prix Tours からの回答
Fantastisk go tur med det bedste rejsebureau! Kan kun anbefales!!

Grand Prix Tours からの回答
Helt igennem fantastisk tur til til Red Bull Ring i Østrig. En virkelig dejlig lejer med styr på alting 👍 var min første tur med GP men bestemt ikke den sidste.

Grand Prix Tours からの回答
Super oplevelse, alt var som aftalt og forventet, ingen problemer what so ever, og flinke og hjælpsomme folk når man havde spørgsmål.

Hyggelig camp i østrig.
Toilet og bad forhold kunne måske godt gøres lidt bedre.
Priserne i selve campen er i den dyre ende.
Men alt taget i betragtning, en super hyggelig tur. 😁😎🏎️🏎️

Super Tur !!
Hvis det havde været meget regnvejr havde det nok ikke været så sjot i de optillede tælte.

Grand Prix Tours からの回答
Fremragende tur og fremragende service. Måske GP Tours også skulle stå for HAAS’ racer, så der ku’ komme styr på den også.

Grand Prix Tours からの回答
Så er vi kommet hjem fra F1 i Østrig 😁 Billetter blev købt gennem Grand Prix Tours på deres hjemmeside. Billetterne kom en ugens tid før løbet. Da vi kørte i god tid for at holde lidt ferie inden var jeg ved at blive lidt nervøs for om de kom inden vi kørte. Et opkald til dem om jeg blev klogere. De havde pt. Ikke modtaget billetterne fra Østrig endnu, så de kunne af gode grunde ikke sende dem. Jeg aftalte med dem at hvis de ikke kommet inden en hvis dato kunne jeg hente dem i deres camp. Super professionel behandling fra deres side.
Der kunne være dejligt hvis man selv kunne bestemme hvilken plads man man ville købe billet til. Da jeg går meget op i at tage billeder er det meget vigtig for mig der er frit skud.

Grand Prix Tours からの回答
Jeg var for første gang til Le Mans, og valgte bus inkl. Aktiviteter hos GP tours.
Busturen dertil var behagelig, med søde og kompetente chauffører der gav information til os passagerer. Selve lejren var fin med gode toilet og badeforhold. Som førstegangs kunne jeg godt have brugt et kort med info om bus til banen o.lign. Men lad nu det ligge.
Der var lidt op- og nedture i løbet af turen med aktiviteterne, men alt i alt en god og varm oplevelse. Men så kom hjemrejsen... Vi skulle rejse med en anden bus og andre chaufføre. Vi ankom med vores bagage søndag kl 9.30 i tilfælde af at bussen var åben, da vi gerne ville ind til banen og se løb tidligst muligt. For det fik vi sure mimer, da vi åbenbart først skulle pakke bussen fra 10-11, og efter lidt snak fik vi lov til at sætte vores bagage samt sætte håndbagage ind i bussen. Selve hjemrejsen var en fadæse, 30 min inde i turen gik toilettet i stykker, og det virkede ikke resten af turen. De 2 chauffører kommenterede ikke under turen, og vi skulle selv spørge ind mht. Pauser og forsinkelser. Pauserne var der meget få af, især med manglende toilet, ydermere var selve kørslen lidt før spændende, og vi mistede da også en skærm på bussen.
Jeg skulle være ankommet til Vejle kl 11, men klokken blev 12.30 før vi ankom. Forsinkelser kan ske i trafik, men der var ingen forklaring eller info om ca. Ankomst hvilket besværliggjorde manges videre hjemrejse.
Oveni selve kørsel og service, så var komforten i bussen som taget ud af en skolebus. Over mit sæde var en lampe i stykker, og der blæste derfor konstant kold luft ned, og bussen var i forvejen så kold, at flere beklagede sig.
Havde vi haft samme hjemrejse som vi havde udrejse, så havde jeg givet flere stjerner. Hjemrejsen kombineret med andre småting gør, at vi påtænker at rejse med et andet selskab næste år.

Grand Prix Tours からの回答
Servicen var helt i top. Når tingene ikke lige gik som de var planlagt, kæmpede vores guide Anne Lilholt 100% så alle fik en fantastisk rejse.

Grand Prix Tours からの回答
Ved ankomst, ventede vi 2 1/2 på bus som skulle køre os til hotel.
Da vi skulle hjem fra Barcelona, var bussen igen forsinket. Denne gang var.40 min.
Resten af denne F1 oplevelse var super.

Grand Prix Tours からの回答
Formel 1 Spanien 2019 med fly og på Hotel. Har rejst med GP Tours før. Denne gang og som ALTID en kæmpe fornøjelse. Dejligt at kunne læne sig tilbage og ikke tænke på mad og fly og bus og...... Bare ren afslapning. Guide stod klar da vi landede i Spanien og var med på hele turen til vi stod i lufthavnen igen. Mere end 100 % styr på ALT fra jeres side. Guide oplyste om alle de ting og mere til som vi kunne have af spørgsmål i bussen fra lufthavn til hotel. Jeg havde glemt at bestille transfer til banen fredag. Det klares af smilende og hjælpsom guide på ingen tid. Fantastisk hotel rent og pænt i Santa Susanna med god morgen og aftensmad. Racenight med Jan Magnussen og Peter Nygaard PÅ HOTELLET uden transport tid var en meget stor oplevelse. Snacks og drikkevare på GP tours regning. Det var en hyggelig aften. Har før rejst hvor vi selv stod for planlægning og bestillinger. Dette endte med at blive dyrere end pakken fra GP Tours. Så absolut fornuftig pris med alle de ekstra ting vi så også lige fik med på vores tur. Tak for denne gang. Absolut ikke sidste tur med jer GP Tours

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。