GreatWhite Of Sweden AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Packning eller nÃ¥got gick sönder till utombordaren som reglerar hur trögt det ska gÃ¥ att svÀnga (motorn har gÃ¥tt minder Àn 10h). Ringe dem massa den 17 juli och kom tillslut fram och förklarade felet,... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med hur företaget hjÀlpt mig med ett reklamations Àrende pÃ¥ en bÃ¥tmotor. De har varit vÀldigt hjÀlpsamma och trevliga i kontakten med mig. Hela tiden försökt hitta en lösning som passa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig kundtjÀnst med snabbt svar. Köpte en VIB270 med luftdurk och för priset sÃ¥ kan jag verkligen rekommendera den. Otroligt stabil, kÀnns gediget byggd, perfekt slÀpjolle tillsammans med en Mercur... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick kontakt med Jimmie pÃ¥ GreatWhite av en hÀndelse. Och mÃ¥ste sÀga att jag har fÃ¥tt ett mottagande och en service som Àr utöver det vanliga. Har har verkligen gjort allt för att kunna hjÀlpa mig me... もっず芋る

䌁業情報

1. 造船業者
  2. ボヌト販売業者
  3. 船倖機専門店

圓該䌁業による蚘述

Greatwhite tillverkar gummibåtar och ribbåtar i storlekar mellan 2 & 7 meter. Vi har butiker och verkstad i Uddevalla samt i GrÀnna dÀr vi monterar och servar våra båtar och motorer. Vi Àr auktoriserade återförsÀljare och verkstad för Mercury samt Tohatsu. Vi innehar AAA-rating så det Àr tryggt att handla av oss. Vi har totalt 5st heltidsanstÀllda mekaniker på våra anlÀggningar så att du alltid kan få hjÀlp om du behöver hjÀlp.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Kundservice

Packning eller något gick sönder till utombordaren som reglerar hur trögt det ska gå att svÀnga (motorn har gått minder Àn 10h). Ringe dem massa den 17 juli och kom tillslut fram och förklarade felet, de bad mig att skicka in ett mail med felet samt bilder vilket jag gjorde samma dag. Den 22 juli ringde jag 4 gånger med 1 timme mellan varje samtal utan att komma fram. Den 3 augusti kom jag fram efter andra försökte och frågade hur det gick då jag inte hört något ifrån dem, de skulle kolla upp det och återkomma. 7 augusti ringt konstant i en timme utan att komma fram för kolla hur det går då jag fortfarande inte hört något ifrån dem.

2026幎7月17日

GreatWhite Of Sweden AB からの回答

Hej Dan, Jag ber om ursÀkt att vi inte fått fram packningen eller svar till dig under denna tiden, det var verkligen inte vår mening.
Ditt meddelande skickades vidare samma dag till vår leverantör men då vi inte fått något svar så har vi helt enkelt missat att informera dig om detta. SjÀlvklart borde vi bevakat Àrendet bÀttre och ledsen för detta. Med vÀnlig hÀlsning, Jimmie

Problemfritt

BestÀllning, frakt och leverans va problemfritt. BestÀllde ett par sjösÀttningshjul och ett pvc ankare. SjösÀttningshjulen va klockrena, precis som utlovat 👌😎.

2026幎5月29日

Trevlig kundtjÀnst, bra gummibåt

Trevlig kundtjÀnst med snabbt svar. Köpte en VIB270 med luftdurk och för priset så kan jag verkligen rekommendera den. Otroligt stabil, kÀnns gediget byggd, perfekt slÀpjolle tillsammans med en Mercury 3.5 som jag köpte från samma företag. Planar i 10 knop med mina 100 pannor. Snabb leverans.

2026幎5月7日

Jimmie på GreatWhite

Fick kontakt med Jimmie på GreatWhite av en hÀndelse. Och måste sÀga att jag har fått ett mottagande och en service som Àr utöver det vanliga. Har har verkligen gjort allt för att kunna hjÀlpa mig med mitt önskemål. Och som han levererade.
Kommer garanterat att återkomma som kund.

2026幎4月29日

Superbra service!

VÀldigt nöjd med hur företaget hjÀlpt mig med ett reklamations Àrende på en båtmotor. De har varit vÀldigt hjÀlpsamma och trevliga i kontakten med mig. Hela tiden försökt hitta en lösning som passat mig som kund.
Det Àr ofta nÀr det blir fel som företag visar vad de går för och Great White får 10/10 från mig!
Jag kommer handla hÀr igen :)

2026幎4月20日

RIB ALU330 med 20hk Mercury

Köpte en RIB ALU330 med 20hk Mercury (elstart) samt trailer Respo 400 i augusti i år. Har medvetet vÀntat ett tag med detta omdöme för att verkligen hinna prova grejorna.
Först och frÀmst vill jag framhålla det proffsiga och serviceinriktade bemötandet från både William och Jimmie på GWoS. Snabb och tillmötesgående respons från offert till leverans. Leverans ordnades i GrÀnna på en söndag då firman egentligen håller stÀngt. Men bara för att det skulle bli bra för mig som kund så fixade William detta. Högsta betyg gÀllande service och bemötande alltså.
Vi har under hösten varit ute ett antal gÃ¥nger med bÃ¥ten och det Àr lika kul och trivsamt varje gÃ¥ng. Otroligt stabil liten bÃ¥t. Inga som helst problem att stÃ¥ och fiska i bÃ¥ten. Iom dubbelskrovet blir durken platt och bekvÀm att stÃ¥ pÃ¥ och stabiliteten Àr som sagt kanon. Mercury motorn Àr en dröm. Grymt stark, tyst och med elstart. Lite dyrare Àn andra alternativ men vÀrd vartenda öre i mitt tycke. Det Àr verkligen skitkul att Ã¥ka med denna bÃ¥t och motor. Planar t ex lÀtt med fyra vuxna och tvÃ¥ hundar. Nu har jag inte pressat max Àn men 20knop med mig, frugan och vovven var inga problem utan att vrida max. Annars Àr ca 15 knop en hÀrlig marschfart tycker vi. Även gÀllande bÃ¥t, motor och trailer blir det toppbetyg. Som alla fattar rekommenderar jag GWoS och ALU330+Mercury 20hk starkt.

2025幎10月30日
5぀星のうち5の評䟡

En vÀldigt bra och skön bÃ¥t att bÃ¥de

En vÀldigt bra och skön båt att både köra och åka. Går vÀldigt fint i vattnet. Platsen dÀr lÀngs fram Àr vÀldigt skön att sitta på. Det Ànda problemet jag har Àr att årorna hoppar ut i den lilla grejen som håller den kvar, nÀr man kör fort.

2025幎10月19日
5぀星のうち4の評䟡

Fin vÊrdi for pengene

Har kÞbt en 330 Rib overordnet virker den rigtig fin, men gode detaljer som en stor brÞnd ude foran, gode lÞfteÞjer og mange af dem. Overtryksventil.

Finish er sÃ¥ ikke helt perfekt, ved ankomst var maling slÃ¥et af flere steder, og mÊrker man under de huller der er boret, er der skarpe kanter mange steder. Ærgerligt da det ikke havde krÊvet meget tid inden man havde samlet den og fjernet dem

Havde vÊret fint for mulighed for montering af zink på båden under vandet for og undgå tÊring

Men overordnet set super service og en der båd der virker fornuftig til prisen og en fin lille manual til og vedligeholde båden

2025幎9月5日

Jag köpte en motor Tohatsu 9.8 hk och

Jag köpte en motor Tohatsu 9.8 hk och en trailer.
Jag åkte direkt och tankade i dunken som kom med motorn och ut på sjön. NÀr jag skulle köra med motorn gick tomgången inte som den skulle, Àven om den var ny. Jag fick då rådet av GreatWhite att lÀmna in den.

Jag lÀmnade till en akutoriserad Tohatsureperatör. De sa att det vara smuts i förgasaren och att det kan bli så om en motor ligger på lager ett tag.

Detta var inget Greatwhite brydde sig om. Jag fick stå för servicen sjÀlv. Dåligt tycker jag. Jag kommer inte köpte något mer från dem.

2025幎8月7日

GreatWhite Of Sweden AB からの回答

Hej Simon, Det som var konstigt med detta var att reklamationen med smuts i förgasaren kom 4 månader efter leverans.

Men nÀr vi fick klart för oss att du menade att motorn inte gått riktigt bra från start så blev det sjÀlvklart för oss att hjÀlpa dig genom att betala din servicefaktura.
Med vÀnlig hÀlsning,
Jimmie

Great White Rib lÀcker kraftig över allt

Har en 5 år gammal Great White Rib som Àr 3:60. Förvarats inomhus på vintern. Legat i sjön 5 månader om året. Den lÀcker luft i ventiler och sömmar på ett flertal stÀllen. Började redan år 3 och limmade om ventilerna på varv hos dem. Sedan blivit vÀrre och vÀrre och just nu går den inte knappt att köra. Under all kritik att en båt inte ska hålla mer Àn 3-4 år. Blir skroten nu i vinter för att köpa något som håller. Varning köp inte detta mÀrke!

2025幎8月5日

GreatWhite Of Sweden AB からの回答

Hej Christer, Det var vÀldigt tråkigt att höra om detta problem. Jag kan inte se att du kontaktat oss om problemen tidigare och om du gör det så ska vi sjÀlvklart titta på detta och en lösning.

ALU270 RIB sjönk framför bilfÀrja

Min dotter, hennes sambo och franska bulldog puttrade fram i 10 knop utanför Vaxholm i en Greatwhite 270 RIB med aluminiumskrov och Tohatsu 9.9 hk. Då sprack hela akterspegeln och den sjönk framför bilfÀrjan, så dom fick ro iland. Båten köptes av Greatwhite, var sex år gammal och förvarades i båthangar under vintrarna.

2025幎7月19日

Hej Vincent,
Otroligt tråkig situation och vi beklagar givetvis detta.
Som jag sagt nÀr vi haft kontakt om detta så Àr det omöjligt för oss att se orsaken då vi inte haft kontakt med båten vid service eller annat på alla dessa år. Jag har också meddelat att om du kommer in med den så kan vi undersöka den, samt Àven erbjudit ett vÀldigt subventionerat pris på nytt skrov.

Innan vi vet mer så kan vi inte sÀga något om orsaken men allt kan dessvÀrre köras sönder.

Med vÀnlig hÀlsning,
Jimmie

For en service!

Kom brasende inn en fredag ettermiddag, ba om en grå 270 og måtte ha den levert på vannet den dagen. 2 timer senere var jolla levert på brygga i SmÞgen!
Super service og en herlig gjeng som står på for sine kunder! Anbefales på det sterkeste :)

2025幎7月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス