GreatWhite Of Sweden AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Packning eller nÃ¥got gick sönder till utombordaren som reglerar hur trögt det ska gÃ¥ att svÀnga (motorn har gÃ¥tt minder Àn 10h). Ringe dem massa den 17 juli och kom tillslut fram och förklarade felet,... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med hur företaget hjÀlpt mig med ett reklamations Àrende pÃ¥ en bÃ¥tmotor. De har varit vÀldigt hjÀlpsamma och trevliga i kontakten med mig. Hela tiden försökt hitta en lösning som passa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig kundtjÀnst med snabbt svar. Köpte en VIB270 med luftdurk och för priset sÃ¥ kan jag verkligen rekommendera den. Otroligt stabil, kÀnns gediget byggd, perfekt slÀpjolle tillsammans med en Mercur... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick kontakt med Jimmie pÃ¥ GreatWhite av en hÀndelse. Och mÃ¥ste sÀga att jag har fÃ¥tt ett mottagande och en service som Àr utöver det vanliga. Har har verkligen gjort allt för att kunna hjÀlpa mig me... もっず芋る

䌁業情報

1. 造船業者
  2. ボヌト販売業者
  3. 船倖機専門店

圓該䌁業による蚘述

Greatwhite tillverkar gummibåtar och ribbåtar i storlekar mellan 2 & 7 meter. Vi har butiker och verkstad i Uddevalla samt i GrÀnna dÀr vi monterar och servar våra båtar och motorer. Vi Àr auktoriserade återförsÀljare och verkstad för Mercury samt Tohatsu. Vi innehar AAA-rating så det Àr tryggt att handla av oss. Vi har totalt 5st heltidsanstÀllda mekaniker på våra anlÀggningar så att du alltid kan få hjÀlp om du behöver hjÀlp.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Köpte båt som sprack i en steglist

Köpte båt som sprack i en steglist. Efter månader av försök att få tag i någon för hjÀlp fick jag tillslut till mig att jag fick köra ner båten om jag vill ha hjÀlp. En resa på 50mil. Båten blev svetsad och enligt dom testad. NÀr jag kom hem och la den i vatten lÀckte den fortfarande och hÀr vÀljer företaget att ifrågasÀtta mig för att sedan ignorera mig.

2023幎6月26日

Lurendrejeri och skojare KÖP INTE

Har en elutombordare som Àr 3 år gammal, bestÀllde reservpropeller och fick hem den. Muttern var grovgÀngad och förstörde propelleraxeln nÀr jag försökte montera den. Vid kontakt hÀvdar Greatwhite att det Àr mitt fel och jag skulle ha vetat bÀttre Àven om de skickar fel grejer. Pratade med Àgaren Jimmie i tfn och han var så otrevlig så jag kokade över. Uruselt företag! Jag köpte en Minn Kota istÀllet och Àr så mycket mer nöjd med bemötandet jag fick hos SeaSea. Greatwhite Àr ett oseriöst företag.

2023幎5月18日

Toppen service!

Åkte till GrÀnna för att försöka bestÀmma oss för rÀtt ribbÃ¥t. (Se och klÀmma lite) Det hela slutade med inköp av bÃ¥t, motor samt tillbehör packat pÃ¥ slÀpet. 👍

Vi fick ett personligt möte (tack Leif!) och mycket bra rådgivning och kanonbra service, med lastning, montering, genomgång, råd osv. av teamet på plats. Mycket trevliga och proffsiga allihopa.

Har Àven haft kontakt med de i några veckor före besöket, och alltid fått snabba svar och mkt bra service.

Vi Àr alltså jÀttenöjda och har bara rosor att ge Greatwhite, och vi kommer absolut handla dÀr fler gånger! Och så snygga ribbåtar dessutom!

/ Annika och Daffe

2021幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

Urusel hantering av mitt köp! Har fortfarande inte fått min återbetalning.

Urusel hantering av mitt köp!! Varnar för detta företag.
Jag köpte och betalade för en el-scooter som vid leverans hade så många fel och brister att den inte gick att anvÀnda överhuvudtaget. Dessutom var den inte fabrikspackad (min man jobbar på lager och såg det direkt). Det vill de dock inte erkÀnna! "nej vi får aldrig returer från kunder". Rena lögner. Tog flera veckor med maila de och ringande innan vi Àntligen fick en returfraktsedel, dock fortfarande inte pengarna tillbaka! NÀ de har tagit el-scootern på lagning. SÀsongen Àr slut och vi vill inte ha nån el-scooter av dem lÀngre. De drar ut på tiden och vill inte göra rÀtt för sig, troligtvis så de tjÀnar sina pengar. Jag kommer anmÀla dem och se till att jag får mina pengar tillbaka. Undertiden varnar jag alla från att köpa från greatwhite!

2021幎8月9日
5぀星のうち5の評䟡

For me was scary to order from them bc

For me was scary to order from them bc of lots of bad reviews.. BUT they was nice price was best on market quality of thier boats ar good! I bought an engine now for gumm boat an seafox 5hp new engine. I was kind of hard and rude just bc of they reviwes. Also comes a BUT they was nice sent out quick home delivery which arrived 3th day of my order aftef! Great staff great delivery great price!

2021幎8月4日

Försvunnen båt

Köpte båt med aluminiumdurk i dialog med företaget som fanns i lager vilken dÀrför betalades direkt. Kom överens att få hÀmta den i Uddevalla midsommar 2021. Dagen för upphÀmtning fanns inte båten i Uddevalla - den fanns inte alls, inte ens aluminiumdurken. Mest troligt har de sålt vår båt till någon annan.

Ingen har meddelat att det Àr problem. Företaget tar inte ansvar för sitt misstag utan försöker få oss att acceptera andra modeller som inte fungerar för oss. Vår modell finns i annan fÀrg och durk men den tycker företaget att vi ska acceptera utan prisreduktion.

En bit in i semestern Àr besvikelsen stor i familjen som hade sett fram emot en båtsommar.

2021幎7月4日

Valde tyvÀrr att köpa en Hidea 20

Valde tyvÀrr att köpa en Hidea 20 hk,,,. Motorn visade sej ej vara provkörd då brÀnslepumpen inte fungerade,,vilket de senare erkÀnde,,, motorn var oljefylld trots att det står att den töms efter provkörning. Motorn har kraftiga vibrationsproblem , vilket visade sej efter att jag bytt brÀnslepumpen. Greatwhite svarar inte på mail, de vill bara sÀlja,, sen skiter de helt i kunden,,, .har mailat flertalet gånger,, ringt, pratat med dem på båtmÀssor,, inget hÀnder,, Till deras försvar,, man får vÀl stå sitt kast nÀr man köper Kina-skrÀp ,,
NÀr man lÀser svaret som man får ifrån dem , så hÀnvisar de till ATV,, smart,,, men Greatwhite var ansvariga för garantin nÀr jag köpte motorn,, nÀr det blir problem,, ja då kickar man ivÀg Hidea,,. Tråkigt sÀtt av dem att hÀnvisa till ATV nÀr de sjÀlva var ansvariga för affÀren

2020幎4月2日

Handla inte dÀr!!!

Jag köpte en cykel i juli! I början på oktober gick kedjan och vÀxelarmen av! Efter en månads mejlande fram o tillbaka, skickade greatewhite reservdelar så jag sjÀlv kunde byta. NÀr det va klart viste det sig att elen på cyklen hade gått i sönder. Detta Àr snart 3 veckor sen och det hsr inte hÀnt så mycket för det tar dom ungefÀr minst 1 vecka att återkomma med svar!!! Jag kan bara rekommendera att handla hos greatwhite om inte sÀkerna går sönder. JÀttedålig upplevelse!!

2019幎11月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス