En utomordentligt nöjd kund C.C.
Våren 2024 pepprade jag Great White of Sweden med frågor och funderingar via mejl & telefon, vilka alltid blev besvarade snabbt och utförligt.
Detta resulterade i att jag och sonen bilade från Uppsala till GrÀnna, för att se och klÀmma på en sådan RIB som vi eventuellt tÀnkt oss. Det trevliga besöket resulterade i att vi åkte hem med en RIB300, svart med dubbelt aluminiumskrov, utan några tillbehör, hoppackad på takrÀcket. (Stort tack till Elias V. samt kollega (namn ?) som var inne på verkstad)
Vi körde vÃ¥r RIB med en elmotor som vi hade sedan tidigare, allt fungerade klockrent hela sommaren 2024, sÃ¥ som det var tÀnkt, förutom hastighetenâŠâ¹âŠ
För en vecka sedan (Mars 2025) köpte vi en Mercury 20hk motor från Great White of Sweden, såklart. Detta efter att jag och sonen trÀffat Jimmie (från företaget i Uddevalla) på båtmÀssan i Stockholm, som tidigare snabbt besvarat samtliga mina frågor och funderingar via mejl gÀllande just motor. (Stort tack till Jimmie F.)
Vi har Ànnu inte hunnit testa vÃ¥r nya motor, den hÀnger i förrÃ¥det med pÃ¥fylld olja, vi lÀngtar enormt tills vÃ¥r premiÀr, troligen blir det nu till helgen, om vÀder och vind Àr med oss, hoppas. ð
Om det skulle uppstå några som helst problem, vilket jag inte tror, så Àr jag inte det minsta orolig! Efter all den support och vÀnlighet jag hittills och alltid blivit bemött med, från flera olika personer från företaget Great White of Sweden.
Great White of Sweden har behandlat mig så som jag tycker att ett företag ska behandla sina kunder, tack!
Stort tack till er alla som jobbar på Great White of Sweden, jag kommer med all sÀkerhet att åter kontakta er om jag planerar något mer köp till vår RIB! Eller om jag skulle ha någon mer fråga! Jag önskar er alla stort lycka till framöver.
Mvh en utomordentligt nöjd kund C.C.
2025幎3æ18æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ