Øre, NÊse, Hals kirurgisk klinik Grenaa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget venlig og kompetent undersÞgelse og faglig forklaring pÃ¥ mulige Ã¥rsager til min lidelse. Yderlig opfÞlgning straks sat i gang. Kan kun give alle klinikkens personale min varmeste anbefaling... もっず芋る

Vi er kommet i klinikken igennem de sidste 4 Ã¥r med vores bÞrn, og har aldrig gÃ¥et der fra med én eneste dÃ¥rlig oplevelse. Personalet er imÞdekommende og hjÊlpsomme. Berit har altid stÃ¥et pÃ¥ spring fo... もっず芋る

Virker som om denne klinik udnytter deres monopol i lokal omrÃ¥det. Virkelig uhÞflig og arrogant kontor dame fra et ukendt land som mente jeg bare kunne finde andet sted hvis jeg ikke accepterede det v... もっず芋る

Vi er kommet i klinikken igennem de sidste 3 Ã¥r med vores bÞrn, og har aldrig gÃ¥et der fra med én eneste dÃ¥rlig oplevelse. FÞrst bliver man mÞdt af Berit, den skÞnneste kvinde - som altid har en sÞd e... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Meget kompetent og empatisk behandling

Meget kompetent og empatisk behandling, det gÊlder klinikpersonale samt ÞrelÊge.
Dejligt der ikke er lange ventetider på undersÞgelse og samtale. Har vÊret det tre gange og de tildelte tider bliver overholdt.
Man mÞdes af stor venlighed, hjÊlpsomhed og imÞdekommenhed🀩🀩

2024幎9月19日
自発的なレビュヌ

En god oplevelse hver gang

Vi er kommet hos Peter og det sÞde praksispersonale i godt 6 år. Man bliver mÞdt af sÞdeste smilende Berit som allerfÞrst skal have den store ros. Hun husker ens små bÞrn, hvilket virkelig er trygt og rart for bÞrnene og os. Peter aflÊser hurtigt bÞrnene og taler til dem i bÞrnehÞjde. Han tager sig god tid, til at forklare og demonstrere for dem inden undersÞgelsen. Det er ikke det sjoveste for små bÞrn, at blive undersÞgt i Þrene, men når Peter finder slikskålen frem til sidst, så ender det hele jo godt igen. Klinikken er også indrettet bÞrnevenligt. Alt i alt en god oplevelse hver gang.

2024幎9月16日

Klar anbefaling!

Peter er hans team er super dygtige, rigtig gode til bÞrn og jeg fÞler at vi bliver hÞrt ift. de problemstillinger vi nu skulle have.

Mine bÞrn er trygge ved at vÊre til konsultation hos Peter, og han er god til at have dem med i processen under tjek af Þrene.

2024幎9月6日
自発的なレビュヌ

Professionel ÞrelÊge med god aflÊsning af bÞrn

Super sÞdt personale og fin klinik.
ØrelÊgen var lyttende og professionel.
Han aflÊste hurtigt at min datter ikke ville stoppe med at grÊde fÞr vi var ude igen på trods af et ihÊrdigt forsÞg. Så han arbejdede målrettet på at blive hurtig fÊrdig med undersÞgelsen (dog grundigt på trods) så vi kunne komme ud igen.
Det var virkelig dejligt og godt aflÊst.
Hun stoppede dog med at grÊde, da han fandt slik frem 😜

2024幎8月29日

Professionel, empatisk og tryg

Peter Florentin og hans team af sygeplejersker er fantastiske. Vi har to drenge som begge har dÞjet en del med mellemÞres betÊndelse, og har i den forbindelse begge fået lagt drÊn. Peter og sygeplejerskerne er altid meget imÞdekomme, og får hurtigt vores drenge til at fÞle sig trygge med hyggelig snak, smil, hurtig og yderst professionel undersÞgelser og hertilhÞrende grundig informations niveau. Vi er altid blevet taget seriÞst og blevet behandlet meget omsorgsfuldt, både til forundersÞgelser og efter narkose mv. Det er dejligt at komme et sted hvor kompetencer og stor interesse for at hjÊlpe går hånd i hånd.
Peter Florentin og hans team vil til hver en tid få vores anbefaling.

2024幎5月3日
自発的なレビュヌ

Jeg har intet dårligt at sige om

Jeg har intet dårligt at sige om klinikken eller de ansatte 😊.
De er allesammen dygtige.imÞdekommende.snaksaglige og rigtig gode til bÞrn. Jeg har endda oplevet at vÊre hos en anden ÞrelÊge i Randers med mit fÞrste barn hele 4 gange og de sagde der intet var. Men efter 4 besÞg som var en mandag fik vi en tid hos Peter om onsdagen og der fandt han ud af at hun havde vÊske og tryk i Þrene sÃ¥ hÞrelsen var nedsat med 50 % sÃ¥ vi fik faktisk allerede en tid til drÊn om fredagen det kalder jeg god og hurtig service. Siden hen har jeg haft endnu et Þrebarn som der ogsÃ¥ altid er taget godt hÃ¥nd om 🙏. Nu stÃ¥r jeg med mit 3 Þrebarn der skal have lagt drÊn pÃ¥ fredag her 6 Ã¥r efter fÞrste Þrebarn og servicen er stadigvÊk lige sÃ¥ god og kompetent.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger at bruge Peter og de andre i klinikken 😊

2024幎4月29日

DÃ¥rlige oplevelser ved lÊgen

Dårlige oplevelser ved lÊgen Peter Flotentin siden dag ét. Han har altid virket arrogant og mega ligeglad med sine patienter, lytter slet ikke efter hvad man har at sige og har ingen medfÞlelse. Det er som at hvis noget ikke passer ham, så bliver han nÊrmest fornÊrmet og sidder bare tilbagelÊnet i sin stol og tygger tyggegummi. Men virkelig sÞde og behjÊlpelige klinikassistenter!

2024幎4月9日

Kompetent behandling

Kompetent behandling, ikke meget small talk, bare lige til sagen og meget informativ.

Meget venligt personale i klinikken, som går det ekstra skridt for at finde en tid der passer eller Êndring af tid.

2023幎8月3日

HÞre prÞve

Er netop kommet ud fra klinikken og det har vÊret en meget rolig og behagelig oplevelse, lige fra sygeplejerske til lÊge. I mit tilfÊlde handlede det om hÞretab og er yderst tilfreds med guidning omkring hvordan og hvorledes det kan foregÃ¥, ved anskaffelse af hÞre apparater, tak 🙏

2023幎6月16日

Har intet at rose Peter Nieland for

Har intet at rose Peter Nieland for, han er noget af det mest arrogante menneske
sikkert kompetent men i sÊrdeleshed ubehagelig
fik undersÞgelse i bihulerne for et par Ã¥r siden, sagde det gjorde ondt, nÃ¥ sÃ¥ kan du gÃ¥ igen og dÞren blev Ã¥bnet
ud med dig😡😡😡
Er flyttet til GrenÃ¥ og har desvÊrre igen brug for en ÞrelÊge, mÃ¥ sÃ¥ mÃ¥ske helt til Århus!

2023幎4月2日
自発的なレビュヌ

Sublim oplevelse i en sårbar situation

Vores sÞn skulle have lagt drÊn og fjernet polypper. Som forÊldre er det med en hvis uro i maven, at skulle lÊgge sit narkose-sovende barn i andres hÊnder. Men både lÊger og sygeplejersker tog sig både tiden og roen til at få os til at fÞle os trygge - store som små. HÞjt informationsniveau, omsorg overfor vores barn, god humor, masser af smil og beroligende kommentarer. Vi er meget glade for vores oplevelse hos jer, og vores sÞn elsker sin Theo-bamse, som I gav ham. Han har det godt og nyder at kunne spise alle de is han vil. Tusind tak for en god oplevelse i en sårbar situation.

2023幎3月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。