Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
altijd bijzonder en lekkerâŠ
Ik vind altijd bijzonder en lekker groenten en fruit wat is uitstekend verpakt en netjes aan mijn deur geleverd. Dat beetje extra betalen voor verzendkosten is de moeite waard want lokaal kan ik dezelfde niet kopen bij onze 3 supermarkten of groenteboer. Dankjewel ð

Goede levering, ruime keus
Groenten werden netjes geleverd in een stevige doos. Alles was keurig verpakt. Ruime keuze aan groenten en fruit. Wij zullen zeker vaker bestellen.

Blijft perfect
Blijft perfect , zowel voor kwaliteit als voor service

3 meloenen besteld voor best eenâŠ
3 meloenen besteld voor best een stevige prijs, er werd geadverteerd met zoet, maar helaas alle 3 smaakloos

Groentebroer.nl ããã®åç
Goede service, had helaas een slechte ananas en vergeten een foto er van te nemen, kreeg een kortingscode twv de prijs terug zonder gedoe.
Erg tevreden met de service en de producten van groentebroer.

Groentebroer.nl ããã®åç
Een puur en eerlijk bedrijf
Een puur en eerlijk bedrijf. Duidelijke communicatie.

top kwaliteit
Altijd top kwaliteit, heerlijk verse groente.
Vlotte levering

Top!
Alles vers en goed verpakt geleverd op de gekozen datum! Chapeau!

Groentebroer.nl ããã®åç
Netjes afgeleverd en heel keurigâŠ
Netjes afgeleverd en heel keurig ingepakt. Lekker fruit en groenten

Altijd prachtige producten dieâŠ
Altijd prachtige producten die supervers zijn! Ik ben fan

Krakend vers
Krakend vers, super verpakt, snel geleverd, smaakvolle producten. Klantvriendelijkheid een tien!

Groentebroer.nl ããã®åç
Goede kwaliteit en snel geleverd
Goede kwaliteit en snel geleverd. Alles is top kwaliteit.

Groentebroer.nl ããã®åç
Diverse producten die vers en snelâŠ
Diverse producten die vers en snel geleverd worden. Enorm veel respect aan de familiale geest die heerst in het bedrijf!

Groentebroer.nl ããã®åç
De kwaliteit en verpakking vanâŠ
De kwaliteit en verpakking van Groentebroer verdient een 10.
De verzorging door de besteller zijn erbarmelijk. Ik had aardbeien besteld en die waren allemaal gekneusd doordat de doos op zijn kant werd afgeleverd,

De kwaliteit is perfect
De kwaliteit is perfect, snel geleverd en in geval van een vraag snelle reactie

Groentebroer.nl ããã®åç
Snelle levering en alles keurigâŠ
Snelle levering en alles keurig verpakt. Goed fruit ook. Mandarijnen lekker zoet. Aardbeien ð zijn overheerlijk. Dit was mijn derde bestelling en nog steeds tevreden.

Groentebroer.nl ããã®åç
Tof bedrijf maar wel vaak een issue
Laat ik vooropstellen dat ik het heel erg leuk vind dat ze bijzondere tropische vruchten aanbieden die nergens anders te vinden zijn. Waar ik wel steeds meer moeite mee heb, en wat me het gevoel geeft dat het niet zo goed gaat met het bedrijf, is dat ik de afgelopen paar bestellingen steeds een product heb gehad wat beschimmeld is of bijna te ver. Er staat op de website bijvoorbeeld ook dat de pisang mas altijd aan de groene kant worden bezorgd, maar ik kreeg ze rijp met bruine vlekken. Als iets echt bedorven is en je stuurt een mail dan wordt het wel altijd netjes opgelost met een kortingscode of vervangend product, maar ik voel me elke keer wel bezwaard dat ik weer iets moet melden.
Ik zou voor bijzondere vruchten liever een berichtje krijgen dat ik een maand moet wachten en een goed vers product krijg, dan dat ik er eentje krijg met schimmel en weer moet mailen.

Groentebroer.nl ããã®åç
alles op tijd zeer tevreden bedankt

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã