Groentebroer.nl レビュヌ

1,274
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... もっず芋る

䌁業情報

1. 青果店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

連絡先

(1,274)

過去12か月のレビュヌ数: 313ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ze komen hun afspraken na

Ze komen hun afspraken na. Ze reageren snel.

Groentebroer.nl からの回答

Een man een man, een woord een woord! En bovendien houden we van korte lijntjes dus we proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op berichtjes van onze klanten. Dank voor deze positieve review!

5぀星のうち5の評䟡

Netjes verpakt goede kwaliteit en

Netjes verpakt goede kwaliteit en gekoeld. Perfect

Groentebroer.nl からの回答

We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over de door u ontvangen producten. Dank voor deze lovende woorden!

We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Top levering

Top levering! Ziet er goed uit, netjes verpakt Ga zeker vaker bestellen 😊

Groentebroer.nl からの回答

Wat een fantastische review, dank voor uw enthousiaste woorden. Daar worden we als team heel blij van.

Super service

Always fresh and tasty products with same day delivery. Super!

Groentebroer.nl からの回答

We're so happy to read your shopping experience was, again, so positive.
Thank you very much for your kind words!

Een smakelijke bestelling

De levering was snel, het fruit dat ik had besteld was goed ingepakt om schade te voorkomen. Ik had mijn bestelling in december gemaakt. Echt niet de tijd voor dit soort fruit om te kopen maar, het fruit was echt overheerlijk.
Zoet en sappig!

2025幎12月17日

Groentebroer.nl からの回答

Wat worden we blij van uw positieve woorden, dank daarvoor!
Laat het u allemaal heerlijk smaken.

5぀星のうち1の評䟡

Slecht

Slecht
Watermeloenen XL... nou eerder XXS. Vervolgens moet ik een foto maken?? Om aan te tonen? Je weet zelf wat je hebt verstuurd.

2026幎3月2日

Groentebroer.nl からの回答

Zoals besproken hanteren we een 100% garantie op smaak en kwaliteit. Om een helder beeld van uw klacht te krijgen vragen we altijd om een foto toe te sturen, zodat we de garantie in gang kunnen zetten en de klacht met onze inkoper kunnen bespreken. We zijn nog steeds van mening dat we dit netjes met u op willen lossen.
Team Groentebroer.

Prima!

Besteld in de ochtend en snel afgeleverd in de avond en heerlijk verse producten. Ik ben blij

2026幎2月27日

Groentebroer.nl からの回答

Wat fijn te lezen dat u tevreden bent over de door u geplaatste bestelling en de afhandeling daarvan. Dank voor deze mooie review en laat het u allemaal heerlijk smaken.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer netjes en zorgvuldig verpakt.

Zeer netjes en zorgvuldig verpakt.
Alles is heel vers.

2026幎2月27日

Groentebroer.nl からの回答

Met veel zorg en aandacht pakken we het fruit en de groente voor u in, zodat u lekker kunt smullen van alle mooie producten die u heeft besteld. Dank voor deze positieve review!

5぀星のうち5の評䟡

Een tevreden vaste klant.

Ik plaats wekelijks een bestelling bij groenteboer.nl en alles word altijd naar volle tevredenheid geleverd. Producten van topkwaliteit die je in de supermarkt niet vind!

2026幎2月24日

Groentebroer.nl からの回答

Dank voor uw lovende woorden en loyaliteit! We verwelkomen u weer heel graag terug in onze webshop.

5぀星のうち5の評䟡

mooi op de hoogte gehouden van het hele

mooi op de hoogte gehouden van het hele bestel en - bezorgproces. en een mooi vers product ontvangen. voor herhaling vatbaar

2026幎2月24日

Groentebroer.nl からの回答

Vriendelijk dank voor uw positieve review, we zijn blij te lezen dat het hele proces van bestellen tot het in ontvangst nemen van de producten zo goed bevallen is.
Laat het u allemaal heerlijk smaken!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer fijn fruit en groente

Tweede keer besteld bij Groentebroer en heel tevreden, snelle levering, fruit en groenten worden zeer zorgvuldig verpakt, ook op hun website word duidelijk omschreven hoe t smaakt, land v herkomst en bewaaradvies, ik t kan iedereen aanbevelen! Top

2026幎2月19日

Groentebroer.nl からの回答

Wat een enthousiaste beschrijving van uw shop ervaring. Daar worden we heel erg blij van!! Dank voor uw positieve aanbeveling, we verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goeie prijzen! En zo leuk ingepakt, in papieren zakken 👍🏻

2026幎2月12日

Groentebroer.nl からの回答

Dank voor uw positieve review!!

Wij hebben een hekel aan plastic en verpakken het liefst zoveel mogelijk zoals opa het vroeger al deed op de markt: in een papieren zak of los in de tas.
Dus geen netjes om de sinaasappel, plastic om de appels of folie om de komkommers. Daarmee besparen we 90% plastic.
Om groenten en fruit veilig te verzenden moeten we soms wel luchtzakjes gebruiken om schade – en daarmee voedselverspilling – te voorkomen.

We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop!

Hele goede en snelle Levering

Hele goede en snelle Levering, altijd graag een afnemer van Groentebroer.

2026幎2月10日

Groentebroer.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review, we worden heel blij van uw complimenten!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goede vriendelijke service

Groentebroer.nl からの回答

fijn dat u zo tevreden bent, dank voor deze mooie recensie!

5぀星のうち5の評䟡

Eindelijk weer een appel!

Goede service, mooie producten, klantvriendelijk. Het is voor mij heel lastig om een anti-allergie appel te kopen. En dan is het zo fijn dat dit 'op afstand' zo kan. Dit had ik veel eerder moeten weten.

Groentebroer.nl からの回答

Wat is het dan smullen als u weer een appeltje kunt eten zonder allergische reaktie!!
Dank voor uw lovende woorden en heel graag tot een volgende keer.

5぀星のうち4の評䟡

Mooie grote aardappels prima service.

Mooie grote aardappels prima voor friet te maken. Snelle levering, de chauffeur heeft nietjes gebeld omdat het adres moeilijk te vinden was en we zijn er samen goed uit gekomen. Top.

Groentebroer.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve woorden, dat waarderen we enorm.
We zien u graag terug in onze webshop.

5぀星のうち5の評䟡

Goeie levering mooi en veilig ingepakt

Goeie levering mooi en veilig ingepakt zal zeker nog bestellen grt

Groentebroer.nl からの回答

hartelijk dank voor deze mooie review.
Wat leuk te lezen dat onze eerste kennismaking zo positief is geweest.

Wat. Een. Service.

Ik ging naar Groentebroer met een heel simpel plan: twee cassavewortels halen. Punt.

Twintig minuten later liep ik naar buiten met een doos vol fruitplezier en een grote glimlach. Wat. Een. Service.

Ondanks wat gebrekkige communicatie aan klantzijde (lees: moeder en zus 😅), werd de bestelling tóch een groot succes. Van bestelling tot afhalen binnen 20 minuten, soepel geregeld en met duidelijk extra aandacht.

De producten zijn top, maar wat Groentebroer echt onderscheidt is dat ze die extra stap zetten. Je voelt dat ze meedenken en plezier hebben in wat ze doen.

En dan nog even dit: kudos voor de marketingafdeling 😉 Want als je voor cassave komt en met fruitgeluk thuiskomt, doe je toch écht iets goed.

Absoluut een aanrader.

2026幎1月28日

Groentebroer.nl からの回答

Wauw, van zoveel mooie woorden zouden we bijna gaan blozen, dank voor deze fantastische review en enthousiaste aanbeveling!!

En wat een topper is onze Nick (de marketing man binnen ons bedrijf), heel blij met al zijn enthousiaste en creatieve ideeën en input.

We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.
Team Groentebroer.

Heel mooi verpakt en stevig ,

Heel mooi verpakt en stevig ,
Mooi uitziend fruit en groente en heerlijk .
Ben blij dat ik die stap naar jullie heb genomen .

2026幎1月27日

Groentebroer.nl からの回答

We zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest en we verwelkomen u dan ook heel graag terug in onze webshop.
Dank voor deze prachtige recensie!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。