レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Seriös und entspannt! Torben und Mathias haben sich die Zeit genommen und alle Fragen beantwortet! Auch nach dem Kauf lief alles glatt! Wir freuen uns, ein solches Auto bekommen zu haben! Die Firma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Langt de fleste var meget hÞflige, men generelt var det sÃ¥ledes, at sÊlger ikke selv fulgte op pÃ¥ noget, men at det fÞrst skete, nÃ¥r jeg havde taget kontakt til ham af flere omgange. Det var ret enerv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bilen stod klargjort i udstillingen med Ã¥bne dÞre og et skilt Þnskede os tillykke. Jonas kom med det samme og bÞd os velkommen, derefter gennemgik vi bilen og fik overdraget nÞglerne. Under hele forl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super hÞflig sÊlger. Ny elbilejer, det eneste minus var at jeg ikke blev informeret om at jeg skulle "opvarme" batteriet hvis jeg skulle benytte en lynlader pÃ¥ min tur hjem fra Kolding til KÞbenhavn.... もっず芋る

䌁業情報

5. 自動車修理店
  6. 䞭叀車ディヌラヌ
  7. 日産ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til GT Biler A/S – din bilforhandler i Kolding. Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populÊre mÊrker som Kia, Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rÃ¥dgivning ved kÞb af bil, sÃ¥ du fÃ¥r netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er ogsÃ¥ specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne vÊrksted i Kolding stÃ¥r klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mÊrke og model. Vores mÃ¥l er at give dig en tryg, Êrlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er pÃ¥ udkig efter din nÊste bil eller har brug for et pÃ¥lideligt autovÊrksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus pÃ¥ kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gÞr en forskel.

4.5

過去12か月のレビュヌ数: 80ä»¶

レビュヌを曞く

2026幎7月2日

Hej Mathias,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

Mangelfuld kommunikation

Jeg har haft min MG Marvel R ved GT Biler i Kolding med flere fejl.

Den tekniske del af arbejdet har vÊret i orden. VÊrkstedet har fundet fejlene på bilen og har lÞbende undersÞgt de problemer, jeg har henvendt mig med.

DesvÊrre har kommunikationen gennem hele forlÞbet ikke levet op til mine forventninger. Jeg har flere gange oplevet at få lovet en tilbagemelding, som ikke kom, og flere af mine konkrete spÞrgsmål er ikke blevet besvaret, selv efter opfÞlgende henvendelser.

Jeg har fuld forståelse for, at reservedele kan vÊre i restordre, og at nogle reparationer må vente. Min kritik handler derfor ikke om ventetiden, men om manglende opfÞlgning og kommunikation.

Jeg håber, GT Biler vil arbejde med denne del af kundeoplevelsen, for det faglige arbejde virker kompetent, men den mangelfulde kommunikation har desvÊrre trukket min samlede oplevelse ned.

2026幎7月15日

Hej Martin,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det glÊder os, at du oplevede det tekniske arbejde på din MG Marvel R som kompetent, og at vi har kunnet finde og udbedre de fejl, du har henvendt dig med.

Samtidig er vi naturligvis kede af at hÞre, at kommunikationen ikke har levet op til dine forventninger. Vi er helt enige i, at når vi lover en tilbagemelding, så skal den også komme, og vi beklager, at du har oplevet manglende opfÞlgning undervejs.

Vi tager din feedback til os og arbejder lÞbende pÃ¥ at blive bedre til at holde vores kunder orienteret – ogsÃ¥ i de forlÞb, hvor vi afventer reservedele eller svar fra producenten.

Tak for både rosen og den konstruktive kritik. Den er vÊrdifuld for os og hjÊlper os med at forbedre kundeoplevelsen.

God kundeservice flinke og

God kundeservice flinke og imÞdekommende alt i alt en god oplevelse.

2026幎6月20日

KÊre Lisbeth,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

GT Biler

En venlig og kompetent betjening ved

En venlig og kompetent betjening ved handlen med vores nye bil.

2026幎6月26日

KÊre Hans Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Team GT Biler

Jeg kÞbte min nye Kia EV3 i december

Jeg kÞbte min nye Kia EV3 i december måned 25. Den har kÞrt rigtig godt. Der har ingen problemer vÊret med bilen. Personalet har altid vÊret hjÊlpsom når jeg kommer med spÞrgsmål til bilen.Hilsen Johnny

2025幎11月29日

Hej Johnny,

Det er dejligt at hÞre, at du er glad for din flotte Kia EV3.
Det er også en helt fantastisk bil - ja, den er jo faktisk verdens mester ;-) (World Car of the Year 2025)

Du er altid velkommen til at besÞge os. Vi hjÊlper med glÊde.

TEAM GT Biler

De varmeste anbefalinger

En virkelig god og meget positiv oplevelse, at handle hos GT Biler. Jeg har fÞlt mig tryg og godt behandlet igennem hele forlÞbet. Et dejligt og indbydende sted med styr på tingene, god kundeservice, behagelig og imÞdekommende medarbejdere, pålidelig og kompetent sÊlger, god til at informere og vise bilen frem.

2026幎6月27日

KÊre Heidi,

Mange mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det betyder alt for os, at du har fÞlt dig godt behandlet og har vÊret tryg i dit bilkÞb. Stort tillykke med din flotte nye Micra.

Vi glÊder os meget til at hjÊlpe dig fremover. På gensyn.

Ingemann & Simon

Personalet er helt i top.

Personalet og kundeservice er helt i top, trods travlhed blev der ikke gået på kompromis med servicen. Der var tid til os og vi fÞlte os, godt tilpas, god information og behagelig og venlig hjÊlp til at finde den helt rigtige bil til os. Stor ros og de bedste anbefalinger fra os.

2026幎6月26日

KÊre Bente,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord.

Det glÊder os meget, at I oplevede en god og nÊrvÊrende service, og at I fÞlte jer godt tilpas gennem hele forlÞbet. Vi gÞr os umage for at give alle vores kunder den bedst mulige oplevelse – ogsÃ¥ nÃ¥r der er travlt – sÃ¥ det betyder meget for os, at det er blevet bemÊrket.

Tak for jeres anbefaling og for tilliden. Vi håber, I bliver rigtig glade for bilen, og vi glÊder os til at byde jer velkommen fremover.

Team GT Biler

Personalet

God, faglig og kompetent personale

2026幎6月21日

KÊre Lis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os. Vi glÊder os til at se dig fremover.

Fantastisk service

Vi har kÞrt Kia i mange år og er derfor tidligere kunder hos Vestergaard biler i Kolding, men da Kia forhandlingen blev overdraget til GT Biler var vi nÞdt til at henvende os til GT Biler, da vi ville have en ny Kia Niro EV.
Vi var lidt nervÞse, da vi altid har fået en rigtig god service hos Vestergaard, men det skulle heldigvis vise sig, at vi ikke havde nogen grund til at vÊre nervÞse.
Vi blev modtaget af Simon hos GT Biler med et stort smil og efter en god snak med Simon endte vi med at kÞbe vores nye Kia Niro EV hos GT Biler.
Jeg kan kun anbefale GT Biler - sjÊldent har jeg mÞdt så positive og imÞdekommende folk i en kundeservice - det var en stor fornÞjelse.

2026幎6月21日

KÊre Bjarne,
Tusind tak for din positive anmeldelse - det varmer rigtig meget. Jeg er isÊr glad for, at I fÞler jer godt behandlet.. Det var også en fornÞjelse at mÞde jer - og jeg ser frem til mange gode år sammen med jer og jeres fine Kia Niro EV. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I skulle få behov for hjÊlp eller blot har et spÞrgsmål til jeres bil.
Simon, GT Biler

Dårlig planlÊgning og ALT for lang vente tid.

Jeg har nu vÊret på vÊrkstedet for 3 gange, fÞrste gange var service hvor jeg i samme omgang bad om at få opdateret softwaren på vores mg4, det kunne de ikke finde ud af. og samtidigt tog servicen forholdsvis lang tid.

anden gang var i forbindelse med en skade som min forsikring tog sig af så her har jeg ikke nogen kommentare.

Jeg har nu idag haft booket tid til service og aftale at komme ind med bilen klokken 7:45, med forventning om at en standard service på en elbiler tager max 1.5 time så jeg kunne komme videre på arbejde.

servicen viser sig ikke kan kunne på begyndes fÞr klokken 10, noget som jeg ikke bliver informere om så jeg venter fÞrst 2 timer i forretningen for så at blive yderst utåldmodig og spÞrge hvad vente tiden er, her får jeg at vide at de nok fÞrst kan have den klar klokken 14! da personalet holder mÞde! midt i arbejdstiden med 9 kunder siddende i butikken ventende på dets biler. jeg bliver tilbudt en låne bil men det er allerede for lÊngst forsent for mig at nå nogen former for arbejde på mit arbejde i Esbjerg med en times transport tid der over.

Under al kritik jeg har nu spildt en hel dag på at VENTE ikke på at få serviceret bilen, på at VENTE på at nogen kigger på den.

2026幎7月3日

Hej Peter,

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have, og jeg er ked af at hÞre, at dit besÞg hos os blev så frustrerende.

Vi kunne helt klart have vÊret bedre til at informere dig om, at bilen fÞrst kunne komme på liften senere på formiddagen. Havde vi gjort det fra starten, kunne du have valgt en anden lÞsning, f.eks. en lånebil med det samme, eller vi kunne have fundet et andet tidspunkt til servicen.

Vi holder et fast formiddagsmÞde hver fredag i forbindelse med formiddagspausen, og det er en del af vores planlÊgning. Det Êndrer dog ikke på, at vi burde have afstemt forventningerne med dig ved indleveringen, så du vidste, hvad du kunne forvente.

Vi tager din feedback med os og vil bruge den til at blive bedre til at informere vores kunder fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Simon, GT Biler

En bil bliver hurtigt til flere ved GT

Det hele startede som inspirationstur, men i samme sÞnnen havde smÊkket måsen ind i den nye Nissan micra 2026, var han solgt, vi skulle ellers have kigget på en MG4 Urban (tilbage til den senere)
SÊlgeren Rahman var utroligt imÞdekommende, humoristisk og professionel trods jeg gjorde mit ypperste for at forvirre ham, da jeg absolut ikke aner noget om biler og da slet ikke elbiler
 Rahman er meget tÃ¥lmodig og giver sig tid til bÃ¥de at forklare, regne pÃ¥ det hele, hygge om sine kunder og yde den gode service. Derfor er der nu handlet og hentet en Nissan micra til sÞnnen og lige om snart ogsÃ¥ hentet en rÞd MG4 Urban, for selvfÞlgelig skal den da med hjem ogsÃ¥, bare til mig i stedet for som fÞrst planlagt til sÞnnen.
Rahman har i den måned der ca er gået fra aftalen blev indgået holdt os fuldt ud opdateret og beklaget ventetiden, trods det slet ikke var et issue. Vi er virkelig tilfredse med alt i forlÞbet og kan kun takke for en fremragende service med en masse smil og grin, helt nede på jorden til en helt almindelig familien Danmark.

2026幎6月30日

Hej Karina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de mange fine ord!

Det glÊder os virkelig, at det, der startede som en inspirationstur, endte med to nye biler. Stort tillykke med både Nissan Micraen og den rÞde MG4 Urban, som vi meget snart har klar til dig :-)

En sÊrlig tak for de rosende ord om Rahman. Det betyder meget for os, at I har oplevet en professionel, tryg og personlig service gennem hele forlÞbet.

Tak for tilliden – vi Þnsker jer mange gode oplevelser i jeres nye biler og glÊder os til at se dig lige om lidt igen.

GT Biler

Lige fra start til slut var det en god

Lige fra start til slut var det en god oplevelse.
Ved besÞg med prÞvekÞrsel af 2 biler var der en god ro og tid til snak og gennemgang.
LÞbende kontakt ved kÞb af bilen og super betjening ved afhentning med tid til snak og gennemgå bilens funktioner.
Hele vejen igennem smilende venlige og god humor.

2026幎6月19日

Hej Karina,
Tusind tak for din 5 stjerner her på Trustpilot.
Vi håber, at du allerede er blevet glad for din nye bil.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spÞrgsmål med tiden :-)

Min Nissan Juke gik i stykker den 22

Min Nissan Juke gik i stykker den 22 maj 2026 batteri lampe lyste og den gik i nÞd program. Bilen er blevet 2 år mens den holdt på vÊrkstedet.
Bilen blev kÞrt til G.T Biler i Kolding, hvor den fik nyt batteri.
3 dage senere havde den samme problem igen og blev bugseret til G-T Biler igen.
Her stod den så 19 dage med forklaring om, at de ikke kunne finde fejlen og var i kontakt med fabrikken for at lÞse problemet. Efter 16 dage bliver jeg ringet op om at de gerne vil have, at bilen kommer på et andet Nissan vÊrksted , da de ikke har tid og den derfor vil komme til at stå til august efter deres ferie.
Jeg bliver bedt om at kontakte et andet vÊrksted. I fÞrste omgang synes det andet Nissan vÊrksted ikke det er nogen god ide når der er en sag i gang med fabrikken.
da G.T Biler får denne besked er der pludselig ikke en sag med fabrikken. Jeg bliver opfordret til ikke at oplyse bilen står på vÊrksted hos G.T. Biler, men bare at den har problemer. I min optik er det at opfordre mig til at lyve for at vÊrksted og det Þnsker jeg ikke.
Jeg giver tilladelse til min bil må flyttes, men nej jeg skal selv kÞre den, den vil blive ladet op og så kan jeg bare kÞre til et andet vÊrksted.
Jeg spÞrger om de sikre min garanti, når jeg kÞre i en Þdelagt bil, men nej det gÞr de ikke.
Jeg giver igen tilladelse på flytning af bilen, men at det er deres opgave at bugsere bilen til anden vÊrksted.
Alt det sker en fredag om tirsdagen bliver jeg ringet op, at bilen kan hentes, den fejler ikke noget, kunderådgiver siger de har fejlsÞgt og der er ingen fejl og den er blevet ladet op. "så det jeg påstår bilen fejler " kan de ikke se. Det er beskeden ordret jeg får.
Jeg henter bilen efter en drÞftelse med Nissan kundeservice. Bliver endda prÊsenteret for en regning, for når de ikke kan finde fejl er regningen min og ikke en garantisag, regningen bliver dog trukket tilbage, da jeg oplyser, der ligger en reklamation hos Nissankundeservice.
2 dage senere står bilen stille for 3 gang med samme problem. G.T Biler ikke kunne finde fejl på.
Jeg vÊlger at få bilen bugseret til et andet Nissan vÊrksted efter så dårlig en behandling hos G.T Biler og 19 dage uden at finde årsagen og uden lånebil.
Bilen får lavet fejlsÞgning på det Nissan vÊrksted den bliver bugseret til og de finder fejlen samme dag og ringer, at generatoren er defekt.
Hold jer langt vÊk fra G.T Biler der ikke engang er i stand til at finde sådan en fejl som de endda brugte 19 dage på.
Og nej G.T Biler det er ikke nogen misforståelser, i smed mig under bussen og skulle bare have en defekt bil ud af jeres butik.
VÊrste og mest uprofessionelle vÊrksted jeg i mine 40 år med bil har oplevet.

2026幎6月16日

KÊre Jytte.
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft et utilfredsstillende forlÞb og oplevelse hos os. Det er naturligvis ikke den service, vi Þnsker at levere. Vi tager din feedback alvorligt og vil gennemgå sagen internt for at lÊre af forlÞbet. Vi Þnsker dig alt det bedste fremadrettet.
Mvh. Simon, GT Biler

NÊrvÊrende sÊlger

Jeg har fÞlt mig lyttet til, og orienteret undervejs, i det hele taget godt behandlet i fht kÞb af ny bil.

2026幎6月10日

KÊre Inge,
Tusind tak for din positive anmeldelse.
Det glÊder os meget, at du fÞler dig godt behandlet hos os.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjÊlp. God sommer.
Simon, GT Biler

GT biler i Kolding er en af bedste

GT biler i Kolding er en af bedste bilforhandlere hvor man kan stolle på de har god service og god kvalitet i forhold til det man skal bruge

2026幎6月9日

Hej Halil,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord om os.
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du vÊrdsÊtter både vores service og kvalitet. Vi lÊgger stor vÊgt på at vÊre en bilforhandler, som vores kunder kan stole på, så din feedback betyder rigtig meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

vi har fået meget hjÊlp

vi har fået meget hjÊlp

2026幎5月29日

Hej Aksel,

Tak for dine 5 stjerner! :-)
Vi er glade for, at vi har kunne hjÊlpe dig - og vi sÊtter en Êre i, at hjÊlpe dig bedst muligt fremover. Du er altid velkommen.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. God informationer omkring min bil. En god service.

2026幎5月31日

Hej Ninna,

Tusind tak for din positive anmeldelse :-)

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med din oplevelse.
Skulle der opstå spÞrgsmål til din bil, så er du altid velkommen til at kontakte os.