レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Langt de fleste var meget hÞflige, men generelt var det sÃ¥ledes, at sÊlger ikke selv fulgte op pÃ¥ noget, men at det fÞrst skete, nÃ¥r jeg havde taget kontakt til ham af flere omgange. Det var ret enerv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bilen stod klargjort i udstillingen med Ã¥bne dÞre og et skilt Þnskede os tillykke. Jonas kom med det samme og bÞd os velkommen, derefter gennemgik vi bilen og fik overdraget nÞglerne. Under hele forl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super hÞflig sÊlger. Ny elbilejer, det eneste minus var at jeg ikke blev informeret om at jeg skulle "opvarme" batteriet hvis jeg skulle benytte en lynlader pÃ¥ min tur hjem fra Kolding til KÞbenhavn.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Seriös und entspannt! Torben und Mathias haben sich die Zeit genommen und alle Fragen beantwortet! Auch nach dem Kauf lief alles glatt! Wir freuen uns, ein solches Auto bekommen zu haben! Die Firma... もっず芋る

䌁業情報

5. 自動車修理店
  6. 䞭叀車ディヌラヌ
  7. 日産ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til GT Biler A/S – din bilforhandler i Kolding. Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populÊre mÊrker som Kia, Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rÃ¥dgivning ved kÞb af bil, sÃ¥ du fÃ¥r netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er ogsÃ¥ specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne vÊrksted i Kolding stÃ¥r klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mÊrke og model. Vores mÃ¥l er at give dig en tryg, Êrlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er pÃ¥ udkig efter din nÊste bil eller har brug for et pÃ¥lideligt autovÊrksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus pÃ¥ kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gÞr en forskel.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 80ä»¶

レビュヌを曞く

Meget tilfreds

Meget tilfreds. God informationer omkring min bil. En god service.

2026幎5月31日

Hej Ninna,

Tusind tak for din positive anmeldelse :-)

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med din oplevelse.
Skulle der opstå spÞrgsmål til din bil, så er du altid velkommen til at kontakte os.

GT Biler A/S

Var svÊr at fÃ¥ forhandlet ting hjem til

Var svÊr at få forhandlet ting hjem til bilkÞbet

2026幎5月24日

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse!
Vi håber, at du vil huske os for den gode oplevelse og service.
Vi har givet dig den bedst mulige byttehandel på den pågÊldende bil. Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye Kia EV5. Sig endelig til hvis du har spÞrgsmål :-)
Simon, GT Biler

God service da vi efterfÞlgende havde

God service da vi efterfÞlgende havde et par spÞrgsmål til bilen

2026幎5月30日

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse :-) Det betyder meget for os!

I skal altid vÊre velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spÞrgsmål til jeres nye bil. Vi er altid klar på at hjÊlpe jer.

Fantastisk oplevelse

Jeg kÞbte en brugt bil hos GT biler, hvor sÊlgeren Jonas fandt en god bil til mig. Der passede til alle mine kriterier.

Kan klart anbefale denne forhandler

2026幎6月2日
自発的なレビュヌ

Hej Line,
Tusind tak for din positive anmeldelse og anbefaling! Det betyder meget for os :-)
GT Biler A/S

Den sÊlger vi handlede med havde tid

Den sÊlger vi handlede med havde tid til at forklare og sÊtte os ind i bilen
Midt i det hele skulle han tage en anden kunde og så bad han en kollega at overtage os
Mener ikke det er en ordentlig behandling af en der aldrig har haft el-bil fÞr

2026幎5月15日

KÊre Lene,

Vi er naturligvis kede af at hÞre, at I oplevede, at vi ikke har fået den oplevelse i forventede.

Da I prÞvekÞrte bilen, hjalp vores sÊlger Jonas jer godt i gang og gennemgik bilens vigtigste funktioner. Da I kom tilbage fra prÞveturen, overtog vores sÊlger Steffan dialogen, da Jonas havde en aftale med nogle andre kunder, som skulle hente deres nye bil.

Da I kom for at hente jeres nye bil, stod Jonas igen klar til at hjÊlpe jer med en grundig gennemgang af bilen og dens funktioner. Gennemgangen varede cirka en time, og vi gjorde vores bedste for at sikre, at I fÞlte jer trygge ved bilen, inden I kÞrte afsted.

Hvis I fortsat har spÞrgsmål eller Þnsker yderligere vejledning i bilens funktioner, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi hjÊlper jer meget gerne med en ekstra gennemgang, så I får det fulde udbytte af jeres nye elbil.

Perfect sted

Perfect sted, kigget på en bil syndes den var fin, betalte, fik den og jeg er glad for den,
SÞde mennesker og intet bÞvl så alt i alt en godt sted

2026幎5月22日

KÊre Arthur,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse i forbindelse med dit bilkÞb.

Skulle der opstå spÞrgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Simon, GT Biler

Skjulte omkostninger og manglende opfÞlgning ved kÞb af importbil hos GT Biler

Jeg har netop kÞbt en Xpeng G6 hos GT Biler, som er importeret fra Tyskland af forhandleren, og selvom bilen teknisk set er fin indtil videre, må jeg desvÊrre give to stjerner på grund af forhandlerens mangel på overblik over de ekstra omkostninger ved import og deres dårlige kundeservice.

Vores stÞrste Êrgrelse er, at GT Biler tilsyneladende ikke har styr på de reelle omkostninger, som kÞberen pådrager sig.

Vi blev fÞrst efter kÞbet klar over, at det koster 2.500 kr. alene for at fÃ¥ adgang til den digitale nÞgle og centrale funktioner i appen. Til dette kommer, at Xpeng Danmark fÞrst vil honorere garantien, efter bilen er blevet serviceret fÞrste gang – en service, der ogsÃ¥ koster 2.500 kr. Disse belÞb blev ikke tydeligt kommunikeret eller inddraget i salgsprocessen.

Dette er yderligere forvÊrret af at GT Biler påstod at have talt med Xpeng Danmark, så de burde kende til disse forhold inden salget.

Derudover var forhandleren uvillig til at inkludere FDMs tillÊgseddel til slutsedlen.
Dette er et vigtigt vÊrktÞj for at sikre et trygt kÞb, og at de nÊgte at udfylde den, er mÊrkeligt, da det vil tage dem tÊt på ingen tid.

Selvom bilen kunne afhentes samme dag som kÞbet, var der inden dagen for prÞvekÞrsel forskellige udmeldinger om, hvornår bilen kunne vÊre klar, hvilket skabte unÞdvendig usikkerhed undervejs. Det samme problem med forskellige meldinger var der også ift. udstyrsniveauet på bilen, hvor det var svÊrt at få en entydig melding om bilen havde anhÊngertrÊk eller ej.

Det mest negative er dog behandlingen efter kÞbet. Da vi henvendte os omkring de uforudsete ekstraudgifter, fik vi fÞlgende svar fra forhandleren: "Det glÊder mig i havde en god oplevelse 😊 Jeg kigger ind i det og vender tilbage 😊". PÃ¥ trods af dette lÞfte om opfÞlgning, har vi ikke hÞrt et ord siden, heller ikke efter en rykker. Vi kÞbte bilen den 3. maj, henvendte os den 4. maj, og fik svaret ovenfor samme dag. Vi rykkede for svar 11. maj og har fortsat intet hÞrt dagen for denne anmeldelse den 26. maj.

KÞbet af en importbil krÊver en forhandler, som står ved sit salg, og der kan levere klarhed og sikkerhed. Her fÞler vi os efterladt med regningen og uden svar.

2026幎5月3日

Hej Kasper,

Det lyder til, at der muligvis er opstået en misforståelse i kommunikationen. Efter vores opfattelse var den seneste aftale, som blev indgået telefonisk, at du kunne fremsende fakturaen for overflytningen af garantien på de 2.500kr. til os.

Vi har endnu ikke modtaget denne fra dig, men ser naturligvis frem til at modtage den, så vi kan få sagen afsluttet :-)

Ved spÞrgsmål tag endelig fat i min kollega Rahman.

Tillidsfuld dialog

Stor fornÞjelse at handle bil hos Simon.
Han var meget serviceminded og vi havde en god dialog omkring hvilken bil der var bedst til mig.
Da jeg hentede bilen kÞrte han endda med mig hen til en ladestation for at vise hvordan jeg skulle lade min bil.

2026幎5月10日

Hej Maj,
Tusind tak for din varme anmeldelse.
Det gÊlder mig utrolig meget, at du har haft en god oplevelse hos GT Biler. Du er altid velkommen til at kontakte mine kollegaer og jeg, hvis der opstår spÞrgsmål til din nye bil.

De er meget imÞdekommende

De er meget imÞdekommende, informationsniveaet er hÞjt. Nemme at kontakte, flink sÊlger

2026幎5月17日

Hej Jan,
Mange tak for din flotte anmeldelse - det betyder meget for os. Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis der opstår spÞrgsmål til din nye bil.
Team GT Biler

God service, venligt personale

2026幎5月17日

Hej SÞren,
Tusind tak for dine 5 stjerner! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos GT Biler.
GT Biler

Meget tilfreds med deres behandling af

Meget tilfreds med deres behandling af vores bilkÞb og isÊr Jonas fra Kolding 👍👍

Hej Kim,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig godt på vej med en ny bil.

GT Biler

Min mor fik lavet en fejlsÞgning på

Min mor fik lavet en fejlsÞgning på bilens strÞm system, da hun oplevede batteriet skulle skiftes hver 3 måned. Testen vidste endnu engang at batteriet skulle skiftes, og hun fik at vide det nok skyldtes hun brugte bilen Bluelink system (APP) for meget. Der blev brugt en time på at sÊtte testeren til bilen. Pris for dette 1722 kroner.

Timepriserne de kÞre med kan ikke ses nogen steder på deres vÊrksted eller på deres hjemmeside. Var hun blevet oplyst om dette på forhånd havde hun aldrig valgt at få det lavet. Hun kunne selvfÞlgelig have spurgt, men hvem tÊnker timeprisen ved Hyundai er hÞjere end timeprisen ved en advokat.

2026幎5月13日
自発的なレビュヌ

Hej Kim,

Vi har svÊrt ved at se ind i sagen her, da sagen her ikke omhandler dig - og vi kan ikke kÊden den sammen med en anden kunde. Generelt udfÞres fejlsÞgning efter fabrikantens procedurer, og der afregnes for den tid og det udstyr, der anvendes i forbindelse med diagnosticeringen.

Vi bestrÊber os altid på at vejlede vores kunder bedst muligt om både det tekniske arbejde og de omkostninger, der er forbundet med opgaven. Hvis der er spÞrgsmål eller uklarheder omkring et konkret vÊrkstedsbesÞg, er man altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå sagen nÊrmere.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte op sg@gtbiler.dk, hvis der er spÞrgsmål til regningen.

God dag.

Mvh. Simon, GT Biler

Vi blev mÞdt af en venlig ung mand

Vi blev mÞdt af en venlig ung mand Jonas, da vi ankom. Vi havde udset os en bil, vi godt kunne tÊnke os. Vi fik prÞvekÞrt den og lynhurtigt efter havde vi indgået kÞbsaftale. Vi havde nogle spÞrgsmål undervejs i processen, som han hurtigt fik svaret på. Da vi skulle hente bilen, havde den ikke måtter som aftalt, men dem fik Jonas sendt til os, som vi modtog et par dage senere. Helt sikkert en forhandler vi kan anbefale

2026幎4月27日

Hej Gitte,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord om Jonas. Det glÊder os meget at hÞre, at I oplevede en god og tryg kÞbsproces fra fÞrste besÞg til levering af bilen.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at I fremhÊver Jonas’ service, hurtige svar og opfÞlgning omkring mÃ¥tterne. Selvom de ikke var klar ved afhentning, er vi glade for, at vi hurtigt fik dem sendt til jer som aftalt.
Tak for jeres tillid og anbefaling. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis vi kan hjÊlpe med noget fremover.
GT Biler

Jeg fik en god service fra start og

Jeg fik en god service fra start og Steffan var hjÊlpsom og tålmodig i introduktionen til min bil.

Hej Helle,
Mange tak for din positive anmeldelse og sÞde ord om Steffan. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt behandlet hos os.
GT Biler

En kÞbsoplevelse baseret på tillid

En kÞbsoplevelse baseret på tillid.
En tillidsvÊkkende sÊlger, man fra start havde en god dialog med og som ikke forsÞgte at sÊlge mere end jeg som kunde selv Þnskede. Derudover en rigtig grundig gennemgang af bil i forbindelse med udlevering.

Hej Jens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at lÊse da din beskrivelse er og oplevelse her, er det vi strÊber efter at levere hver gang. Vi Þnsker give den gode kÞbsoplevelse baseret på tillid og ved at lytte til vores kundes behov og Þnsker.

Tusind tak for jeres tillid og på glÊdeligt gensyn fremover.

Teamet hos GT Biler