Legginsy bardzo dobrej jakoÅci. Przyjemny porzÄ dny materiaÅ. Szybka dostawa. Polecam :)
äŒæ¥æ å ±
- ã¢ã¯ãã£ããŠã§ã¢åº
- è¡£æååº
- ã¹ããŒããŠã§ã¢åº
- ã¹ããŒããŠã§ã¢è£œé æ¥è
- 婊人æåº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Workout wear & acessories <3 contact: info@gymhero.eu SNAP: gymherogirl Instagram: http://www.instagram.com/gymhero_official
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Good quality and very comfortable toâŠ
Good quality and very comfortable to wear
slabo
W lecie 2025 roku zamówiÅam kilka rzeczy z tego sklepu. Niestety czÄÅÄ z nich musiaÅam zwróciÄ, poniewaÅŒ w rzeczywistoÅci wyglÄ daÅy zupeÅnie inaczej niÅŒ na zdjÄciach, a opisy produktów byÅy niezgodne z rzeczywistoÅciÄ . MinÄÅo juÅŒ kilka miesiÄcy, mamy październik 2025 roku, a zwrotu pieniÄdzy nadal nie otrzymaÅam. Kontakt z obsÅugÄ klienta praktycznie nie istnieje â na moje maile (napisaÅam juÅŒ ponad 10 wiadomoÅci) nie otrzymujÄ ÅŒadnej odpowiedzi. Bardzo sÅaba obsÅuga klienta i brak profesjonalizmu. Nie polecam zakupów w tym sklepie. Monika
Potwierdzam poprzednie opinie
Potwierdzam poprzednie opinie. Czekalam ponad 3 tyg na zwrot, w dodatku oddali nizsza kwote i bez kosztu wysylki. Nie jest to zgodne z prawem wg UOKIK. Jakosc legginsow tragiczna - przeswity na posladkach.
Nikt nie odpowiada na maile, telefony, usuwaja komentarze na fb!
obsluga klienta jest naprawde na niskkmâŠ
obsluga klienta jest naprawde na niskkm poziomie. Raz dostalam uzywane spodenki i musialam tp udowadaniac, kolejnym razem nie dostalam upominku na dzien mamy- ktory byl w postach nawet na nastepny dzien po moim zamowieniu- wyczerpaly sie zapasy. wysylka miala byc po 16- wyslano ponad 10 dni pozniej i odpowiedz tez byla malo grzeczna. nigdy przepraszam- tam klient jest tylko wyrobnikiem
10.09.2024 oraz 16.06.2025
Jedna gwiazdka to zdecydowanie zaâŠ
Jedna gwiazdka to zdecydowanie za duzo!!! Po 2 miesiacach nadal brak zwrotu!!!!
PoraÅŒka!
PoraÅŒka!! ZamówiÅam legginsy i niestety zakup nie byÅ udany, sÅabe jakoÅciowo. PomijajÄ c juÅŒ ten fakt, zwróciÅam legginsy, ale od miesiÄ ca nie otrzymaÅam zwrotu pieniÄdzy!! Mimo, ÅŒe w regulaminie majÄ zapewnienie o 14 dniach. Odpisali na maila, ÅŒeby poczekaÄ 2-3 dni na zwrot.. PoczekaÅam tydzieÅ i dalej nic! Zobaczymy co dalej...
Legginsy bardzo dobrej jakoÅci
ChiÅczyk za 4krotnoÅÄ ceny
Nigdy nie miaÅam problemu ze zwrotem czy wymianÄ
, jednak muszÄ siÄ odnieÅÄ do nieciekawej polityki firmy. OtóŌ zamówiÅam top sportowy, rozmiar M/L, ale rozmiarówka mocno odbiegaÅa od europejskiej, ciuch ledwo na mnie wchodzi, mimo, ÅŒe na codzieÅ noszÄ rozmiar M. JuÅŒ kiedyÅ, gdzieÅ przeczytaÅam, ÅŒe GH ÅciÄ
ga ubrania z Azji, ale nie dawaÅam wiary, bo zarzekajÄ
siÄ, ÅŒe sÄ
w 100% polskÄ
firmÄ
, a to shein zgapia od nich ;) wracajÄ
c do topu, pod przyszytÄ
metkÄ
GH, widoczne sÄ
chiÅskie napisy, raczej kontury po gumowym nadruku.
Ogólnie rzecz biorÄ
rozmiarówki w kaÅŒdym modelu i rodzaju ubrania sÄ
ciÄ
gle inne, zero standardu. i to daje mocno do myÅlenia, jednak zmazany nadruk utwierdziÅ mnie w tym, ÅŒe jednak internety nie kÅamaÅy i GH ÅciÄ
ga ubrania z Chin i loguje je wÅasnym znaczkiem.
Teraz juÅŒ mam pewnoÅÄ, ÅŒe to Shein za czterokrotnÄ
wartoÅÄ przez doszycie metek i nadrukowanie logo....
nigdy wiÄcej nie zamówiÄ, poniewaÅŒ wolÄ za to samo zapaciÄ mniej niÅŒ lansowaÄ siÄ logiem za 200 zÅ.
Warto wspomnieÄ, ÅŒe wróciÅam do nich po kilku latach przerwy, poniewaÅŒ przestaÅam kupowaÄ po tym jak jakoÅc legginsów siÄ skiepÅciÅa. Teraz jakoÅÄ legginsów jest w porzÄ
dku, legginsy nie przeÅwitujÄ
ale po odkryciu chiÅskich znaczków na koszulce podziÄkujÄ kolejny raz i kolejnych szans nie bÄdzie.
Shocking/ Scammers
Shocking, borederline scammers, Stay right away, ordered over a week ago, no shipping info, not email replys and heard of many similair cases now too.
Get it from another site avoid ad all cost
Nie zamawiaj jeÅli bÄdziesz chciaÅa coÅ zwróciÄâŠ
WysyÅka byÅa szybka ale kwestia zwrotów to tragedia. Firma potwierdza odbiór przesyÅki zwrotnej oraz, ÅŒe ze zwrotem wszystko ok, po czym nie oddaje pieniÄdzy. Na maile nie ma odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera, nikt nie reaguje na pozostawione wiadomoÅci. PoskutkowaÅo dopiero pisanie komentarzy na social mediach. Generalnie leginsy ok, jeÅli masz sprawdzone i nie zakÅadasz zwrotu - zamawiaj. Ale jeÅli zamawiasz na próbÄ, to siÄ 10 razy zastanów. U mnie nie chodziÅo o jakÄ Å duÅŒÄ kwotÄ a i tak byÅ problem. Oststecznie pieniÄ dze wróciÅy na konto bez sÅowa przeprosin czy w ogóle jakiegokolwiek powiadomienia.
Z caÅego serca polecam
Z caÅego serca polecam. ZrobiÅam kolejne zakupy i jestem bardzo zadowolona. Zarówno z obsÅugi klienta jak i jakoÅci produktów. ZdarzyÅo siÄ raz, ÅŒe brakowaÅo towaru w moim zamówieniu ale wymieniono go po niezwÅocznej konsultacji ze mnÄ tak, ÅŒe byÅam naprawdÄ baaardzo zadowolona. Najpierw zamówiÅam legginsy scrunch w kolorze butelkowej zieleni i po ponad póŠroku ciÄ gÅego uÅŒywania przy ciÄÅŒkich treningach domówiÅam czarne push up z nowej kolekcji, koszulkÄ marble i burgundowe scrunch. Scruch sÄ z chÅodnej,elastycznej tkaniny,która siÄ oczkuje siÄ, nie kulkuje ani nie zaciÄ ga. Zaraz po zakupie zielonych na treningu zaczepiÅam je charmsem z bransoletki i zrobiÅam sporÄ dziurÄ - oczko nie poszÅo, dokoÅczyÅam trening, zszylam je w domu i nic nie nie powiÄksza a naprawdÄ ich nie oszczÄdzam. Legi dopasowujÄ siÄ do ciaÅa, nie robi siÄ camel toe. Ani scrunch ani push up nie przeÅwitujÄ ani na jotÄ co byÅo dla mnie niemaÅym zdziwieniem - nie tylko przy przysiadach ale i innych Äwiczeniach. Push up sÄ z nieco innej tkaniny, majÄ wiÄkszÄ kompresjÄ, materiaÅ jest trochÄ grubszy ale sÄ równieÅŒ bardzo komfortowe,ladnie wyszczuplajÄ . PodsumowujÄ c polecam, wiem ÅŒe firmie wczeÅniej powinÄÅa siÄ noga, pewnie iloÅÄ zamówieÅ ich przerosÅa ale naprawdÄ warto zamówiÄ legi wÅaÅnie tu - bo jakoÅÄ jest najlepsza na rynku. A mam porównanie z innymi popularnymi markami i GH nie dorastajÄ do piÄt. Od teraz - tylko GH.
PoraÅŒka
PoraÅŒka. ZakupiÅam, nie pasowaÅo, odesÅaÅam i siÄ zaczeÅo. Telefony, maile, proÅby - udaÅo sie moÅŒe ze trzy razy dodzwoniÄ, potem gÅucha cisza, na maila odpowiedzieli raz. Juz poszÅam na policjÄ - kazali jeszcze tydzieÅ siÄ wstrzymaÄ. MiesiÄ c czekaÅam na zwrot pieniÄdzy, a zgodnie z ich regulaminem majÄ 14 dni kalendarzowych. Dobrze, ÅŒe odzyskaÅam....ale nigdy wiÄcej, nie polecam
Masakra jakaÅ
Brak zwrotu naleÅŒnoÅci od ponad miesiÄ
ca od chwili akceptacji zwrotu odesÅanego towaru.
ZgÅosiÅam sprawÄ droga mailowÄ
dostaÅam odpowiedź,ÅŒe sprawÄ przekaÅŒÄ
do ksiÄgowoÅci i ktoÅ siÄ ze mnÄ
skontaktuje od tamtej pory cisza.
Na kolejne maile brak odpowiedzi.
Telefonu nikt tam nie odbiera wiÄc jeÅli ktoÅ jest w podobnej sytuacji to moÅŒe sobie darowaÄ.
ZgÅaszam sprawÄ do odpowiednich instytucji bo mi siÄ juÅŒ nie chce szarpaÄ.
Ta firma to jedna wielka poraÅŒka
Ta firma to jedna wielka poraÅŒka. Po 2 miesiÄ cach od zwrócenia towaru dalej brak pieniÄdzy na koncie,kontakt prawie nie moÅŒliwy. Nie odpowiadajÄ na maile a komentarze z Instagram sÄ usuwane. Trzymajcie siÄ od nich z daleka. Jest duÅŒo lepszych firm z ciuchami sportowymi i obsÅuga klienta rzetelna. Stay away!
Na dostawÄ legginsów czekaÅam ponad 3âŠ
Na dostawÄ legginsów czekaÅam ponad 3 tygodnie. Kiedy w koÅcu je dostaÅam pÄkÅy po godzinie noszenia, a nie wykonywaÅam ÅŒadnych akrobajci.
Ta firma to poraÅŒka, brak jakiegokolwiek szacunku do klienta. Nie nformuja Klienta o brakach magazynowych czy jakichÅ opóźnieniach, liczÄ
c na to, ÅŒe jak ktoÅ siÄ nie odezwie to nor bÄdÄ
musieli oddawaÄ pieniÄdzy. Po ponad miesiÄ
cu od zamówienia nadal na otrzymaÅam zwrotu gotykwki za rÄ
k produktów.
Jedno wielkie oszustwo.
Legginsy tragedia oczekiwania byÅyâŠ
Legginsy tragedia oczekiwania byÅy inne, przeÅwitujÄ i to bardzo. Problem jest z zwrotem . Nie polecam nigdy w ÅŒyciu
JakoÅÄ niestety pozostawia wiele doâŠ
JakoÅÄ niestety pozostawia wiele do ÅŒyczenia. Po 2 tyg uÅŒytkowania zaczely siÄ robic dziury w kroku - dwóch rozmairow m i l, wiec to nie kwesti zÅego rozmiaru.
Pomimo reklamowania produktu jako idealnie trzymajÄ
cego siÄ i nie spadajacego niestety leginsy muszÄ regularnie podciÄ
gaÄ, bo sie zsuwajÄ
Nie polecam kupowac za cene regularna, co chwila sÄ
promocje, wiec to chyba taka polityka firmy.
Reasumujac, wcale nie sÄ
lepsze oprócz leginsow za 40 zŠz h&m.
Zawiedziona
Niestety wymiary na stronie nie odpowiadajÄ rzeczywiÅci. Kontakt z obsÅugÄ sklepu jest nieciekawy, nie ustosunkowujÄ siÄ do prosb o informacje tylko odpowiadajÄ losowo. Legginsy, które miaÅy byÄ modelujÄ ce wyglÄ dajÄ bardzo źle na sylwetce mimo szczuplej budowy ciaÅa. Niestety nie polecam.
Worst Costumer Service ever
Ordered two times at Gymhero, the prices are ok for the quality. Its not high end gymfashion like Gymshark. Shipping was fast but prices for shipping are pretty expensive from poland to germany (40 Zlotty). The second order was a complete disaster. As the Leggings arrived they were already ripped. I contacted costumer service and sent them pictures from the defect but they needed 11 days to answer. I already opened a dispute over paypal and now I got my refund. Dont think anything would have happened without the dispute on paypal. Would not buy here again. Also its pretty annoying that the website and Instagram account are completely in polish. Why do you call you store Gymhero.eu then? Please change something for better costumer experience
Prezent ÅwiÄ teczny odwoÅany po miesiÄ cu
Prezent ÅwiÄ
teczny zamówiony blisko póÅtorej miesiÄ
ca temu. ZamówiÅem perfumy jako drugi prezent w razie gdyby ten nie dotarÅ i siÄ nie myliÅem. Po ÅwiÄtach dostaÅem informacjÄ ÅŒe paczka dojdzie na poczÄ
tku stycznia, dziÅ zostaÅa anulowana. Nie polecam.
Dodatkowo usuwajÄ
komentarze z Instagrama jeÅli sÄ